Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

TUTO Hockeyn pudotuspelit 2014

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Toveri -82, 07.02.2014 klo 12.42.

 1. Toveri -82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
 2. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Taisi se pressi kuitenkin olla muuta kuin lauantaista peliä koskevaa.

  Tämä taitaa kuitenkin olla taas huumoria. Omat hokkarini ovat kaapin nurkassa olleet kauemmin kuin Tuokolla. Mutta itse olen vain kaukaloissa nuorena kavereiden kanssa pelaillut. Eikös katsomossa ole kuiteniin niitäkin, joilla on jotain enemmän? Siitä vaan hakupaperit menemään.

  EDIT: Jatketaan tässä ketjussa sitten kun ne pleijarit alkavat.
   
 3. SPORTTIKOTKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Alkaa ropista arvostettavan ja pitkäaikaisen lätkäjoukkueen maine ainakin mun silmissä. Eihän tämä nyt ainakaan uskottavuutta tuo, alkaa olla koutsinsa näköstä itkutouhua. Arvostus meni, onnee vaa.
   
 4. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Hehe. Voivoi kun on vakavaa porukkaa Vaasassa. Taas sanon että olipa hauska veto meidän TUTOlta ja kyllä tämäkin uutisoitiin jo valtakunnallisessa mediassa. Vähän kieli poskessa heitetty viesti siitä, että pelaajia haetaan. Ainakin omaan tuttava piiriin upposi vaikkeivat TUTO faneja olekkaan.

  EDIT: Kerrottakoon vielä ettei tässä kuitenkaan haeta ilmaista työvoimaa, vaan ilmoituksen mukaan ihan kokopäivätyötä.
   
 5. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Lainaus:
  Hah haa. Näköjään osui ja upposi. Vaasalaiset ovat näköjään niin syvällä kabineteissa, että naama on vääränä joka asiasta. Tää on hokia, eikä niin vakavaa paitsi saunalauteilla ja salongissa.
   
 6. Ertzie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo/ paikallinen kiekkoilu
  Lainaus:
  Helvetti kun tuonne "auditointi"-ketjuun eksyy niin ei välillä oikein voi uskoa lukemaansa. Miksi nuo vaasalaiset edes viitsivät jankata Sportin noususta. Rivien välistä ja oikeastaan melko suoraan voi todeta, että ainoa joka kiinnostaa on liiga, joten eikö se oli ihan sama kuka siellä sitten pelaa. Taitaa löytyä 2h(hyper optimistinen vaasalainen näkemys markkina-alueen jääkiekkofanista) matkan päästä se halli missä pelataan sitä LIIGAA.
  Mun mielestä voitaisiin poistaa foorumeilta Sportin ketju ja korvata se Vaasalla ja nostaa tuonne SM-Liiga -puun alle. Hehän käyvät vallan katsomassa Liiga-pelejä siellä 2h päässä...

  Kiva huomata ettei Tuton kannattajissa ole juurikaan moisia Liiga-miehiä ulisemassa joka ketjussa. Omasta puolesta Tuto voi hyvin jatkaa vielä Mestiksessä, nousee jos nousee ja ainoastaan pelin kautta. Olisi vaan todella karua jos ei rahkeet riittäisikään Liigassa ja ottaisi kuokkaan 90-100% matseista. Eihän sellaista viitsi katsoa kukaan, paitsi vaasalaiset jotka katsovat mielellään Liigaa.
   
 7. SPORTTIKOTKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Tuto ansaitsee arvostuksen perinteidensä vuoksi. Tätä perinnettä seuran markkinointi halventaa kaiken aikaa ja tämä on ihan ok? Vaasassa nousisi kova meteli koska siellä on kannattajakulttuuri ja ihmiset rakastaa seuraansa.
   
 8. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Lainaus:
  Asia pihvi. Sportin perinteisiin kuuluu siis kabinettinousut ja siihen liittyvä selänpesu. Paskan väliä urheilulla. Se touhuhan ei halvenna ketään, eihän? Se on sitä kannattajakulttuuria. Toivon todellakin Sportille nousua ilman kilpaurheilua. Liiga on juuri nyt Sportin näköinen paikka.
   
 9. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Ehkä joskus on syytä muuttaa vanhoja toimintatapoja. Enkä nyt ymmärrä miksi uuden TUTOn markkinointi halventaisi perinteitä. Tässä kaupungissa TUTO on aika isoa nousua tekemässä ja tähän varmasti vaikuttaa TUTOn näkyvyys viime kuukausina.

  Ovatko muut lukijat muuten huomanneet, että vielä jokunen aika takaperin Mestis keskusteluissa kitistiin, kun kaikki seurat nöyrtyy liigan alla ja eikä uskalleta kritisoida isompia. Nyt kun TUTO tuo kriittisesti tätä asiaa esille erilaisiin markkinointikikkoihin höystettynä, niin jumalauta kun ollaan Suomi kiekon pahin kitisijä eikä täällä muuta osata.
   
 10. Ertzie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo/ paikallinen kiekkoilu
  Lainaus:
  No en kyllä ole huomannut oikeastaan. Tuntuu että joka ketjuun mahtuu vähintään yksi vaasalainen liiga-mies, joka kertoo viimeisimmät faktat(-> lue huhut) kuinka vaasassa asustaa valittu liiga-kansa. Ei tosin mene kauaa kunnes tulee kouvolalainen liiga-lässyttäjä. Yleensä heidän kummankin päämäärät on vain lytätä muut ja ylistää omaa erinomaisuuttaan. Joten luultavasti Tuto muiden ohella saanut vain kuulla kunniansa, ettei ole mitään asiaa liiga-keskusteluun saati unelmoida noususta. Sillä valittu kansa on jo valittu. :)
   
 11. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Tosikot

  Kylläpä Vaasan suunnassa ollaan tosikkoja. Mitä väärää siinä on jos osakeyhtiö hakee työntekijöitä avoimella ilmoituksella. Tämähän on hieno veto näinä ankeina aikoina kun myös lätkäpelajia on työttöminä. Tarjotaan työpaikkoja haluaville. Ei se niin voi aina mennä, että työnantaja soittelee pelaajien perään, kyllä se voi mennä myös näin päin, että työhön halukas soittaa työnantajalle. Eikö se yleensä rekrytointitilanteessa mene juuri näinpäin.

  Hattua Tuto:lle ennakkoluulottamasta markkinoinnista!
   
 12. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Eiköhän tuo ollut jatkoa sille jo aiemmin aloitetulle kuittailulle TPS:n suuntaan. Vai tulkitsinko minä tuon ihan totaalisesti väärin?

  Ihan hyvää huumorihenkeä mun mielestä TuTolla viime aikoina, ei tämä niin haudanvakavaa ole. Tosin tarkkana pitää olla ettei lipsahda hyvän maun toiselle puolelle, aika siinä rajoilla hassuttelussa on kuitenkin jo liikuttu.
   
 13. Chiquita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO
  Kyllä hyvä huumori on sellaista, että aina siitä joku tosikko loukkaantuu. Paras huumori taitaa olla sellaista, jota vaasalaiset eivät ymmärrä.

  Kauhea parkuminen jostain hyväntuulisesta ja hauskasta kampanjasta, joka antaa hyvän ja positiivisen kuvan porukasta.

  Vaasalainen huumorihan on sellaista, jossa leuhkitaan, kuinka aikuinen korsto teloo junnuikäisen sairaslomalle.

  Mukavaa, että saadaan vähän pleijareiden alle pöhinää. Ei yhtään haittaisi, vaikka joku keksisi sen ansiosta tulla hallille, vaikka ihan vierasjoukkueen kannattajan ominaisuudessa. Kouvolasta ja Mikkelistä ainakin on tullut hyväntuulisia kannattajia ennenkin.
   
 14. Diablo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Urheilullisesti avoin Liiga & Mestis
  Lainaus:
  Kyllä. Kokonaiset yksi henkilöä käynyt tässäkin ketjussa tuota kyseistä markkinointitempausta arvostelemassa, huhhuh sentään :)

  Eipä siinä mitään, ihan haukahan tuo oli.
   
 15. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Hyvä huomio. Kehoittaisinkin kanssatovereita malttiin sen suhteen, ettei kukaan suolaisi kaikkia vaasalaisia muutaman mätämunan takia.

  Mutta kuten varmaan olet diablo itsekin huomannut, niin valitettavasti sieltä Vaasan suunnasta löytyy SPORTTIKOTKAN lisäksi muutama muukin, jotka tekevät hirmuisesti hallaa teille asiallisille kirjoittajille. Ja niinhän se wanha kulunut sanontakin kertoo, että yksi mätä kananmuna pilaa helposti koko korin.

  SPORTTIKOTKALLE sellainen kysymys, että oletko koskaan, siis ikinä, havainnut ja tunnustanut muun kuin Sportin organisaation tehneen mitään hyvää ja kehumisen arvoista? En pidättele hengitystä sen suhteen, että esimerkiksi TUTO onnistuisi tekemään markkinointitempun joka saisi teikäläisen varauksettoman hyväksynnän. Kun ei pysty niin ei vaan pysty. Sen sijaan melkein mitä tahansa Hiltunen ja Sport tekee, on niin helvetin hienoa ja ylivertaista.
   
 16. Chiquita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO
  Lainaus:

  Hei,
  Tää on Mestis. Se vastaa ainakin sataa kommenttia liigajoukkueen ketjussa. :D
   
 17. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Heh heh, haluaisi kyllä laittaa mutta ei ole mitään eväitä, täytyy tyytyä seuraamaan nykyisiä staroja. Joskus näin unta että pelaajat oli TuTossa loppussa ja katsomosta käytiiin kysymässä täydennystä. Tähän taitaa nykyään olla kuitenkin aika hyvin matkaa, kovaa nimeä löytyy reservistäkin paljon. Saa olla jo aika kovien kaverien hakemuksia, että tuohon kokoonpanoon alkaa mahtua. Mestaruuksiakin löytyy eri tasoilta aika monilta kavereilta ja nelosessakin taitaa olla kovempia kavereita, kuin naapurin nelosessa sarjaporrasta ylempänä tänään. Heikonta lenkkiä siis saa todellakin TuTosta jo etsiä.
   
 18. TF-79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
  Ei kaikkea kannata ottaa liian vakavasti, ihan hausta temppu.
  Muuten, kuinka vaikeaa se on jopa joukkueen omille kannattajille kirjoittaa oikein, se on TUTO...
   
 19. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Se on TuTo aina ja ikuisesti, ihan sama mitä markkinamiehet saavat päähänsä kunakin vuonna kirjoittaa.

  Isoilla kirjaimilla kirjoittaminen ei vain sovi eikä se näytä hyvältä. Ei SM-liigassakaan ole Rauman LUKKOa, ei NHL:ssä DUCKSIA ja Rovaniemen Kiekkokin on RoKi eikä ROKI. SM-liigassa on toki JYP, mutta se onkin typerä poikkeus sääntöön. JyP sekin ennen oli.

  Eivät nämä tietysti mitään kiveen hakattuja sääntöjä ole (pitäisihän TPS:nkin olla oikeastaan joko TP tai TuPS tai "Tupsi"), mutta TUTO Hockey ei vain näytä hyvältä kirjoitettuna, ja se suotta välttelee seuran perinteikästä ja kunnioitettavaa alkuperää. TuTo-nimi on ihan hyvä edelleen yleisurheilussakin, miksei siis jääkiekossakin?
   
 20. TF-79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
  Njoo... Esimerkkisi ovat sikäli vääränlaiset, että jokainen noista on lyhenne, TUTO sen sijaan ei ole. Aikanaan oli toki lyhenne Turun Tovereista, mutta siitähän erottiin jo vuosia sitten.
  Poliittisesta ikeestä irtoaminen kaikin mahdollisin keinoin, on ehdottomasti oikea ratkaisu, mikäli tässä oikeasti liigaan tähdätään.
  Nyt menee jo ketjun aiheesta niin OT:ksi, että alkaa hävettää...
   
 21. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Hitusen menee vielä offtopiciksi, mutta jos kieliopillisesti oltaisiin liikkeellä, niin ei-lyhenne TUTO pitäisi sitten kirjoittaa Tuto. Moiseen en lähde. Ja vaikka poliittisesta ikeestä irtoamista kannatankin lämpimästi, niin sen sijaan Turun Tovereissa on kuitenkin omanlaistaan nostalgiaa ja perinnettä, ja perinteitä kannatan aina jääkiekossa. Kyllähän "toveri"-sana on käyttökelpoinen muutenkin, ei sitä tarvitse 2000-luvulla enää väkisin assosioida kommareihin tai demareihin. Ei heillä ole yksinoikeutta toveruuteen! Onhan sitä koulutovereita ja työtovereita, miksei myös Turussa kiekkoilevia seuratovereita?

  Kirjoitetaan nyt vielä ihan aiheestakin, eli TuTon pleijareista. 11. maaliskuuta se sitten alkaa. Pelipäivä on tiistai. Henkilökohtaisesti kyllä pännii se, että pelipäivät vaihtuvat runkosarjasta. Saisivat pelata ke-, pe- ja vaikka su-aikatauluilla.

  Pudotuspelivastustajaa on nyt vielä mahdoton sanoa, mutta todennäköisesti se voisi olla joku joukosta Jokipojat, Jukurit ja K-Vantaa. Tällä hetkellä se olisi Jukurit, mikä olisi varsin paha vastus. Toki muutkin ovat pudotuspelivaiheessa hankalia kiviä kaskessa, mutta Jukurit on kuitenkin moninkertainen mestari ja yleensä kevään joukkue.
   
 22. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Playoff vaihe 1

  Runkosarjasta on yksi ottelu jäljellä, mutta se ei enää tilanetta muuta.

  K-Vantaa on siis ekana vastassa. Runkosarjassa vasta viimeisessä ottelussa oikeastaan voitto oli selvä. Muutoin tulokset ovat olleet vaihtelevia ja tiukkoja.

  Viimekaudella Peliitat veti sarjan loppuun asti, mikä varmasti vaikutti seuraavaan kierrokseen. Nyt ottelutahti on todella kireä ja otteluita on tulossa paljon. Tärkeätä olisi siis saada ensinmäisestä vaiheesta voitot nopeassa tahdissa ja sitten hetki lepoa.

  K-Vantaa kykenee tekemäån kyllä maaleja, mutta myös heidän päähään niitä tehdään. Kun jatketaan hyvää puolustuspelaamista, niin voitot tulee.

  Kotiedulla tulee näissä karkeloissa olemaan merkitystä. Siitä on heti pidettävä kiinni.

  Ihan 4-0 sarjaan en jaksa uskoa. 4-1 on todennäköisempi ja toivotumpi. Yhden voiton saanevat Tikkurilassa. Turussa ei. Loppun asti pelaamista, niin ottelut voivat kestää tuskallisen kauan. Tiheä otteluohjelma tuon edellämainitun kanssa tekee tästä arvaamattoman. Kenen kunto kestää ja sitä myötä pelitapa.

  Pitkä on matka vielä, mutta nautitaan jokaisesta hetkestä.
   
 23. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  TuTo ja Vantaa kohtasivat runkosarjassa viidesti ja TuTo vei voitot 4-1, jotenkin enteellistä? Pudotuspelit ovat kuitenkin täysin oma maailmansa, joten liikaa ei kannata runkosarjan tuloksiin kiinnittää huomiota. Tosin kyllä ne jotain suuntaa antavat.

  Pudotuspeleissä vastustajan scouttaamisen merkitys myös korostuu. Sarjassa löydetään ne joukkueen heikot kohdat mihin iskeä, kun kerta toisensa jälkeen samat joukkueet kohtaavat. Vastaavasti myös vahvuudet nousevat esiin, mitä vastustajat yrittävät pimentää. Materiaalin laajuus myös korostuu ja miten hyvin joukkue pystyy sopeutumaan loukaantumisiin ja pitkiin otteluputkiin. Korvaajia pitäisi löytyä ja energiaa pitäisi riittää viimeiseen rutistukseen enemmän kuin vastustajalla.

  Vantaan suurin etu tähän sarjaan on selvä altavastaajan asema. Vantaalla ei ole sarjassa kuin voitettavaa. Runkosarjan voittajan kaataminen olisi valtava yllätys ja itseluottamus buusti, sekä voisi avata tien vaikka kuinka pitkälle. Vantaan heikkous taitaa olla maalinteko. Vantaa on tehnyt toiseksi vähiten maaleja runkosarjassa ja se tahti ei tule riittämään TuToa vastaan. TuTon etu on materiaalipuolella. Arsenaali on huomattavasti Vantaata vahvempi. TuTon kärkikentät ovat selvästi vahvempia ja myös nelosesta löytyy mahdollisia ratkaisijoita. TuTon heikkous on ehkä tänä vuonna ollut ylivoima, jota olisi vieläkin mahdollista petrata.

  Yhteenvetona voisi arvioida TuTon hoitavan sarjan selvästi. Ehkäpä voisi olla paikallaan miettiä strategiaa jopa etenemiseen pudotuspeleissä. Olisiko mahdollista säästää paukkuja, välttää loukkaantumsia jne. Nämä pelit on pakko voittaa, mutta ehkä pieni mahdollisuus olisi kierrättääkin pelaajia, varsinkin jos sarja olisi 3-0 tilanteessa? Sillanpäät, Hidenit jne. voisi ajaa pudotuspeleihin sisälle, jos heidän apuunsa joudutaan turvautumaan vielä jatkossa. Sinänsä en kannata yhtään löysän antamista pudotuspeleissä, mutta jatkoa on myös aina ajateltava ja tuoreet pelurit tuovat lisää energiaa kentälle.
   
 24. Toveri -82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
  Päivän Turun Sanomissa Ika totesi lyhyesti ja ytimekkässti että Antti Virtanen pelaa varmasti tiistaina ensimmäisessä K-Vantaa-ottelussa. Hyvä, hyvä! Kapteenia kyllä tarvitaan pleijareissa.
   
 25. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Vasta kaksi peliä pelattu, mutta eilen meinasi heti aloituksesta mennä usko.
  Peli näytti kyllä ajoittain ihan hyvältä ja nousu kahden maalin takaa hyvä suoritus. Siinä vaiheessa usko oli jo palautunut.

  Omassa päässä tapahtuu vielä liikaa virheitä. Vähemmän kuin ekassa pelissä.
  Syöttöpelikin parani, mutta edelleen syöttöjä jalkoihin tai ihan huitsin nevadaan. Lisäksi syötön vastaanottaja ei ole vauhdissa.

  Koko eka sarja on vielä täysin auki. Pientä väsymistä alkoi näkyä K-Vantaan pelaajissa. Lauantaina pitää siis laittaa peliin lissää vauhtia, niin saadaan se väsymys esiin ja siirtymään vielä seuraavaan peliin. Ja siellä heti alussa sama vauhti. Näillä keinoilla ottelusarja tulee meille. Lisäksi siis tuota omaa peliä vielä asteen paremmaksi joka pelissä.