Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Tyhjennysmyynnit kevät 2019

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Everton, 08.01.2019 klo 14.45.

 1. Tässä vallitsevassa tilanteessa tyhjennysmyynnit on pelkästään loogisia. Jos kausi on menetetty niin ei siinä mielestäni kausikorttilaisia kuseteta kun ei sitä nyt uudestaan voi menettää. Korkeintaan sen on palvelus kannattajille että panostetaan ensi vuoteen.

  Se on taas toinen keskustelu onko nykyinen tilanne järkevä, Tamminenhan sen jo aikoinaan kertoi mistä mielenkiinto eurooppalaisessa palloilukulttuurissa koostuu ja nää neropatit tietoisesti keksivät vähentää mielenkiintoa. Mistä nämä tyhjennysmynnit on sivujuonne.
   
 2. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Haatajallakin jatkuu ja Wittchow:lla on optio, joka käytettäneen.
   
 3. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, HIFK
  Lainaus:
  Kyllä vain. Mitenkäs NHL:n rumba siirtorajalla?
   
 4. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Tuolla verukkeella se kannattajille ja sidosryhmille myydään, mutta onko noin oikeasti? Siis, että tällä kaudella pelaajakuluissa säästetty summa x siirtyy suoraan seuraavan kauden pelaajabudjettiin.
   
 5. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Tyhjennysmyynnit ovat syvältä, terveisin seurasta jossa vedetään kolmas kohta putkeen. Täältä pitäisi pystyä tippumaan, tyhjennysmyyntejä ja suljettua sarjaa kannattavat henkilöt pitäisi sulkea johonkin kellariin hoitoon.

  Mutta taas mennään. Myydään pari tähteä ja saadan pari statistia. Niistä julkaistava haastattelu YouTubeen on parasta:

  Q: Millä mielellä Kouvolaan?
  A: Tosi hyvin mielin!

  ...yeah right, tulla sitten pelaamaan ja harjoittelemaan 1.5 kuukaudeksi johonkin seuraan minimaalisesti paremman peliajan perässä ja läpsyttää toistakymmentä peliä ilman panosta. Ah mikä (oppimis)kokemus kaikille.
   
  Manazeri tykkää tästä.
 6. Lainaus:
  Riippuu tietysti vähän seurasta mutta usein ainakin Suomessa sitä rahaa ei ole jemmassa kovinkaan paljon saati menoilla ei ole väliä kun rikas omistaja kuittaa kaikki. Näin loogisesti ajateltuna se mikä tänä vuonna menetetään on poissa tulevaisuudesta.

  Jos nyt muuten oikein muistan niin Pelicans finaalissa 70k voittoa ja Pelicans karsinnoissa 200k voittoa. Sitä en enää tosin muista miten laitettiin pelaajia lihoiksi Tammikuussa. Tuli vaan mieleen kun jotenkin kuvittelisi asian olevan toisinpäin.
   
 7. Rankkari Jäsen

  Lainaus:
  Pelataan alempi jatkosarja, josta parhaat ylös säälipleijareihin, ja huonoimmat karsintasarjaan. Siten kilpailutoiminta, mielenkiinto, ja hyvät pelit jatkuvat.
   
 8. Ränse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Ray Bourquen ajan Bruins, Luleå, SAIK
  Veikkaan että tällä kaudella nähdään kaikkien aikojen heikoin yleisömäärä Liigaottelussa. Alle 2000 menee rikki. Liittyy kyllä vähän löyhästi tyhjennysmyynteihin mutta kuitenkin.
   
 9. MäkSisäkumi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Lainaus:
  Maailman parhaassa liigassa. Jos lukutaito on tuota luokkaa, taitaa Jatkoajan keskustelupalsta olla aivan väärä paikka.
   
  teude, Nynoamous, Kynämestari ja 6 muuta tykkäävät tästä.
 10. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  En löytänyt mitään tuon nimistä liigaa, vaikka etsin. Yleensä NHL:stä puhutaan maailman parhaana liigana, mutta mistä minä tiedän mitä lainattu kirjoittaja tarkoitti. Varsinkaan kun NHL:ssä ei mikään joukkue perseile kauden alusta lähtien, joten ei siinä mielessä sovi kuvaan.
   
  Mr. Smith, Hamu & enigma tykkäävät tästä.
 11. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo ja pitää muistaa että jos joku lähtee tekemään tyhjennysmyyntiä niin se on usein myös sen vieraspelin osaltakin jossa yleisömäärät ja yleisön mielenkiinto laskee. Esimerkiksi Ässät vaikka koko kauden on jumbona pyörinyt on yksi eniten yleisöä vetävistä joukkueista ollut Jyväskylässä tälläkaudella. Luulempa että jos nuo ottelut olisi nyt muutaman viikon päästä pelattu mahdollisen kokonaan tyhjennysmyynin jälkeen niin täyden päivätyön markkinointiosasto saa tehdä että yleisöä se 4000 katsojaa ilman että kunnon alennuksia tai ilmaislippuja jaetaan ja vaikka saisi myytyjä lippuja niin vähän kusetettu olo varmasti katsojilla jos sieltä joku Ässien A-junnu tiimi vastassa. Katselukokemusta varmasti tuommoinen voi häiritä, varsinkin jos sattuukin olemaan se kauden ehkä ainut peli johon sattunut monta kuukautta sitten ostamaan lipun.
   
 12. MäkSisäkumi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Lainaus:
  Se jos jokin on harmi. Maailman parhaan liigan tittelistä kilpailevat pääosin NHL ja KHL. Molemmissa näistä nähdään jos jonkinmoista perseilyä, niin siinä mielessä sopii kuvaan erittäin hyvin.
   
 13. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Olisiko kertoa jostain esimerkkitapauksesta, jossa NHL-joukkue olisi perseillyt kautensa alusta lähtien saadakseen hyvän varausvuoron?
   
 14. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Lainaus:
  Joukkueet ja Liiga ei tuota sallisi. Vaikka paikalla olisi 5 katsojaa niin "yleisömäärä" on yli 2000.

  Ja tuo muutamissa viesteissä ollut maailman parhaan liigan ja meidän puulaakin vertailu on kyllä totaalisen hölmöä.
   
  Tors-10 tykkää tästä.
 15. Axo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tämä on juurikin näin. Jostakin syystä puhutaan enimmäkseen siitä, kuinka tyhjennysmyyjä pilaa oman kotiyleisönsä loppukauden. Mutta sen lisäksi menee pilalle siis jonkinlainen osa kaikkien muidenkin kaudesta. Minulla ei ainakaan ole pienintäkään mielenkiintoa enää nähdä tämän kauden Ässiä Nordiksella. Saisi tuo HIFKkin paikata keskenjääneen joukkueenrakentamisen jollakin muulla tavalla.
   
 16. MäkSisäkumi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Lainaus:
  Ei ole. Ilmaisit asiasi pelkästä perseilystä, jota kyllä nähdään kovinkin paljon. Sen sijaan en tiedä yhtään esimerkkitapausta, jossa NHL-joukkue olisi perseillyt kautensa alusta lähtien saadakseen hyvän varausvuoron.
   
 17. Aces High Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
  Lainaus:
  Voisko ton Buffalon vuosikymmenen laskea ;)
   
 18. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Lainaus:
  Olen samaa mieltä. Sportin talous ei ole kovinkaan vahva ja tilanne voisi olla erittäin huono mikäli viime kaudella ei olisi myyty pelaajia jonkun kunnian takia. Kausikortin omistajana toivon, että seura tekee kaiken mahdollisen, jotta tilanne olisi tulevaisuudessa parempi.
   
 19. Mad E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ei se siirtoraja mitään tyhjennysmyyntiä estä.
  Se on sisäänpäin. Jos jossain maassa, eli suunnilleen mikä vaan missä kiekkoa pelataan, on siirtoraja vielä auki niin tottakai sinne voi dumpata pelaajia.
   
 20. tsekkipiiska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, tunnusta väriä
  Lainaus:
  Mä edustan taas sit sitä päinvastasta puolta. Se että tähtipelaajat myydään 15-20 peliä ennen kauden alkua voi viedä paljonkin lipputuloja ja sitä kautta oheismyyntiä, täältä Tampereelta on noin tunnin ajomatka poriin, mutta en kyllä missään nimessä oo menossa kattoon ku siel on A-junnut peli käynnissä, vaikka olisi kuinka tiukkaa ilveksellä päästä esim sääleihin. Pelaajan palkka vs nämä seikat niin en usko että montaa euroo jää viivan alle. Esimerkkinä case Salminen. En usko että porissa myydään kauheen montaa Salmisen pelipaitaa tällä kaudella, ainakaan nyt enään.

  Liigan sarjasysteemi pitäisi saada samaksi kuin Ruotsissa, jotta kaikilla olisi panosta sarjan loppuun asti. Tällä pidetään sarjan kiinnostavuutta yllä, pystytään seuraaman ylimmän ja toiseksi ylimmän sarjan tasoeroja ja ennenkaikkea lopetetaan nämä tyhjennysmyynnit! Uskon että myös mestiksen kiinnistavuus nousis, kun siellä alettais seuraan jo lopoukaudesta millasia mahdollisia joukkueita sieltä tulee vastaan. En yhtään ihmettelis, jos viiden vuoden sisällä 2-3 nykyistä liigajengiä hakkaa KHL:ää, eikä liigaa. On se varmaan kiva esim kärpillä valmistautua playoffeihin jos vaikka 5:stä viimeisest ottelusta yli puolet on tollasta A-junnu jengiä vastaan.
   
  Kynämestari ja JSU tykkäävät tästä.
 21. Läskisalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, HauSi
  Olisi oikeasti jännä tietää, kuinka paljon ne kausarilla hallissa käyvät porilaiset olisivat Salmisen paitoja ostanut, jos olisi jatkanut. Tai viime vuonna Hämeenlinnassa pois lähtevien Palven ja Vesalaisen. Veikkaan että kaljaa menee vitutukseen aika vakio. Ja kaikella kunnioituksella, laitan kyllä oman seuran kymmenien tuhansien säästöt muiden seurojen mahdollisesti laskevien lipputulojen edelle. Rehellisesti ei kiinnostanut paskaakaan. Muu kuin oman seuran selviytyminen. Ja toki, juttu olisi vähän eri jos järjestelmä olisi toinen, mutta se ei ole. Ja olen edelleen myös siinä uskossa että joukkueen on helpompi rekrytä kärkipelaajia alkukaudeksi, kun tietää saavansa osan takaisin jos muu paletti ei riitä.
   
  Crapbag tykkää tästä.
 22. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Lainaus:
  Kuta kuinkin täsmälleen samoilla linjoilla. Ei ole panoksensa menettäneet, todennäköisesti ei jatkossa seuraa edustavat tähtipelaajat enää arvonsa väärtti kun 95% keskittyminen ja niin edelleen.

  Sama teema joka kausi. Kattellaan niitä täysiä kokoonpanoja sitten kun sarja on auki, muutoin aivan sama mitä mussutetaan. Toki periaatteen vuoksi parhaalla kokoonpanolla on mahdollista sekin, mutta itse hyväksyn lihoiksi laittamisenkin. Ja satsauksen tulevaan. Kuten Kulmalan tapauksessa.
   
 23. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Muistetaampa nyt että Salmisella on sopimus Ässien kanssa vielä seuraavasta kaudesta ja optio on ainoastaan ulkomaille (käytännössä koskenee ainoastaan Sveitsiä, eiköhän KHL ole nähty jo).
   
 24. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, HIFK
  Lainaus:
  Mitenkäs Turku ja Rauma?

  Vitsi vitsinä

  Ruotsissakin voisi ihan hyvän tilin käydä hakemassa jostain ehkä.
   
 25. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Joku minua nokkelampi sen jo taisi kirjoittaakin eli olisiko asia kuitenkin ennemmin niin, että Salmisella on tarvittaessa optio Ässiin, jos ulkomailta ei sopivaa pelipaikkaa löydy...