Urut, kissat ja avaruuspoika – TPS:n ottelutapahtuma

  • 1 317 183
  • 6 498

-TMA-

Jäsen
Erittäin toimivat! Näiden nauhojen ansiosta jono pysyi "serpenttiininä" kioskin läheisyydessä, eikä siis ollut suora kuten ennen. Paljon mukavampi kulkea erätauoilla hallia ympäri, kun ei tarvitse sanoa: "anteeksi, anteeksi", kun jostain välistä koitti läpi päästä.

Ja lisäksi, ei tarvinnut kysyä: "oletko sä jonossa?", kun tiesi, missä jonon pää sijaitsee.
(kokeilin molempien kerrosten systeemejä)

Todella hienoa kuulla! Yleisömäärältään reilut 5000 ei vielä aseta ehkä sitä pahinta haastetta jonoille, mutta varmasti antaa jonkinnäköistä suuntaa toimivuudesta. Jaan vielä Areenan somekanavien kautta kyselyä tuosta toimivuudesta, joten jos vastaan tulee niissäkin, niin palautetta arvostetaan sielläkin suunnattomasti.
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kiitos tästä! Oliko muuten siis tuosta kolmannen kerroksen kioskista kyse?

Siis ylimmän kerroksen mikälie pullakioski oli. Ja joo tuosta, että kun tulee vedettyä sitä lenkkiä(ei makkaraa, sori hk) ympäri hallia erätauolla, niin varsinkin siellä ylhäällä on kivempi kun ei tarvitse kiertää sieltä pöytien välistä asti.

Ja vielä ruuhkaisimpia pelejä varten ehdotan, että naisten vessojen oviensuihin laitetaan myös tuollainen aitaohjaus niin ei tarttis niidenkään jonon läpi mennä.
 

Pirkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nauhat toimivat hienosti ainakin 3. kerroksessa. Vielä kun pystyisitte siihen, että samassa kioskissa olisi useampi eri myyntipiste (maksupaikka). Useimmissa änärihalleissa samasta nauhoitetusta jonosta pääsee 4 - 6 kassalle, josta tuotteet pystyy ostamaan vähän samaan tapaan kuin mäkkärillä.

Arvostan suuresti, että muutoksiin ryhdyttiin näin nopeasti palautteen perusteella. Myös juotava- ja nakkimukilippupisteen bongasin sisääntuloaulasta.
On ilo todeta ottelutapahtuman parantuneen huimasti viime vuosina. Ja mikä parasta, joukkueen pelillinen ilmekin on paranemaan päin.

Niitä läpysköjä pitäisi muuten jakaa joka peliin. Niillä saatiin ujommatkin katsojat mukaan kannustamaan.
 

-TMA-

Jäsen
Nauhat toimivat hienosti ainakin 3. kerroksessa. Vielä kun pystyisitte siihen, että samassa kioskissa olisi useampi eri myyntipiste (maksupaikka). Useimmissa änärihalleissa samasta nauhoitetusta jonosta pääsee 4 - 6 kassalle, josta tuotteet pystyy ostamaan vähän samaan tapaan kuin mäkkärillä.

Siinä kolmannen kerroksen ykköskioskissa, jossa jonotusnauhat olivat, on tosiaan kaksi kassaa, työntekijää ja maksupaikkaa. Turkuhallin Palvelu Oy on mielestäni hienosti jo tälle kaudelle uudistanut konseptiaan etenkin viidennen kerroksen Ruokamaailman suhteen ja ns. eteenpäin on menty. Jokaisella toimijalla (TPS, Turkuhallin Palvelu ja HK Areena) on kova halu kehittää myös tapahtumapuolta eteenpäin, joten palautetta voi ja kannattaa antaa.

Rakentavasta kritiikistä tai kehitysideasta etenkin peukkua!
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Tuon nauhajutun voisi levittää kaikkiin kuppiloihin pitkin hallia, missä se vain mahdollista on. Selkiyttää hommaa todella paljon niillekin jotka satunnaisesti käyvät.
 

HTEspi

Jäsen
Omaan silmääni jonotusnauhat pelittivät mainiosti. Itse(kin) harrastan erätauoilla sekä hallin ympäri ravaamista että kioskeille jonottamista, molemmat toimivat paljon jouhevammin jonotusnauhojen kanssa, molemmissa kerroksissa.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Yleisömäärältään reilut 5000 ei vielä aseta ehkä sitä pahinta haastetta jonoille, mutta varmasti antaa jonkinnäköistä suuntaa toimivuudesta.
"Perusasioiden laadukas tekeminen tuottaa pitkässä juoksussa huipputuloksen!" - Juhani Tamminen

Mielestäni tämä prinsiippi toimii missä tahansa tekemisessä!

Jos jonotussysteemi on laadukkaasti toteutettu 5.000 hengelle, niin se toimii myös 12.000 hengelle. Tosin jos jonotussysteemi on laadittu hällä väliä -mentaliteetilla 5.000 hengelle, niin 12.000 hengelle kyseessä on katastrofi. Toisinaan joku asia voi tuntua "turhalta", kun väkeä on niin vähän, mutta jälleen... *lisää tähän Tamin prinsiippi*

Opettele antamaan laadukas syöttö, kun sinulla on 3sec aikaa. Kun tämä syöttö lähtee selkäytimestä, niin harjoittelun kautta pystyt antamaan sen silloinkin, kun sinulla on vain 0,5sec aikaa.

Opettele järjestämään jonotussysteemit laadukkaasti, kun sinulla on 5.000 asiakasta. Kun tämä systeemi on selkeästi kunnossa, niin toistuvien tapahtumien ansiosta se toimii, vaikka sinulla on jopa 12.000 asiakasta.
 

-TMA-

Jäsen
"Perusasioiden laadukas tekeminen tuottaa pitkässä juoksussa huipputuloksen!" - Juhani Tamminen

Mielestäni tämä prinsiippi toimii missä tahansa tekemisessä!

Jos jonotussysteemi on laadukkaasti toteutettu 5.000 hengelle, niin se toimii myös 12.000 hengelle. Tosin jos jonotussysteemi on laadittu hällä väliä -mentaliteetilla 5.000 hengelle, niin 12.000 hengelle kyseessä on katastrofi. Toisinaan joku asia voi tuntua "turhalta", kun väkeä on niin vähän, mutta jälleen... *lisää tähän Tamin prinsiippi*

Nyt tuli sen verran Tamismia, että taisi multa jo mennä ohi osa sisällöstä ohi, mutta tartutaan nyt edes tuohon, että en tee mitään hällä väliä -mentaliteetillä. Viittasin vain siihen, että pienemmällä yleisömäärällä pärjättäisiin myös ilman jonotusnauhoja, kun asiakasmäärä per kioski on luonnollisesti huomattavasti pienempi.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Edellinen - kuten tämäkin - on kirjoitettu kiireessä, puhelimella, ulkomailla ja hemmetin heikolla wifillä.
Nyt tuli sen verran Tamismia, että taisi multa jo mennä ohi osa sisällöstä ohi, mutta tartutaan nyt edes tuohon, että en tee mitään hällä väliä -mentaliteetilla.
En tarkoittanut yhtään sua tai sun tekemisiäsi tuolla mentaliteetilla, vaan tarkoitin sen ihan yleisesti.
Viittasin vain siihen, että pienemmällä yleisömäärällä pärjättäisiin myös ilman jonotusnauhoja, kun asiakasmäärä per kioski on luonnollisesti huomattavasti pienempi.
Tässähän tämä edellisen viestini pointti tiivistyy!

Toisin sanoen monissa asioissa pärjättäisiin tai "pärjättäisiin" helpommallakin - niin jääkiekon harjoittelemisessa kuin ottelutapahtuman järjestämisessäkin. Onko tämä kuitenkaan se järkevin tie? Se tuntuu huomattavasti järkevämmältä silloin tehdessä, mutta entä pitkässä juoksussa.

Mielestäni yleisö (asiakkaat) samaten kuin hallihenkilökuntakin kannattaa totuttaa noihin jonotussysteemeihin jo vähemmälläkin yleisömäärällä. Ehkä silloin vain niitä nauhoja ei tarvita niin pitkiä määriä. Sitten kun keväällä (2015?, 2016?, vielä myöhemmin?) halliin löytyy se 12.000 katsojaa, niin suurin osa yleisöstä sekä erityisesti koko henkilökunta on jo tottunut käytäntöön kuinka toimitaan jonotusnauhojen kanssa.

Tässähän se kiteytyy: 5.000 katsojan kanssa varmasti pärjättäisiin tai "pärjättäisiin" ilman nauhojakin, mutta ehkä se kaikki on kuitenkin vain harjoitusta tulevaisuutta silmällä pitäen? Miksi kuitenkaan mennä yli sieltä mistä aita on matalin? Miksi asiakkaita ja henkilökuntaa ei kannattaisi totuttaa noihin systeemeihin jo vähäisemmälläkin väkimäärällä?

Teen tätä vastaavaa jatkuvasti työssäni! Mulle on se ja sama onko mulla yksi, kymmenen vai sata asiakasta. Mä teen tietyt jutut aina samalla tavalla niiden muutamankin asiakkaan kanssa. Välillä tästä tulee nurinoita ("onpa tämä tarkkaa"), mutta homma toimii sitten aivan samalla tavalla isommankin porukan kanssa.

"Pitkässä juoksussa perusasioiden laadukas tekeminen tuottaa huipputuloksen!"
 

-TMA-

Jäsen
Ohessa terveiset Turkuhallin Palvelu Oy:n ravintolatoimenpäälliköltä:
"On ollut erittäin mukavaa lukea asiakkaidemme mielipiteitä Jatkoajan keskustelupalstalla. Hienoa että asiakkaat itse lähtevät mukaan parantamaan toimintaa ja näkevät sen vaivan että kirjoittavat avoimesti parannusehdotuksiaan. Kun sellainen mahdollisuus on, niin tietysti siihen tartutaan ja jokainen ehdotus otetaan mieluusti vastaan.

Haluan kuitenkin hiukan selittää miksi tiettyjä ratkaisuja joudutaan tekemään hallissa. Kyse ei ole siitä, etteikö katsojia arvostettaisi tai haluttaisi palvella paremmin, vaan aika pitkälti siitä, että suomalainen ravintoloitsija toimii alati kasvavan sääntöviidakon keskellä. Sen enempää avautumatta siitä, mitä mieltä allekirjoittanut on alkoholilainsäädännöstä, mainonnan tiukentumisesta ja muista älyttömyyksistä, kerron tässä hiukan miksi tiettyjä ratkaisuja on tehty.

Oluen katsomomyynnistä:

Tässä suora lainaus Valviran tekstistä:

Anniskelualueen rajaamista koskeva suunnitelma tulee tehdä erityisen huolellisesti esimerkiksi silloin, kun anniskelupaikka sijaitsee urheilu- ja liikuntahallin tai teatteri- ja konserttitalon taikka muun viihde- ja kulttuurilaitoksen yhteydessä. Laki kieltää tällaisissa paikoissa hyväksymästä anniskelualueeksi yleistä katsomotilaa.


Siitä ei varmaankaan tarvitse kertoa sen enempää. Näillä mennään.

Kahvikärryistä:

Kissat tosiaan aikaisemmilla kausilla hoitivat kahvikärryjä erätauoilla ja tämä toimikin kohtuullisen hyvin. Vuoden alusta voimaan astunut kuittipakko on jarruttanut kärrymyyntiä, sillä kassakonetta ei voi laittaa kulkemaan kärryihin. Tämäkin ongelma toki onnistutaan ratkaisemaan ja kahvikärryt ovat palaamassa takaisin.

Harmaata taloutta torjumaan säädetty kuitinantolaki tulee voimaan 1.1.2014. Laki edellyttää, että yrityksen on tarjottava tavaran tai palvelun ostajalle maksusuorituksesta laadittu kuitti, jos maksu suoritetaan käteisellä rahalla tai siihen rinnastettavalla maksutavalla.

Kuitissa tulee olla elinkeinoharjoittajan nimi, yhteystiedot ja y-tynnus, kuitin antamispäivämäärä ja tunnistenumero, myytyjen tavaroiden määrä ja laji sekä palvelujen laji sekä tavaroista tai palveluista suoritettu maksu arvonlisäveroineen ja verokantoineen. (www.vero.fi)

Tuopeista / pullomyynnistä:

Suora lainaus SM-liigan turvallisuusmääräyksistä:

Mikäli ottelussa anniskellaan alkoholia, siitä ei saa aiheutua häiriötä ottelutapahtumalle. Lisäksi on valvottava, ettei anniskeltua alkoholia viedä anniskelualueen ulkopuolelle.


Kaikki myytävät juomat on kaadettava avonaisiin pahvisiin tai muovisiin mukeihin.


Pestävät, kovamuoviset tuopit olisivat erittäin hyvä ja ekologinen vaihtoehto, mikäli niiden peseminen olisi myös mahdollista hallissa. Välimatkat hallissa ovat erittäin pitkät ja jokaiseen ravintolaan ei ole mahdollista asentaa astianpesukonetta ilmanvaihdon takia. Eviran lainaus:

”Myös astianpesukoneen yläpuolella tulee olla poistolla varustettu huuva… ”


Kioskipalvelujen eriyttämisestä:

Viidennen kerroksen pääoven puoleisessa aulassa on nyt yritetty hiukan erotella eri tuotteita eri kioskeihin. Vasemmanpuoleisimmasta kioskista saa popparit, erikoiskahvit ja jäähilejuomat mutta ei olutta. Oikeanpuoleisesta kioskista saa HK:n tuotteet ja piirakat. Kahdesta keskimmäisestä kioskista saa toisesta pizzaa, toisesta burgereita. Viime kaudella kioskeja oli tässä aulassa auki yleensä kaksi kappaletta, nyt niitä on vähintään neljä ja kiireisemmissä matseissa kuusi. Tällä on ollut tarkoitus helpottaa myös A-katsomon puoleisten kioskien jonoja. Mielelläni kuulen mielipiteitä siitä että miten viidennen kerroksen kioskit ovat toimineet teidän mielestänne! Ja jatkakaa mielipiteiden ja parannusehdotusta kirjoittamista, täällä kyllä luetaan niitä erittäin mielellään!

Terveisin,

Sanna Kiviranta, ravintolatoimenpäällikkö, Turkuhallin Palvelu Oy"
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Itseäni sekä montaa muuta on häirinnyt sellainen asia, että osa katsojista lähtee ennen pelin loppua kotiin. Tappion varmistuessa tämän jotenkin ymmärrän, mutta muuten yleisö voisi sen verran kunnoittaa joukkuetta, että ei karkaisi ennenaikaisesti kohti parkkipaikkoja. Luulisin väen hallitsevan sen verran käytöstapoja, että ymmärtäisi kuinka noloa tällainen on.

Teatterista, jos lähtee 3 min ennen näytöksen loppua välttääkseen narikkajonot, saa varmasti paheksuvia katseita. Lätkämatsissa tämän käytöksen voi tulkita suorastaan omalla jengille haistatteluksi.

Tällä en nyt tarkoita niitä, joilla on oikea kiire johonkin, mutta ei niitäkään voi olla satoja per ottelu.
 

Sanberry

Jäsen
Itseäni sekä montaa muuta on häirinnyt sellainen asia, että osa katsojista lähtee ennen pelin loppua kotiin. Tappion varmistuessa tämän jotenkin ymmärrän, mutta muuten yleisö voisi sen verran kunnoittaa joukkuetta, että ei karkaisi ennenaikaisesti kohti parkkipaikkoja. Luulisin väen hallitsevan sen verran käytöstapoja, että ymmärtäisi kuinka noloa tällainen on.

Samoja huomioita olen myös tehnyt. Vielä vaikeampi on ymmärtää sellaista katsojaa, joka on maksanut ottelulipusta vähintään sen 20e ja lähtee kotiin ennen ottelun loppua tilanteessa 2-2, kellon näyttäessä 55:00. Näitäkin on nähty.

Se olisi ymmärrettävissä, jos vieressä istuisi 5-vuotias Viljami joka alkaa huutamalla ilmaista haluttomuuttaan katsoa ottelu loppuun, mutta kun näitä yksittäisiä ihmisiä lähtee joka ottelussa ennen loppua pois niin kyllä se ainakin allekirjoittaneessa herättää hämmenystä.

Vähän sama kuin olisi leffateatterissa katsomassa elokuvaa ja lähtisi vartti ennen loppua pois.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Ei jääkiekko-ottelu nyt mikään jumalanpalvelus tai teatterinäytös ole. Mä lähden pois ennen loppua ihan jos siltä tuntuu. Samoin voin lähteä vaikka joltakin keikalta ennen encorea, että ehtii suurimpien ryntäysten alta pois. Ihan normimenoa.
 

HTEspi

Jäsen
Nostalgiavideo Old time rock'n rollin kerra oli palannut mediakuutiolle! Upea homma, ainakin minulle kyseinen pätkä kolahtaa loistavasti. Korvasi hyvin ennen matsia näytettävän Hunajata-videon, joka toki on loistava setti myös, mutta ehkä ei sovi joka matsin alkuun.

Mihin jonotusnauhat olivat kadonneet (ainakin yläkerrasta)? Taas sai pujotella jonottavien ihmisten välistä jokaisella erätauolla. Liekö jonkun kahviostoksia haitanneet kyseiset jonotusnauhat? Toimivat mielestäni ehdottoman hyvin ja mielelläni näkisin ne jo seuraavassa kotipelissä taas käytössä.
 
Mihin jonotusnauhat olivat kadonneet (ainakin yläkerrasta)? Taas sai pujotella jonottavien ihmisten välistä jokaisella erätauolla. Liekö jonkun kahviostoksia haitanneet kyseiset jonotusnauhat? Toimivat mielestäni ehdottoman hyvin ja mielelläni näkisin ne jo seuraavassa kotipelissä taas käytössä.

Perussettiä. Salanauhoite toimistolta:

"Ne jonotusnauhat kuulemma toimivat mainiosti. Yksi negatiivinen palaute tuli, kun Ronkaisen Paavon lapsenlapsen pipon tupsu jäi kiinni nauhaan, kun koitti kersa mennä ali"

"OK! Ei käytetä niitä enää."
 

-TMA-

Jäsen
Mihin jonotusnauhat olivat kadonneet (ainakin yläkerrasta)? Taas sai pujotella jonottavien ihmisten välistä jokaisella erätauolla. Liekö jonkun kahviostoksia haitanneet kyseiset jonotusnauhat? Toimivat mielestäni ehdottoman hyvin ja mielelläni näkisin ne jo seuraavassa kotipelissä taas käytössä.

Tiedustelen ravintolapuolelta tätä. Veikkaan, että ongelma on nimenomaan siinä, että tuolla viidennessä kerroksessa ei ole niitä nauhoja, vaan ns. aitaelementtejä, jotka ovat mm. siivouksen ja muun kunnossapidon kannalta hankalampia. Jonotuksen ohjaamisessa ne ovat kyllä mielestäni toimineet mainiosti enkä ole yhteenkään negatiiviseen palautteeseen niiden osalta vielä törmännyt.

Ne jonotusnauhat, eli ne ainoat jonotusnauhat mitä Turkuhallin Palvelulla toistaiseksi on olemassa, olivat kyllä siinä kolmannen kerroksen kioskin edessä mielestäni yhä käytössä.
 

HTEspi

Jäsen
Tiedustelen ravintolapuolelta tätä. Veikkaan, että ongelma on nimenomaan siinä, että tuolla viidennessä kerroksessa ei ole niitä nauhoja, vaan ns. aitaelementtejä, jotka ovat mm. siivouksen ja muun kunnossapidon kannalta hankalampia. Jonotuksen ohjaamisessa ne ovat kyllä mielestäni toimineet mainiosti enkä ole yhteenkään negatiiviseen palautteeseen niiden osalta vielä törmännyt.

Tosiaan, yläkerrassahan oli vähän raskaamman oloiset aidat jonotusta ohjaamassa. Toivotaan, että sinnekin saataisi juurikin nämä jonotusnauhat keskiviikoksi.
 

-TMA-

Jäsen
Tosiaan, yläkerrassahan oli vähän raskaamman oloiset aidat jonotusta ohjaamassa. Toivotaan, että sinnekin saataisi juurikin nämä jonotusnauhat keskiviikoksi.
Riippumatta siitä, että investointi ei kyllä ehkä ensimmäisenä mene meidän piikkiin, vaan Palvelun/TPS:n, niin voinen tuohon voin heittää melko varmasti, että ei varmaan jonotusnauhoja keskiviikkoon mennessä lisää saada. Tietenkin, jos jokin yhteistyökumppani haluaisi noihin hyvät näkyvyydet, niin eiköhän Palvelu olisi valmis investoimaan hyvinkin nopeasti.
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onko CHL:n otteluiden ottelutapahtumat pakotettu CHL:n suunnalta noin aneemisiksi höntsäotteluiksi, ettei minkäänlaista alkushow:ta saa olla eikä tanssityttöjä saa olla vaan lätkän mestarienliigan ottelun pitää muistuttaa mahdollisimman paljon elokuista harjoitushöntsää ottelutapahtumaltaan?

Voisihan tuota ihan liigapuolellakin hieman uudistaa tuota joukkueen sisälletuloa, itse ainakin katselen kateellisena välillä näitä joitain vierasotteluita missä joidenkin hyvin pienien ilotulitusten tai liekkien keskeltä. TPS tulee sieltä tappioputkesta jossa savukone silloin tällöin sille tuulelle sattuessaan puhkuu eteen pienen savuverhon...
 

Daenboudian

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Onkohan TPS:lla eri kokoonpano AV-osastolla CHL-matseissa ja Liigaotteluissa? En ole jaksanut kirjoitella aiheesta, vaikka onkin vaivannut. CHL-ottelut ovat olleet todella väsyneitä niin sisääntuloltaan kuin olemukseltaakin. Käsikirjoitukseen ei ole ainkaan paneuduttu hartaudella.

Eipä siinä, ei voi rehellisesti kehua Liigaotteluiden aloituksiakaan maasta taivaisiin. Jotenkin vaisua. Erityisesti sisääntulo kaipaa jo uutta otetta. Olen pohtinut pienessä mielessäni, mitä kustantaisi hankkia nopeampi valaisinjärjestelmä? Tarkoitan sitä, että hallin saisi ottelun alun lisäksi myös maalien kohdalla kokonaan pimeäksi ja spottivalolla kaukaloon sisääntulevat/maalin tehneet pelaajat. Ongelmahan lienee se, etteivät nykyiset valaisimet syty riittävän nopeasti normaalitilaan.

Punaiset penkit ovat kaikkea muuta kuin toimiva ratkaisu, joten tässäkin olisi kiva, jos katsomo-osuutta saisi aiempaa hämärämmäksi ja siten kenttää korostettua. Nyt jokainen takarivinkin katsomoeinari saa nauttia tuhannen lumenin valotehosta, joka on omiaan tehostamaan katsomoiden väljää ilmapiiriä.

Eräänlaista kiimaa koko toiminta huutaa. Tässäkin asiassa toki pätee vanha fakta. Näihin asioihin kiinnitetään vasta huomiota, kun otteet kentällä ovat heikompia. Kotivoittoputki piti näemmä kaltaiseni kitisijät hiljaisina.
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Kotivoittoputki piti näemmä kaltaiseni kitisijät hiljaisina.
Siinähän se on. Koko tämän kauden "show" on ollut musiikkeineen käsittämätöntä kuraa, mutta niillähän tietysti mennään mitä joukkue haluaa kuulla. Viimeksi muutama vuosi sitten tästä avauduin niin vastaus oli luokkaa että Peer Gunt kuuluu Helsingin jäähalliin, ei meille. En sitten jäänyt ääneen suremaan kun Metallican tämän kauden sisääntulossa korvasi Nicky Minaj. Tai jokin sinnepäin. Hakametsässä soitetaan Robinia, sopisiko sitä perhematseissa kokeilla meilläkin?
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
sisääntulossa korvasi Nicky Minaj. Tai jokin sinnepäin. Hakametsässä soitetaan Robinia, sopisiko sitä perhematseissa kokeilla meilläkin?

Sitäkö se paska on?
Soihan meilläkin robään, kummalla erätauolla nyt ne junnut ovat käyneet vetelemässä rankkareita niin taustana on soinut boobookah vai mikä hitto se ikinä onkin, enempää sitä kuraa ei tarvitse soittaa, mutta tohon se sopii.
 

Jazzy76

Jäsen
Olen pohtinut pienessä mielessäni, mitä kustantaisi hankkia nopeampi valaisinjärjestelmä? Tarkoitan sitä, että...

Vastauksia muutamaan kysymykseen.

1) CHL-peleissä on tarkka ulkomainen formaatti, josta ei poiketa. Viime pelissä ei valoja saanut sammuttaa. Eipä siinä muuta.

2) Valot ovat hallissa vaikea juttu. Puhutaan ensin ns. liikkuvista valoista: Turkuhalli on iso ja korkea halli. Valoja on enemmän kuin monella muulla seuralla, mutta johonkin Helsingin jäähalliin verrattuna valoa tarvitaan todella paljon, että ne tuntuisivat. Lisää tarvittaisiin, mutta se on kustannuskysymys. Seura satsaa siihen mihin satsaa.

3) Pyrot ois kiva juu. Palautetta toimistolle, jos tällaista kaivataan. Av-osaston budjetti on edelleen hyvin rajallinen.

4) Hallin kattovalot (pelivalot) pitäisi uusia. Kyllä. Valot pitäisi suunnata jne... Hallin omistaa kaupunki. Hallin täälläkin viihtyvä/kirjoittava edustaja tietää paremmin, onko valoremppaa tulossa? Joka tapauksessa: täysi valaistus saadaan 3,5 minuutissa. Tämä seikka säätelee aika tavalla alkushow'ta ja ylipäätään koko toimintaa.

5) Hallin äänentoistokin pitäisi uusia. Rahoittajaa on vaikea löytää.

----

Teitä on kuitenkin kuunneltu ja sitä rockimpaa musaa on tullut mukaan paljon. Ja kyllä: ottelutapahtumaketju putkahtaa esille aina, kun joukkueella on suvantovaihe.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Haukkukaa valittajaksi, mutta mielestäni edelleen nuo pelikatkomusiikit on ärsyttävää sedulan konemusiikkia, jotka eivät ottelutapahtumaan sovi millään vaikka kuinka asettelisi. En ole vaatimassa mitään turpaanveto-heviä tilalle vaan rytmikästä vanhaa rock`n rollia, johon vähälukuinen yleisö voisi silloin tällöin yhtyä taputuksin. Diskomusasta ei kukaan saa kiinni, niille on sitten ihan omat tapahtumansa. Olen myös melko varma, että TPS-kissat osaavat heiluttaa tarakkaansa Kissin ja Mötley Crüen tahtiin siinä missä jonkun Jay-Z:n.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös