Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

TUTO Hockeyn pudotuspelit 2014

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Toveri -82, 07.02.2014 klo 12.42.

 1. Toveri-76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Kakkuja

  No niin sitten jaettiin kakkuja...

  Rautajoki 2xpelikielto : TUTO Hockeyn Juha-Matti Rautajoelle pelikielto

  "Rangaistustani on vaikea ymmärtää ja pidän sitä skandaalina, en lyönyt kertaakaan Lambergia, päinvastoin sidoin, etten saisi iskuja kasvoihini, yhden sai Lamberg lyötyä sisälle, koska minulla on vekki kasvoissa." (Rautajoki)

  Palonen 1xpelikielto : TUTO Hockeyn Niko Paloselle pelikielto

  "Kun saavuimme aloitusympyrään, Moisio jatkoi suunsoittoa ja ilmoitti minulle, että saan todella pahasti turpaani. Kiekon pudottua jäähän haemme molemmat kontaktia, mutta lähdin pois tilanteesta ja Moisio seurasi minua ja ilmoitti ”mennään sitten, tässä vaiheessa käännyin ympäri ja tönäisin Moisiota joka filmasi kaatumisensa ja kalasti kaksi jäähyä minulle." (Palonen)

  Ismo Lehkonen ja TUTO Hockey : TUTO Hockeylle uhkasanktio ja Ismo Lehkoselle varoitus


  Toivottavasti nämä olivat nyt tässä, ja seuraavaksi aletaan pelaamaan vauhdikasta ja viihdyttävää jääkiekkoa. Näin pelejä ja sarjoja ei voiteta.
   
  Viimeksi muokattu: 14.03.2014 klo 22.54
 2. ceeceeäm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulainen jääkiekko
  Lainaus:
  Naurettavia tuomioita pikku nahistelusta seuraavilta henkilöiltä:

  Mestiksen kurinpitoryhmä

  Markku Kruus, pj.
  Antti Hulkkonen
  Teemu Riihijärvi
   
 3. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Aika kovat tuomiot ja sattumalta sama määrä pelikieltoa kuin Kalle Moisiolle Antti Virtasen telomisesta. Veikkaan että sekä Palonen, että Rautajoki olisivat päässeet helpommalla, jos tilanteet eivät olisi olleet yhdessä. Palosen 2+2 jäähyilyt Moision kanssa ei nyt mitenkään kovin kummallinen tilanne ollut. Rautajoki ehkä enemmänkin haki kontaktia ja lähti Lambergin kanssa painimaan. Rautajoen tapauksen nyt jotenkin ymmärtää, mutta Palosta ammuttiin pienellä tykillä. Ikan uhkasakolla on myös inhottava vaikutus. Ika voi joutua peleistä sivuun vaikka finaaleista epäonnisen taklaustilanteen johdosta. Näiden kanssa on nyt kuitenkin vain elettävä. Keskittyminen olennaiseen, sarja kotiin ja jatkoa miettimään.
   
 4. Steus Jäsen

  Lainaus:
  Ehkä? Niinpä niin. Löi maassa makaavaa Lambergia, joka ei osallistunut mitenkään "Moisio-gateen", eikä tapellut takaisin.

  Onneksi huomenna pelataan ja näistä vatvomisista päästään eroon. Siis toivottavasti. Varmaan löytyy jotain uutta vatvottavaa.
   
 5. Rantsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Panthers, KalPa
  Löytyykö näistä "nahisteluista" videota?
   
 6. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Jos Rautajoki olisi tiputtanut hanskat ja kunnolla laittanut menemään niin Lamberg olisi pitkällä telakka keikalla. Lambergilla ei tilanteessa sinällään ollut osaa eikä arpaa, mutta päätti kuitenkin lähteä vastaamaan Rautajoen näpyttelyyn, kun hanskat lähti.

  Tuossa vielä kerran:
  Mestiksessä kuohahti heti ottelun alussa | IL-TV Urheilu | Iltalehti.fi
   
 7. Havumetsien GM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sini-puna-valkoinen, Kupittaan ylpeys!
  Tämänpäiväinen ottelu saattaa nousta peliksi, jota muistellaan vielä pitkään. Miksi? Koska TuTo pystyi tänään pudotuspeleissä, pakkovoittotilanteessa pelaamaan juuri sellaista rentoa ja väkevää viisikkopeliä, jolla runkosarjassa dominoitiin koko Mestistä. Ei ollut kokovartalokipsiä, ei paskanjäykkyyttä, ei tappionpelkoa. Ja kaikki tämä tehtiin vielä sen jälkeen, kun ekalla minuutilla jouduttiin tappiolle. Toki KiVa helpotti TuTo:n urakkaa jatkuvalla jäähyilyllään mutta olisi TuTo muutenkin tänään vienyt tämän.

  Hokki on kovasti pudottamassa HCK:ta jatkosta eli TuTo kohtaisi välierissä Hokin (oletuksena KooKoo ja Sport jatkoon). Ei ole nähdäkseni ylimielistä sanoa, että broadway on auki aina finaaleihin asti. Nyt vaan pidetään tämä sama ote eikä aleta jäykistellä. Sama laji tämä on kuin runkosarjassa vaikka panoksia onkin enemmän.
   
 8. Toveri-76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Lainaus:
  Naulan kantaan. TUTO pelasi tänään omilla vahvuuksillaan, eikä vantaalaisille jäänyt muuta mahdollisuutta kuin rikkoa ja ottaa jäähyjä. Joten en sanoisi K-Vantaan helpottaneen TUTOn urakkaa jäähyilyillään. He olivat monin paikoin pakotettuja ottamaan jäähyjä, kun muuten eivät pysyneet kyydissä. Varsinkin toinen erä oli TUTOn suvereenia näytöstä. Fiilis hallissa oli hyvä. Erityisesti toisessa erässä ja ensimmäisessä erässä tasoitus- ja johtomaalien aikoihin.

  Hokki vaikuttaa saaneen nyt todella kovan vaihteen päälle. Tuosta HCK-Hokki sarjastahan ennakoitiin huipputasaista, pitkää ja raastavaa, mutta juuri tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että se katkeaa ensimmäisenä. Olisin melkein mielummin ottanut vastaan vaikka Jukurit kuin Hokin. Toki TUTO on pelannut tällä kaudella Hokkia vastaan hyvin, mutta vähän mietityttää, että mitä käärmekeittoa Kajaanissa on syöty, kun HCK on jäämässä noinkin selvästi jalkoihin. HCK on kuitenkin ollut varsin vaarallinen joukkue. Ehkä siellä rutiinin ja kokemuksen puute ovat niitä, miksi eivät tule pääsemään tänä keväänä tämän pidemmälle.
   
 9. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Jos TuTo ja Jukurit pääsevät välieriin, niin tokihan Jukurit tulee TuToa vastaan, ei Hokki. Jukurit kun oli runkosarjan seitsemäs ja kohtaa näin ollen runkosarjan parhaaksi sijoittuneen eli TuTon jos TuTo vain välierissä nähdään.

  Jos Jukurit putoaa, niin sitten vastaan tulee näillä näkymin Hokki.

  Hokki on kovassa kevätvireessä, mutta silti otan mieluummin Hokin vastustajaksi kuin HCK:n. K-Vantaan jälkeen huvittaisi saada kiekollisempaa peliä pelaava joukkue vastaan toisen rymistelijäporukan sijasta. Kovanyrkki Josef Zladok ja TuTossakin vetänyt överi-Öfverström saattaisivat saada samanlaista jälkeä aikaiseksi kuin Moisiot ja Rekoset. Toki Hokissakin on kaikenlaista selästä taklaajaa ja Ville-Antti Leinosta.

  Hokki-sarjassa yhtenä ongelmana olisivat toki pitkät etäisyydet, ei ole herkkua Kajaaniin asti ajella kenelläkään.
   
 10. Toveri-76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Lainaus:
  Aivan. Jäi tarkentamatta, että siis toivoisin Jukureiden pudottavan Sportin (ennen kaikkea eräästä sattuneesta syystä), mutta myös siksi, että Jukurit tuntuvat sopivan TUTOlle paremmin vastustajaksi kuin hurjaan vireeseen yltynyt Hokki. Toki jos Jukurit pudottaisi Sportin niin tarkoittaisihan sekin sitä, että Jukurit ovat vireessä. Eli niin tai näin, helppoja vastuksia ja pelejä ei ole kellään enää edessä. Ja ihan ensin pitäisi hoidella K-Vantaa. Eilisen perusteella ei pitäisi tuottaa ongelmia, mutta eihän sitä koskaan tiedä, minkälainen peli esim. tänä iltana Vantaalla tulee olemaan.

  Tosiaan ehkä parista HCK/Hokki ottaisin silti mielummin Hokin, koska TUTO on pelannut Hokkia vastaan paremmin kuluvalla kaudella. Ja myöskin Hokki pelaa ehkä hieman taidokkaampaa kiekkoa kuin HCK. Mutta kun katsoo kajaanilaisten ottelukoosteita varsinkin Kajaanista, niin ei ole herkku paikka sinne ajella pelaamaan. Ei matkan takia, eikä muutenkaan. Tylyä meininkiä on sekä Hokin että tuomareiden ja vielä otteluvalvojienkin toimesta luvassa.

  Kaikesta huolimatta, luotto omiin on kova. :)
   
 11. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Näin itsekin olen hiukan arvellut. Tämä Hokin hyvyys on kyllä yllättänyt. En olisi uskonut näin selvään sarjaan. Runkosarjassa keskinäisten pelien voitot olivat 2-2. HCK:n hyökkäyskalusto on ollut totaalisen jäätynyt Hokkia vastaan ja muutenkin joukkue on ollut aika aseeton. Mikäli TuTo-Hokki sarja toteutuu, niin siitä ei varmasti tule mikään finaaleihin kävely TuTolle, mutta ei epäilystä, että TuTo pystyy sarjan hoitamaan. Hokissa on paljon erittäin mielenkiintoisia pelureita. TuTo ja TPS taustaisia kiekkoilijoitakin löytyy useampia ja veskarina vielä 166cm kumiukko. Jännäksi menee.
   
 12. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Franssilan puolivälierät on todennäköisesti pelattu, toivottavasti ei koko kausi. Eilen tuli ottelun lopulla ruma polvitaklaus ottelun jo ratkettua Matti Lambergilta, joka sai kahden ottelun pelikiellon.

  Toistan edelleen mielipiteeni, että inhoan koko puolivälieräsysteemiä ja sitä, että alakastin joukkueiden goonit saavat rauhassa teloa kärkijoukkueen avainpelaajia pelistä toiseen. Tämä lienee sitä pudotuspelien huumaa, kun Franssila on tämän päivän pelistä poissa, Hakulinenkin kenties ja muut TuTon avainpelaajat saavat törkeitä niittejä koko ajan. Sitten jos tutolainen vähän protestoi tai painii, niin rangaistuksia satelee.

  Ei näissä ole mitään järkeä, kun toisen joukkueen ainoa funktio on vahingoittaa toisen joukkueen pelaajia ja yrittää teloa näitä sairastuvalle pelien jo ratkettua. Tämmöistä paskaa pitää sitten kestää niin kauan kunnes saa joko sen neljä voittoa tai sitten koko kauden paketti laukeaa käsiin tähtipelaajien ollessa yksi toisensa jälkeen sairastuvalla. Mitä tämmöinen edes mittaa? Ei ainakaan joukkueiden paremmuutta, sehän tuli selväksi jo runkosarjassa jossa TuTo oli ykkönen ja K-Vantaa kahdeksas.

  Pudotuspeleihin pitäisi ottaa korkeintaan kuusi joukkuetta ja runkosarjan 1. ja 2. saisivat päästä suoraan välieriin, jotta tämmöistä antijääkiekon ja tahalllisen vahingoittamisen irvikuvaa ei tarvitsisi katsella.
   
 13. Ribari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Puolustava mestari
  TuTon jatkoon meno

  Onhan tuo aika selvä, että ei vantaa mene tuosta jatkoon.
  Ei Peltosen Aaro millään yksinään pysty pitämään vantaata hengissä vaikka meillä vaasassa onkin pelannut :)
  Joten kun me hoidamme jukurtit niin lähenee tuo odotettu finaali.
   
 14. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Tulihan se voitto pitemmän pitemmän kaavan kautta. TuTon kannalta on erittäin tärkeää, että Anrei Hakulinen on pääsemässä huippuvireeseen (tänäänkin 3+1) muutaman heikomman kuukauden jälkeen. Tiistaina voitto ja keskittymään semeihin.
   
 15. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Tulihan se voitto mutta omissa soi kyllä aivan liikaa. Maneliusta nopeasti kehiin, puolustuspelaaminen ei ole nyt siinä kuosissa mitä se oli vielä runkosarjan lopulla. Eilen lähti Franssila telakalle Lambergin sikailun seurauksena, joten peloin sekaisin tuntein tiistaina seuraamaan Vantaan sikailua. Toivottavasti ei tule lisää vammoja kellekkään!
   
 16. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Lainaus:
  Totta tuokin on, mutta kyllähän maalivahdinkin pitäisi jotain kopata. Tänään meni meinaan muutama häkki kyllä enemmän maalivahdin kuin puolustuksen piikkiin. Ei olisi suuri vääryys jos Kimmo aloittaisi tiistaina maalilla. En tiedä mikä siinä on kun tietyillä pelaajilla homma menee aivan jumiin kun pleijarit alkavat?
   
 17. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Onko mitään tietoa siitä, että onko mahdollista, että Manelius pelaa vielä tällä kaudella?
   
 18. Toveri-76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Lainaus:
  Maneliuksen piti palata peleihin jo yli kuukausi sitten, joten vähän kummallista, että ei vieläkään ole palannut. Olisikohan tullut jokin uusi vamma tai paranemisessa on tullut takapakkia? Toivottavasti tulisi kuntoon ja pääsisi mukaan peleihin. Tarvetta olisi.

  Lainaus:
  Tämän päiväinen oli mielestäni varsin siisti peli, jos vertaa aiempiin. Kyllä tilanne on se, että K-Vantaalta alkaa olla äijät loppu ja eväät loppu. Tietävät, ettei siitä suosta voi enää nousta voittajana, joten ajatus "tappiolla yöhön" saattaa alkaa tuntua jo houkuttelevalta ajatukselta. Enkä usko, että siinä vaiheessa enää lähtevät sikailemaan. Tämän päivän jatkoerä osoitti, että missä nyt mennään. Sarja on ratkennut ja voitaisiin lopettaa tähän. K-Vantaan ainoa oljenkorsi tiistain pelissä on se, että TUTO alkaisi perseilemään ja lahjoittaisi voiton avaimet lohipaidoille, kuten on jo muutamaan kertaa niitä tarjonnut.

  Meriläinen maaliin ja Tommille huilia. Loppuviikko huilia ja valmistautumista Hokki-sarjaan. Siitä tulee todella kova, mutta uskon sen sopivan TUTOlle jopa paremmin.
   
 19. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Tuto on tosiaan pelannut sitä paremmin mitä kovempi vastus etukäteen on tiedossa. Jos huomenna sarja katkaistaan niin nyt näyttää siltä, että Hokki kohdataan ensi viikon tiistaina.Tuto on pystynyt tänä ja viimekaudella voittamaan sekä kotona että vieraissa Hokin. Hokki on pelaavampi ryhmä kuin K-Vantaa, joten se sopii paremmin Tuto:lle.
   
 20. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  TUTOn matsiennakko antaa ymmärtää, että huomennakin olisi Betoni maalissa. Vaikea kyllä uskoa, enkä uskokaan ennen kuin omin silmin näen.
   
 21. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Itse asiassa kohdataan maanantaina, sillä Mestis-organisaatio perinteisessä kyvyttömyydessään vaihtaa välieriin jälleen pelipäiviä. Mikäpä sen loogisempaa kuin vaihtaa jatkuvasti pelipäiviä eestaas, jottei niihin vain vahingossakaan muodostu mitään selkeää kaavaa, jonka mukaan katsojatkin voivat omia viikko-ohjelmiaan suunnitella.

  Jäävät sivumennen minulta kaikki maanantaimatsit näkemättä, istun töissä joka maanantai-ilta, oli kyse sitten välieristä tai finaaleista. No, kukapa sitä olisikaan halunnut välieriä ja/tai finaaleja nähdä? Ihmeellistä venkslaamista näiden pelipäivien kanssa. Mahdotonta sitä on työvuorojaan suunnitella kun pelipäivät vaihtuvat alvariinsa. Onneksi sentään kolmanteen otteluun pääsen, sekä seitsemänteen jos sellaista tarvitaan. Vituttaa kyllä armottomasti, että kun on koko kauden katsonut lähes kaikki kotiottelut, niin nyt sitten pelataan minä päivänä sattuu ja ratkaisupelit jäävät näkemättä.

  Sitä paitsi maanantai on ehdottomasti huonoin pelipäivä, pelattiin mitä tahansa. Enkä ymmärrä, mikä helvetin kiire näitä pudotuspelejä on pelata, näidenhän pitäisi olla se kauden huipennus eikä pakkopullaa, jotka pitää pelata älyttömällä pelitahdilla alta pois. Kauden aikana on ollut otteluohjelmassa väljyyttä, mutta nyt sitten pelataan tappotahdilla mikä vaikuttaa pelien tasoon ja tempoon väkisinkin. Puolivälierien seitsemännet ottelut ovat lauantaina, välierien alku siis maanantaina eli vain yksi välipäivä välissä.

  Toivottavasti TuTon ottelusarja katkeaa kuitenkin nyt tähän viidenteen peliin.
   
 22. daerok Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki,Kalpa Kuopio
  No sehän meni sitten poikki, Onnea TuTolle välierä paikasta, vastustaja ei sitten tätä kirjoittaessa ole välttämättä Hokki, koska Jukurit voitti "Liiga-Sportin" Vaasassa!
   
 23. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Ei enää, nyt se on ohi. Eli puolivälieräsarja tuli vihdoin päätökseensä, eivätkä vantaalaiset onnistuneet telomaan pidemmälle sairaslomalle kuin yhden pelaajan (Franssila), joten siitä syvä helpotuksen huokaus. Tosin nyt ottelu oli jo varsin siistiä sikäli, että kumpikin joukkue keskittyi jääkiekkoon tuomari Räsäsen keskittyessä tapansa mukaan totaaliseen tunarointiin.

  Paljon on TuTolla kuitenkin petrattavaa. Puolustuspään pelaaminen on huteraa ja joukkue on ollut sekä erien aluissa että otteluiden lopussa joko kipsissä tai muuten vain huolimaton. Tänäänkin tuli totaalisen turha K-Vantaan avausmaali heti toisen erän alkuun, ja myöhemmin heikon av-pelaamisen myötä K-Vantaan toinen osuma. Nyt ei sentään ryssitty ottelun loppua ja päästetty kahden maalin johtoa vaikka Räsäsen kolme perättäistä ja hyvin kyseenalaista jäähyä antoivatkin K-Vantaalle mahdollisuutensa.

  Ruikan vauhti ei taaskaan oikein riittänyt, miten mahtaa riittää välierissä?

  Vainiolalta ja Virtaselta toivoisin parempaa antia pudotuspeleissä, nyt on ollut aika vaisua. TuTolle on ollut Pulliaisen kenttä kaikki kaikessa.

  Henri Ruotsalainen on pelannut pudotuspelejä vahvasti ja karvaa jämptin miehekkäästi, Ruotsalainen vain jatkossakin kokoonpanoon. Tuokko on myös pääsemässä kevätvireeseen, tänään yksi Tuokon parhaista otteluista TuTon paidassa.

  Vastustajasta ei vielä ole tietoa, mutta tuli sitten Hokki tai Jukurit vastaan, niin otteluiden taso kovenee selvästi ja vastustajan kiekollinen osaaminen tulee olemaan parempaa, joten nukahduksiin, av-lepsuiluun tai ylipäätään turhien jäähyjen ottamiseen ei ole varaa (tosin Räsäsen tapauksessa niitä on mahdoton välttää, koska jäähyille ei alun alkaenkaan minkäänlaisia perusteita tai logiikkaa tunnu olevan).

  Jatkopeleissä toivoisin hartaasti, että välierät tuomitsisi joku muu kuin Räsänen ja Väyrynen. Pakkohan sitä tasokkaampia on löytyä jostain, vaikka sitten liigatuomareita koska liigassa on nyt kuusi joukkuetta kesälomilla ja tuomareita vastaavasti kuusi tuomariparia.
   
 24. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Lainaus:
  Tosiaan pelit jatkuvat Tuto:n osalta maanantaina. Vastustajaksi tulee joko Hokki tai Jukurit. Jos tulee Jukurit niin sen tulee voittaa kaksi seuraavaa peliä. Tämä tietäisi sitä, että Jukureille jäisi vain yksi lepopäivä ennen Tuto:n kohtaamista.

  Tänään ottelun tuomarit yrittivät pelin lopussa ottaa ratkaisijan roolin. Käsittämättömiä puhalluksia ja Tuto taisteli pitkät tovit 5-3 vastaan. Tässä vaiheessa Betoni alkoi ottamaan tärkeitä koppeja ja selvittiin lopun hässäkästä.

  Toivottavasti jatkopeleihin saadaan liigatuomarit, näitä tuomareiden kohelluksia ei enää halua nähdä minuuttiakaan.
   
 25. Chiquita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO
  Lainaus:
  Näistä täysin samaa mieltä. Ensin tosin näytti siltä, että Räsänen edes yrittää, mutta sitten kolmannen erän puolivälissä tajusi, ettei välttämättä kukaan muista häntä, jollei nyt varasta showta. Ja Räsänenhän varasti koko shown. Täytyy antaa jätkille tunnustusta siitä, ettei kukaan aukonut päätään käytöskymppien arvoisesti. Varmaan ainakin Vidgrenillä kiehui kopassaan jonkin verran se "korkea maila"...