Unet – kumma juttu...

  • 242 662
  • 1 174

timmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
FoPS, Kärpät, FC Parta, Kansan Syvät Rivit, Oranje
Synnytysuni

No nyt sitten tuli nähtyä todella mystinen uni toissayönä. Jotenkin luulisin, että tämä uni sai alkunsa muutaman päivän takaisesta uutisesta, jossa pissis synnytti tietämättä raskaudestaan.

No, sitten asiaan.
Kärsin kovista vatsakivuista ja menin lääkäriin. Lääkäri tutki minua ja ilmoitti, että olen raskaana. Minut kiidätettiin synnytyssaliin välittömästi.
Lääkäri kertoi, että miehen raskaus on harvinaista, muttei mahdotonta. Lisäksi minulle mainittiin, että synnytys tulee tapahtumaan perä-aukon kautta.

Erikseen vielä varoitettiin, että älä sitten ulosta, tai puuhasta tulee sottaista. No, ei muuta kuin kontalleen ja pylly pystyyn. Siinä pinnistäessä tietenkin paska lensi ja mukula siinä mukana. Oli ihan kuorrutettu sillä ihtellään, mutta pesun jälkeen oli oikein potra ja hyväntuulinen poika.
Synnytyksen jälkeen sain pojan käsivarsilleni ja olin hyvin iloinen ja ylpeä. Lisäksi ihmettelin, että synnytys ei tuntunut sen pahemmalta. Itseasiassa se oli suunnilleen samanlaista kuin keskimääräistä isomman pökäleen vääntäminen.

Isäni oli synnytyksestä iloinen, mutta toisaalta myös kauhistunut. Hänen mukaansa mies pystyi tulemaan raskaaksi ainoastaan peräkautta hedelmöitettäessä ja kyseli kuka on toinen isä. Siinä oli sitten kova työ vakuutella, että sikiäminen oli ollut neitseellinen, enkä ollut pelehtinyt kenenkään miespuolisen kanssa.

Enempää en muista, mutta herätessäni oli haikea olo, kun tuo mystinen kersa oli hävinnyt johonkin...
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
timmi kirjoitti:
Synnytyksen jälkeen sain pojan käsivarsilleni ja olin hyvin iloinen ja ylpeä.
Onnittelut lapsen johdosta! Mahtaa olla hieno tunne nyt. =)

...eikun hetki, tämä olikin uniketju?

***

Itseäni ärsyttää eniten ne unet, missä juuri suutelen mieluisan naisen kanssa, tai jopa harrastan muita läheisiä aktiviteetteja ja uni loppuu juuri kun on ilo hauskimmillaan! Silloin kyllä tekee mieli painaa ne silmät mahd. umpeen ja yrittää jatkaa sitä unta. Useimmiten se ei kyllä tahdo onnistua.
 
Minulla on ollut erinäköisiä painajaisia viimeiset kolme yötä. Tai sitten muuten vaan outoja unia. Tai ainahan ne on outoja. Viime yön unia en juurikaan muista, kuin että outoja ja pelottavia olivat. Toissa yönä muistan onneksi kokonaan vain yhden unen. Jossa olin ilmeisesti lohikäärme. En ilmeisesti ulkomuodoltani, mutta osasin lentää ja syöksin tulta. Kunnes vastaan tuli sellainen kerrostalon kokoinen aito lohikäärme joka näytti mallia tulen syöksemisessä. Yritti ilmeisesti minutkin kärventää, mutta ehdin loikata muurin taakse. Jonkinnäköinen linnoitus oli kyseessä. Jonka yläpuolella olin hetkeä aikaisemmin lennellyt. Tuo oli itse asiassa ihan kiva uni, jonka olisi halunnut jatkuvan. Paitsi jos se lohikäärme olisi edelleen koittanut kärventää meikäläistä.
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Näin hirvittävän painajaisen, että Junno oli hankkinut Kärppien puolustuksen liideriksi jonkin tusinabaltin. Kylmä hiki kaatui päältäni kun tätä murhenäytelmää seurasin.

Joku vois herättää mut.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ouzala kirjoitti:
Milläs sä saat sen unen jatkumaan? Itsellä ei ole toivoakaan, että uni jatkuisi siitä kohdasta, mihin se loppui.
Niin, no sitä juuri sanoin, että se ei onnistu. Ihan joskus kerran sadasta yrityksestä voi olla, että uni jatkuu, tai ainakin suurinpiirtein samanlaisena. Silloinkaan tulos ei yleensä ole ihan toivottu.

Olisikohan tuohon olemassa mitään kirjekurssia tai vastaavaa? "Miten saan keskeytyneen eroottisen uneni jatkumaan siitä mihin se jäi."

Vois olla hittikin.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Maanantain ja tiistain välisenä yönä, vielä hieman viikonloppuhoureissa, näin mielenkiintoisen unen, joka muuttui vielä mielenkiintoisemmaksi heräämisen jälkeen.

Olin pari kaverini kanssa katsomassa jotain bänditapahtumaa, jossa tuntemattomat pumput soittivat tunnettujen bändien biisilistoja yksi vuorollaan. Minulle ja kavereillekin oli esitettävät bändit varattuna, mutta siitä viis, se ei ole tässä kiehtovaa.

Ennen kuin kavereideni piti mennä vetämään Metallican biisejä lavalle, joku bändi soitti Guns n' Rosesin tuotantoa ja hyvin vetikin. Viimeisenä biisinä tuli sitten hitaampi, minulle vielä nimeltä tuntematon biisi, jota kaveri ylisti gunnareiden parhaaksi biisiksi. Tiesin kyllä, ettei biisi ollut gunnareiden, mutten viitsinyt pilata kaverin fiilistä. Yhtä kaikki, biisi kuullosti aivan taivaallisen hyvältä ja tiesin kuulleeni sen aiemminkin. Esittäjästä tai biisin nimestä ei ollut hajuakaan.

Uni jatkui vielä pätkän matkaa ja loppui sitten stereoiden herätykseen. Kuinka ollakaan, Radio City herätti Guns 'n Rosesin värssyllä, jota en nyt tokkuraltani muista. Sängystä suihkuun ja suihkusta takaisin olohuoneeseen, jossa heti perään raikasi tuo unessa kuultu, taivaallisen hyvä, hitaampi biisi. Tokihan selvitin heti töissä mistä biisistä on kyse, eli Deep Purple: Sometimes I feel like screaming.

Tätä tuskin kannattaa raportoida Juhan af Grannille tai unentutkimuslaitokseen, mutta hauska sattuma kuitenkin. Päivällä mietin vielä, olisiko kyse voinut ollut siitä, että näin unessa "useamman minuutin kohtauksen" muutamassa sekunnissa juuri herätyksen aikaan. Tämä ei kuitenkaan käy järkeen, koska viimeistään suihkun jälkeen olin jo valveilla ja Purplen biisiä kuulin oikeasti vasta suihkusta tullessani.
 
Suosikkijoukkue
ILVES
Raapustetaanpa pitkästä aikaa tänne jatkoajan puolellekin. Meinaan, tässä kesän kuluessa, oluen virratessa ja heinäallergiasta kärsiessä on tullut nähtyä niin kummallisia unia juhannuksen jälkeisenä aikana, ettei ole tosikaan. Monista ei ole jäänyt päähän juurikaan mitään, mutta ovat jääneet elävästi mieleen.


Ensimmäinen kumman unen koin tuossa juhannuksen aikoihin. Kyllä olin ennen nukkumaan menoa nauttinut muutaman oluen ja viski-paukun - liikaa. Unessani keskustelin mm. itsensä Wayne Gretzkyn ja muutamien muiden, ilmeisesti kovan tason kiekkovaikuttajien - mene ja tiedä en tainnut tunnistaa näistä pukumiehistä ysiysin lisäksi kuin Bettmanin, Faselin ja tämän entisen NHLPA:n nokkamiehen - kanssa kiekkoasioista sekä kansainvälisellä, NHL:n että Suomen mittakaavassa. Siinä konjamiineja nauttiessa ja sikareita tuprutellessa nämä miehet esittivät varsin hyviä pointteja samalla, kun itse heitin omia mielipiteitäni pukumiesten myöntäilessä.

Kumminkin vaitoinaisena keskustelussa ollut Gretzky oli jostain asiassa kanssani huomattavasti erimieltä ja esitti mielipiteensä (aihetta en tietenkään muista). Sen muistan vielä tästä unestani, että sannoin Väiskille samantien (lontoon kielellä, totta kai - ja vajavaisella sellaisella) "Vaikka arvostin sinua pelaajana ja olet tehnyt Suuuuurressa ja Mahtawassa ÄNHOOÄLLÄSSÄ lähes 900 maalia ja 3 000 pistettä, ei se takaa sitä, että sinulla olisi karismaa vieläkään osallistua tähän keskusteluun. Asiahan on sillä tavalla, että...."

Tässä vaiheessa tämä veijari heräsikin, eikä kiekkopamput päässeet kuulemaan kuningasajatustani. Siinä vaiheessa, kun aloin ladella herra #99:lle faktaa pöytään, katsoivat isot pamput minua hämmästyneenä, mutta samalla vakuuttuneen näköisenä. Vahinko, etten päässyt näkemään tätä unta loppuun.



Menipä tästä unesta sitten tovi ja jälleen nähtiin kiekkoaiheista unta - ilmeisesti minut voidaan laskea kiekkoaddiktoituneiden joukkoon, sillä kiekkoaiheisia unia tulee nähtyä suhteellisen usein. Se, mitä tästä unesta muistan oli se, että katselin TV:stä muistaakseni, Luojan kiitos, edesmenneen Hockey Night-ohjelman sunnuntaipeliä Lukon ja muistaakseni SaiPan välillä. Lukolla oli ylivoima ja ylivoimalla kiekkosiirreltiin oikean B-pisteen ja viivan väliä Hetken päästä viivassa ollut pakki levittää kiekon vasemmalle puolelle, joka pistää passin kohti vasenta B-pistettä. Kohti tuota B-pistettä lähestyy maalintakana ollut Lukon Petri Lätti ja saa kiekon haltuunsa.

Lätti tekee nopean rytminvaihdoksen ja lähtee ajamaan kohti maalia. Ensimmäinen vastaantuleva vastustajan puolustaja narutetaan hyvällä liikkeellä ja pienellä mailaharhautuksella. Lätti pääsee maalivahdin kanssa nokikkain ja nostaa kiekon mailakäden yläkulmaan maalivahdin ollessa aseeton.

Lukon pelaajisto hyppää riemusta ilmaan, mutta mitä tekee Lätti. Nostaa kädet hetkeksi ilmaan, mutta laskee ne nopeasti ja tuijottaa kohti kameraa. TV-kamera zoomaa kohti Lätin kasvoja, mutta miehen ilme ei värähdäkään. Ei edes, vaikka joukkuekaverit hyppäävät Peten niskaan. Lätti vain tuijottaa - aivan kuten siinä kuuluisassa pelaajakuvassa 90-luvun lopussa. Tämän tuijotustuuletuksen jälkeen herään keskellä yötä, naureskelen hetken perverssiä mielikuviani ja käyn takaisin unten maille.


Sitten vierähti kuukausi, kaksi ilman mainittavia unia, mitä nyt parista hemaisevan näköisestä työkaverista tuli nähtyä mukavia unia. Joo, ne oli naispuolisia ja kaukana kiekkokaukalosta.Viime yönä kumminkin tippui pitkästä aikaa pommi.

Donald Trump oli unessani ilmeisesti porukoittemme perhetuttuja ja itsekin siinä vanhuksilla ollessani tuli Donaldin kanssa bisnestä väännettyä. Trumpin lähdettyä vanhuksilta lähti hän avoautollaan hotellille kohti Tampereen keskustaan. Itselläni jäi bisnesten vääntäminen kesken, joten lähdin lapsuuden "oikoreittejä" pinkomaan kohti katu, jota tiesin jenkin avoautollaan ajavan avoautollaan. Samalla, kun sain seurueen kiinni ja pysäytettyä auton, sekä vielä jatkaakseni jutustelua, näin Billy Idolin tyyliseksi pukeutuneen jampan nostavan aseen kohti Trumpia ja kun tämän hampuusin paikansin Donaldin turvamiehille, kesti vain hetken turvamiesten vetäessä tilanne takaisin turvalliseksi. Trump totta kai kiitti minua ja pyysi tulemaan illalla hotellilleen Tampereen keskustaan, jotta voisi palkita minut "uroteostani".

Noh kävelin saman tien bussipysäkille odottamaan nysseä ja kahden tunnin odottelun jälkeen sellainen tulla tupsahti (mainittakoon, että tuolta pysäkiltä kävelee keskustaan maksimissaan 20 minuuttia). Keskustassa näin erään hemaisevan, edustuskelpoisen työkaverini (ja samalla yhden toisen työkaverini tyttären). Sain likan puhuttuani mukaani sillä ehdolla, että tarjoan hänelle kaukaisessa lähitulevaisuudessa kaakaon.

Unessa kumminkin sattuu outoja käänteitä, niin myös tässä. Kävellessämme tätä yhtä keskustan hotellia kohti, sattui joku kaatamaan sen verran kerrostalon ikkunasta vettä, että hemaisen työkaverini kampaus meni piloille. Sanoin likalle, ettei hätä ole tämän näköinen ja soitin Trumpille kysyäkseni onko hänen sviitissään saunaa ja voimmeko hemaisevan työkaverini kanssa käyttää sitä. Kiitollisuuden velassa ollut Donald myöntyi pitkän puhelukeskustelun jälkeen tähän ja painuimme saunomaan. Saunassa likan kanssa tapahtui [sensuroidaan tästä kohtaa tarinaa palanen, ostakoon palstamme pervoimmat pornolehden ja lukekoon sieltä tarinoita].

Saunasta tullessani lyötiin heti kaljaa kätöseen ja Donald Trump tutustutti minut joihinkin USA:n entisiin presidentteihin - olisikohan ollut Nixson ja Reagan kyseesä, olivat elossa tai eivät. Hetken siinä bisneksiä väännettäessä ja paukkuja väännettäessä likka alkoi baaritiskin toiselta puolelta huutamaan, emmekö jo lähtisi. Paljastettakoon, että saunassa oli tapahtunut sen verta jänniä asioita, että likka vaati minua jatkamaan matkaa. Hyvästelin herrat ja poistuimme Tampereen aamuun auringon noustessa.

Ja tässä vaiheessa jälleen heräsin, hekottelin jälleen hetken aikaa ja ajattelin käydä uudestaan unten maille, josko vastaavaa olisi eteen tullut. Samassa kumminkin pärähti herätyskello soimaan, joten unet jäi tuohon viime yönä.


Ja väittävät minua vielä suhteellisen normaaliksi. Ehkä (liian) pitkällä työputkilla on omat vaikutuksensa uniin. Mennäänpä jälleen viihdyttämään itseäni näiden stoorien parissa.
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Alkaa menemään pelottavaksi. Olen aiemmin nähnyt unta Jari Porttilasta ja hänen kanssaan seksuaalipuuhia harrastaneesta tyttösestä, jota yritin kovasti lohdutella tekonsa tiimoilta. Nyt vuorossa oli Hannu Jortikka. Unessa Jortikka nukkui jonkinlaisen eteisen oven edessä, oli kokonaan peiton alla, pelkkä möykky paljasti Hannun piilopaikan. Siitä porukkaa kuljeskeli ovesta sisään ja ulos, Hannu-parka joutui kestämään kun kaikki käveli hänen päältään. Yllätykseksi Jortsu otti asian tyynesti, vähän valitteli kun pojat astuu päälle.
 

timmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
FoPS, Kärpät, FC Parta, Kansan Syvät Rivit, Oranje
Nyt se sitten tapahtui

Pääsinpä minäkin siihen kunniakkaaseen klaaniin, joka on nähnyt unta Jari Porttilasta.

Uni on enimmäkseen hämäränpeitossa, mutta siihen liittyvät jotkin suuret olympialaistyyppiset urheilukisat. Erityispiirteenä mainittakoon, että stadioni sijaitsi jonkun korkean temppeliraunion päällä, ja että sinne oli todella vaikea kiivetä. Porukkaa tippui ja menehtyi, ei se itsellänikään kaukana ollut...

Lajeja oli ihan laidasta laitaan, yleisurheilusta formuloihin. Ja Mestari oli tietysti jokapaikassa tekemässä huikeita kolumnejaan ja haastattelemassa kilpailijoita.
Porukka oikein ihmetteli, miten mies voi olla kaikkialla yhtäaikaa. Sitten alkoi jokin uusi ja mystinen laji. Se muistutti hieman mölkkyä, mutta siinä heiteltiin pelikortteja. Saatuun pistemäärään vaikutti myös heitetyn kortin arvo.

Ihmettelin vieressäni olleelta katsojalta, miksi moinen laji on otettu näiden kisojen valikoimaan.
Vastaus kuului: Piti kehittää äkkiä laji, josta Mestari ei tiedä mitään. Pitää antaa muillekkin toimittajille mahdollisuus...
Porttila näytti istuvan muutaman penkkirivin päässä hyvin masentuneen oloisena. Menin tietysti tapaamaan ja lohduttamaan Mestaria, joka kuitenkin käski suksimaan vittuun. Mestarin tahto on laki, joten jouduin jättämään Hänet rauhaan...
 

Rocco

Jäsen
Enpä oikeastaan muista koska viimeksi olisin nähnyt näin outoja unia, tai ylipäätään että unia muistan. En nimittäin oikeastaan koskaan niitä muista. Mutta...

Näin unta että olin ryyppäämässä kavereiden kanssa. Jatkoin matkaa baari-illan jälkeen johonkin ruokapaikkaan. Näin siellä kaksi työkaveriani (jotka muuten olin päivää aiemmin nähnyt oikeasti kaupungilla) ja vaihdoin heidän kanssaan pari sanaa. Jatkoin siitä sitten matkaa tiskille, kun huomasin että lompakko oli pöllitty takataskusta. Siitä sitten tottakai lähdin sitä etsimään jä sehän löytyi pari metriä taaempaa pöydältä. Luottokortti oli sitten tottakai kateissa ja juoksin ulos katsomaan josko joku pakenisi paikalta. Sitten löysin pihalta jonkun tummaan takkiin pukeutuneen miehen joka ojensi luottokortin takaisin ja se äijä oli Pierce Brosnan. Kysyin sitten vaan että "miksi pöllit mun luottokortin" niin se vastasi "siksi koska pystyn."

Sitten näin unta että olin jossakin mökissä serkkujen kanssa ja siellä tehtiin jotakin linnoittautumisräjäytyksiä. Turha kysyä miksi...

Hetken päästä oltiin pihalla ja piha oli täynnä siilejä.

Sitten yhtäkkiä olin kiipeämässä korkeita tikapuita ja kaikkien poikkipienojen päällä oli käärme tai lipeäkalaa.

Siis mitä hemmettiä?!?!? Olenko kokonaan sekoamassa?!?!?!
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Toissa yönä opettelin äitiäni kirjoittamaan ja muistan kuinka selitin ettei Å ole kovin yleinen kirjain suomen kielessä.

Tuo varmaan kumpuaa siitä että olen koittanut äidilleni opettaa tietokoneen käyttöä (laskujen maksua ym.) ja välillä siihen oppimisnopeuteen vähän turhautuu.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Onkohan tullut Jatkoajassa pyörittyä liiankin kanssa, kun viime yönä näin ensimmäistä kertaa Jatkis-aiheista unta?

Muuta en unesta muista kuin sen, että Jatkoajan vapaa keskustelu oli pirstottu helvetin moneen osaan. Oli foorumi "uutiset", joka oli jaettu alafoorumeihin "kotimaa" ja ulkomaat", "muu urheilu" oli jaettu n. pariinkymmeneen eri lajifoorumiin, oli "nettilinkit"-foorumi, joka luonnollisesti oli jaettu alafoorumeihin "youtube", "google video" ja "muut", jne.

Siitä moderaattoreille miettimistä.
 

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
Vintsukka kirjoitti:
..oli "nettilinkit"-foorumi, joka luonnollisesti oli jaettu alafoorumeihin "youtube", "google video" ja "muut", jne.

No ei huono idea ollenkaan, nythän "hyvät naurut netistä" on pelkästään noita kahta ensimmäistä. Keep on dreaming.
 

Pingu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Jukurit
Viime yönä olin unessani edellisessä työpaikassa, ilmeisesti viimeistä viikkoa siellä.
Muuta en unesta muista, kuin sen että haukuin jokaisen työkaverin pystyyn, ihan törkeitä solvauksia ja haistatteluja huusin päin naamaa.
Heräsin sitten huutooni: "Onneks miun ei tartte täällä kauaa enää olla!"

Ei se kyllä oikeasti niin paha duuni ollut, enkä töissä ollessani moisia henkilökohtaisuuksia heistä ajatellut.
Kaitpa se johtuu siitä, kun yleensä olen niin kiltti ja kohtelias, enkä osaa sanoa jos on paha olla.
Jospa ensi yö olisi vähän iloisempi taas.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Pissimistä

Reilun kuukauden päivät sitten heräsin kämppäni vessasta jortsu kädessä lorottelemassa patteriin. Isoimmasta hölmistyksestä selvittyäni tajusin olleeni unessa lähikapakan pisuaarilla. Mitäpä tuosta, sain itse kelpo naurut, pistin koko sekoilun pikku hiprakkaunen piikkiin ja kiittelin onneani, ettei kämpässä ole sähkölämmitystä.

Tällä viikolla tuli kuitenkin pissikokemus #2 ja vielä selvin päin. Sven Hasselin innoittamana vaeltelin unessa komppanjan mukana metsikössä ja laskin paineita komean hongan juurelle. Herättyäni liian todelliseen lorinaan saatoin vain todeta männyn juuren sijaitsevan lakanallani. Onneksi heräsin ennen kuin vesivahinko oli päässyt laajamittaiseksi ja selvisin lakanan vaihdolla ja petauspatjan nyrkkipyykillä.

Mitähän seuraavaksi? Onneksi en ole erityisen viehtynyt pissaleikkijuttuihin. Mahtaisi olla mukaansatempaava kokemus herätä sellaisesta unesta polvillaan naisen vieressä. Liekö siunaus, että yhä harvemmin hameväkeä on sänkyyn eksynyt...
 

Borgie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ufoja, pölyä ja suikkareita

No niin, tuli sitten viime yönä taas nähtyä hieman erikoinen uni. Unessani nimittäin asuin vanhempieni talossa, olin ostanut sen niiltä, ja keskellä iltaa paikalle pamahti ufolla ihka aito alien, tosin tällä oli vihreä pää, eikä harmaa. Noh, varmistuttuani unessa että en ole unessa, rupesin hämmästelemään syytä vierailulle, ja sainkin kuulla että minulle oli osoitettu tärkeä ja salainen tehtävä. Nimittäin sodassa toisia alieneita vastaan, jotka voittaessaan orjuuttaisivat maapallon, tarvitsevat nämä viherpäät salaista ainetta, joka paljastui pölyksi. Alien neuvoi minua pyyhkimään kaikki kaapinpäällykset kerran viikossa pölystä, ja ottamaan pölyn talteen jotta he voisivat hakea nämä pölyt?

Myös parin naapurin piti tehdä sama, minun katsoa että homma tulee hoidetuksi. Kieltäytyminen tehtävästä johtaisi kuulemma kuolemaan, joten päädyin lupautumaan hommaan. Kiitokseksi alien muuttui viehkeäksi yksilahkeiseksi, ja ehdotti että voisi ottaa minulta suihin että motivaationi pysyy korkealla, ja minulla ei tietysti ollut moista motivoimista vastaan mitään.

Lopulta alien lupautui palaamaan viikon päästä tarkastamaan tilanteen ja minä nakitin pölyjenpyyhkimiset äidilleni (joka unen tässä vaiheessa taas asui samassa taloudessa), ja mietin uusia motivointi tapoja alienin kanssa.

Sitten heräsin ja lähdin töihin, jossa huomasin että vointini on melko huono, ja mittari kertoi että kuumetta on päälle 38C, joten nyt ollaan saikkulilla pari päivää. Kuume selittänee osan oudosta unesta...
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Meikäläinen liikkuu unissa usein lentokoneella tai bussilla, mutta en juuri koskaan millään pienemmällä kulkuneuvolla. Eli täysin päinvastoin, mitä valvetilassa tapahtuu. Ne ovat harvoin mitään painajaisia nämä matkustusunet.

Sen sijaan inhoreaktion ja usein myös äkillisen heräämisen aiheuttaa joihinkin eläimiin liittyvät unet. Monesti näen, miten jostain lammesta tai akvaariosta kalat nousevat ikäänkuin ilmaan ja lentoon tai sitten ne kituvat kuivalla maalla enkä pääse niitä karkuun. Myös hyönteiset, niljakkaat mateilijat ja pienet nisäkäseläimet esiintyvät usein painajaisen aiheina.

Huomion arvoista on myös, että tänä syksynä olen öisin "seikkaillut" Big Brother -talon tyyppien kanssa milloin missäkin ympäristössä. Jokseenkin luonnollinen ilmiö kai siksi, että aina tuon jokailtaisen koostelähetyksen jälkeen painuu pehkuihin ja nämä BB-asukit jäävät sinne alitajuntaan pyörimään.
 

Koala

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManU, TPS - HIFK 16.03.1999
Viime yönä oli pelottava uni. Pitelin broidia sylissä, joka oli unessa vauvana. Sitten sille tapahtui jotain ja mä ajoin tuhatta ja sataa sairaalaan. Sit myöhemmin elämässä mulla ei ollutkaan enää veljeä. Herätessäni piti ensimmäiseksi tarkistaa veljeni kunto. Hyvin se tuntui rullaavan.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Heräsin aamulla epämiellyttävään uneen. Olin unessa veljelläni yökylässä ja hän tuli herättämään minua kauhuissaan: vaimo ei herää ja tämän vatsassa on valtava (neliskulmainen) möykky sisällä. Tuli ensimmäiseksi Alien-rainat mieleen ja sitten, että broidin vaimo on vakavasti sairas tai sairastumassa. Paskamainen fiilis ollut koko päivän, toivottavasti ei ollut mikään enneuni.
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
En ole varsinaisesti mikää rasisti, mutta kerran näin tällaisen unen:

Oli talo, jonka toinen pääty oli ikään kuin myyntitiski. Talo oli täynnä kylpyammeita, joissa oli neekereitä. Kun tiskille maksoi jonkun tietyn rahasumman, tiskiltä annettiin kivääri, jolla sai ampua neekereitä.

Semmonen uni.
 
Taas sekoittui unessa edellispäivien tapahtumat kummaksi sekametelisopaksi. Unessani olin Paris Hiltonin, Britney Spearsin, Nicole Ritchien, Lindsay Lohanin ja kumppaneiden kanssa jossain örvellysbileissä K-Raudan takahuoneessa. Jouduin sinne ihan sattumalta, sillä minun piti oikaista pyöräni kanssa kaupan sisätiloista, että olisin päässyt pyörätielle vilkkaan tien toiselle puolelle.

Paris Hilton joi jotain Viemärivilleä tai vastaavaa nestettä ja joku tytöistä piikitti huumetta suoraan silmäluomeensa. Minä tietysti kilttinä poikana olin kuivinsuin, mutta kun kävin miestenhuoneessa asioilla, tuli John Wayne puristamaan minua persuksista.

Sen siitä saa, kun katsoo netistä Britneyn ja tyttösten p*mpinvilautuskuvia.
 

girlzilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mulle on tullut viime aikoina (kuulemma) tavaksi puhua unissani erittäin kovaan ääneen jokaikinen yö. En tiedä pystyisikö tuohon mitenkään vaikuttamaan, vie nimittäin poikaystävältä yöunet aika huolellisesti. Minulle voi silloin myös puhua ja vastaan suht loogisesti.
 

Lorvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManU, Avs. Selänteen Teemu ja Anaheim.
Huhu! Taas kuumetta ja taas kerran pääsin kokemaan painajais uneni.

Olen pyöreessä huoneessa ja yhtäkkiä rupean lentelemään päin pehmustettuja seiniä ja yhdessä vaiheessa lensin kattoa päin ja olin alas päin putoamassa mutta katos kummaa ei enään olekkaan lattiaa vaan tipuin tipuin tipuin ja tipuin ja pum hirvee rääkäsy ja heräsin.

Kaamee hiki.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Viime perjantain ja lauantain välisenä yönä näin jotain unta, josta en muistanut aamulla mitään muuta kuin, että minulla oli unessa täysi lottokuponki. No pitihän se käydä täysi kuponki tekemässä, mutta voitto jäi saamatta. Tosin en minä minä muista siinä unessakaan voittaneeni. Kumma juttu.
 

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
Näin klassisen sankariunen viime yönä. Olin jostain syystä saanut mahdollisuuden pelata molarina HIFK:n joukkueessa jonkinlaisessa näytösottelussa Bluesia vastaan. Joku kaverini tuli mukaan avustajaksi. Olimme jonkinlaisessa ison koulun tyylisessä paikassa, joka kuitenkin oli olevinaan HIFK:n kotiluola. Sokkeloisten käytävien päästä löytyi lopulta oman joukkueeni pukuhuone, mutta ei siellä enää ketään ollut. Jotenkin sain kuitenkin kamppeet niskaan ja lähdin pihalle. Siellä tulikin jo vastaan ainakin Karalahti ja Häppölä (!). Sain tervetulotoivotukset porukalta ja siten lähdettiin jonkinlaista isoa liukuhihnaa pitkin jäälle. Tätä liukuhihnaa sai käyttää vain HIFK, vierasjoukkue sai mennä arkisempia polkuja jäälle.

Jäälle tultuamme katselin ympärilleni. Katsomot olivat aivan erilaisia kuin Nordiksella, mutta oli kuitenkin sama paikka. Muistan että katsomokulmat olivat sellaiset että läheskään kaikista osista ei nähnyt jäälle.
Kävi ilmi että koska olen amatööri, tultaisiin pelissä käyttämään kiekon sijasta tuollaista tennispallon kokoista paperipalloa. Mikä ei tietenkään ihmetyttänyt unessa yhtään.

Itse pelistä muistan vain viimeisten minuuttien myllytyksen, jonka aikana torjuin useita tiukkoja laukauksia, ja välillä tuo muutamasta A4:stä rypistetty paperipallo kävi tolpassakin. Lopputulosta en muista. Bluesin pelaajista muistan vain yhden, Ville Viitaluomala. Nimenomaan -la:han päättyi sukunimi.

Kaikinpuolin mukava uni, joka jostakin syystä jäi aika hyvin mieleen. Yleensä en muista mistä on tullut uneksittua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös