Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Tyhmien kysymysten ketju

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana wild wild west, 04.07.2008 klo 21.25.

 1. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:
  Kato lueskelin sen poispotkitun basistin juttuja ja niissä viitattiin siihen, ettei Olli digannut, jos basisti oli lähellä taustalaulajia. Sukupuolesta ei muuten taidettu mainita mitään. Tämä on mysteeri.
   
  Sämppäri tykkää tästä.
 2. Vanha Len Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boners
  Miksi Jatkoajan liigan sarjataulukko on hieman outo? Elänkö jossakin rinnakkaismaailmassa vai mitä en nyt ymmärrä. Voi myös tosin olla, että olen matkustanut tulevaisuuteen.
   
 3. Iisoppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
  Lainaus:
  Ei sitä bileissä aina osaa mennä ns. oppikirjan mukaan ja poltin pariin kertaan juhlissa peukalon tekokynnen pään kun käytin rullasytkäriä. No menneet on menneitä ja nykyään selviän omilla kynsilläni.
   
 4. vilperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Kauhajoen Karhubasket
  Tämä seuraava on ketjun mukaisesti tyhmä kysymys. Mutta kun näitä ideoita minulla riittää...

  Asun tosiaan tällä hetkellä tällaisessa kuntoutuskeskuksessa ja nyt me ollaan järjestämässä tänne keväältä tuttua biljarditurnausta.

  Tuli mieleen että saisikohan tuonne kuinka helposti jonkun aktiivisemmin biljardia pelaavan opastamaan hiukan meitä harrastelijoita biljardin peluussa. Vaikka tunnin ajaksi? Tätä tietenkin vaikeuttaa se ettei meillä ole varaa maksaa tästä oikein mitään, korkeintaan joku ruokapalkka tai kovehtirasia kiitokseksi voidaan antaa.

  Täällä oli kesällä puhetta niistä palkintojen lahjoittamisista mutta olisikohan tuollainen hyvän tekeminen kuinkakin todennäköistä?
   
 5. Vanha Len Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boners
  @vilperi , missä päin Suomea olet kuntoutuksessa?
   
 6. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Olen ollut mukana yhdistystoiminnassa ja pääsääntöisesti ihmiset kyllä mielellään tulevat, jos omilta kiireiltään ehtivät. Mitä korkeampi profiili, sitä enemmän kiireitä, mutta varmaankin joku pelaaja ruokapalkalla lähtee. Tai ilman palkkaa.

  Kannattaa kysyä jostain yhdistyksestä yhteystietoja. Joku tulee sitten opastamaan ja se on hänellekin hieman uusi ja mukava juttu.
   
 7. NDT665 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Eikö tekokynnet sitten kasva alkuperäisten kynsien tavalla? Elinsiirtojen maksat ja haimat yleensä toimivat, miksi eivät sinun tekokynnet?
  Mitenhän kävisi, jos kysyisit samaa terveyskeskuksessa? *wirn*
   
 8. Iisoppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
  Lainaus:
  En tiedä kun en ehtinyt seurata kun riivin tekokynnet pois parin-kolmen päivän jälkeen. Juurikin perseen pyyhintä ongelmien takia...
   
 9. NDT665 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Jää kenties lähes ikuiseksi arvoitukseksi. National Geographic todennäköisesti sijoittaa paikalle kamerat. Seuraavat 100 vuotta naiset pubin vieressä käyvätkin "koivunjuurisienipissallailmanpaperia". Sinusta tulisi tähti. Otava saisi uuden tähtikappaleen?
  Uuden kaunniin tähden nimi olisi selittämästä syystä: "Kuivauspaperi, joka roikkuu persvaostani aina baaritiskille saakka" Hmm-m, mietitään vielä.
   
 10. Iisoppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
  Lainaus:
  Kyllä, minä olen aina tähti... Tai siis iltatähti, ei todellakaan kun olen esikoinen. Tähtioppilas... olen aina ollut keskinkertainen. Tähtiesiintyjä, minä tylsimys? No pikkuinen tuike kuitenkin jollekin....
   
 11. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Näköjään tv:stä tulee Top Gear ja tuli mieleen, että ovatko nämä jaksot olleet tällä porukalla näin ilmeisen käsikirjoitettuja alusta loppuun? (Clarkson, May, Hammond)
   
 12. vilperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Kauhajoen Karhubasket
  Lainaus:
  Ei näemmä ollut ideani tosiaan ihan mahdoton vaan Hämeenlinnan biljardiseura lupautui eilen antamaan opastusta biljardin peluuseen. Vaikka painotin myös sitä että meillä ei oikein ole varaa maksaa siitä mitään ja se tapahtuisi hyväntekeväisyys-hengellä.

  Pidän tätä itse hienona ja kiinnostavana juttuna. Toivottavasti en ole ainoa vaan toivon mukaan tämän vuoksi kiinnostus turnaustamme kohtaan asumisyksikössämme kasvaisi ainakin jonkin verran.

  Näen, että turnauksesta tuli kyllä kerta heitolla paljon kiinnostavampi kun siellä on mukana paikallinen biljardiyhdistys jonkin aikaa opastamassa lisää biljardin peluuta turnaukseen osallistuville asukkaille ja kotikuntoutujille.

  Tosin vielä täysin varmaa tämä ei kai vielä ole, mutta toivottavasti lopullinen vahvistus asiaan saadaan lähiaikoina.
   
 13. Sir Markku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kirjekuoret, Markku-liitto
  Mikä seuraavista tapahtumista on hierojalla käydessä nolointa? Pieru, paskat housuun, erektio vai siemensyöksy? Kaverin puolesta kyselen, vaikka siinä mielessä turha kysymys, että sillä oli tänä aamuna käynyt ne kaikki. Eikä ollut mikään thaihieronta. Eli happy ending ei ollut hierojan tietoisesti hakema tai haluama lopputulos.
   
 14. Shakermaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Miksi maajoukkue lyhennetään usein palstakeskusteluissa muotoon "maju"? Eikös suora lyhennös olisi "majo"?
   
 15. JKyykka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Minnesota Wild
  Jos todennäköisyys asialle A on 30 % ja asialle B 31 %, niin kuinka todennäköisesti molemmat tapahtumat? Eivät ole riippuvaisia toisistaan.

  Kyllä tuntee olonsa taas fiksuksi.
   
 16. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  9,3%.
   
 17. RexHex Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
 18. Flusher Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Panthers
  Lainaus:
  Ehdottomasti 0.3 * 0.31 = 0.093. Mieti taphtumaa niin kuinkahden nopan heittoa - todennäköisyys saada yhdellä 2 ja toisella 5 on P(2) * P(5) = 1/6 * 1/6 = 1/36.
   
 19. Anonyymi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, FC Barcelona
  No nyt on ihan höpöhöpö-juttuja yläpuolella vaikka kuinka paljon. Se on 50%, joko tapahtuu tai ei!
   
 20. Hangon keksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
  Tyhmänä kysymyksenä mietin sitä että kun taas Venäjän toiminnan seurauksena on tullut puheeksi se että pitäisi kieltää maa-alueiden osto strategisesti merkittävistä paikoista muilta kuin Suomen kansalaisilta tai ainakin ETA:n ulkopuolisilta kansalaisilta, niin mikä todellinen merkitys tuolla lainmuutoksella olisi? Eikö Venäjä voisi kuitenkin rakentaa omat sotilastukikohtansa ja tutka-asemansa jatkossakin jos vain käyttäisivät joitakin suomalaisia bulvaaneja jotka muodollisesti omistavat maa-alueen?

  Ja minkä verran tuota strategisesti merkittävää maa-aluetta Suomessa on? Onko sitä niin paljon että on mahdoton urakka pakkolunastaa kaikki valtiolle ja siksi osa siitä joudutaan väkisinkin pitämään yksityisessä omistuksessa?
   
 21. Glove Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
  Jos kävisi niin hassusti, että herra X onnistuisi saattamaan neiti A:n siunattuun tilaan, eli siis raskaaksi, ja neiti A sitten 9 kk jälkeen lapsen synnyttyä antaisi tämän vastasyntyneen adoptoitavksi, joutuisiko herra X maksamaan elatusmaksun lapsensa adoptiovanhemmille?
   
 22. Sir Markku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kirjekuoret, Markku-liitto
  Lainaus:
  Näin on. Siksi jokaisen liigaseuran todennäköisyys voittaa mestaruus on 50%.
   
 23. Anonyymi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, FC Barcelona
  Lainaus:
  Paitsi Ilveksellä. Heillä se on vähän vähemmän.
   
 24. Hangon keksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
  Lainaus:
  Siis jos lapsi adoptoidaan, niin silloin hän on adoptiovanhempien lapsi ja kaikki juridiset yhteydet biologisiin vanhempiin katkeavat. Adoptiovanhemmilla on elatusvelvollisuus ja heidän kuollessaan lapsi on myös oikeutettu perintöön.
   
 25. Johnny B. Goode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Tiätääköhän tua aamu-tv:n Sanna Savikko kuinka pantava se on...? Tämmöstä mulla nyt sydämellä.

  edit: Ja nyt hyppäsi ruutuun Päivikki Koskinen. Häneen kohdistan saman kysymyksen.