Uuden hallituksen uudet kujeet

  • 1 099 918
  • 2 463

Paatelainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Vastuulliset esiin kiitos, nyt ollaan tuhoamassa helvetin isoa asiaa. Kaikkien aikojen munaus ei jumalauta. Farssin järjestämät tahot saavat tämän myös selvittää. Tämä ei voi olla näkymättä kaukaloon.
 

ruoto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Real Madrid,Skellefteå AIK
Olisiko tätä tapahtunut jos Ilves olisi sarjassa viimeisenä? Eli onko joillekin henkilöille tullut GH vaihde päälle?
 

Porttivahti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maalivahdit
Erään listassa olevan henkilön suora lainaus Facebookista. Kuvastaa täydellisesti saunakerhon ylimielisyyttä ja naiiviutta. Ulos.

Eräs vanhempi (kuvasta päätellen) fani vastasi:
"Epe, nimesi on listassa. Onko selkärankaa astua esiin ja kertoa asiat auki, vai jatkuuko vastuun pakoilu? Sen marjanpoimintaa ja silkkaa amatöörittä tulla ulos uutisen kanssa jättäen perustelut tekemättä. Onko syyt liian noloja asianomistajille, vai ettekö vaan osaa? Molemmat vastaukset on yhtä huolestuttavia. Munattomia tai osaamattomia..hrrr kylmä tulee"

Ei olla Tampereen päässä tyytyväisiä.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
"Minä olen todella loukkaantunut joidenkin fanien kommenteista: "hyvästi hyvät ajat", "kausikortista rahat takaisin", "seisomme takanasi Marko!". Voi helvetti teitä, minä en ole koskaan kannattanut omistajaa, minä olen kannattanut tätä joukkuetta 50 vuotta." - Epe Helenius

Eli "fanit turpa kiinni, teidän mielipidettänne ei kaivata. Me johdetaan Ilvestä niinku halutaan. Teidän tehtävä on vain huutaa katsomossa."

Sää Epe oot niin kujalla!

Ai niin, hyvät ajathan tässä on kestäny jo ihan kuukauden! Saatana.
 
Viimeksi muokattu:

Kiikarit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Boston Bruins
Erään listassa olevan henkilön suora lainaus Facebookista. Kuvastaa täydellisesti saunakerhon ylimielisyyttä ja naiiviutta. Ulos.

Epe on yksi niistä ihmisistä jotka vaikuttivat siihen kuinka allekirjoittaneesta tuli Ilves-fani melkein 30 vuotta sitten. Nyt kuitenkin sanon että menepä Epe vattuun pystyyn. Tule ulos vähän rehellisemmin kuin laukomalla tollasta latteaa paskaa. Ei ole paljon pyydetty. Faneja ollaan oltu tässä karsinnat toisens perään, mutta nyt kiinnostaisi kuulla muutama ihan konkreettinen kommentti kiitos.
 

kamrat

Jäsen
Suosikkijoukkue
urheiluseura HIFK
Venäläisten tulo Suomen markkinoille oman tuotteensa kanssa vaatii kotimaiselta liigalta yhtenäisyyttä ja laatua toimintaansa. Voimakkaita perinteisiä seuroja tarvitaan. Älkää pliis ryssikö tätä.
 

VL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves & Buffalo Sabres
Epe Helenius, nyt turpa kiinni.

Alkaa oikeasti riittää paljon selkeämmin kuin koskaan aikaisemmin. On aivan sama onko kauppojen perumiseen syytä vai ei, mutta jotenkin tällainen saatanan puuhastelu ei kuulu aikuisten maailmaan. Tulkaas nyt joku oikeasti kertomaan mistä on kyse. Mitä, milloin ja miksi. Ei selityksiä eikä liikesalaisuuksia, vaan KAIKKI ESIIN NYT.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Haluaisin nähdä listan, jossa kerrotaan, että keneltä 39:stä omistajasta on asiaa edes kysytty. Fakta on, että kaikilta ei ole kysytty. Ja silti yli 90%:a on tämän takana Ollilan mukaan.
Minkälainen osuus tuolla 90% on osakkeista? Äänivalta ei jakaannu pääluvun, vaan osuuksien mukaan.

Toinen ihmetystä herättävä asia on lausunnot vahvasta oppositiosta. Onko tämä oppositio valmis sijoittamaan henkilökohtaisia varojaan niin, ettei ole enää oppositio, vai haluavatko edelleenkin käyttää määräysvaltaa ilman mainittavaa henkilökohtaista panostusta? Hallituksen rooli on siinäkin mielessä kovin omituinen, että perinteisesti omistajat nimittävät hallituksen. Tässä tapauksessa hallitus haluaa nimittää omistajat.

Aikamoisen summan rahaa Ilves näillä puuhasteluilla ainakin menetti. Eräs varsin iso ja varakas posse oli lähdössä mukaan tukemaan Ilvestä siinä vaiheessa, kun kaupat Vinnien ja Sjöblomin välillä on lyöty lukkoon. Hommat oli sovittuna uuden omistajatahon kanssa jo aikalailla valmiiksi. Porukka ei ollut vailla osuuksia tai näkyvyyttä, pelkästään tiedon siitä missä Ilveksessä milloinkin mennään. Tämä hanke meni jäihin todennäköisesti lopullisesti, jos homma jatkuu tällaisenaan.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Tämän ns. strategiaryhmän kohdalla pitäisi ottaa jälleen kuolemanrangaistus käyttöön.

Ryhmän nimen voisi muuttaa vaikka Saunakav€rin-etsintäryhmäksi.

Siis ihan oikeasti kuka hullu tuohon sirkukseen haluaa sekaantua millään tavalla? Rahaa palaa vitusti ja pääset tuonne noiden muumioiden sätkynukeksi. Sitten kuluu aikaa ja hommat menee samaa tuttua rataansa (ei menestystä), kunnes jossain välissä huomaat että sinua jo vihataan. Ja sitten jos avaat suusi niin sopimuksessa on kohta että ovi on tuollapäin. Pari milliä meni, mutta hyvät oli löylyt...
 

Rantsukoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Prkl.
Nyt kaivataan virallista tiedotetta ja äkkiä. Piti mennä huomenna koko perheen voimin peliin, mutta nyt taitaa jäädä menemättä!

Ehdottomasti peliin vaan, tämä ei saa haitata joukkuetta. Pidetään hyvä meno katsomossa yllä ja näytetään, että itse peli kiinnostaa edelleen.

Aikani pureskeltua mielestäni on tärkeintä osoittaa fanien tuki joukkueelle. Kaikki siis huomennakin halliin!
Tän päivän episodeista on vaikea muodostaa mielipidettä ennen kuin faktat on tiskissä. Huonosti on kyllä tiedotettu asioista.

Huominen saattaa olla pelillisesti yksi kauden käännekohdista. Miten joukkue pystyy käsittelemään kabinettipelit?
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Olen yllättynyt Ipan tämän kauden otteista kaukalossa. Mutta mitä ihmettä siellä seurassa sekoillaan? Tämähän on vielä monin kerroin surullisempaa kuin Tamin aikana Sportissa. Jumankauta mikä sirkus siellä on menossa. Pitäkäähän lipasta kii.
 

Tuamas

Jäsen
Liiga-ilves ry siis pyörittää yli 200k rahoja, mutta ei toimita tlinpäätöstä phr:lle, miksi ei?

Tua noin, miksi yksikään pieni Ry toimittaisi tilinpäätöksensä PRH:lle?

Ry:n tilinpäätös ei ole julkista tietoa, kuten on Oy:n ja Oyj:n tilinpäätös, paitsi jos kaksi seuraavista kolmesta rajasta ylittyy: liikevaihto 7 300 000 euroa, taseen loppusumma 3 650 000 euroa, palveluksessa keskimäärin 50 henkilöä. Kun rajat ylittyvät ensimmäisen kerran tilinpäätöstä ei vielä tarvitse julkistaa, sääntö tulee voimaan vasta, kun rajat ylittyvät toisen kerran peräkkäin.
 

D4

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, futiksessa Tottenham
Yhä enemmän näistä lausunnoista alkaa paistaa läpi se käsitys, että kyse on Sjöblomin suhteesta "muihin organisaation ihmisiin". Tuo on aika helppo suomentaa "talloi muiden varpaille" -metaforalla.

Noh. Itse olen näin fanin näkökulmasta aika kauan odottanut, että joku tuulettaisi tuota organisaatiota niin, että menestys jollain aikavälillä voisi olla mahdollista. Käsittääkseni tämä oli pitkälti myös Summasen strategiatyön suositus.

Uskoisinpa myös, että ylläoleva alkaa olla vallallaoleva käsitys tilanteen taustoista, ja jos ei Ilveksen hallitus nyt hyvin pian tule ulos asiaa selittävien lausuntojen kanssa, tuo myös jää lopulliseksi käsitykseksi, eikä sillä "tulevalla omistuspohjalla" todellakaan tule olemaan helppo alkutaival.

Epe Heleniukselle ja kumppaneille voisi todeta, että ottakoon päänsä pois sieltä omasta takapuolesta. Jos ei ymmärrä sitä, että tämä reaktio kertoo yksinomaan siitä, kuinka palavasti joukkueen, ja seuran, takana ihmiset ovat, niin pakko ihmetellä, millaisessa mielikuvitusmaailmassa nämä sisäpiiriläiset oikein elävät. Tai, kenties Epe sitten on sitä mieltä, että varmasti vahvasti Ilvestä tukeneena kaverina hänellä nyt vaan on oikeus päättää, mitä mieltä fanien, tuon ylireagoivan pohjasakan, tulisi asioista olla.

Edit: Todetaan tähän loppuun nyt vielä, että siinä, kun jotkut amatööriseurat antaa potkut valmentajilleen, Ilveksessä osataan tehdä asiat kunnolla, ja annetaan potkut "omistajalle". Legendaarista, niinkuin aina.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Helenius jatkaa facebookissa: "Mitä tulee omaan "rintamakarkuruuteeni" reilu vuosi sitten, niin kun Vincent antoi potkut hallituksesta, ei sinne voi väkisinkään jäädä. Ja Mehtosen Olli, sinä olet viisas mies ja ymmärrät tämän päivän tapahtumat sitten kun joku valuttaa vähän lisää tietoa sen taustoista julkisuuteen. Nyt siihen on sopimukselliset esteet niitä jotka tietävät. En halua mollata ketään, mutta voin vakuuttaa, että tj ja hallitus Ilvestä ovat johtaneet, tuleva wanna-be ostajaehdokas on paistatellut julkisuudessa ja hoitanu hyvin oman mediapelinsä."
 

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
Lyäppä Epe ne seinälläs olevat pölyset kultalevyt laseineen siihen alakerran biljardipöydälle ja kieriskele siinä. Mielipitees kun ei meinaan kiinnosta sitten yhtään. Kaveri on pahin sätkynukke mitä näiltä leveyspiireiltä löytyy. Varmaan siirtyis kannattaan tapparaa, jos Leivon Leipomon olemassaolo olis sillä pelastettavissa.

Ja juu, tule ruoskimaan.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Tua noin, miksi yksikään pieni Ry toimittaisi tilinpäätöksensä PRH:lle?

Niin, heillähän on se varallisuus/saatavia 1,2 miljoonaa + tuloja 233k vuodessa. Ja ilmoittamasi luvut koskevat kaupparekisteriin merkittyä yhdistystä. Mää meinasin (virheelisesti toki tilinpäätös mainiten)

Yhdistyksen on valittava tilintarkastaja jos kaksi seuraavista kolmesta ehdosta täyttyy:
- taseen loppusumma on yli 100 000 euroa
- liikevaihto tai vastaava tuotto on yli 200 000 euroa
- palveluksessa on keskimäärin enemmän kuin kolme henkilöä

Tilintarkastajan käyttö taas tarkoittaa tilitoimiston tekemää tilinpäätöstä, josta näkyisi merkintä yhdistysrekisterissä (että toiminnantarkastaja ei riitä).

Tätä tietoa ei phr.llä ole. Asiaa voi tiedustella vain yhdistyksen jäsenet, joita on siis vinnie, ekku, jösse ja honkkis.

Ihan selkee kuvio...
 

JoKP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
Onhan tää uskomattoman erikoinen farssi, tämmöstä dialoogii ei osaa sitte Kaurismäkikään. Huomenna on klo.16.30 Ilveksen tiedotustilaisuus, täytyy siihen asti pantata omia mielipititeitä.
 

Kiikarit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Boston Bruins
Niin, heillähän on se varallisuus/saatavia 1,2 miljoonaa + tuloja 233k vuodessa. Ja ilmoittamasi luvut koskevat kaupparekisteriin merkittyä yhdistystä. Mää meinasin (virheelisesti toki tilinpäätös mainiten)

Yhdistyksen on valittava tilintarkastaja jos kaksi seuraavista kolmesta ehdosta täyttyy:
- taseen loppusumma on yli 100 000 euroa
- liikevaihto tai vastaava tuotto on yli 200 000 euroa
- palveluksessa on keskimäärin enemmän kuin kolme henkilöä

Tilintarkastajan käyttö taas tarkoittaa tilitoimiston tekemää tilinpäätöstä, josta näkyisi merkintä yhdistysrekisterissä (että toiminnantarkastaja ei riitä).

Tätä tietoa ei phr.llä ole. Asiaa voi tiedustella vain yhdistyksen jäsenet, joita on siis vinnie, ekku, jösse ja honkkis.

Ihan selkee kuvio...

Onko tää nyt se kuvio millä Vinnielle on tilitetty korot lainoistaan? Varmaan cayman-saarille vielä. Kaikki hyväuskoisten rahat se on luultavasti vetänyt fikkaan samaa reittiä. Harmi että Sjöblomin suuta sitoo sopparit. Olis kiva kuulla mitä Ipan talous on muuta kuin "kuralla". Kassa on kuulemma hyvä!
 

Tuamas

Jäsen
Niin, heillähän on se varallisuus/saatavia 1,2 miljoonaa + tuloja 233k vuodessa. Ja ilmoittamasi luvut koskevat kaupparekisteriin merkittyä yhdistystä. Mää meinasin (virheelisesti toki tilinpäätös mainiten)

Yhdistyksen on valittava tilintarkastaja jos kaksi seuraavista kolmesta ehdosta täyttyy:
- taseen loppusumma on yli 100 000 euroa
- liikevaihto tai vastaava tuotto on yli 200 000 euroa
- palveluksessa on keskimäärin enemmän kuin kolme henkilöä

Tilintarkastajan käyttö taas tarkoittaa tilitoimiston tekemää tilinpäätöstä, josta näkyisi merkintä yhdistysrekisterissä (että toiminnantarkastaja ei riitä).

Tätä tietoa ei phr.llä ole. Asiaa voi tiedustella vain yhdistyksen jäsenet, joita on siis vinnie, ekku, jösse ja honkkis.

Ihan selkee kuvio...

Älä nyt vie itteäs syvemmälle suohon.

Ilmoittamani luvut koskevat ilmoitusvelvollisuutta PRH:lle, eli tilinpäätöksen julkisuutta.

Koska sinulla on taloushallintopuolelta näköjään alkeetkin selvittämättä, niin suosittelen seuraavaa Taloushallintoliitto - Kirjanpidon ABC

Tilintarkastajan käyttö tarkoittaa sitä, että tilintarkastajan tulee tilintarkastaa tilinpäätös ja antaa siitä lausunto, ei mitään muuta.

Edit.
Paljon mielenkiintoisempaa on se, miksi Ilves-Hockey Oy ei ole toimittanut tilinpäätöstään kaupparekisteriin 2011 tilinpäätöksen jälkeen.

Todettakoon tuosta viimeisestä rekisteröidystä tilinpäätöksestä seuraavat luvut:
Ilves-Hockey Oy:llä on tilinpäätöksen 31.5.2011 mukaan saamista Liiga-Ilves Ry:ltä 275.929 €.
 
Viimeksi muokattu:

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
On askeleemme näin kepeä, kun tottelemme vain Epeä

Näyttäisi Epen seinä olevan julkinen, mutta ilmeisesti nämä tänään kirjoitetut viestit jo poistanut?
 

Merovingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blue Jackets
Nyt on Ilveksen Facebook-ryhmässä sellaista puhetta, että Sjöblom olisi rikostutkinnan alla talousrikoksista erääseen firmaan liittyen ja raha ei olisi ollut puhdasta. Uskoo ken tahtoo. Pidän hyväveli-verkoston hermostumista todennäköisimpänä.

Onhan tuolla myös spekulaatiota, että Sjöblom olisi aikonut myydä Ilveksen venäläisille myöhemmin ja se olisi ollut syynä kaupasta vetäytymiseen.

http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/idankauppayhtion-entista-johtoa-epaillaan-torkeasta-rahanpesusta/343370/

http://www.hs.fi/kotimaa/a1380677524742

Tuossa pari linkkiä, jotka valottavat asiaa.
 

Jip Pii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ei kai kukaan kuvittele, että Ilveksen urheilullisella menestyksellä on jotain tekemistä Markon mukaan tulon kanssa. Business on businesta ja peli on peliä. Erottakaa ne toisistaan ja kunnioittakaa tuota loistavaa tiimiä ja sen valmennusjohtoa. Kaikki Ipan joukkueen vastaiset lakanat huomenna KalPa matsin katsomossa pitäisi polttaa. Ja niiden kantajat ruoskia.
Jos näin tosiaan ajattelevat "Janajevin juntassa", niin seuran tulevaisuushan näyttää sangen lupaavalta. Onneksi tuossa ei sentään vielä kielletä arvostelemasta tämänpäiväisen päätöksen tekijöitä itseään; muuten tässä pitäisi vaan istua turpa rullalla hiljaa.

Siinä voi strategiaryhmällä olla ihmettelemistä, jos ja kun Ilves jossain vaiheessa ajatutuu pelilliseen lamaan. Kun tökeröäkin tökerömpi "tiedote" on nyt pukattu maailmalle ja pallosta on puhallettu ilma pois sekä pöhinä seuran ympäriltä on tehokkaasti sammutettu, yleisön vastaus tappioihin voi olla karua katsottavaa. Ja tämä koskee kyllä myös joukkuetta siinä missä kannattajiakin: Silloin, kun olisi toivoa oikeasti paremasta huomisesta, jaksaisi paremmin uskoa, yrittää ja kestää takaiskuja. Tämä Sjöblomin ajan ehkä tärkein merkitys voi karvaasti vielä avautua strategiaryhmässäkin kunhan talvea päästään eteenpäin. Mielenkiinnolla kyllä odottelen, koska strategiaryhmällä on ensimmäisen kerran esittää jotain omaa, joka ihan oikeasti luo joukkueeseen ja kannattajiin uutta toivoa.

Edit vielä: Että etoo tuo tiedotteessa käytetty termi "laajat kannattajapiirit". Tiedote maistuu siltä, että vain allekirjoittajat lasketaan kannattajiksi ja me muut omalla rahalla hallissa käyvät olemme sitten jotain ihan muuta, samoin ne 15000 facebookissa fanittavaa jne. jne. Erottaisivat perhana tiedotteissaankin Ilveksen ja Ilves-Hockey Oy:n, niin perustelut olisivat edes piirun verran "rehellisempiä".
 
Viimeksi muokattu:

Kiikarit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Boston Bruins
Nyt on Ilveksen Facebook-ryhmässä sellaista puhetta, että Sjöblom olisi rikostutkinnan alla talousrikoksista erääseen firmaan liittyen ja raha ei olisi ollut puhdasta. Uskoo ken tahtoo. Pidän hyväveli-verkoston hermostumista todennäköisimpänä.

Onhan tuolla myös spekulaatiota, että Sjöblom olisi aikonut myydä Ilveksen venäläisille myöhemmin ja se olisi ollut syynä kaupasta vetäytymiseen.

http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/idankauppayhtion-entista-johtoa-epaillaan-torkeasta-rahanpesusta/343370/

http://www.hs.fi/kotimaa/a1380677524742

Tuossa pari linkkiä, jotka valottavat asiaa.

Mielenkiintoista, mutta ei sinänsä tee Sjöblomista pahaa poikaa vielä tämä uutinen. Toisaalta jos hän on ollut 2002-2009 se Monacon kontakti niin asia on toinen. Puljaajia kaipaan seuran johtoon vielä vähemmän kuin epäpäteviä.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Vinnie, jösse, ekku, nevalainen ja lumme, eiköhän se oo siinä
Iltalehdestä: - Vincent Manngard ei todellakaan ole tämä takana, vaan kyse on siitä, että emme halunneet vaarantaa Ilveksen tulevaisuutta, sanoo seuran hallituksen jäsen Mika Ollila....

- En avaa yksityiskohtia, mutta poikkeuksellisen laajalta joukolta saimme viestiä, ettei seuraa voida myydä Sjöblomille. Yli 90 prosenttia osakkaista oli sitä mieltä, joten hallituksen piti tehdä tällainen ratkaisu. Ei se ollut helppo päätös, koska olimme jo niin pitkällä Sjöblomin kanssa, Olilla sanoo.

Eli pääluvun mukaan meni tai sitten tuo 90% on vaan hatusta vedetty luku, joka joidenkin silmissä saatta jopa näyttää vakuuttavalta. Vinnie omistuksineen tuossa lukemassa ei ole mukana. Edelleen kiinnostaa tietää millainen osuus noilla torppaajilla on takanaan. Toisekseen kiinnostaa tietää minkä verran ovat valmiita sijoittamaan, kun Sjöblomin omistuksen torppasivat. Ainakin meikäläisen silmissä heiltä olisi perusteltua odottaa varsin merkittäviä panostuksia. Halvempaa on tietenkin jatkaa äänekkäänä oppositiona.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös