Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Samaa mieltä ja luulen että molemmat lämmittivät toisensa alun pirteän startin ansiosta. Suurin yksittäinen virittäjä oli varmasti Miliisin komea kolaus, joka sai ehkä parhaat aplodit mitä olen tällä kaudella kuullut ja siitä sitten positiivinen syöksykierre alkoi. Hienoa fiilistä rupeaa löytymään kun joukkue pelaa miten sen odotetaan pelaavan. Ja eiköhän se ruoki pelaajia aika reilusti kun halli huutaa.
Palaan tähän aiheeseen, tuon muutoksen jälkeisen ensimmäisen pelin jälkeen tunnelma on laskenut tasaisesti ja pohjana oli eilinen Ässät-peli, jossa ei ollut minkäänlaista tunnelmaan missään vaiheessa.
Mitä ihmettä on tapahtunut, ennen meillä oli maan parhaat fanit, jotka pitivät meteliä ja näyttivät hyvälle katsomossa. Nyt faneja ei edes erota hallista, saati että heitä kuulisi!
 

Töölö

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Suomen kansa vuosina 1939-1945
Jos nuo yllä olevat kirjoitukset pitää paikkansa niin vitutus ja myötähäpeä on kyllä suuri! Nää on varmaan näitä jätkiä joilla on ensimmäiset testosteronihöyryt sumentaneet pään ja järjen. Tähän asti olen ylpeydellä kelannut että HIFK:ssa ei onneksi ole yhtä suurta idioottimassaa kuin naapurileirissä (lähinnä ultrasin muodossa) joissa hölynpölyperiaatteet ajavat urheilun edelle ja matsia "seurataan" selin katsomoon.

Rakkaudesta se hevonenkin tosin potkii. Jos hirso olisi paska, sitä ei kiinnostaisi vihata. Pientä kunnioitusta kuitenkin jos kaveri tekee (melkein) piste per peli meidän jengille. Mitä sen pitäis sitten tehdä, mieluummin meitä vastaan niitä pisteitäkö?
 
Tältä näyttää Töölö

A.C.

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - seurana, ei kiakkoviihteenä
Muutama selventävä pointti:

Tietääkseni mainittujen Stadin Kingien keskuudessa on jo pidemmän aikaa toivottu, että ensi sijassa HIFK:n kiekkojengiä seuraavien keskuudessa kehittyisi ja organisoituisi omatoimisesti kannatustoimintaa. Nykyinen tilannehan on sikäli kestämätön, että myös Nordiksella tunnelman luonti on jäänyt liikaa Kingien varaan, jotka taitavat käydä nykyisin entistä harvemmin hallilla - varsinkin isommalla porukalla.

Ei lajill' väliä -asenteesta huolimatta Kingien primaari-intressinä on ollut nimenomaan IFK:n jalkapallon tukeminen, ja tähän tarkoitukseen organisoituminen on alunperin tähdännytkin. Yksi merkittävä syy tälle fudispanostukselle on se, että jalkapallopuolella kannatuspotentiaali ja sitä kautta kannatustoiminta on huomattavasti pienempää ja vaatii kasvaakseen organisointia. Ja sama koskee talvilajeista bandyä. Tämä ei tietenkään tarkoita kiekon totaalista paitsioon jättämistä, mutta Kingien prioriteetit ovat jo tovin olleet toisaalla.

Lisäksi on myönnettävä, että kaikki eivät miellä urheilua "viihdeteollisuudeksi" - lähempänä seuraa ja sen toimintaa oleva kannattaminen, kuitenkin sopiva etäisyys säilyttäen - koetaan mielekkäämmäksi kuin jenkkityyliä lähestyvä kovahintainen peacemeal-viihde-elämys n. kahdesti viikossa. Tähän liittyen Kingien omana asenteena on ehdoton seurauskollisuus, ja tätä soisi nähtävän myös pelaajilta. Nykyinen p€laajien liikuttelu oman kaupungin sisällä tuomitaan siis Kingien toimesta herkemmin ja muistetaan pidempään.

Kiekon puolella kokonaistilanne on se, että porukkaa käy hallissa joka tapauksessa +6000:n keskiarvolla kaudessa. Tästä vakiomassasta luulisi löytyvän myös äänekkäästä kannattamisesta kiinostunutta porukkaa ilman suurempaa vetoapuakin. Eli: Organisoitukaa, hyvät ensisijaisesti kiekkoa seuraavat IFK-diggarit. Luokaa omannäköistänne kannatusta ja kannatuskulttuuria niin omassa hallissa kuin vierasreissuillakin. Katsomo-olosuhteet ovat kotihallissakin nyt kohtuulliset (ja valmiita kannatuskerhojakin löytyy), joten en näe esteitä kiekon kannatustilanteen parantumiselle - vaikka vielä kuluvalla kaudellakin.

Tieto lisää ymmärrystä.

A.C.
 
Röda Staden!

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
IFK:n "kannattaja"kunnassa on aina ollut myös noita säälittäviä tapauksia, joille HIFK:n voitto yksittäisissä peleissä ja menestyminen pidemmällä tähtäimellä ei ole pääasia. Itse asiassa pulssi ei näillä valopäillä edes peleissä nouse missään vaiheessa. Se kertoo välinpitämättömyydestä. He ryömivät hallille lähinnä vanhasta tottumuksesta, jota kutsuvat muka elämäntavaksi. Heidän pääasiallinen tehtävä ei siis ole toivoa voittoa ja kannustaa omia, vaan dissata jatkuvasti kaikkea.

Oikea jääkiekosta perillä oleva IFK-fani (oikea elämäntapafani) ei hauku Hirson tasoista pelaajaa, vaan ymmärtää kympillä hänen merkityksen joukkueelle. Samoin on esimerkiksi vaikkapa Heikkisen kohdalla, jota jotkut haukkuivat katsomosta syksyn aikana ties mikskäkin raumalais-hintiksi. Säälittävää ja surullista toimintaa, joka johtuu vain ja ainoastaan välinpitämättömyydestä ja tiedon puutteesta. Ei mistään muusta.
 
Viimeksi muokattu:
7-6, 106-105, 3-0

Hey, don't say "as I said", just answer the question! (Doborah,Dragons den UK,2018)

Lasse#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämä Hirson haukkuminen on kyllä niin vitun aasimaista ja yritin sitä jo henk. koht. käydä kitkemässä eilisessä pelissä, mutta eihän näillä muutamille junteilla, jotka huutelivat ollut mitään järkevää sanottavaa, kun heitä kävi ojentamassa. Kun olisi seinälle puhunut!

Hirso on nyt meidän mies ja pelaa todella hienosti, niin jos jollain on patoutumia miestä kohtaan niin pitäkää turpanne kiinni siellä katsomossa, älkää tahratko koko porukan mainetta haukkumalla meidän parasta pelaajaa! Ketä se hyödyttää, että omia haukutaan huoriksi?

Ja mitä tunnelmaan tulee, niin eihän sitä ole! Eilisessä pelissä kävimme pienellä porukalla huudattamassa molempia katsomoita, mutta eihän siellä ketään kiinnosta. F1:ssä muutama kundi lähti kannustukseen mukaan, mutta toisessa päädyssä vaan katsottiin tyyliin, että mitäs vitun juntti tulet siihen viereen huutelemaan! Kukaan ei lähtenyt edes ylivoima pyörityksen aikana taputukseen mukaan!

Tunnelma on itsestä kiinni ja me teemme sen tunnelman sinne! Miksi siellä pitää istua sormi perseessä, kun voitaisiin tehdä näistä peleistä itsellekin mukavampia kokemuksia. Tuetaan omia viimeiseen asti, näytetään, että me seisotaan omien takana ja KANNUSTETAAN KUULUVASTI loppuun asti! Lopetetaan se ihmettely, kun sieltä kumminkin löytyy sitä huuto voimaa!
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
HIFK:n peleissä on tunnelmaa, kun joukkue voittaa ja pelitapa on fyysinen. Muuta ei vaadita, silloin katsomoon saapuu n. 500-1000 katsojaa lisää ja kannustusta riittää.

Kaikkia pelejä ei tarvitse voittaa Nordiksella. Se riittää, kun 3 pisteen voittoja on n. 50-60% peleistä ja lopuissakin otteluista taistellaan pisteistä tosissaan. Nyt on saldona 8-6-10 ja 34 pistettä 24 pelistä, jos numerot muutetaan n. 13-5-6 lukemiksi ja 48 pisteeksi, niin silloin hallissa on yleisöä, tunnelmaa ja voittava HIFK, ihan iisiä. Pelitapaan pitää tietysti kyetä yhdistämään voittavasti paljon taklauksia, ottelusta toiseen.

Pitää olla itselleen älyllisesti epärehellinen, jos kannustaa HIFKiä, kun joukkue pelaa eilisen Ässät-pelin tyylisesti nolla-nolla Nordiksella ja saa kuonoon jatkoajalla ja pelistä puuttuu iso tunne lähes kokonaan. Ei pysty...
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Aiemmin ketjussa sanoin, että kyllä se kenttätapahtumista lähtee se fiilis. Vaikka saataisiin halliin 30min ennen peliä alkamaan sveitsinliigamainen mylvintä (suomaisilla tämä ei tosin ole mahdollista), niin kyllä se loppuu viimeistään siinä vaiheessa kun Hank ja Bono tulee ylimielisinä selät suorana kentälle fleguilemaan ja "Housupitkis" imuroi etukulmasta ja puolesta kentästä kolme maali ekaan 15 minuuttiin. Yritä siinä sitten pitää fiilistä yllä ja huutaa ja laulaa naama punaisena "Tää on meidän iiieefkooo!!!".
Lasse#11 ihan hyvä setti, että käy piiskaamassa, siitä propsit. Kyllä Johannes sen sanoi miten sen asian laita on. Laitoin tuohon oman kirjoitukseni, mitä olen tästä asiasta aiemmin sanonut. On se vähän vaikeaa kannattaa kun koko hommasta puuttuu muna!
 
"Hei, mua ei huimaa!"
"Niin oonkin ryypänny. Mitä sitte?"

peruna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK
Kannatuksesta

Eilen oli hyvä tunnelma toisessa erässä ehkä 1 -2 kahden vaihdon aikana. Mitä tapahtui tänä aikana?

Noh:
HIFK pelasi "yltiö"aggresiivisesti. Tarkoitan se vaihto missä Hacker ja Heikkinen ajeli Ässä-pelaajia kunnolla. Siis tuli oikeasti kaksi kunnon pommia. Kaikki loppui siihen, että Melartia ajeltiin pahasti.

Ongelma on seuraavanlainen: Tuote mistä yleisö maksaa on eri kuin tarjotaan. HIFK panostaa neppailukultaan ja on unohtanut ryminäpronssin. Tästä on pitkälti tunnelman katoamisesta kiinni. Jalonen, Baxter, Francis kaikki ovat pelaneet tylsää virheiden minimointi kiekkoa.

Valmentaja, joka saa joukkueen pelaamaan "HIFK"maisesti saa myös tunnelman halliin....

edit. Kiitos Nickelback, nimet lisätty
 
Viimeksi muokattu:
Rahat vai kolmipyörä?

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Tarkoitan se vaihto missä kaksi HIFK pelaajaa (en muista ketä) ajeli Ässä-pelaajia kunnolla. Siis tuli oikeasti kaksi kunnon pommia.
Hacker ja Heikkinen.

Ongelma on seuraavanlainen: Tuote mistä yleisö maksaa on eri kuin tarjotaan. HIFK panostaa neppailukultaan ja on unohtanut ryminäpronssin. Tästä on pitkälti tunnelman katoamisesta kiinni. Jalonen, Baxter, Francis kaikki ovat pelaneet tylsää virheiden minimointi kiekkoa.

Valmentaja, joka saa joukkueen pelaamaan "HIFK"maisesti saa myös tunnelman halliin....
Niin, ei sillä että kaipaan Sheddeniä takaisin, mutta karu tosiasia on se että hän peluutti IFK:ta vahvuuksillaan, eli ryminällä ja agressiivisuudella ja mitä tapahtui : Joukkue menestyi, yleisö tykkäsi näkemästä, yleisö löysi halliin.

Muistetaan kuitenkin että itse joukkue ei kuitenkaan ollut kovinkaan kaksinen.

Verrataan yleisökeskiarvoa :
2005-2006 = n. 6900
2008-2009 = 6140
Lähentelee 800 ihmisen eroa. Se on 20€ lippuhinnoilla aika iso paukku per peli, saati sitten kausi. (16000 peli ja kaudessa n. 0,5milj)
 
Doing your best? Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen!
-Sean Connery (1930-2020 RIP)

scholl

Jäsen
Verrataan yleisökeskiarvoa :
2005-2006 = n. 6900
2008-2009 = 6140
Lähentelee 800 ihmisen eroa. Se on 20€ lippuhinnoilla aika iso paukku per peli, saati sitten kausi. (16000 peli ja kaudessa n. 0,5milj)
Sheddenin jälkeen lippujen hintoja on radikaalisesti nostettu ja se on saattanut mennä monella yli kipurajan. Se on vähän sama, että jos mäkissä ateria on 5 euroa tai 6 euroa niin siinä ei ole vain euron ero, vaan iso psykologinen juttu siinä mielessä, että saatetaan mennä yli sen hintamielikuvan, mikä tuotteen asiakkaan mielestä kuuluu maksaa.
 
Tiedote: scholl is back!

Stigu

Jäsen
Niin, ei sillä että kaipaan Sheddeniä takaisin, mutta karu tosiasia on se että hän peluutti IFK:ta vahvuuksillaan, eli ryminällä ja agressiivisuudella ja mitä tapahtui : Joukkue menestyi, yleisö tykkäsi näkemästä, yleisö löysi halliin.
Juuri näin. Jos puhutaan tuotteesta nimeltä IFK, niin ihmetyttää miten 3 miljoonalla eurolla ei saada vahvan brändin omaavaa tuotetta kuntoon. Joukkue 1) ei voita 2) eikä pelaa vahvuuksillaan. Jos edes jompikumpi noista peruskivistä olisi kunnossa tulisivat katsojatkin hallille- minä mukaanlukien.Ja turha syyttää katsojia hautajaistunnelmasta- sitä saa mitä tilaa. Kateellisena seuraan silloin tällöin Ruotsin liigan pelejä, joissa on vauhtia ja vaarallisia tilanteita, sekä yleisöä. Niin oli meilläkin ennen. Nykyään IFKsta kirjainyhdistelmänä tulee mieleen lähinnä Innoton Flegmaattinen Kohellus. Voiko enää alemmas vajota?
 
" A fine mess you got us into "

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Valmentaja, joka saa joukkueen pelaamaan "HIFK"maisesti saa myös tunnelman halliin....
En voisi olla enempää samaa mieltä. Sheddenissä ja Summanen-Westerlundissa oli yhteistä se, että molemmat olivat plan B! Eaves lähti yllättäen ja samoin teki Dave King. Olisikohan niin, että silloin kun hätä on suurin, osataan ratkaisua etsiä tarpeeksi yksinkertaisesti?

En tiedä kenen kuningasidea on tarjoilla Nordiksella kaudesta toiseen välttelykiekkoa. Omituisena lisäelementtinä tässä on se, että pelaajat ovat kuitenkin HIFK:n näköisiä kyrmyniskoja, jotta saataisiin edes ne peruskausarilaiset messiin. Olisi ehkä reilumpaa ostaa sitten vittu joukkue täyteen kipruja ja ilkkamikkoloita, kun kerran valmennus on heidän näköinen?

Nythän HIFK ei kelpaa oikeastaan kenellekään:
-Pelityyli liian varmisteleva ja kiltti ryminän ystäville
-Pelityyli liian fyysinen ja rouhea kivan taitokiekon ystäville.
Aika mainio yhtälö. Ei tää mitään ydinfysiikkaa ole. Hankitaan fyysiseen peliin pystyvä valmentaja, jolla on myös menestysnäyttöjä. Siis molemmista asioista. Esimerkiksi käy Summanen. Sitten hänelle brief: Pelataan vahvaa ja fyysistä tahtokiekkoa ja hankitaan sekaan myös ylivertaista taitoa. Sitten pidetään hauskaa ja sovitaan, että kotiotteluissa ei oteta taka-askeleita ja laidat paukkuvat. Lisäksi kuittivihkoa saa käyttää. Ei pitäisi olla kauhean monimutkainen toteutettava. Yleisö tulee ihan kaupan päälle.
 
Scholl: Jokereiden floppaaminen ei samalla tavalla tunnu heillä, koska duunarit ovat tottuneet vastoinkäymisiin.

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Tottakai iso asia tunnelmassa, sen luomisessa, ylläpitämisessä ja parantamisessa on joukkueen pelissä. Sen aktiviteetissä, pelitemmossa, taklauksissa, katsomoon uhkuvassa testosteronissa ja vastaavissa katsojia kiinnostavissa asioissa. Maaleja, taklauksia, ylilyöntejä jne pitää olla kunnon matsissa. Ei liikaa, mutta ei niitä ilmankaan voi olla. Vähän niinkuin naisten kanssa, ilman ei pärjää mutta liika hössötys on liikaa.

Elinkautisvankina meikäläistä onkin sitten pyöritetty parit viime vuodet kuin pässiä narussa.

Fanijengiä on siirrelty sinne sun tänne ja jaettu porukoita ylös ja alas, eteen ja taakse. En minä mikään himopomppija ole enää näillä vuosilla ja kiloilla, mutta osallistunut kyllä olen taputuksin ja huudoin (ns.lauluin) kunhan on aika ja paikka. Polvi kun on paskana ja keuhkot sökönä, niin ei sitä turhan päälle enää pompita. Silti ollaan intoa täynnä kuin vichypullo aina kun IFK maalin tekee. Vaikka niskan takana huutaa kaksi-kolmekymmentä XXX- vierasfania (you name it) kurkku suorana ties mitä paskaa koko ottelun ajan, kuten kuluneen kauden.

Suurin ongelma on ollut viime kausien fanien pompottelu. Eikä ensi kaudesta ole edes mitään parempaa tietoa. Kuulema takaisin B1:een josta jo kerran häädettiin.

Tautista hommaa.
 
Lähetetty lerppuasemalla varustetusta Mikro-Mikko 2:sta

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Tautista hommaa.
Jakomielitautista, etten sanois, sillä siirtyminenhän tapahtuu B5:n... ; )

Tämä on oikeasti kyllä hyvä juttu. Virheistä on opittu. Meidän kuuluu olla "oikeassa" päädyssä!
 
Viimeksi muokattu:
"Me ollaan voitettu yhdessä jotain ja hävitty yhdessä jotain, mut aina me ollaan oltu toistemme tukena."
-Kimmo Kuhta-
ON VAIN YKSI #9!

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK.fi kertoo seuraavaa:

Istuvien fanikatsomo siirtyy C1/B5 -katsomoon ensi kauden alusta lähten.
“Tarkoituksena oli toteuttaa siirto samaan aikaan, mutta valitettavasti se ei onnistu ennen kesätaukoa”, jatkaa Valtanen.


Yksityiskohdista ei liene vielä mitään julkista tietoa, mutta toivon ja uskon, että tämä siirto tehdään nyt kunnolla ja sen jälkeen meitä ei enää heitellä pitkin hallia.

Ja kyllä, tunnelmaan vaikuttaa ennen kaikkea pelin luonne ja peliesitykset kentällä. Muiden katsojien osuutta ei kuitenkaan ole syytä vähätellä ja onneksi me kaikki voimmekin osallistua tunnelman luomiseen ja ennen kaikkea kannustamiseen parhaaksi katsomallamme tavalla. Läpyläpy ja I-F-K!
 
Viimeksi muokattu:
"Yks maali Nordenskiöldinkadulla vastaa kymmentä maalia maakunnissa". -Ville Nieminen (1.1.2016)

nikozwan

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kraken, Pats
Heti alkuun pistän käden sydämelle, en ole tällä kaudella viettänyt turhan paljon aikaa kotipeleissä, mutta täytyy sanoa että tämän päiväisessä bleg-matsissa, sen jälkeen kun kangen 2+2:n oli kestetty ja hifk loi paineen vastustajan päätyyn ja Ramu teki illan voittomaalin, niin oli taas pitkästä aikaa helvetin hienoa olla HIFK:n mies. Kyllä me vieläkin osataan kannattaa omia ja pistää SM-liigan paras tunnelma pystyyn jos meidän jengi ansaitsee sen.

Kiitos HIFK tämän iltaisesta muutaman kaljan ryydittämästä fiiliksestä. Tämä on vieläkin mun HIFK.
 
"No, sir. I don't like it." -- Mr. Horse

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
sen jälkeen kun kangen 2+2:n oli kestetty ja hifk loi paineen vastustajan päätyyn ja Ramu teki illan voittomaalin, niin oli taas pitkästä aikaa helvetin hienoa olla HIFK:n mies. Kyllä me vieläkin osataan kannattaa omia ja pistää SM-liigan paras tunnelma pystyyn jos meidän jengi ansaitsee sen.
Allekirjoitan, paitsi tuon miehen kohdalta. ; ) Olisko ollut kauden paras, nimenomaan KOKO hallin osalta? Tuntui ainakin siltä, että ihan jokainen vauvasta vaariin hallilla ollut IFK-fani taputti kannustuksen mukana, siis etenkin ottelun loppupuolella ja matsin lopuksi. Ainakin halli raikui ihan mukavasti nimenomaan taputuksista muutamaan oteeseen vanhaan tyyliin.
 
Viimeksi muokattu:
"Me ollaan voitettu yhdessä jotain ja hävitty yhdessä jotain, mut aina me ollaan oltu toistemme tukena."
-Kimmo Kuhta-
ON VAIN YKSI #9!

nikozwan

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kraken, Pats
Olisko ollut kauden paras, nimenomaan KOKO hallin osalta? Tuntui ainakin siltä, että ihan jokainen vauvasta vaariin hallilla ollut IFK-fani taputti kannustuksen mukana, siis etenkin ottelun loppupuolella ja matsin lopuksi..
Juuri tätä meinasin. Fanikatsomolle iso kiitos ja hatunnosto siitä että jaksaa pitää meteliä illasta toiseen, mutta ton upean AV-taistelun jälkeen KOKO hallin HIFK-sydämet oli niin upeasti mukana että oli oikeasti mulle henkilökohtaisesti hienoa kannattaa tätä meidän rakasta seuraa.
 
"No, sir. I don't like it." -- Mr. Horse

Porvari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Seuraava avautuminen suututtaa varmaan monet, mutta olkoon niin.

Jumalauta että hävetti taas kerran olla HIFK-fani kun fanikatsomosta kuuluu "Jos sä vihaat vitun narrej, taputa". Tuolla nyt ei ole mitään yhteyttä itse kannattamiseen. Mielelläni yhdyn muuten taputtamiseen ja helppoihin huutoihin, mutta tuo pilaa itseltäni ainakin heti tunnelman. HIFK-lippis polttaa yhtäkkiä päässä.

Eniten ärsyttää se, että alennumme samalle tasolle Jokereifanien "Hata, hata, hata IFK" huudon kanssa.

Ymmärtäisin vielä jos jotkut 15-vuotiaat lähiöräkänokat tuollaista huutavat, mutta että koko yläkatsomo?? Olisiko tässä asia jonka saisi poistettua otteluista kokonaan? Laitan vielä varmuuden vuoksi saman palautteen Fan Clubin johdolle.
 

tommy36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jumalauta että hävetti taas kerran olla HIFK-fani kun fanikatsomosta kuuluu "Jos sä vihaat vitun narrej, taputa". Tuolla nyt ei ole mitään yhteyttä itse kannattamiseen. Mielelläni yhdyn muuten taputtamiseen ja helppoihin huutoihin, mutta tuo pilaa itseltäni ainakin heti tunnelman. HIFK-lippis polttaa yhtäkkiä päässä.

Eniten ärsyttää se, että alennumme samalle tasolle Jokereifanien "Hata, hata, hata IFK" huudon kanssa.
Ymmärrän kannanottosi täysin. Ja kun tulostakin katsellaan, niin eipä tänään sitten muille suosionosoituksille paljon sijaa jäänytkään, kuin noille täysin järjettömille ja lapsellisille alakoululaisten irvikuvien aikaansaamille! Joten se siitä tunnelmasta, ainakin tänään.

IFK on vissiin päättänyt pitää tällä(kin) kaudella huolen narrien pistesaaliin kartuttamisesta! : )
Ja, siinäkään valossa eivät kovin perustelluilta moiset kannatuslaulelmat tunnu!
 

ikt

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Stadi HC, St. Louis Blues
Seuraava avautuminen suututtaa varmaan monet, mutta olkoon niin.

Jumalauta että hävetti taas kerran olla HIFK-fani kun fanikatsomosta kuuluu "Jos sä vihaat vitun narrej, taputa". Tuolla nyt ei ole mitään yhteyttä itse kannattamiseen. Mielelläni yhdyn muuten taputtamiseen ja helppoihin huutoihin, mutta tuo pilaa itseltäni ainakin heti tunnelman. HIFK-lippis polttaa yhtäkkiä päässä.

Eniten ärsyttää se, että alennumme samalle tasolle Jokereifanien "Hata, hata, hata IFK" huudon kanssa.

Ymmärtäisin vielä jos jotkut 15-vuotiaat lähiöräkänokat tuollaista huutavat, mutta että koko yläkatsomo?? Olisiko tässä asia jonka saisi poistettua otteluista kokonaan? Laitan vielä varmuuden vuoksi saman palautteen Fan Clubin johdolle.
Allekirjoitan täysin Porvarin kirjoituksen. Istuessamme kaverin ja faijan kanssa F3:ssa kyseinen rallatus kuului oikein hyvin. Ja kyllähän se pisti itseänikin hävettämään. Lähinnä alkoi tuntumaan naapurinfanien toiminnalta. Ei näin. Ei todellakaan. Mielestäni kannatuslaulujen kuuluisi tsempata omaa joukkuetta, eikä keskittyä vastustajien dissaamiseen. Varsinkaan noin typerällä tavalla.
 
Kidoz Guys!

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Täältä myös kannatus kyseisen laulun poistamiselle ohjelmistosta. Ei kuulu mielestäni meidän paremmalle kannatuskulttuurille. Myös menetämme rahaa tätä kautta, olisin tänäänkin ollut lasten kanssa pelissä, mutta en tuo viime kauden yhden paikallispelin jälkeen enää lapsia paikallisotteluihin. Enkä usko olevani ainoa. Muuten fanikatsomolle pisteet hyvästä kannustuksesta, mikäli olisimme tehneet sen johtomaalin, niin olisi tunnelma noussut kattoon, aineksia oli ja kiitos fanien.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
"Hjalliksen huorat!" jäi tänään kokonaan kuulematta. Onko tämä kokonaan poistunut repertuaarista vai käytetetäänkö sitä häveliäisyyssyistä ainoastaan Hartwall Areenalla?
 
Yeah, baby!

Jiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Stadi HC, Jatkoaika HC, Slavia Praha
"Jos sä vihaat vitun narrej, taputa".
En taputtanut. Viha ja vittu ovat aika voimakkaita negatiivissävytteisiä sanoja molemmat, jotka eivät välttämättä kuulu kannatuslaulujen sisältöön. Eli tosiaan panin itsekin myötähäpeillen merkille tämän ei-niin-hienon laulun laulamisen. Kyseinen laulunparsi ei mielestäni edusta HIFK:n kannatuskulttuuria millään tapaa, vaan on enemmänkin "vastaveto" näille kulttuurittomille ja kurittomille jokeri"kannattajille" ja heidän aivoripulilauluilleen. HIFK:lla on kannatusperinteitä ja -kulttuuria jota en kovin mielelläni lähtisi lokaamaan alentumalla näiden pilkkalaulujen tasolle. Antaa naapurin olla vaan tuolla tunkiolla ihan rauhassa kukkona yksinään.
 
Tosikertomuksia havumetsien maasta.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy