Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

TUTO Hockeyn pudotuspelit 2014

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Toveri -82, 07.02.2014 klo 12.42.

 1. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Kausi päättyi pronssiin!

  Kiitos Tuto hienosta kaudesta. On ollut mahtavan hieno matka. Organisaatio on kehittynyt valovuoden kaudesta 2010-2011. Tami antoi alkuvauhdin ja nyt organisaatioon on tullut kosolti osaamista, joka on siivittänyt Tuto:n kampailemaan tosissaan liigapaikasta. Vielä muutama askel ja unelma toteutuu.

  Tämän vuoden joukkueesta on vaikea löytää epäonnistujia. Kaikki omalla tavallaan onnistuivat. Muutama äijä lähtee liigaan ja toivottavasti moni jatkaa matkaa Tuto:n kanssa. Seuraavaksi listaa, joiden toivon jatkavan. Kuusi pelajaa siirtynevät liigaan ja heidän nimiä ei listalta siis löydy.

  Maalivahdit
  Meriläinen

  Puolustajat
  Vidgren
  Manelius
  Hiden
  Heinimäki
  Ruikka
  Hämäläinen

  Hyökkääjät
  Pulliainen
  Keinänen
  Virtanen
  Vainiola
  Honka
  Kokkonen
  Salmivirta
  Rautajoki
  Palonen
  Pusa
  Helenius
  Ruotsalainen
  Sillanpää At
  Sillanpää Al

  Kärmeniemi siirtynee takaisin Hpk:hon, mutta jollei siirry ottaisin mielelläni Tuto:oon! Samoin Rutanen jos ei pääse Bluesiin!

  Betoni on Tuto taustainen veskari ja mahtuu kyllä edelleen Tutoon jos ei saa pelipaikkaa liigasta. Kyllä Betoni vielä onnistuu pleijareissa, näin uskon.

  Tuokko tuli kesken kauden ja häneltä jäi varmaan jotain näyttämättä, joten jos intoa vielä riittää harjoitella niin mahtuu kyllä Tuto:n joukkueeseen!
   
 2. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Kiitos joukkueelle, yleisölle ja täällä oleville kanssakirjoittajille kaudesta 2013-2014. Paljon saatiin ja paljon jäi vielä saamatta. Joukkueen play off-peleissä ei ollut aivan samanlaista iskua kuin runkosarjassa vaan jonkilainen lukko ilmeisesti jännityksestä johtuen oli päällä. Liian monta kertaa otteluiden lopussa tuli hätä käteen ja alkoi olla paniikki päällä. Ratkaisevassa Jukurit-ottelussa tuo konkretisoitui pahimman kerran. Pronssi-ottelussakin 3.erässä alkoi olla hermostuneisuutta loppua kohti. Tämä näkyi mm. usean tyhjän maalin tuhlaamisena. No onnellinen loppu kuitenkin saatiin ja kausi on kiva päättää voittoon vaikkei tuo pronssi mitään suurempia tunneskaaloja enää herätäkkään. Ensi kauteen aika pitkälti uusin miehin mikäli juttuja olen oikein ymmärtänyt. Niistä enemmän tulevan kauden ketjussa.

  Erityiskiitokset vielä Hakuliselle viihdyttävästä ja näyttävästä pelistä Kenin ja Tuken kanssa. Tsemppiä uusiin haasteisiin.
   
 3. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Että semmoinen kevät. Enemmän oli tarjolla mitä lopulta käteen jäi, mutta peli oli juuri tuon kolmannen sijan arvoista pleijareissa. Esim. kuinka monta kertaa TUTO menetti johdon viimeisen 10 tai jopa 5 minuutin aikana? Niin monta kertaa, ettei mestaruuteen yksinkertaisesti ollut mahdollisuuksia. Nämä ovat niitä kasvunpaikkoja. Mielenkiintoista nähdä ketkä siellä sitten ensi kaudella ovat kasvaneita, vai meneekö joukkue pääosin uusiksi.

  Tuntui, etteivät pronssimitalit sinänsä tutolaisiakaan kiinnostaneet, vaan jätkät halusivat pelata toisilleen. Pulliaisen ketju halusi vielä tehdä muutaman hienon maalin, samoin Vainiola ja Virtanen. Hokista ei samanlaista halua näkynyt.
   
 4. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Se oli sitten siinä, tämä TuTon kausi. Pronssi ei nyt valtavasti tunteita kattoon nostanut, mutta sai hymynkareen sentään suupieleen. Aina se on mukavampi kausi voittoon päättää, ja lopulta ne mitalithan vain muistetaan, eli parempi se on olla mitali kaulassa kuin neljännellä sijalla.

  Loppujen lopuksihan tässä kävi niin, että nälkä kasvoi syödessä, sillä eihän kauden alussa odotettu TuTon olevan runkosarjan ykkönen ja näinkin menestyksekäs. Yleisimmät arviot olivat runkosarjan 3-4. sijalla. Mutta kun menestystä tuli runkosarjassa, niin ei voi kieltää sitä, etteikö se olisi karmea pettymys ollut kun pudotuspelit olivat alusta alkaen niinkin nihkeitä ja takakireitä kuin ne olivat. Pudotuspelivaihetta ei enää ollut, eikä joukkue päässyt edes runkosarjan tasolleen, joten tässä on myös valmennuksella petraamisen paikka, samoin heikosti pelatuissa erikoistilanteissa kriittisissä matseissa.

  Täytyy nyt vain toivoa, että liigajuna ei ikuisiksi ajoiksi puksuttanut ohi Kupittaan aseman, kuten saattoi käydä varsinkin jos/kun KooKoo vie mestaruuden ja saa liigapaikan. Liiga-KooKoohan pelaa kuitenkin ensi kauden Mestiksessä ja luultavasti kovalla ryhmällä, koska pakkohan heidän on tosissaan pelata kerätäkseen pääomaa liigakautta varten.

  No, katsotaan sitä sitten. Viimeiset 20 vuotta tässä on kuitenkin putkeen oltu joka kausi hallilla, oli sarja kiinni tai auki, joten eiköhän sitä nähdä taas ensi syksynä otteluissa. Saa nähdä, mitä Mestiksestä on silloin jäljellä ja montako kertaa sarjajärjestelmää muutetaan ennen kautta ja sen aikana.
   
 5. Lainaus:
  Muistini mukaan ja nopealla vilkaisulla (korjatkaa ihmeesä jos olen katsonut väärin) Tuto hävisi 3. erän Jukurit-sarjassa vain kerran. Seitsemännessä pelissä.

  Mielestäni sarja kaatui Tuton totaaliseen tehottomuuteen ja siihen, ettei kukaan noussut ratkaisijaksi ja runkosarjan ratkaisijatkin taantuivat pelillisesti, vaikka pisteitä napsivatkin. Tottakai Oskari Setänen Jukuri-maalilla oli erinomainen.

  Mielestäni pronssipelin intensiteetti oli melkoisen alhaalla, mutta kyllä Hokkia taisi harmittaa ko. peliin jäänti juuri numeroiden verran enemmän.
   
 6. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Juu, varmaan niin, mutta kolmannen erän voi voittaa vaikka jokaisessa ottelussa ja silti menettää johtonsa viimeisen 10 minuutin aikana. Ilmaukseni oli ehkä epäselvä. Ei TUTO finaalista pudonnut suoraan siksi, että olisi menettänyt johtonsa useissa välieräotteluissa. Viittasin lähinnä siihen, että jo Vantaata vastaan selviä johtoasemia hukattiin otteluiden lopussa, ja jollei tuollaisia johtoasemia pysty pitämään, on turha haaveilla mestaruudesta.
   
 7. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Lainaus:
  Kuulostaa täysin samalta kuin mitä KooKoossa koettiin Ikan alaisuudessa. En ole niin dominoivaa ja kaunista pelaamista nähnyt KooKoolta ehkäpä koskaan kuin mitä se Ikan parilla ensimmäisellä kaudella oli, joten odotukset keväälle olivat aika selvät. Kuitenkin tämä vire ei kantanut kevään loppuun vaan yskä alkoi jo runkosarjan lopulla, vaikea sanoa mistä tämä johtui. Jotkut olivat sitä mieltä, että joukkuetta oli treenattu liian kovaa ja keväällä hapotti, mutta tuskin syytä voi etsiä mistään yhdestä tekijästä. Keväällä kuitenkin hajotti ja lujaa, nyt taas kolmena Juujärven kautena on runkosarjassa hajottanut ja pahasti, mutta parasta pelaamista on jokaisella kaudella esitetty vasta jatkopeleissä. Mieluummin toki näin, vaikka se kruunu puuttuukin.

  Itselle jäi kuitenkin kokonaisuudessaan hyvät mietteet Ikan ajasta KooKoon valmentajana ja toivon kaikkea hyvää TUTOn ensi kauden projektille.