Tuomo Ruudun taklaus

  • 25 572
  • 455

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Täysin turha temppu Ruudulta, jos Järvelän 5 ottelun pelikielto - juttu pitää paikkansa, allekirjoitan sen täysin.
Aivan naurettavaa syyttää Marko Ojasta tilanteesta, kun mies kaivaa kiekkoa pää kumarassa tuttuun tyyliinsä, niin samassa tämä Jokerien todellinen superlupaus jysäyttää hirvittävää vauhtia suoraan selkään! Jos tuo ei ollut selkääntaklaus, niin mikä sitten? Kädet ja maila pysyivät alhaalla ok, mutta ei tuommoiset taklaukset kuulu SM-liigaan. Ruutu huilille, kiitos. Miettikööt katsomossa mitä teki.

EDIT: sen verran belenokselle, että M. Ojanen oli koko ajan selin Ruutuun, eikä todellakaan nähnyt tämän älykääpiön tulevan. Rautee taas käänsi tahallaan selän, nähdessään Janne Ojasen tulevan. Aika suuri ero minusta. Mietipä sitä.
 

turre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
pelikieltoa luvassa,mutta

Luulen että tulee 2-3 peliä huilia Tuomolle.
Rangaistus tulee taklauksen seurauksesta eli siitä että Mojanen loukkaantui.
Ihmeellistä kyllä että aika usein juuri samainen kaveri joutuu laidassa väärin taklatuksi, eikö osaa ottaa taklauksia vastaan/onko häneen kohdistuneet taklaukset aina vääriä/onko tapparan merkattu mies joka halutaan pois pelistä/vai pelaako aina laidan lähellä. Kysymyksiä on monia ja niin on monia vastauksiakin.
Pikaista paranemista Pomolle.
 

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Viestin lähetti Taze
Itse taklaus oli siis tekninsesti täysin puhdas, ei kyynärpäätä, ei hyppyä, ei korkeata mailaa, eikä kohdistunut suoraan selkään, vauhti oli ehkä siinä rajoilla, vaikkei TR ihan viime hetkillä enää lisää vauhtia ottanutkaan. Mutta jotenkin tuosta jäi itselleni samanlainen fiilis kuin JHagille, vahingoittamistarkoitus paistoi kilometrien päähän.
Ruudun taklaus, vaikka ei ehkä ollutkaan päähän tarkoitettu, osui kylläkin suoraan MOjasen päähän, joten tässä lienee ainakin yksi peruste mahdollisille sanktioille. Itse epäilen (ja toivon) sanktioiden olevan sen verran kovat, ettei Tuomoa enää (ainakaan tällä kaudella) liigassa nähdä.

Muuten täysin samaa mieltä, mutta itse taklaus ei tainut osua päähän. Tuomio oli oikea ja Tuomo ansaitsee ainakin kolmen pelin huilin. Harmittava tapaus, joita ei soisi kaukaloissa näkevän. Markolle tsemppiä paranemiseen!
 

uusiaika

Jäsen
Re: haloo....

Viestin lähetti liigajyrä
Uusiaika nimimerkki.... Muistaakseni viime kaudella Kristian Taubert veti törkeällä polvitaklauksella Ruudun lasarettiin.Toinen asia taklauksesta on Rautakorven kommentti "tilanteen ulkopuolella olevasta taklauksesta" .Viimeinen kiekkoon koskenut pelaaja on vapaata riistaa.Se että Ojanen sattui luokkaantumaan on todella valitettavaa!!!pikaista paramista

Harmi, kun ei käynyt pahemmin...
 

Playmaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Sen enempää taklausta arvioimatta sanoisin vain saman tosiasian kuin Columbuksen scouttikin:
"Tuomo on väärässä sarjassa"

Rapakon takana häntä odotetaan kuin kuuta nousevaa.

Sanonpa vielä sen minkä olen ennenkin täällä sanonut.
Ruutu nimittäin saa kolmella potkulla helposti samanlaisen vauhdin kuin monet muut kymmenellä.
 

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
T.Runkun pelityylistä on näkynyt jo pitkään että jossain vaiheessa sattuu ja pahasti ja nyt meinas sattua pahasti. Luulin että tämä nuorin Ruutu olisi pelimies mutta sehän on vähintään yhtä paska kuin Jarkko tai ainakin yhtä tyhmä. Mikko on kolmikosta ilmeisesti ainoa jolla on edes hieman järkeä. Saunan taakse vois viedä ton Tuomonkin ja se jätkä ketä huuteli vaihtoaitiosta oli Marko Mäkinen eikä suinkaa Janne Grönvall. Tuomo vois lähtee änäriin vaikka heti en jää kaipaamaan toivottavasti vaihtaa kansallisuuttakin.

Ojanen hakee kiekkoa reunanvierestä ja Ruutu lähtee toisesta laidasta ottaan vauhtia ja vetää törkeästi selkään ja mielestäni käytti siinä taklauksessa mailaansakin aika härskisti.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Viestin lähetti Sam#9


Muuten täysin samaa mieltä, mutta itse taklaus ei tainut osua päähän. Tuomio oli oikea ja Tuomo ansaitsee ainakin kolmen pelin huilin. Harmittava tapaus, joita ei soisi kaukaloissa näkevän. Markolle tsemppiä paranemiseen!

Ainakin minun videoissani Ruudun olkapää osuu MOjasen päähän, se vieläpä näkyy harvinaisen selvästi.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Uusiaika...

En ymmärrä kuinka viitsit kirjoittaa tuollaista...
säälittävää.........!
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Yllättävän monet on pystyneet näkemään Jokerilogon ja Ruutu-nimen taakse

Ja nähneet taklauksen itsessään puhtaaksi, kuten se olikin, ainoastaan jotkut finninaama teinit tai muuten vain sokeat näkevät taklauksessa, vaikka mitä keksittyä vääryyttä. No jollekin tuo Ruutu-nimi on ilmeisesti se saatanasta seuraava ja en usko että se Narrilogokaan siinä Tuomon paidan rintamuksessa ainakaan vähentää näiden heebojen sokeutta.

Ja mukava huomata että näistä heeboista myös monet pystyvät lukemaan Tuomon ajatuksia, näkemään katseesta ja elkeistä että se Ruutu nuorin oli vain ja ainostaan tekemässä Marko Ojasesta raatoa, hieman näyttää tuo Tuomo kuitenkin epäonnistuneen kun ruumisauton sijaan pelkkä ambulanssi riitti.

Jos tuosta taklauksesta annetaan lisäsanktioita on todella hauska nähdä millä keksityllä tekosyyllä tuosta taklauksesta saadaan tehtyä väärä, ainakaan videokuvan perusteella Tervonen ei pysty tuomiota perustelemaan mutta ehkä Kaitsullakin on meedionlahjoja. Sen näkee sit jos elää.

PS. te joiden mielestä Tuomon olisi pitänyt jättää taklaamatta muistattehan tuomita samalla tavalla kun se teidän jussipetteri taklaa jotain seuraavan kerran hieman puuntakaa, muistattehan?? Ja ainakaan ablodeja ette varmasti anna, ettehän?? Kaikki vain yhtenä rintaman vaatimaan täydellistä taklauskieltoa SM-liigaan, ainiin mutta meillehän on jo oma laji tuolla säännöllä - kaukalopallo tai naisten jääkiekko.
 
Viimeksi muokattu:

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
No, nyt on Rami ihmeissään. Ensimmäinen kolmesta ryntääjästä teloi itse itsensä rynnättyään Kimmo Peltosta kohden viime torstaina maalin takana ja vauhdin ollessa liian suuri sattu poikaa jalkaan. Toinen kolmesta kriminaalista veti eilen kaverin sairaalaan ottaessaan rehdisti puoli kenttää vauhtia kaverin selän takana tämän keskittyessä kiekkoon ja taklasi sitten puhtaasti tämän takaviistosta päin laitaa irroittamatta luistimiaan liukuessaan kaveria sairaalaan. Tuomo ajatteli varmaan taklauksen jälkeen, että "oho, sori, ei ollu tarkoitus, piti vaan taklata kiekollista miestä ja ottaa kiekko pois". Tuomio oli hänen mielestään täysin kohtuuton, niin paljon "vittua" piti hänen toistella tuomion jälkeen. Mitä tekee sitten kolmas, Niko Mikkola, taklaako kentis toisen Ojasen lasarettiin? Ja itsensä kirkon varastoon.
 

susi

Jäsen
Re: Puhdas niitti, ikävä seuraus

Viestin lähetti flintstone

Jos Tuomolla on itse tutkiskelun paikkan niin on myös M.Ojasella.


Älä huoli, kyllä Marko Ojanen varmasti ehtii tutkiskelemaan itseään sairaalassa.

No, muuhun kirjoitukseen en jaksa ottaa kantaa mutta sanottakoon, että Mäkinen ei ole mikään Ruudun kaltainen fucking chicken. Mäkinen taklaa kovaa ja rehdisti, ei todellakaan samalla tapaa kuin tämä avuton pelle. Ruutu varmasti tiesi, että Ojanen ei millään asteella ollut tietoinen tulevasta niitistä.

Samapa tuo tuleeko lisärangaistuksia vai ei. Itse en kuitenkaan henk.kohtaisesti halua nähdä elämäni aikana enää koskaan tämän Ruudun pelejä. Menköön harrastamaan näitä temppujaan rapakon taakse jos uskaltaa.

Tästä tilanteesta Tappara sai paljon lisävoimaa ja tänään tullaankin näkemään tosi kovaa taisteleva Tappara jonka ainut tavoite on pelata mestaruus Pomo Ojaselle.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
miksi...

Mäkinen ei sitten toiminut.Jätkä heittää lettua mutta mitään ei tapahdu.
Todellinen kuningas!!
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Aina sama jätkä!

Tuo yllä mainittu Makko Mäkisen huuto osui naulan kantaa. Täällä on puhuttu oikeusmurhista puolin jos toisin. Oikeusmurha olisi se jos idiootti Ruutu pelaisi tänä keväänä.

On järkyttävää paskapuhetta vedota taklauksen "puhtauteen" tai siihen ettei Ojasella ollut pää ylhäällä. Vastuu tilanteessa oli yksinRuudulla joka näki ettei Ojanen ollut valmiina. Jokainen jääkiekkoa seuraava tajuaa että tulee väkisin tilanteita, joissa pelaaja ei voi olla valmiina tai pää ylhäällä. Tällöin tarvitaan sitä paljon puhuttua toisen pelaajan kunnioittamista, josta Ruuudulla ei ole hajuakaan.

Monet on myös sanoneet ettei meistä kukaan voi tietää mitä Ruudun päässä liikkui. Uskaltaisin epäillä tietäväni vastauksen tuohon kysymykseen. Ruudun päässä ei liiku ikinä mitään muuta kuin silmät. Mikäli Ruutu jatkaa pelejään vielä tänä keväänä haluan ehdottaa sarjan nimeämistä Jokeri-liigaksi.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Mutta pelaako pomo Tapparalle?

Ja tottahan se on että Tuomo on fucking chicken kun kehtasi taklata pelaajaa joka ei millään voinut olettaa kiekollisena ja vieläpä laidan vieressä ollessaan että voisi missään tapauksessa joutua taklatuksi, jopa niin että se taklaaja ei ensiksi sovittele omaa mailaansa taklattavan kainaloon. Kyllä tuossa jo fucking chickenin määritelmä täyttyy tottapa tosiaan.

Ja Marko Mäkinenpä se on juu tosiaan reilun ja rehdin jääkiekkoilijan perikuva, jolle vain aina silloin tällöin sattuu aivan Markosta itsestään johtumattomia onnettomuuksia, mutta senhän voi onneksi aina vierittää sen vastustajan niskoille sillä Tapparan kirveslogo tekee pelaajasta aina syyntakeettoman ja viattoman.

Ja olenhan mä tänään oppinut myös että Tappara on synonyymi sanalle oikeus.
 

Sokos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Re: Re: Puhdas niitti, ikävä seuraus

Viestin lähetti susi


Älä huoli, kyllä Marko Ojanen varmasti ehtii tutkiskelemaan itseään sairaalassa.

No, muuhun kirjoitukseen en jaksa ottaa kantaa mutta sanottakoon, että Mäkinen ei ole mikään Ruudun kaltainen fucking chicken. Mäkinen taklaa kovaa ja rehdisti, ei todellakaan samalla tapaa kuin tämä avuton pelle. Ruutu varmasti tiesi, että Ojanen ei millään asteella ollut tietoinen tulevasta niitistä.


Totta! Tapaus oli valitettava, T RUUTU on muutenkin tehnyt näitä temppuja aikaisemminkin. Mm. Jaffa-areenalla oli kohteena Jani Nikko. Heh, T RUUTU on menossa änäriin !:p Pommia tulee ja kunnolla, jos paskoo näin näyttävästi vastustajia. Vauhtia oli liikaa, missä on kunnioitus ?

ps. SPEDE JOKERIT! Vitun Jokerit! Helvetin ROTTAKIEKKO SUMMANEN! HELVETIN JAFFA-AREENA
 
Viimeksi muokattu:

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Viestin lähetti Johnny99
Kylläpä käsitteli tulosruutu silkkihansikkain Pikku-Rudin tempauksen. Ei puhetta törkeydestä, ei tahallisuudesta. Ruudun taklaus oli "jännittävä käänne". Heh.



Niin, miksipä Jokerikanava voisi haukkua Jokeripelaajaa? Eihän se edes ole mahdollista! Jokerit on saatava vaikka pakolla Maikkarin avustuksella mestariksi, jolloin voidaan vuoden verran lähettää Jokeri-aiheisia ohjelmia, jossa eri Jokeripelaajat kertovat elämästään mestarina.

"Antti Törmänen - nyt jää ensi kaudella porut hieman pienemmälle"
"Niko Mikkola - vauhtikone vauhdilla mestariksi"
"Rami Alanko - ulosajo vei kultamitalin"
"Tuomo Ruutu - nyt tulee niitti osa 65 432"
"Hjallis - tulihase meshtaruus shieltä"

Kaiken huippu on Mika Saukkonen! Niin Jokeri kuin olla ja voi. Ja eilen kehtasi vielä mainita jossain vaiheessa, että pitäähän tässä olla puoluetonta. Koko ajan Saukkonen jaksoi hehkuttaa Banhamin kovaa tykkiä, Machuldan hiipimistä maalipaikkoihin, Lehtosen jäämiesmäisyyttä, Rosan taitavuutta, Pakaslahden aloituksia, Valtosen pommeja, Summasen valmentamista, Immosen tsemppaamista ja vielä ihmetellä Törmäsen pisteiden vähyyttä play offeissa.



Mitä T. Ruudun taklaukseen tulee, niin perus-Ruutua. Jarkkoa en arvostanut niinkään SM-liigassa pelatessaan, sittemmin ymmärrän enemmän hänen kykyynsä taistella oman joukkueen puolesta. Tuomon tapauksesta pitää nyt sanoa, vakavan näköisen loukkaantumisen takia, että hieman oli turha selkään ajo tuossa tilanteessa peliä häneltä. Olisi voinut jättää tekemättä, keskittyä kiekkoon ja jättää tässä tapauksessa vastustaja terveiden kirjaan. Turha teko Ruudulta.
 

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
kaitpa Tuomo Runkun pelit ovat pelattu tältä kaudelta ikäväkyllä olisi ollut kiva nähdä sellaista Ruudun lämmittämistä tänään ja nähdä kuinka se kuuluisa läskitummuu. Ikävää ettei Mäkinen mennyt jo siinä vaiheessa kun Ruutu oli menossa pukusuojaan Tapparalla olisi tarvinnut olla Marek Zidlicky joka osaa tällaista peliä todella hyvin. Eiköhän se Ruutu vielä saa kärsiä tosta kuhan pääsee pelaamaan taas. Toivottavasti emme näe T.Ruutua sm-liiga jäillä ensikaudella. Nhl:ssä olisi T.Ruutu saanut turpaansa todella
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Re: Re: Re: Puhdas niitti, ikävä seuraus

Viestin lähetti Sokos
SPEDE JOKERIT! Vitun Jokerit! Helvetin ROTTAKIEKKO SUMMANEN! HELVETIN JAFFA-AREENA

Aika lailla kuvittelinkin, että tämä taso saavutetaan. Hyvin johdonmukaista. Kun kyvyt perustella mielipiteitä loppuvat, otetaan tuo tyyli avuksi. Pikaista paranemista, Sokos.
 

laiska laita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, FPS
Re: miksi...

Viestin lähetti liigajyrä
Mäkinen ei sitten toiminut.Jätkä heittää lettua mutta mitään ei tapahdu.
Todellinen kuningas!!

No mitähän sen mäkisen olisi pitänyt tehdä... luikkia luistimet jalassa betoninin ylitse silmät taponhalusta kiiluen ja hakata mailalla T.Ruutua...suoraan kupoliin HÄH??

Jos tuo on kantasi niin pysy poika pois jäähallista tai etsi pelistä muita hienouksia.
 

susi

Jäsen
Re: pelikieltoa luvassa,mutta

Viestin lähetti turre
Luulen että tulee 2-3 peliä huilia Tuomolle.
Rangaistus tulee taklauksen seurauksesta eli siitä että Mojanen loukkaantui.
Ihmeellistä kyllä että aika usein juuri samainen kaveri joutuu laidassa väärin taklatuksi, eikö osaa ottaa taklauksia vastaan/onko häneen kohdistuneet taklaukset aina vääriä/onko tapparan merkattu mies joka halutaan pois pelistä/vai pelaako aina laidan lähellä. Kysymyksiä on monia ja niin on monia vastauksiakin.
Pikaista paranemista Pomolle.

Mitä helvettiä tarkoitat tekstilläsi??? Miten niin samainen kaveri joutuu aina väärin taklatuksi? Mä en kyllä muista ainakaan Pomon Tapparan ajoilta yhtään tällaista "väärin" taklatuksi tulemista. Pomo viihtyy hyvin nurkissa ja tämän johdosta saa osakseen paljon kontaktia mutta tähän asti ei koskaan ole kontakteja ja taklauksia vältellyt. Ja jos eilenkin olisi huomannut Ruudun tulevan, olisi Pomo varmasti pelannut tilanteen eri tavalla.

Uusimmat uutiset Pomosta: Ei halvausta, mutta paha aivotärähdys ja jonkinlainen kaulavamma. Ei vielä varmaa tietoa, mutta sain sen kuvan uutisesta, että siinä olivat Pomon tämän kauden pelit. Toivottavasti olet Ruutu nyt tyytyväinen!
 

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
Re: Yllättävän monet on pystyneet näkemään Jokerilogon ja Ruutu-nimen taakse

Viestin lähetti flintstone
Ja nähneet taklauksen itsessään puhtaaksi, kuten se olikin, ainoastaan jotkut finninaama teinit tai muuten vain sokeat näkevät taklauksessa, vaikka mitä keksittyä vääryyttä. No jollekin tuo Ruutu-nimi on ilmeisesti se saatanasta seuraava ja en usko että se Naarilogokaan siinä Tuomon paidan rintamuksessa ainakaan vähentää näiden heebojen sokeutta.

Ja mukava huomata että näistä heeboista myös monet pystyvät lukemaan Tuomon ajatuksia, näkemään katseesta ja elkeistä että se Ruutu nuorin oli vain ja ainostaan tekemässä Marko Ojasesta raatoa, hieman näyttää tuo Tuomo kuitenkin epäonnistuneen kun ruumisauton sijaan pelkkä ambulanssi riitti.

Jos tuosta taklauksesta annetaan lisäsanktioita on todella hauska nähdä millä keksityllä tekosyyllä tuosta taklauksesta saadaan tehtyä väärä, ainakaan videokuvan perusteella Tervonen ei pysty tuomiota perustelemaan mutta ehkä Kaitsullakin on meedionlahjoja. Sen näkee sit jos elää.

PS. te joiden mielestä Tuomon olisi pitänyt jättää taklaamatta muistattehan tuomita samalla tavalla kun se teidän jussipetteri taklaa jotain seuraavan kerran hieman puuntakaa, muistattehan?? Ja ainakaan ablodeja ette varmasti anna, ettehän?? Kaikki vain yhtenä rintaman vaatimaan täydellistä taklauskieltoa SM-liigaan, ainiin mutta meillehän on jo oma laji tuolla säännöllä - kaukalopallo tai naisten jääkiekko.

Ei sullakaan järki paljon päätä pakota...herrajumala mikä järjenjättiläinen täällä kirjoittelee. Sinun kanssasi voisin sopia treffit ennen peliä, olisi niin mukavaa keskustella asioista ja samalla voisimme hieman testata miltä vastaava niitti tuntuu. Sinunlaisesi henkilö kirjoittaisi varmasti samalla tavalla vaikka Ojanen olisi halvaantunut. Ymmärrätkö yhtään mitä tuon taklauksen seurauksena olisi voinut käydä?
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
laiska laita

niin Mäkinen vain osaa selittää suullaan .Kun H.linnassa Kankaanperä taklasi Banhamin oli Bob Cowie välittömästi paikalla.
Ja oikein mukava nähdä kuinka neitijoukkueet jyp ja tps ovat lomalla!!!
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
anteeksi....

sehän oli fps ei tps no sama se Helkearolle terkkuja!
 

Jalkamiina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit
Re: Kielletään taklaaminen!!!

Viestin lähetti Stolk
Itse olin paikan päällä katsomassa 1.finaalia ja satuin istumaan juuri samalla kohdalla kuin kyseinen taklaus tapahtui. Ensimmäinen reaktioni oli että olipa kova pommi. En nähnyt taklauksessa mitään väärää (ehkä hieman kova vauhti). Tapahtui valitettava loukkaantuminen, eikä tuomareilla ollut muuta mahdollisuutta kuin ajaa T.Ruutu kentältä.

Nyt peräänkin taklattavan vastuuta. Aina kun olet laidan lähellä kiekon kanssa olet taklaus vaarassa. Siihen pitää varautua eikä pitää päätä alhaalla ja ottaa taklaus vastaan oikeaoppisesti. Nykyään käännetään selkää taklaajalle, mennään kyyryyn ennen taklausta jne...

Sitten puhtaan taklauksen jälkeen että taklaaja on itse paholainen, joka haluaa tappaa vastustajan. Tämä vie pohjan pois koko taklauspelistä, joka on oleellinen osa jääkiekkoa. Ehdotankin että kielletään taklaaminen tai tehdään jostain selän kääntäjästä tai kyykkijästä varoittava esimerkki, jotta päästään näistä ikävistä tapauksista.


P.S Ennenkuin osaat ottaa taklauksen vastaan oikein, et voi oppia oikein taklaamaan!!!!!
Kysymys onkin kiekottoman pelaajan taklaamisesta!!! :mad:
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös