Tunnelma HIFK:n kotiotteluissa ja siihen liittyvät asiat

  • 1 082 421
  • 4 627

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Seuraavaksi tosiaan TPS:n perässä prideliput salkoon ja fantsuilemaan?
No tämä olisi IFK:n imagon kannalta paras teko ainakin kahteenkymmeneen vuoteen. Koska jääkiekko kuuluu kaikille siinä missä ihmisoikeudetkin.
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mistä seuraava Jere löytää uuden ”Suskin” sinne perinteiseen ”pudottiin puolivälierissä surkean esityksen jälkeen”-saunaan aamulla klo 7:20?
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Mistä seuraava Jere löytää uuden ”Suskin” sinne perinteiseen ”pudottiin puolivälierissä surkean esityksen jälkeen”-saunaan aamulla klo 7:20?

Ei kai Jere siinä ollut?
 

theZ

Jäsen
Mikäpä siinä jos IFK oikeasti haluaa kehittää ottelutapahtumaansa ja officella kokevat ettei cheerleaderit siihen visioon mahdu. IFK on ammattilaisseura ja saa näyttää cheerleadereille ovea jos siltä tuntuu. Vähän tietysti pelkään, että kyse on pelkästään tästä tasa-arvohömpästä. Oli miten oli, BRC on pitkään ollut osa ottelutapahtumaa ja näin ulkopuolisen silmin ovat osa "IFK-perhettä" joten toivottavasti asiat on edes hoidettu tyylillä. Se ainakin kävi selväksi, että halua jatkaa tanssimista olisi löytynyt.

Suurin osa cheerleadereista ei mitään tanssimisen ammattilaisia olleet ja monelle IFK:n pelit olivat varmasti hieno mahdollisuus päästä tanssimaan suuren yleisön silmien alla. Ei kaikilla heistä missään nimessä olisi riittänyt taidot noihin Wennströmin tekstissä mainittuihin kilpailuihin ja ihan eri lajihan jääkiekkocheerleading on. Ehkä osalle heistä tanssiminen IFK:n peleissä oli jopa pitkäaikainen unelma. Nyt se mahdollisuus vietiin pois ja siihen IFK:lla on täydet valtuudet.

Toivon todella, että päätös tehtiin ottelutapahtuman kehittämisen pohjalta eikä sen perusteella, että setämiehet päättivät tanssijoiden puolesta mikä esineellistää naisia ja mikä ei. Viihdyn jääkiekko-otteluissa varmasti ilman tanssijoitakin joten siinä mielessä ei mulle iso juttu. Koskaan eivät ole haitanneet vaan kokonaisuus on aina plussan puolelle kallistunut mitä ottelutapahtumassa viihtymiseen tulee.
 

Barney

Jäsen
KOFF:n logo vielä pois paidasta ja tilalle joku soijalatte-brändi niin saataisiin vielä entisestään kasvatettua potentiaalista kannattajakuntaa.
Tai voisihan sen KOFF:n logon vaihtaa myös johonkin laadukkaaseen olutmerkkiin, jos olutta haluaa mainostaa. Nythän IFK:lla olisi mahdollisuus vähän päivittää kannattaporukkaansa nykypäivään, sillä ne henkilöt, joille tämä cheerleaderien poistuminen oli elämää suurempi asia, juovat todennäköisesti myös tuota KOFF:ia. Se on urheiluseurojenkin hyvä tehdä välillä laaduntarkastuksia kannattajilleen.
 
Viimeksi muokattu:

Nati

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Eetu Liukas
Tepsiltä loppui kanssa tanssiryhmä joku vuosi sitten ja aika pian alkoi pride rummutus yms, eiköhän IFK seuraa perässä. Kai se on nykyaikaa tai molempien tiimien näistä vastaavat ei niin naikkosten perään.

Melkoista aasinsiltaa sä vedät. Asiat eivät ole toisiaan ulossulkevia... PAITSI SINUN PÄÄSSÄSI.
 

Dynamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mä oon tuonut otteluihin tyttöjäni jostain 3v. iästä hallille. Tytöille ei peli aluksi ollut se juttu, vaan ottelutapahtuma. Kaikkein hienoin juttu oli tietty aluksi Zamboni, mutta BRC:llä on ollut iso osa ottelutapahtuman viihdyttävyydessä perheen pienimmille. Ollaan kyllä syöty jäätelöä, ihmetelty kultaisen kypärän kantajaa ja sen sellaista, jotta ottelutapahtumista jäisi positiiviset muistikuvat. Saivatpa lapset joskus eräuolla vähän haastateltua jotakuta noista tanssijoistakin. Oli niille iso juttu, vaikka itseäni lähinnä nauratti. Tapaamisesta kerrottiin mummollekin silmät loistaen. Itselle BRC:llä ei ennen lapsia ollut juuri merkitystä, menivät siinä ottelun sivussa, kyllä ne näki ja huomio, mutta peliä mä olen aina tullut katsomaan, enkä niinkään miettinyt ottelutapahtuman kokonaisuutta. Itselle on ollut hyvä, että lapsilla on nähtävää, kun se peli voi aikuisellekin olla joskus vähän puuduttavaa. Nyt sitten HIFK ilmoittaa, että ottelutapahtumaa uudistetaan... Saanen epäillä, että viihdetapahtumana ottelut tulevat olemaan köyhempiä. Näillä kokemuksilla: suuri menetys.
 

Karpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Aika surkeasti junailtu ilmoitus. Sitä ei edes ole.

BigRedCatsit olivat miellyttävä osa IFKn ottelutapahtumaa ja imagoa. Olisivat ehdottomasti ansainneet ainakin kunnolliset julkiset jäähyväiset ja kiitokset IFKn puolelta yli 20 vuodesta, jopa kotisivuilla. Jotenkin jutuista käy ilmi, että tämä on yhteistyön lopetus on vain töksäytetty maailmalle sen enempää keskustelematta. Tylyä, sanon mä.

Eikös brändiin enää sisällykään hyvät tavat, herrasmiesmäisyys ja omista välittäminen jne?

Eiköhän tässä tule esiin lähinnä HIFK:n setämiesten asenteellinen aliarvostus cheerleadereita ja heidän vuosikymmeniä seuran eteen tekemäänsä vapaaehtoistyötä kohtaan. Yksipuolinen ilmoitus lopettamisesta ilman minkäälaista tiedotetta, suuremmista huomionosoituksista puhumattakaan.
 

starcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin miten lienee eiköhän se ole kohteliasta ensin ilmoittaa ja sitten laittaa ilmoitus kotisivuille. Se vasta olisikin ollut aikamoista kun olisivat lukeneet iltasanomista irtisanomisestaan kun ensin olisi laitettu tiedotetta ja sitten vasta soitettu. Nyt shearleaderit itse laittoivat tiedon samantien nettiin kun olivat saaneet tiedon. Ennen kuin Hifk ehti tiedottamaan asiasta.
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Muutamia hajamietteitä aiempiin / omia kommentteja.

HIFK:n naisten lätkäpanostus on hieno asia. Samalla mietin viime kaudella naisten kotilätkämatsissa sitä, että siellä pitäisi olla miestanssijat. Ja ihan vakavissani. Jo vuosia sitten tuli fiilis, että miksi niitä "vasta naiseksi tulleita" pikkugimmoja tanssii / sirklailee niiden lapioiden kanssa matsissa, etenkin kun katsomoon on tullut 1990-luvun jälkeen runsaasti naisia ja tyttöjä - eikö heitä häiritse se? En osaa kommentoida naisten puolesta vaan vian kysyä, ja toki niitä gimmoja itse voisin katsoa, mutta jotenkin toi ristiriita on häiritsevä - se tuntuu myös kummalliselta esimerkiksi NFL:ssä, ja esim. F1 siivosi nää sateenvarjoja pitelevät gimmat jo aikoja sitten.

Eikä tanssigimmoja sitä paitsi ollut Brewerin aikoina.

Mitä tulee ottelutapahtuman kehittämiseen, niin korkea aika on tehdä se. Mä olen täälläkin jo vuosia vaatinut jotain uudistusta siihen. Nyt on soitettu sitä Uugen joskus 2000-luvun alussa toimittamaa soittolistaa läpi ja kaikki on ollut täysin muuttumatonta. Mielestäni se on osaltaan ruokkinut tätä häviämisen kulttuuria: mikään ei muutu, koffirokki soi ja "dunkkuun tulee" (ja ei, en tarkoita uudella musiikilla mitään EDM:ää tai vastaavaa).

Jotenkin näistä ikiaikaisista koffirokkibiiseistä tulee sama fiilis kuin siitä teennäisestä 50-luvun kuriositeettislangin käyttämisestä - HIFK hellittelee sillä menneessä elävää 1980-luvun "kovan pelin" dinosaurusta sisällään (vanhempina aikoina kova peli oli kreatiivista ja alisteista voittamiselle ja johti mestaruuksiin, 1980-luvun lopulta se on ollut joko itsetarkoituksellista tai kulissia/alibia), sillä pelillisesti kovuus ja ylilyönnit on siivottu jo ajat sitten Garden-projekti vaatimaan kuntoon (ongelma toki on se, että mitään modernia ei ole tullut Törmäsen kautta lukuunottamatta tilalle, vaan joku kummallinen ei mikään -malli). Samalla HIFK:n lätkä on tapahtumineen ja katsojineen jostain 1990-luvusta asti ollut kummallinen otus HIFK:ksi - persu-lähiöjuntti, toki femiininen sellainen; Selänteen-fanituksen aikana laskettiin nuoret naiset katsomossa, päästiin yleensä toisen käden sormiin asti, nyt yleisön profiili on muuttunut tältä osin.

Kun koko halli on yleensä aneeminen ja kannustus tulee yhdestä kulmasta, jos tulee, mullekin on käynyt niin, että en lajin takia, vaan meiningin, olen siirtynyt yhä enemmän HIFK:n futiksen puolelle. Siellä jollotellaan katsomossa täysiä kannustuslauluja ja identiteetti kentällä on selvä. Ainoa kummallisuus on, että kuulutukset tulee pääosin vaan suomeksi, ei kaksikielisesti kuten lätkässä. Toki kokonaisuutena futis on amatööripuuhastelua lätkä-IFK:n rinnalla, mutta ottelutapahtuman fiilis on aivan toista tasoa kuin IFK:n lätkän puolella, ainakin intohimoiselle IFK:n kannattajalle.

On hyvä, että ottelutapahtumaa modernisoidaan, mutta toivottavasti tyylillä.

EDIT: ja kyllä: tiedotus todellakin kusi taas
 
Viimeksi muokattu:

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Kaiketi joskus selviää, ei mitä HIFK:n johto ajatteli, vaan mitä Ari Halttunen tekee jatkossa ja miksi hän ei enää tee aiempaa duunia ja kiittikö HIFK häntä.
Samoin selviää, oliko BRC liian kallis, kiittikö HIFK heitä kertoessaan, että de e slut nu ja mitä friidut jatkossa tekevät.
Heikkoa, ettei home page mainitse mitään, mutta se onkin aika homeessa.
Eurooppalainen suurseura, joo...
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kerrankin IFK on edelläkävijöiden joukossa ja toimii tyylikkäästi vanhoihin kaavoihin kangistumisen sijaan. Toivottavasti Jokereissakin ymmärrettäisiin tehdä tismalleen sama ratkaisu, mutta sitä jaksan vielä vähän epäillä. Cheerleaderit eivät tuo yhtään mitään lisäarvoa jääkiekko-otteluun. Muutama cheerleadereita tuijottava nakkimukin sinappia leualleen kuolaava tapaus saattaa tosta päätöksestä pettyä, mutta sillä nyt ei onneksi järkeviä päätöksiä tehdessä ole mitään merkitystä.
 

vsmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU
No tämä olisi IFK:n imagon kannalta paras teko ainakin kahteenkymmeneen vuoteen. Koska jääkiekko kuuluu kaikille siinä missä ihmisoikeudetkin.

En tiedä onko tasa-arvoa tai ihmisoikeuksia paljonkin poljettu IFK:n matseissa vuosien mittaan, mutta tasa-arvoa esiintyy myös paikoissa, joissa ei ole pridelippuja.

Lukemani mukaan setämiehet halusivat tanssitytöt pois ja setämiehet haluavat ne takaisin. Mielenkiintoisia yhtälöitä pystytään nykypäivänä luomaan.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Jaaha, mitähän tähän sanoisi, ettei tule väärinymmärretyksi. Nykyään kun saa olla niin saatanan tarkka siitä, miten sanansa asettelee, ettei jollekin tule jossain paha mieli.

No, lähdetään siitä helpoimmasta eli omasta itsestä liikkeelle: mulle on ihan oikeastaan se ja sama, onko IFK:n peleissä tanssityttöjä vai ei. En mene halliin heidän takiaan, vaan IFK:n ja jääkiekon. BRC on toki ns. kuulunut jo vuosikaudet kalustoon ja ovat olleet osa brändiä.

Mutta. Kyllähän tää taas kerran aika vitun tökerösti hoidettiin seuran puolelta. Luin joskus aamupäivällä somesta tästä jutusta, joten menin sitten katsomaan heti HIFK:n verkkosivuja. Ei mitään mainintaa mistään. BRC:n instasta sitten lopulta tämän uutisen löysin. BRC oli osana IFK:n brändiä vuodesta 1994 lähtien ja seura ei katso silti asiakseen tiedottaa asiasta verkkosivuillaan. Täysin vitun käsittämätöntä. Sama homma Halttusen kohdalla, ei mitään mainintaa, että tämä seuran eteen vuosikaudet raatanut henkilö on sivuutettu toiminnasta. Jos kyseessä oli Halttusen oma päätös, niin senkin olisi toki voinut mainita. Iso perseennäyttö IFK:n tiedottamiselle taas tästä.

Mitä sitten tähän tasa-arvo-keskusteluun tulee, niin se on varmaan jo aika monessa viestissä käsitelty. Tuo oli monelle BRC:n mimmille hyvin rakas harrastus. Nyt se vietiin pois heiltä mitään kysymättä. Ymmärrän tiettyyn rajaan asti sen, että miehisessä urheilulajissa tanssitytöt tietyllä tavalla esineellistetään, mutta ketä nuo sitten ihan oikeasti häiritsivät? Ei siellä varmaan yksikään tanssityttö tuntenut oloaan jotenkin esineellistetyksi, sillä eihän ne muuten siellä olisi olleet.

Mutta kai se on sitten tätä nykypäivää. Seurat ja organisaatiot varovat viimeiseen asti kaikkea sellaista, mistä voisi tulla huonoa julkisuutta. Juostaan vallitsevien trendien perässä ja sen toivossa, että saataisiin jokunen uusi kannattaja. Kai se on sitten pakkorako. Herää vaan kysymys, että mitähän pahaa siinä on, jos suomalainen mies saa silmäniloa jääkiekkopelissä? Olen kuullut useammaltakin naiselta, että niin kauan kuin ei mennä häirinnän puolelle, niin miehiltä tuleva huomio tuntuu itseasiassa ihan hyvältä. En mäkään loukkaannu siitä, jos joku nainen katsoo mua "sillä silmällä". Hienoahan se on jos oma ulkonäkö sattuu joskus jotain miellyttämään.

Samalla logiikalla voisi melkein vaikka bikinit kieltää. Onhan se nyt saatana, että sellaisia saa käyttää ja esineellistää naisia. Ai niin, mutta naiset haluavat itse niitä käyttää. No, ei se mitään. Tasa-arvon nimissä naisilta ei tarvitse kysyä mielipidettä, saako ne käyttää biksuja vai ei. Otetaan nekin vaan pois.

Viimeinen saareke lienee IFK:n osalta sitten tuo pride. Nordiksen pihaan vaan sateenkaariliput liehumaan ja ai että on tasa-arvoista ja mukavaa. Tuure Boelius pudottamaan aloituskiekkoa.

Loppukaneettina voisin todeta: pelottaa, mihin tää maailma menee. En millään haluaisi HIFK:sta seuraa, joka juoksee vihervasemmistolaisten jokaisen kampanjan perässä ja yrittää sillä tavalla kiillottaa omaa kilpeään. Mutta niin kai se vaan menee. Maailma muuttuu, eikä sille mitään voi.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ehei, Ässät on se edelläkävijä, hallilla ei ole ollut tanssityttöjä pitkään pitkään aikaan, viimeksikin kaiketi vain lyhyen ajan. :)

Oikein hieno asia, että Ässät oli tuossa edellä. Huomasit varmasti kuitenkin, että kirjoitin IFK:n olevan edelläkävijöiden joukossa mitenkään mainitsematta IFK:n olevan mikään yksinäinen edelläkävijä.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jaaha, mitähän tähän sanoisi, ettei tule väärinymmärretyksi. Nykyään kun saa olla niin saatanan tarkka siitä, miten sanansa asettelee, ettei jollekin tule jossain paha mieli.

No, lähdetään siitä helpoimmasta eli omasta itsestä liikkeelle: mulle on ihan oikeastaan se ja sama, onko IFK:n peleissä tanssityttöjä vai ei. En mene halliin heidän takiaan, vaan IFK:n ja jääkiekon. BRC on toki ns. kuulunut jo vuosikaudet kalustoon ja ovat olleet osa brändiä.

Mutta. Kyllähän tää taas kerran aika vitun tökerösti hoidettiin seuran puolelta. Luin joskus aamupäivällä somesta tästä jutusta, joten menin sitten katsomaan heti HIFK:n verkkosivuja. Ei mitään mainintaa mistään. BRC:n instasta sitten lopulta tämän uutisen löysin. BRC oli osana IFK:n brändiä vuodesta 1994 lähtien ja seura ei katso silti asiakseen tiedottaa asiasta verkkosivuillaan. Täysin vitun käsittämätöntä. Sama homma Halttusen kohdalla, ei mitään mainintaa, että tämä seuran eteen vuosikaudet raatanut henkilö on sivuutettu toiminnasta. Jos kyseessä oli Halttusen oma päätös, niin senkin olisi toki voinut mainita. Iso perseennäyttö IFK:n tiedottamiselle taas tästä.

Mitä sitten tähän tasa-arvo-keskusteluun tulee, niin se on varmaan jo aika monessa viestissä käsitelty. Tuo oli monelle BRC:n mimmille hyvin rakas harrastus. Nyt se vietiin pois heiltä mitään kysymättä. Ymmärrän tiettyyn rajaan asti sen, että miehisessä urheilulajissa tanssitytöt tietyllä tavalla esineellistetään, mutta ketä nuo sitten ihan oikeasti häiritsivät? Ei siellä varmaan yksikään tanssityttö tuntenut oloaan jotenkin esineellistetyksi, sillä eihän ne muuten siellä olisi olleet.

Mutta kai se on sitten tätä nykypäivää. Seurat ja organisaatiot varovat viimeiseen asti kaikkea sellaista, mistä voisi tulla huonoa julkisuutta. Juostaan vallitsevien trendien perässä ja sen toivossa, että saataisiin jokunen uusi kannattaja. Kai se on sitten pakkorako. Herää vaan kysymys, että mitähän pahaa siinä on, jos suomalainen mies saa silmäniloa jääkiekkopelissä? Olen kuullut useammaltakin naiselta, että niin kauan kuin ei mennä häirinnän puolelle, niin miehiltä tuleva huomio tuntuu itseasiassa ihan hyvältä. En mäkään loukkaannu siitä, jos joku nainen katsoo mua "sillä silmällä". Hienoahan se on jos oma ulkonäkö sattuu joskus jotain miellyttämään.

Samalla logiikalla voisi melkein vaikka bikinit kieltää. Onhan se nyt saatana, että sellaisia saa käyttää ja esineellistää naisia. Ai niin, mutta naiset haluavat itse niitä käyttää. No, ei se mitään. Tasa-arvon nimissä naisilta ei tarvitse kysyä mielipidettä, saako ne käyttää biksuja vai ei. Otetaan nekin vaan pois.

Viimeinen saareke lienee IFK:n osalta sitten tuo pride. Nordiksen pihaan vaan sateenkaariliput liehumaan ja ai että on tasa-arvoista ja mukavaa. Tuure Boelius pudottamaan aloituskiekkoa.

Loppukaneettina voisin todeta: pelottaa, mihin tää maailma menee. En millään haluaisi HIFK:sta seuraa, joka juoksee vihervasemmistolaisten jokaisen kampanjan perässä ja yrittää sillä tavalla kiillottaa omaa kilpeään. Mutta niin kai se vaan menee. Maailma muuttuu, eikä sille mitään voi.

Voimia! Vaikuttaa olevan kohtuullisen raskas askel tänään.

Ja muista varoa vihervasemmistoa. Ne saattaa tehdä pesunkestävästä persustakin edes ajoittain suvaitsevaisen ihmisen.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Voimia! Vaikuttaa olevan kohtuullisen raskas askel tänään

On kieltämättä. Ei tosin tästä syystä.

Ja muista varoa vihervasemmistoa. Ne saattaa tehdä pesunkestävästä persustakin edes ajoittain suvaitsevaisen ihmisen.

Mites sitä varot, kun se tunkee joka ovesta ja ikkunasta sisään? Vinkkejä otetaan vastaan. Vihervasemmisto on ylivoimaisesti suurin uhka tälle maalle. Ja viimeinen lause ei sisällä yhtään sarkasmia.
 

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Läpsytinpoppoo
Upeaa huomata, että ämmät heivataan pois jääkiekon parista ja jätetään nämä miesten urheilulajit miehille.

Naisten paikka on tulevaisuudessakin olla kotona odottamassa miehensä saapumista lätkämatsista täyttämään avioliittovelvoitteita eikä heiluttamassa persettä katsomossa karjalalippiksille.

Ei vaan. Tai sitten se on heidän oma asiansa mitä tekevät. Kukaan tuskin on ketään naista pakottanut harrastamaan kyseistä lajia lätkämatsissa ja uskokaa tai älkää - suurinosa jopa pitää siitä! Nyt tässä vietiin monelta naiselta varmasti mielenkiintoinen osa elämästä pois ja todennäköisesti tämä perustellaan tasa-arvolla. Mielestäni tämä ole kovin tasa-arvoista, mutta kukin tyylillään.

Silloin se olisi tasa-arvoinen teko, jos mimmit olisivat sutenöörin pakottamana siellä katsomossa, heitä alistettaisiin, tmv.
 
Viimeksi muokattu:

Redrose

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Eiköhän tässäkin ole takana mahdolliset koronan aiheuttamat rajoitukset katsomotilojen täyttöön. Jos ns. omaa väkeä on vähemmän, niin tilalle saadaan maksavia katsojia. Luulenpa, että tämä on ollut syy, miksi cheerleaderit eivät enää kuulu ottelutapahtumien suunnitteluun.

Kyllä IFK toimi aika tökerösti, kun jätti oman BRC:tä koskevan tiedotteen julkaisematta.
 

microugn

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvä näin, jos kerran IFKn tahto. Mutta, mitä sitten tilalle? Epäilen ettei paljon mitään ja silloin tälle iso lampaanperse. Ottelutapahtumat ovat jo aika köyhiä, joten eivät saisi köyhtyä vielä lisää.

Luultavasti taas jonkinasteinen tasaarvon väärinymmärrys, olisivat sitten löytäneet joukku miehiä tanssimaan muitten mukana
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Mun oma kummityttö aloitti aikonaan cheerleader hommat sen jälkeen kun oli nähnyt Hifk:n pelissä tytöt. Eipä tuo tanssijoiden läsnäolo vienyt ikinä itse peliltä mitään pois. Pientä viihdettä pelikatkoilla josta nuoremmat nautti miksei myös jotkut vanhemmatkin. Katsotaan kun kiekko putoaa joskus jäähän nordiksella että huomaatko tätä puutetta ollenkaan? Silti haluan sanoa kiitos tälle mahtavalle ryhmälle. Tack
Kyllä IFK toimi aika tökerösti, kun jätti oman BRC:tä koskevan tiedotteen julkaisematta.

Olisi luullut että näiden yhteisten vuosien jälkeen olisi saatu ilmoille vähintään asiallinen tiedote.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös