Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

TUTO Hockeyn pudotuspelit 2014

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Toveri -82, 07.02.2014 klo 12.42.

 1. Toveri -82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
  Lainaus:
  Toivotaan että se kotiluolan tuoma hurmos riittää finaalipaikkaan. Luin just päivän TS ja hienoa kuitenkin huomata että vaikka faneilla on täys vitutus päällä ja huutavat että "taasko joudutaan johonkin pronssipeliin!!!" niin jätkillä on hyvä fiilis päällä. Keinänen tuossa toteaa että hänhän on ollut Ässien kanssa eräässä legendaarisessa game 7:ssä ja kokemusta siis löytyy. Keni mainitsee myös että kopissa on mahtava fiilis ja paniikki ei ole missään vaiheessa iskenyt. Päinvastion siellä on ilmeisesti naurettu vähän että "saakeli, vieläkään ei pistetty poikki".

  Perjantaina meidän kokeneet soturit (Tuke, Marco, Virru, Vilsu, Keni) on pakko vähän nousta esiin ja näyttää mistä ollaan tehty.

  Vaikka pidän Jukureitä pienenä ennakkosuosikkina nyt niin it ain't over 'til it's over.
   
 2. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  En usko, että pelaajilla usko häviäisikään tällaisissa otteluissa. Hyvin on jokaisessa ottelussa loppuun asti pelattu, vaikka takaa-ajaajina ollaan välillä oltu.

  Sitsämäspeli ja jatkoon tai ulos - veikkaan tämän olevan isompi TUTON nuoremmalle jokuueelle. Lisäksi paissa viimepelissä Jukurit on pelannut hyvää puolustuspelaamista ja eilen jo YV maalejakin saivat. Sekin siis ainakin hetkellisesti kolahtanut paikoilleen.

  TUTO:n puolustuspelaaminen runkosarjan lopussa oli hyvää ja näissä pudotuspeleissä se on näkynyt harvakseltaan. Yhdessä ottelussa alivoimapelaaminen onnistuu toisessa jo huononee. Ylivoimapelaaminen on myös toisena päivänä hyvää pyöritystä ja toisena päivänä sekin jää vain joidenkin varaan.

  Mutta kun sitä hyvää on ollut, niin mikä estää ettei se perjantaina loksahtaisi kohdalleen. Silloin myös se henkinen voima kasvaisi.

  Mitään ei ole menetetty ja väillä vaan käy niin, että hunommallakin esityksellä noustaan voittoon.

  Perjantai jää ikävä kyllä minulta väliin, mutta finaalisarjassa olen taas mukana.

  Kahta kertaa ei käy niin, että ratkaiseva ottelu hävitään, kun olen poissa.
  Viimevuonna pohjoisessa. Oltiin menossa johnkin kylpylään. Tsekkasin siinä vaiheessa, että ei mitään hätää vielä.

  Palattiin kaupan kautta mökille. Parempi puolisko pojan tyttäystävän kanss alkoi tekemään ruokaa, joku laittoi sauna päälle ja toinen sytytti tulen takkaan.

  Punaviiniäkin oli pöytään ostettu.

  Menin laittamaan kevyempää päälle ja tsekkasin miten kävi....

  Menin muiden luokse ja kysyin löytyykö muuta kuin punaviiniä.....

  Huomenna siis kun tarkistan tilannetta, niin tulos on PAREMPI !
   
 3. Taavitheman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, TuTo
  Se oli sitten siinä. Ei ole vieläkään parempaa huomista näköpiirissä turkulaiselle jääkiekkolle. Ehkä olen yksin mielipiteeni kanssa, kun sanon, että Turussa tarvitaan voittava LIIGAorganisaatio. TUTO voi sitä olla nopeallakin aikataululla, mutta TPS tuskin hyvin pitkään aikaan, sillä historian painolasti näyttää olevan liian raskas.

  Ehkä tuo joukkue pystyy viemään homman päätyyn asti ensi vuonna, jos runko pysyy suurin piirtein samana. Parempaa huomista odotellessa...
   
 4. Havumetsien GM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sini-puna-valkoinen, Kupittaan ylpeys!
  Pahaa tekee, mutta kirjoittaminen tunnetusti auttaa pahaan oloon, joten harrastan pientä omaterapiaa kirjoittamalla muutamia ajatuksia, joista osa on yllättävänkin positiivisia tämän paskan fiiliksen keskellä.

  1) TuTo oli pelillisesti tämän kauden paras Mestis-joukkue. Mestaruus jäi tulematta, koska joukkue ei ollut henkisesti valmis suureksi voittajaksi.

  2) Uusi, tulinen rivalry on syntynyt. Yksikään TuTo-henkinen ei halua antaa tämänpäiväisen nöyryytyksen enää toistua. Ensi kauden Jukurit-peleistä ei tule tunnetta puuttumaan.

  3) Se, että TuTo:n pelaajista iso osa on ns. oman kaupungin poikia, vaikeutti tilannetta. Jukurien vieraspaikkakuntalaisten palkkasoturien oli helpompi kestää kovat paineet, kun se logo siinä rinnassa ei merkitse niin paljon ja katsomossa ei ole tuttuja.

  4) Betonin romahdus playoffeissa oli kohtalokasta. Kibi on kehittynyt paljon, mutta hän ei ole vielä eliittimaalivahti, ja mestaruuteen tarvitaan lähes aina ihan kirkkainta eliittiä oleva veskari.

  5) Hyökkäyksessä Pulliaisen ketju ei saanut tarpeeksi tulitukea. Muualla oli kovin hiljaista. Jopa kapteeni Virtanen epäonnistui maalitilanteissa jatkuvasti.

  6) Yhdessä koettu nöyryytys saattoi olla yhdistävä, vahvistava kokemus. Ensi kaudella me kaikki, pelaajista faneihin, tulemme ja laitamme muita päihin!

  7) Finaaleissa KooKoo-Jukurit eli toisin sanoen toinen niistä jäljellä olevista liigapaikoista tulee täytetyksi. Ei kiva juttu meidän kannalta.

  8) Uskoakseni pelaajarunko tulee pysymään kohtuu hyvin kasassa. Ensi kaudellakin Kupittaalla pelataan voittavaa lätkää.
   
 5. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Havumetsien GM vei sanat suustani monessa kohdassa.

  Juuri nyt ei pronssipeli hirveästi sytytä, mutta katsotaan keskiviikkona miltä silloin tuntuu. Pakko se toki on hallille vielä kerran lähteä jättämään jäähyväiset tämän kauden TuTolle, jonka meno näytti runkosarjassa vielä hyvältä, mutta joka sortui heikkoon puolustuspelaamiseen, heiveröisiin pakkeihin ja kolmen muun kentän yleiseen tehottomuuteen.

  Yhdellä kentällä ei mestaruuksia voiteta, vaikka kenttä olisi kuinka maaginen. Ketjukokoonpanoja olisi voinut vaihtaakin, mutta se on toki fakta, että jos pelaaja on kädetön, ei hän maaliin osu vaikka missä ketjussa olisi. Sellaisia pelaajia ensi kaudeksi lisää, joiden laukaukset osuvat kohti maalia eivätkä metrikaupalla ohi. Myöskään laidassa pyörijöitä ei tarvita lisää, niitä tuntuu olevan luontaisesti paljon.

  Pakistoa olisi syytä vaihtaa ja vahvistaa ensi kaudella. Heikkoa oli tänäänkin. Ruikka-Lehtonen oli huonoin pakkipari selvästi, ja sai peliaikaa aivan liikaa. Jukurien tasoitus ja voittomaali syntyivät tämän kaksikon ollessa jäällä ja katsellessa vierestä.

  Veskarien suhteen olisi tehtävä jotain. Meriläinen teki parhaansa, mutta hän ei vielä ole sillä tasolla kuin hän toivottavasti tulee olemaan. Virtasen aika on minusta ohi ja Betoni-kortti nähty. Uusi ykkösveskari hakuun, samoin täysipäiväinen maalivahtivalmentaja.

  Valmennuksellekin sapiskaa siinä mielessä, että joukkuetta ei onnistuttu herättelemään tarpeeksi ratkaisupeleissä eikä sitä saatu pelaamaan runkosarjan tasolla, hermostuneisuus menee aina osin valmentajan piikkiin. Lisäksi on pakko ihmetellä, onko esimerkiksi Franssilalla joku kiintiöpeliaika sopimuksessa, vai miksi hän on aina vain kokoonpanossa? Sama koskee paria muutakin pelimiestä.

  Nyt olisi tällä kaudella ollut tuhannen taalan paikka ottaa mestaruus ja saada liigapaikka kaudeksi 2015-2016. Se paikka meni, täytyy vain toivoa, että vielä on oikeasti mahdollisuuksia jatkossa. Välttämättä ei ole. Jos KooKoo nousee liigaan ja Jokerit palaa KHL-taipaleelta häntä koipien välissä oligarkkien kyllästyttyä leluunsa niin se on sitten siinä.
   
 6. TOVERIT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Ei tuosta paljoa jäänyt uupumaan, mutta riittävästi!

  -Aatokset on sekavat, mutta mielestäni meiltä puuttui varsinkin hyvin laukova pakki.

  -Sitten ihmetyttää Vainiolan ja A. Virtasen vaisuhko pelaaminen ehkä tämän iltaista lukuun ottamatta.

  -Pelaaminen johto asemassa muuttui pleijareissa aina jotenkin araksi

  -Ensi kauden maalivahtikysymys on yksi suurempia asioita. Jos halutaan pokalia kantava maalivahti, niin Virtasen on valitettavasti vaihdettava maisemaa. Kaveri ei ole suurien pelien molari. Se on nähty nyt parina kautena. Runkosarjassa pää vielä kestää mutta ei näissä kovemmissa väännöissä. Onko sitten Meriläisestä ottamaan vielä iso harppaus eteenpäin? En tiedä, ehkä on.

  -ja sitten: ensi kaudella on ehkä syytä reenailla sitä yli- ja alivoimaa riittävästi. Tasakentällisin TuTo pärjäsi mielestäni vastustajaa paremmin noin suuressa mittakaavassa.
   
 7. Havumetsien GM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sini-puna-valkoinen, Kupittaan ylpeys!
  Lainaus:
  Kibi ansaitsee kyllä paljonkin krediittiä kehityksestään. Muistan kun viime kaudella mies oli yhden pelin tolppien välissä, ja suoraan sanottuna hän oli järkyttävän huono. Tällä kaudella hän oli jo uskottava Mestis-vahti. Ei huippumaalivahti, ei mestarivahti mutta kuitenkin sellainen, jonka ainakin runkosarjassa saattoi aika huoletta heittää tolppien väliin.

  Kehitys vuodessa oli siis valtavaa. Meriläinen on vielä nuori maalivahti, joten mitään esteitä kehityksen jatkumiselle ei ole - tosin se maalivahtivalmentajan puute vähän häiritsee mua nyt kun jatkossa ei ole Kinnusta enää millään tapaa organisaation palveluksessa.

  Jos Meriläisen kehitys jatkuu samaa tahtia, on hän ensi kaudella yksi Mestiksen parhaita vahteja. Näistä nuorista pelaajista ei kuitenkaan koskaan tiedä. Sikäli olisi erittäin toivottavaa, että Kibillä olisi kunnon "sidekick", jonka nimi ei olisi Tommi Virtanen. Ja se mv-valmentaja tarvitaan myös, ehdottomasti.
   
 8. Taavitheman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, TuTo
  Kuten aikaisemminkin mainittu jo on, tässä ei muuten olisi mitään hätää, mutta kun liigasta ei voi pudota sitten millään. Jos nyt joukkuemäärä nostetaan 16 joukkueeseen edes muutamaksi vuodeksi, TUTOlla on vielä sauma nousta Liigaan ja sitä kautta Turun de facto ykkösjoukkueeksi. Tuohon Tepsin tarjoamaan paskaan ovat tavalliset turkulaiset ajat sitten kyllästyneet, eikä muutosta tule niin kauan kuin Ketosten mafia on puikoissa.

  Sanoisin, että vielä ensi vuonna on ikkuna auki, mutta sen jälkeen saa jo alkaa miettimään, koska Turussa nähdään sitä, mitä esim Tampereella, Lappeenrannassa ja Jyväskylässä on nähty tänä keväänä.
   
  Viimeksi muokattu: 05.04.2014 klo 03.51
 9. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Joskus täytyy jollain tavalla "kuolla", että voi syntyä uutta. Samoin kuin siemen kuolee ennen kasvuvaihetta, niin TuTonkin pitää nyt kääntää tämä raskas tappio voitokseen. Mielestäni joukkue kasvoi pudotuspeleissä, mutta liian myöhään. Vantaa sarjassa oltiin vielä kuin koulunpenkillä, mutta Jukureita vastaan huomattiin, että eihän tällainen mihinkään riitä. Tiukassa sarjassa ei kuitenkaan olisi ollut yhtään varaa tällaisille "kasvuvaiheille" ja tämä maksoi TuTolle paljon. Sarjassa oli useita käännekohtia. Ensimmäinen TuTon kotipeli meni vielä osittain kasvukipujen piikkiin, mutta sen jälkeen voitettiin kolmesti putkeen ja näytti todella valoisalta. Katkaisuvaiheessa ei ehkä aivan ymmärretty sarjan katkaisemisen arvoa vaan annettiin Jukureille se pieni sauma, minkä he käyttivät.

  Materiaali ja roolituskin olivat tärkeässä asemassa. TuTolta puuttui pakistosta sitä tärkeää kokemusta huomattavasti enemmän kuin Jukureilta. TuTon ehkä paras pakki pudotuspeleissä oli lähes 100 liigapeliä pelannut Kärmeniemi yhdessä Vidgrenin kanssa. Hiden, Franssila, Ruikka ja Lehtonenkin maksoivat vielä kovia oppirahoja. Lisäksi pakistosta puutuivat tärkeät Manelius ja Jortikka loukkaantumisten takia. Tiukka tuomarilinja myös vaikeutti TuTon roolitettua pelaamista. 3-4 ketjujen peli oli osoittain vaikeaa, koska taklaaminenkin kostautui helposti jäähyinä ja näin parhaat aseet oli kärkikenttien takaa viety. Jäähyt ja pelikiellot myös maksoivat TuTolle paljon. 3-4 kenttien olisi myös pitänyt pystyä nousemaan suurempaan rooliin ja sieltä olisi tarvittu enemmän maaleja. Jukurit oli ratkaisevasti parempi juuri 3-4 ketjujensa kautta, vaikka hävisi TuTon kärkikentille paljon. Maalivahtipelissä Betonin murtuminen oli myös kohtalokasta. Meriläinen nousi suureen rooliin ja pelasi erinomaisesti, mutta maksoi myös oppirahoja vielä. Meriläinen on kuitenkin ehdottomasti tulevaisuuden veskareita.

  Eniten kuitenkin tappiossa harmittaa "urheilullisen" Liigajunan painaminen ohi ja synkän varjon lankeaminen Mestiksen ylle. Mestiksen näivettyessä tilanne näyttää tulevaisuudessa yhä synkemmältä ja tämä huolestuttaa. Sportin mennessä ensi vuonna Liigaan ja mahdollisesti toisenkin paikan ratkettua, Mestiksen vetovoima on todella pohjissa jatkossa. Kaiken kruunaa vielä sekava kabinetti kähmintä ja nytkään ei tiedä aukeaako voittajalle Liigapaikka varmuudella vai mitä tapahtuu? Itse toivoisin karsintojen palauttamista ja panoksien tuomista takaisin peliin. Tämän jos minkä tämä Game 7 osoitti. Yleisö rakastaa tilanteita, missä voitolla pääsee taivaaseen ja häviöllä helvettiin. Tulevaisuudessa nämä tilanteet ovat kuitenkin yhä harvinaisempia, jos ei ihmeitä tapahdu ja suunta käänny.
   
 10. Hyvä analyysi tosiasialta. Itselläni ei ole tuohon juurikaan lisättävää.
  Jukurit käytti maalipaikkansa (jopa puolittaiset sellaiset) kovalla prosentilla, kun taas Tuto joutui luomaan yhtä maalia kohden monta paikkaa.
  Toki Oskari Setänen voitti veskarien taiston, hatunnosto siitä.

  Itseäni ihmetytti sarjassa eniten ratkaisuhetkien peluutus (siis ketkä ovat kentällä, kun pitää minimitavoitteena varmistaa edes sen hetkinen pelitilanne) ja se, että Tuto heitteli pelistä Setäselle helposti kopattavia vetoja, joista ei missään sarjassa tule edes reboundia.

  Tuton iskun paikat olivat ensimmäisissä peleissä, kun Jukureilla vielä painoi Sport-sarja, mutta kun ei, niin ei.

  Erikseen en pelaajia lähde sen enempää arvioimaan, tehköön sen valmennus.

  Väittävät, että olisihan se pronssikin mitali...
   
 11. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Moni on puhunut Betonin sulamisesta, ja menihän K-Vantaa ottelut häneltä huonosti, mutta eipä niitä näyttöpaikkoja sen jälkeen juurikaan ollutkaan. Aika harvoin joukkue häviää penkillä istuvan maalivahdin takia. Kyllä siellä ihan eri mies maalilla oli, kun finaalipaikka lähti käsistä. Jotenkin vaan olisin eilen halunnut nähdä Betonin maalin suulla. Hän on kuitenkin lähtökohtaisesti TUTOn ykkösveskari ja ajattelin asian niin, että hän joko torjuu joukkueen finaaliin tai sitten ei, mutta homma on sillä selvä. Nyt siellä oli stuntti, joka hoiti työnsä parhaan kykynsä mukaan. Ei Meriläisen torjunnoissa sinänsä moitteen sijaa ollut, mutta eilen kyllä Setänen voitti maalivahtien taistelun.

  Tamimaisesti voisi yksinkertaistaa syyt, miksi 2008 päästiin finaaliin, mutta nyt ei. No siksi, koska Vainiola ei ole Forsell, Kärmeniemi ei ole Järvinen, Meriläinen ei ole Koivisto ja Palonen ei ole Arttu Virtanen. Totuus lienee kuitenkin se, että liian harva pelaaja pystyi nostamaan tasoaan runkosarjaan nähden. Siitähän playoffeissa on kysymys, niin kuin Jukuritkin osoitti. Odotin esimerkiksi telaketjuosastolta paljon enemmän. Palonen hölmöili ja Rautajoki sekä Helenius olivat ihan pimennossa, silloin kun kentälle pääsivät. Entä mitä hyötyä Tuokosta oli lopulta joukkueelle? Hänen paluuotteluunsa myytiin varmaan muutama lippu lisää hänen nimellään, mutta muuten hän oli aina joko jäähyllä, suihkussa tai töissä silloin kun häntä olisi tarvittu. Noin kokeneelta pelaajalta käsittämättömän tyhmiä kuumenemisia.

  Ehkä tämäkin tilanne tästä lopulta kirkastuu. Lopullinen sijoitus tulee olemaan hyvin lähellä sitä mitä ennen kautta ennakoitiin. Nälkä vaan tuppaa kasvamaan syödessä ja niillä tammi- ja helmikuun esityksillä olisi ollut keväälläkin mahdollisuuksia mennä pitkälle.
   
 12. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Yli 24-tuntia meni ennenkuin sain avattua tämän jatkoajan sivun. Vitutus on ollut valtava. Joukkueen sulaaminen oli totaalista viidennestä pelistä alkaen. Maanantaina oli katkaisun paikka mutta Tuto puski Jukurien sumppuun. Jukurit pelasi viisaasti mutta hyökkäyspelote joukkueelta oli tipotiessään. Tietyllä tavalla tuntui siltä, että Jukurit pakotti Tuto:n pelamaan heidän ehdoillaan. Peli olisi ollut voitettavissa mutta Tuto:n energia kului vääriin asioihin.

  Pelaaja arviointiin palaan pronssipelin jälkeen. Eilen ko peli tuntui täysin turhalta mutta tänään tuntuu jo siltä, että jotain on vielä pelastettavissa tästä kaudesta. Toivottavasti valmennus saa äijät vielä kerran täyteen taisteluasenteeseen ja antaa kannattajille hieman lohtua hirvittävään pettymykseen kun jäätiin ulos finaaleista. Voitto lievittää kannattajien tuskaa ja antaa paremman alkupotkun kohti uutta kautta. Siihen ei kuitenkaan enää ole pitkä aika kun taas kausi käynnistyy.
   
 13. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Lainaus:
  Pelastettavissa? Kausi on ollut hieno perjantaihin asti. Siinäkin pelissä TUTO oli parempi kenttäpelissä, mutta Jukurit maalinteossa. Mutta tuolla pronssipelillä ei kyllä mitään pelasteta. Perjantaina loppui tämä kausi ja samalla voi haudata edes ne pienet haaveet Liigasta. Jos nuo Ranniston ja kumppaneiden höpöttelyt pitävät yhtään paikkaansa lunastaa KooKoo tai Jukurit paikan kaudelle 2015-2016. Joukkuemäärän ollessa 15. TUTO:lla olisi teoriassa mahdollisuus ensi kaudella voittamalla hakea paikkaa vasta kaudelle 2016-2017. Ensin tarvitsisi voittaa, mikä tuntuu olevan mahdotonta ja sen lisäksi vielä toivoa että Jokerit ei palaa häntä koipien välissä KHL:sta. Eli summa summarum TUTO jatkaa läpsyttelyään yhä kuihtuvassa Mestiksessä vailla toivoa paremmasta. Joten jos tässä olisi jotain pitänyt pelastaa niin sen olisi pitänyt tapahtua perjantaina. Tulevana keskiviikkona on jo myöhäistä. Pettymys on valtava.
   
 14. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Ekasta harkkapelistä tähän asti olen kaikki TuTon kotipelit käynyt tällä kaudella katsomassa aina kun olen ollut Turussa. Perjantai-illan ankara vitutus on hälvennyt ja hyvällä fiiliksellä menen vielä kerran huomenna katsomaan TuTon tämän kauden joukkuetta. Uskon joukkueellakin olevan ammattiylpeyttä pelata täysillä ja voittavan huomenna.
   
 15. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Viimeistä viedään. Pitkä taival päättyy kahdella TOP 4 joukkueella huomenna. Ehkä myös useat pelurit ovat viimeistä kertaa seuransa riveissä. Uskomaton on ollut tämä kausi ja vuoristorata on heittänyt toiveita ylös alas. Finaalit olivat myös niin lähellä kuin vain olla ja voi, mutta tällä kertaa Hokin ja TuTon taival katkesi aivan viimeisillä metreillä vastustajan ohitukseen.

  Hyvät joukkueet kuitenkin nyt kohtaavat. Se suurin kysymys on kummalta löytyy vielä halua saada voitokas loppu kaudelle, vaikkei sitä kirkkaita tullutkaan? Teemaksi voisi ottaa pelaamisen vielä kerran tällä joukkueella. Kyllä itsellänikin riittää vielä kiinnostusta tähän pronssipeliin ja halua nähdä joukkue vielä kerran tässä kokoonpanossa.
   
 16. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Sama täällä. Pakkohan sitä on hallille lähteä vielä huomennakin.

  Kertokaas muuten playoffs-kausarien haltijat, että olenko ymmärtänyt oikein. Eli että hyvitystä hinnasta olisi saanut vain mikäli pelit olisivat loppuneet jo ennen välieriä?
   
 17. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Juu, ei tipu hyvitystä. Ei menetetyt liput niin paljon harmittaneet, kuin TuTon tippuminen. 7-peliä tuli nähtyä ja huomenna vielä yksi niin 8. Ottelulle hintaa n.20€, mutta sai aina saman paikan, eikä mitään lippurumbaa. Halvemmalla olisi irtolipuilla päässyt, mutta eipä tämä oma talous nyt 20€ vielä konkursissa ole. Ehkä pelissä oli myös pientä lisäjännitystä, kun oli ns. sijoittanut jo jatkon puolesta "panoksen". Tällä kertaa talo vei potin.
   
 18. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Niin. Kausarin ostajille tuli pleijareille hintaa 165€, irtolippujen ostajille 113€. Tokkopa kovin monen playoffs-kausarin ostajan talous tuon johdosta kaatuu, mutta onpa vaan ihan mielenkiintoinen juttu, ja siksi kysyin.
   
 19. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Omille lipuilleni tuli hintaa pikaisesti ynnättynä noin 70 euroa tai jotain sinne päin. Tosin en päässyt kuin kahteen välieräotteluun, plus kolme puolivälierää ja huominen pronssimatsi.

  Eipä olisi ollut pudotuspelikausikorttia ollut järkeä ostaa kun tiesin, etten pääse välieriin enkä kaikkiin mahdollisiin finaaleihin (jos sellaisiin olisi päästy) sen takia, että Mestis-idiootit päättivät maksimoida Mestis-pelien yleisökadon siirtämällä pelipäivät samoille päiville kuin SM-liigan pelitkin eli sellaisille päiville, jolloin olen visusti työvuoroissa kiinni.

  Lippuhässäkät eivät lopulta hirveän kummoisia olleet. Välierien seiskapeliin tuli ostettua ennakkolippu, kaikkiin muihin ostin lipun luukulta (kuten huomennakin ostan). Pari kertaa oli vähän jonoa, lähinnä siinä vaiheessa kun yhtäkkiä päätettiin ottaa paikkaliput käyttöön kesken ottelusarjan aluekohtaisten lippujen sijasta.

  Saapa nähdä, miten ensi vuoden kausikorttikuviot menevät. Toivottavasti ei tule paikkalippua peruskausikorttiin. Jos tulee, täytynee kausikortti jättää ostamatta, koska ei sitä voi orjallisesti tietää tuleeko peleihin minkä kokoisessa seurueessa. Vaikea se on tulla useampien kavereiden kanssa tai saada houkuteltua joku uusi tulija peliin jos tämä joutuukin istumaan toiselle puolelle hallia ja itse nököttää vakiopaikalla, jonka viereen ei mahdu muiden vakiopaikkalaisten takia.
   
 20. TOVERIT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Itse pidin tätä playoff kausaria kalliina siinä mielessä, että ei siinä juuri ollut mahdollisuuksia "voitolle". Mutta ajattelin sen kuitenkin hankkia ihan tukemisen vuoksi kun jäi noi kannatusliputkin kauden aikana hankkimatta.
  "Tappiolle" jääminen rahallisesti ei harmita pätkääkään, mutta Jukureille tippuminen sitäkin enemmän!
   
 21. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Juuri näin. Varsinkin, kun harjoitusottelut + runkkarin näki 95:llä eurolla, niin ei harmita yhtään. Aika monta euroa on muuten tullut kotiinpäin mm. Denniksen kautta, joten kokonaisuuteen olen hyvin tyytyväinen.

  Kerran vielä, sitten kesälomille. Olen käynyt näitä TUTO:n pronssipelejä katsomassa Mikkelissä asti, ja kyllä se voitto on aina maistunut hyvälle, sekä kaukalossa että katsomossa.
   
 22. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Kausari

  Ei harmita pätkääkään, että ostin kausikortin. Eipä tarvinnut jonottaa lippuluukulla ja oma paikka oli hallilla. Uskalsin lähteä myös nakkikioskille erätauoilla ja palasin omalle paikalle kun taistelu kentällä taas jatkui.

  Ostin myös muutaman lipun netistä Tuto kortin lisäksi ihan kannatuksen vuoksi. Fanikaupasta tuli ostettua myös kaikenlaista kamaa noin 400 eurolla. Lättyä Pussiin!
   
 23. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Ronssit tuli. Mukava loppu kaudelle ja positiivinen muisto jäi. Pelistä oli paras puhti pois ja maaleja juhlittiin varsin hillitysti. Peli toi esiin TuTon vahvuudet runkosarjassa ja kotijoukkue oli pelissä selkeästi edellä maalipaikkojen määrässä ja pelin hallinnassa. Ainoastaan pelin lopussa Hokki löysi pienen kirivaihteen ja TuTo ei onnistunut tappamaan peliä, vaikka vieraat pelasivat ilman veskaria pitkät tovit.

  Pelin jälkeen TuTolle mitalit kaulaan ja hiukan pienempi yleisö sai nauttia pelureiden palkitsemisesta. Mieltä lämmitti useiden pelaajien silmin nähden tyytyväinen olemus, mm. Tuokko otti hetkestä ilon selvästi irti ja niinhän se pitääkin.

  Kiitokset joukkueelle ja pelaajille kaudesta. Hienoa oli seurata pelejä ja elää hetkissä mukana. Tunteiden vuoristorata oli melkoista, mutta se tässä hommassa sitä hienoa onkin.
   
 24. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Allekirjoitan kaiken yllä olevan. Ensi kaudella taas nähdään Kupittaalla!
   
 25. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Jeps, kausi on nyt pelien osalta päätetty ja ansaittu kolmas tila saavutettu.

  Pelin merkitys näkyi kyllä. Maalipaikkoja oli iso määrä jo ekassa erässä. Terävyys puuttui ja välillä oli sellaista hienomman yhdistelmän yritystä.

  Myös tuomarit olivat vähän rennolla meiningillä liikkeelä. Virheitä tapahtui joita toinen tuomari sitten korjaili ja Brännare hienosti myönsi virheen yhdessä kohtaa.

  Hyvä kausi tämä kuitenkin lopulta oli, vaikka tietysti finaalinkin olisi ollut mahdollisuus. Ei TUTO kuitenkaan ennakoissa ihan tähän arvioitu. Tai ehkä juuri tähän, mikä saavutettiin. Kiitos kuitenkin joukkueelle hyvin päätetystä kaudesta.

  Ensikaudella sitten muutamat pelurit pelaavat muualla ja uusi kasvoja nähdään. Ehkä joku tuttukin.

  Omalta osalta siirryn näillä näkymin etäkannattajaksi. Vierasotteluita yritän päästä käydä katsomassa (alustava lupa saatu, mutta ei taida tietää vielä parempi puolisko mihin luvan antanut) ja ehkä joskus pääsen kotiarenallekkin. Toivon mukaan myös jonkinlaiset lähetykset jatkuvat vaikka tuolta Elisa Viihteen kautta.

  Parina vuonna nyt TUTO-kortti, muutamia kannatuslippuja, Playoff-kortti ja kaikenlaista sitä sun tätä fanikaupasta (parempi puolisko ei tiedä vielä mitä tuon mukana eikä kyllä ole oikein ymmärtänyt näitä paria viimeistä vuotta). Tiedä vaikka salakavalasti silti hankin TUTO-kortin tai vastaavan ensikaudeksikin :-).

  Ja toive on edelleen se, että TUTO voittaa HIFK:n. En tiedä mistä syystä vuoden 1974 joulkuussa pelattu peli (lopputulos 3-3) on jäänyt kismittämään. Ei muistaakseni ollut ekä näkemäni peli eikä edes kaudelta missä TUTO putosi mestaruussarjasta. Muutenkin muistikuvat kyseisestä ottelusta ovat hävinneet. Mutta tuo kun korjataan tulevaisuudessa voitoksi, niin sitten olen tyytyväinen.