Urut, kissat ja avaruuspoika – TPS:n ottelutapahtuma

  • 1 308 920
  • 6 473

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
La 17.9. vaihtuu SaiPa-matsissa kertaheitolla koko TPS:n otteluviihde. Kehiin tulee ennakkotietojen mukaan urkuri, Kovalaisen Tainan Kissat/ Mustat Kissat/ TPS:n kissat (tmv) ja hallin hehkuttajana Sametti-Auliksen rinnalla toimii Iku "Avaruuspoika" Viitanen.

Eilen ei The Viljasiilossa vielä urkuharmoonille oltu paikkaa katsottu, joten jännityksellä odotamme huomista. Avaako "Totuuden henki" tai "Narvan marssi" matsin? Entä Kovalaisen koukerot? Jännitys tihenee!

[ot]TPS:n A pelaa Artukaisissa jo klo 13.00[/ot]
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Kyllähän tässä..

..sellaisissa pelonsekaisissa tunnelmissa sekä erittäin suurella mielenkiinnolla odotetaan ensimmäistä kotiottelua. Nyt tosin ei pelkästään joukkueen esitykset(yksi tappio kylläkin jo takana)kiinnosta, vaan nämä ns. suuret muutokset tapahtuman oheistoiminnoissa.

Odotukset ovat kyllä aika alhaalla tyyliin -> kuinka paljon myötähäpeää saa tuntea näiden uudistusten myötä.
Toisaalta millään muulla ei juuri ole kummempaa väliä kunhan kotijoukkue vaan pelaa hyvin / vähintään kaikkensa antaen. Silloin sitä on valmis joustamaan aika tavalla kaikessa muussa.

Ps. Siihen Aurian mainokseen loppuu kyllä joustaminen, jos se jostakin sairaasta syystä palaisi kuuluville.
 

Morgoth

Jäsen
Pakko kyllä tulla paikan päällä katsomaan, että millainen viihdepläjäys on luvassa. Todella pelonsekaiset odotukset, urkuria ja "kissoja" ja kaikkea muita uudistuksia kohtaan. Esim. mikäköhän biisi kajahtaa TPSn tulleessa jäälle jne.
Antti Tuiskuako?

Mahtaa turkulainen yleisö 'viiliintyä', kun nämä muutoksethan tehtiin juuri kansan syvien rivien pyynnöstä, kuten armas toimarimme asian ilmaisi, joten yleisö saa vihdoinkin haluamansa, joten eiköhän loppuunmyydyssä hallissa ole varsin railakas menoa. Tai sitten ei.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Heei! Nyt kaikki avoimin mielin katsomaan Palloseuran tarjoamaa uutta viihdettä. Odotellaan, katsellaan ja kuunnellaan, mitä tapahtuu, ja ennen kaikkea toivotaan, että Jortsun pelotteella suurin viihde tapahtuisi kentällä.

Eiköhän se ole aivan sama, mikä biisi soi, kunhan joukkue pelaa täydellä sydämellä. Jos itse saa kuitenkin ehdottaa, valitsisin Metallican "Tuokaa sisään Hiekkamies", siinä on potkua.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Kissat

Tepsin lehdessä ollut kuva kissoista näytti kyllä erittäin lupaavalta, eivät tosiaankaan häpeä kobrille yhtään!
 

Andy_McCoy

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ensiraporttia?

Turpaan tuli. Tällä kertaa SaiPalta. Nojoo, ei jaksa kiinnostaa.

Mutta oheistoiminnasta odotellaan matsista kotiutuvilta raporttia.
 

Torkkel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tepsi
Ei hyvä...

Huh.. olipa tuo tepsin uusi "ottelutapahtuma" karmea esitys. Eniten vit*tti munattomat urkusoundit tyyliin Go West yms. Perinteiset biisit oli kokonaan korvattu näillä, mm. We will rock you soi vain erätauolla. Uudet tanssitytötkin olivat hieman eksyksissä tanssiessaan yksittäin. Potentiaalia näkisin kuitenkin olevan tällä kissapuolella. Myöskään Iku (?) kuuluttajana ei oikein sytyttänyt...

Hermot menee...
 

Iso-Horst

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NY Islanders
Torkkel kirjoitti:
mm. We will rock you soi vain erätauolla.

Ja sekin on liikaa. Onko olemassa kuluneempaa biisiä urheilutapahtumaan kuin "We will rock you". Ihan hyvä, että biisipuolella on muutosta: "Let´s twist again" ja muut on kulutettu loppuun jo ajat sitten. Kaiken kaikkiaanhan urkuri pääsi ääneen varsin vähän. Mainokset söivät pääosan pausseista.

Kobrat vs. Kissat debattiin en osaa ottaa ehdotonta kantaa. Kobrat olivat ehkä paremman näköisiä, mutta niitä näki turhan vähän omassa katsomossa. Nyt paikalla päivysti lähes koko pelin yksi kissa. Onko siis kissa pivossa parempi kuin 2 x 4 koobraa oksalla ? Tämän dilemman ratkaisuun tarvitaan vähintään Aristoteleen kädet.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Aivan hirveetä!

Oli todella säälittävää tämä uusittu ottelutapahtuma, musiikki aivan hirveää ja se vain vähensi fiilistä ja oli vielä niin hiljaisella ettei varmasti häirinnyt vip-vieraita ja muita yritysvieraita. Toisaalta oli myös onni, että musiikki oli niin hiljaisella kuin oli sillä muuten olisi ärsyttänyt vielä enemmän.

Kissat, no joo, ottelun alussa ilmestyvät jäälle tanssimaan TPS:n jalkapallopaidoissa. Sitten he olivat erien ajan sijoitettu yksi tyttö per katsomon väli eikä heitä aluksi meinannut edes huomata. Tanssikuviona näytti olevan niinkin vaikea kuin kävelyä rappusia ylös alas ja käsien heiluttelua, ensimmäisessä erässä heillä oli kädessä pieni pyyhe ja kahdessa seuraavassa erässä pieni TPS-lippu.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Huomioita:

- TPS-Kissojen debyytti oli vaisu. Oli hölmön näköistä kun jokaisen katsomon välissä yksi tyttö yritti tanssia mukamas ammattimaisesti pieni TPS-lippu kädessään. Lisäksi niukka vaatetus toi halvan vaikutelman. Mielummin ehkä ilman tanssityttöjä kokonaan kuin samanlainen show jatkossakin. Penkin alle meinasi vajota varsinkin joukkuueen tullessa jäälle kun nämä tytöt "tanssivat" TPS-aition penkkien päällä. Hämmentävä näky.

-Jäälle tulo oli vaisu. Enter Sandmania ei soitettu joukkuuen tullessa jäälle. En muista mitä sen tilalla oli.

-Maalilauluna oli Hunajata-kappaleen erikoinen versio ilman sanoja. Aika neutraali reaktio, mutta toivon että palattaisiin vanhaan versioon. Mitä sitä muuttamaan kun kerran toimii.

-Urut olivat turhat. Välillä ei meinannut uruiksi tunnistaa ollenkaan ja kappaleet muistuttivat hautajaismusiikkia, joka lannisti muutenkin heikkoa tunnelmaa. Uruilla ei saa minkäänlaista eloa ottelutapahtumaan.

-Musiikkimiehellä oli homma vielä hakusessa. Musiikki keskeytettiin erätauolla ilman syytä ja aloitettiin uusi kipale heti perään. Loi hölmön vaikutelman.

-Jäähymusiikkia ei soitettu kertaakaan vastustajan saadessa jäähyn. Toivottavasti soitetaan jatkossa.

-Tepsi oli paska.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
MAKE #89 kirjoitti:
-Maalilauluna oli Hunajata-kappaleen erikoinen versio ilman sanoja. Aika neutraali reaktio, mutta toivon että palattaisiin vanhaan versioon. Mitä sitä muuttamaan kun kerran toimii.

Hunajata biisi alkoi soimaan aivan alusta eikä kertosäkeen alusta kuten olemme tottuneet. Toivottavasti kyseinen asia korjaantuu viimeistään seuraavaan kotiotteluun mennessä.
 

neiti kevät

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,SUOMI,Man Utd,Montreal Canadiens,Brasilia jne
Turun parasta viihdettä masokisteille?

Tps tuli jäälle kesken Ikun pelaajaesittelyn,varsinaista jäälletulo-biisiä ei ollut lainkaan.

Urkuri kuulosti puolalaiselta tanssiorkesterilta ja äijä vesitti niin hevit kuin rokitkin itäblokkilaiseen discopoljentoon.Kanadasta tuttuja urkufanfaareja ei hallissa kuultu eikä urkuri soittanut livenä mitään vaan valitsi nappia painamalla mitä muistilla oli tarjota.Kamalan kuulosta, mutta onneksi edes hiljaisella.

TPS:n kissat oli anorektisia pikkutyttöjä vesirajamekoissa ja heidät jaettu yksi per porrasväli, jotta "koreografian" puutteet eivät näkyisi niin selvästi.Kaiken kruunasi räikeän luntahtava meikki tyttösten kasvoilla...tyyli,johon törmää lähinnä Helsingin Halliossa tai Reeperbahnilla.Ehkä tuo oli Narvan maun mukaista?

Tps oli aneeminen,virkamiesmäinen ja heräsi yrittämään aivan liian myöhään.Pelitapaansa TPS ei ole saanut uudistettua,pelitapahtuman kyllä.Valitettavasti hinta ja laatu eivät kohtaa...

Tästä voi vain parantaa...joka sektorilla.Kysymys kuuluukin,haluanko maksaa tuosta?
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Torkkel kirjoitti:
Huh.. olipa tuo tepsin uusi "ottelutapahtuma" karmea esitys.

Lyhyt kommentti henkilökunnalta: "mua hävettää olla täällä". Kertonee kaiken. Uskomaton floppi. Kiitos Jouko.
 

Mad Penguin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Francis#10
luojan kiitos

luojan kiitos, että en ottanut edes ilmaista tikettiä tuohon fiaskoon... Taitanee olla seuraavassa ottelussa enää alle 3000 katsojaa, kun kommentteja lukee.. No TuTo ainakin tarjoaa ilmaisen parkkipaikan, jos hakee vaihtoehtoja tälle jääkiekkokaudelle..

On se kumma jos se Narvapaska ei joudu pihalle... no ei niin kauan Ansapaska on siellä...
 

Andy_McCoy

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pressiboxi kirjoitti:
Lyhyt kommentti henkilökunnalta: "mua hävettää olla täällä". Kertonee kaiken. Uskomaton floppi. Kiitos Jouko.
"kiitos palautteesta. Ei tätäkään uudistusta tehdä ilman yleisön tahtoa, kaikki lähtee aina katsojien tarpeista ja toiveista." (TPS:n vastaus HABS #11:n palautteeseen)
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Andy_McCoy kirjoitti:
"kiitos palautteesta. Ei tätäkään uudistusta tehdä ilman yleisön tahtoa, kaikki lähtee aina katsojien tarpeista ja toiveista." (TPS:n vastaus HABS #11:n palautteeseen)

Keneltäköhän sitä ollaan oikein kysytty, että miten ottelutapahtumaa pitäisi uudistaa? Kenenköhän toiveissa ja tarpeissa on ollut saada halliin urkuri ja samalla kunnon musan pois saanti hallista? On tätäkin taidettu taas kysyä yritysvierailta, oli ainakin musiikin volymekin sillä tasolla ettei häirinnyt heidän bisnesneuvotteluitaan.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Nyt on kiire jonnekin, mutta hätäisesti tunnelmat kotiavauksesta.

Ensin hyvät puolet
- Kissoissa on potentiaalia, vaikka pientä alkusäätöä olikin näkyvissä. Parempi näin kuin vanha mature and chubby-linja.
- Halli ei romahtanut

Huonot
- En ehtinyt hallille pelin alkuun, joten sisääntulo jäi näkemättä. Ilmeisesti Sandman sai taas kerran väistyä jonkin paskan tieltä?
- Musiikki aivan täyttä paskaa. Se oli ennenkin paskaa, mutta nyt puhutaan jo ripulipaskasta. Du Hast oli ainoa joka läpäisi suodattimen, mutta olisi niitä muitakin heviralleja, kuin tuo jo loppuun kulutettu jumputus.
- Urkuri oli aika väsynyt, mutta otin ne Jätkän Humpat pelkästään positiivisesti kaiken muun tuuban keskellä.
- Maalibiisistä puuttui sumutorvi ja se alkoi väärästä kohtaa, eli alusta.
- KIOSKIT!!!! Jumalauta E-katsomoiden takana YKSI (1!!!!) akka myymässä yksinään piirakkaa, karkkia, bisseä, siideriä, kahvia... Eikä siinä mitään, mutta varmuuden vuoksi vieressä oleva (Sky?) baari oli suljettuna. On kyllä niin nerokas veto pitää lauantaina baari kiinni, että menee yli mun ymmärryksen.

Joukkue vielä viimeisteli tunnelman ottamalla turpaan Saipalta.
 

Jussitku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Montreal
Ottelun tunnelma

Olin kanssa eilen katsomassa matsia... Aivan täysi fiasko. Urkuri oli aivan väsynyt... Uudet kissat ihan ok, mutta ehkä 3.erän pukeutuminen oli hieman mautonta, vaikka mies olenkin.. Onneksi oli ilmaisliput peliin, oli peli, tunnelma, oheistoiminta suoraan sanottuna täyttä paskaa.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Miksi TPS antaa itsestään halvan kuvan?

Eniten tuossa eilisessä spektaakkelissa ihmetyttää se miksi TPS haluaa antaa itsestään halvan ja viimeistelemättömän kuvan maailmalle.

Talous seurassa on kuralla, nyt se näkyi jopa sisäisissä palveluissa, joista oli senttejä venyttäen tingitty (vai oliko MIB vaan unohtanut hoitaa asiat?) mutta ei kai silti ole tarkoitus lauantaiselle halpahallilinjalle kokonaisvaltaisesti ryhtyä? Kissat eivät varmasti olleet harjoitelleet sisääntulovaihetta lainkaan, puvustus sai Christina Aquileirankin näyttämään tyylikkäältä, joukkueen sisäänhehkutus oli täysin epäsynkassa kaiken kanssa ja kaiken huippuna väärässä paikassa väärään aikaan ollut urkurisetä tuuttaa koneen muistista ulos niin maantienharmaata jinkkumatskua ettei pahemmasta väliä.

Mitä helvettiä tälläinen touhu on? Miksei tätäkin asiaa annettu ammattilaisten käsiin. Ns. itsetekeminen kun se etenee nyt nähdylle tasolle on se suoranainen uhka joukkueen brändille ja jopa sisääntulevan rahan määrälle. Mielikuva uudesta Tepsistä on avajaisillan perusteella halpa ja amatöörimäinen. Tätä ei uskoisi yhdenkään toimitusjohtajan ainakaan tietoisesti ajavan takaa.
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
AnaMasa kirjoitti:
- KIOSKIT!!!! Jumalauta E-katsomoiden takana YKSI (1!!!!) akka myymässä yksinään piirakkaa, karkkia, bisseä, siideriä, kahvia... Eikä siinä mitään, mutta varmuuden vuoksi vieressä oleva (Sky?) baari oli suljettuna. On kyllä niin nerokas veto pitää lauantaina baari kiinni, että menee yli mun ymmärryksen.

Joukkue vielä viimeisteli tunnelman ottamalla turpaan Saipalta.
Jotenkin tuntuu, että Turkuhallin johto on vaipunut samalle tasolle Palloseuran vastaavan kanssa. Joukkuekin jo perseilee ihan yhtä alhaalla, joten voiko tästä kaudesta enää mitään parempaa odottaa? Tarvitsee kyllä tapahtua hemmetin suuri ryhtiliike, että meikäläisen hallilta bongaa. Ihmetelkää sitten vaan niitä alhaisia katsojalukuja.

Katsellaan vaan canalplussaa. Sieltä näkyi torstainakin erinomaista jääkiekkoviihdettä Kärppien ja Bluesin tarjoilemana.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Jykke1978 kirjoitti:
Kissat, no joo, ottelun alussa ilmestyvät jäälle tanssimaan TPS:n jalkapallopaidoissa.

Tuo teki oikeasti jo aivan helevetin häijyä. Kyllä lajit pitäisi pystyä sentään pitämään erillään toisistaan. Potkupallo on potkupalloa vaikkakin organisaationa valovuosia edellä HC TPS:ää.
 

snake

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Saku Koivu, Mikko Koivu, Aatos Koivu
Herra mun aikani ties

Surkeeta, todella surkeeta koko lauantain viihdepläjäys..tepsi oli munaton(lukuunottamatta muutamaa Hulkkosen pommia). Tepsin kissat???, todellakin kissanpentuja, en kehdannut edes kauheesti katsoa, aika nuorta typykkää. Urkuri aivan paska, musat muutenkin aika syvältä(ramstein ok). Myöhästysin pelin alusta hiukan joten tepsin sisääntulo jäi näkemättä, en ilmeisesti kauheesti menettänyt. Hyvää oli pelin jälkeen otetut kunnon tumut, että unohti mitä hallilla on nähny. Täytyy vielä todeta et onneksi en joutunut maksaa lipusta mitään, olis harmittanut vielä enemmän. Onneksi hankkisin tiistaina canal+, näkee sentään muutaman hyvänkin pelin. Tepsin joukkueesta näkee hyvin että se huutaa todellakin kunnon maalivahtia ja paria kunnon fyysistä pakkia, muuten uskon kun Aalto ja Alatalo saadaan takaisin niin kyllä Jortikka tosta vielä joukkueen tekee, täytyy kumminkin muistaa että 2 peliä on vasta takana ja elämä edessä..UGH olen puhunut.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
TPS
Tämähän nyt on mennyt vallan rutinaksi koko ketju. Tietysti otsikko on ottelutapahtumasta, mutta ei se nyt ihan huono, tai pikemminkin erilainen, ollut kuin ennen. Tanssityttöjä oli ja musiikki soi. Se, että pitikö näkemästään/kuulemastaan on mielipidekysymys. Urkuri oli jotensakin symppis, joskin musiikki soi yläkertaan liian kovin. Alakerrassa ei moista ongelmaa ollut?
Oheistoiminta on jotenkin vallannut koko jääkiekko-ottelun. Itse kaipaisin paluuta vanhoihin aikoihin siinä mielessä, että itse peli olisi se pääasia. Nyt vaan tiiraillaan tanssityttöjä, jonotetaan olutta, haukutaan musiikin huonoutta ja tullaan/lähdetään muutaman minuutin jälki/etuajassa.
Ennen ei tarjonta ollut tv:n ym kautta näin kattava kuin nyt. Silloin livenä nähty matsi oli usein hyvä. Nyt töllötetään maailman huippuja arkipäivinäkin ja kun hallille eksytään, niin ihmetellään, että ovatpa nuo ihan paskoja kaikki.
Auria, ja maailma on Sinulle avoin!
 

Mad Penguin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Francis#10
sitä olen koko ajan toitottanut....

...että ottelun päätapahtuma on liikaa laitojen ulkopuolella, eikä sisäpuolella, mutta se on ihan Narvapaskan saama muutos joukkueessa... ja pelissä. Oleelliset muutokset kun Narvapaskan tepsissä tapahtuu ihan muualla kuin laitojen sisällä..
10 vuotta sitten kun tepsi kylvi menestystä, niin moni ihmetteli, että miksi ei pulloseura satsaa nimiin.. niin vastaus oli, että tepsi panostaa junioreihin ja junnutyöhön... Nyt jostain kumman syystä se homma tuntuu olevan ihan päälaellaan.. vanhoja partoja ja outoa kyllä... tps oli sellaisen joukkueen roolissa, josta ei enää viimeisillä päivillä lähdetty änäriin...??

Eikös nyt jukoliste jätetä jokainen pari kotiottelua menemättä, niin eiköhän se tyhjä turkuhalli aja parivaljakon Ansas-Narvanmaan pois tepsin peräsimestä.. Ennenkuin ne ajaa koko toiminnan alas...
 

stouni

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
snake kirjoitti:
Hyvää oli pelin jälkeen otetut kunnon tumut, että unohti mitä hallilla on nähny. Täytyy vielä todeta et onneksi en joutunut maksaa lipusta mitään, olis harmittanut vielä enemmän. Onneksi hankkisin tiistaina canal+, näkee sentään muutaman hyvänkin pelin. Tepsin joukkueesta näkee hyvin että se huutaa todellakin kunnon maalivahtia ja paria kunnon fyysistä pakkia

Samoilla linjoilla, oli hyvä että sattui lompakko mukaan, kyllä sille pelin jälkeen oli käyttöäkin! Ja itsellenikin lippu tuli ilmaiseksi, onneksi, ei tuosta kyllä pysty mitään pulittamaan seuralle, kyllä niin hirveetä paskaa oli, niin kentällä tapahtunut toiminta kuin muukin oheistoiminta, sentään sportissa bisseä sai mikä oli ainut positiivinen asia pelissä!

Tarvitsee varmaan itsekkin hankkia canal+, sieltä voi nähdäkkin jääkiekkoa, tuo oli kaukana siitä, ainut mikä pisti silmään ja mielen iloiseksi oli Hulkkosen tulo takaisin parrasvaloihin hirveillä niiteillään joita kylvi 4 tai 5, siinä ei vastustaja kyllä mitää kerennyt tekemään, pommin jälkeen kyllä istuskeli ja keräili kamppeitaan jäältä viitisen minuuttia!

Pelaajista sen verran että Lehtinen hiuksista (mitä sillä niitä on päässä) vittuun! ei tuollaisella hasardi pakilla tee rosterissa mitään, saman sakkiin kuuluu tämä toinenkin "junnu" eli Eronen, ei Elyseellä Eke fudista pelata! Parin pakin aukko on, jos ja toivottavasti kun nämä herrat pakistosta häipyvät, hyökkäys tulee olemaan ihan hyvä kun Aalto ja Alatalo toipuvat pelikuntoon!

Olen hyvin pettynyt kaikkeen mitä näin lauantaina hallilla, toivottavasti muutosta on tullut edes kaukaloon torstaihin mennessä, jotta sinne voisi mennä käymään!

Ei muuta tällä kertaa!

-Stouni-
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös