Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Tulevaisuuden lupaukset

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana RäpyläRepe, 28.10.2012 klo 19.36.

 1. Largo Jäsen

  Aito Iguchi, japanilainen vaahtosammutin, jolla on pehmeät kädet ja hyvä luistelutekniikka 11-vuotiaaksi.

  https://www.youtube.com/watch?v=kwALB_Ypuy8

  Linkki youtuben videoon.

  EDIT: tuossa vielä toinen video:

  http://www.downvids.net/aito-iguchi-with-the-moves-like-tarasenko--569712.html

  Kerrottakoon vielä, että tuo Youtube pätkä on pelattu Ottawassa Bell Capital Cupissa poihjois-amerikkalaisten seurassa ja tuo alempi video onkin sitten pelattu Japanissa, samanikäisiä vaahtosammuttimia vastaan.
   
  Viimeksi muokattu: 07.11.2014 klo 17.46
 2. Harhasyöttö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP sympatiat: HIFK
  Nyt on pehmeet kädet Iguchilla!! :) Mikä miellyttää itseäni kaikkein eniten on se, että voisi helposti sooloilla ja tehdä pelkätään itse maaleja, mutta kaikkien noiden kikkojen jälkeen yleensä vielä syöttää joukkuetovereilleen avopaikkaan, propsit! :) Saa nähä miten jannu kehittyy, kun on vasta 11v ja kädet + luistelu noin smoothia jo.
   
 3. Denverin Munasyndi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche 1995-2009, Toronto Maple Leafs
  Aito on kyllä katsonut ja sisäistänyt paritkin youtube-pätkät omaksi edukseen! Liikkeet tulevat sen verran hyvällä itseluottamuksella ja pelisilmällä (11-vuotiaaksi) että äskeisen pätkän perusteella pitää jopa pistää nimi muistiin. Aasialaisilla kasvatusmetodeilla ei lajista ainakaan luovuta heti ensimmäisen motivaationpuutteen yllättäessä.
   
 4. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Aito on ilmeisesti ollut Pavel Barberin opeissa viimeisen vuoden, videoiden yms. kautta. Barberhan on näitä youtube-kikkailijoita ja ihan näppärää mailankäsittelyä häneltä siellä nähdäänkin.
   
 5. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  On pikkunipponilla kyllä pehmoiset kädet ikäisekseen.

  Mathias Emilio Pettersen on viime kaudella painanut U16 Norjan liigassa 13-14 vuotiaana tehot 34+37=71p pelimäärän ollessa vain 20. Tämän kauden viettää jenkkilöissä jossain hokiakatemiassa. Toistaiseksi vaikuttaa lupaavalta ja toivotaan, että vähän saa vielä lisää koko sinne yli 180cm.
   
 6. Heitinga Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Vuodessa Lavallee on näemmä siirtynyt sentteristä pakiksi. Dominointia ei nähdä mutta mikäli OHL joukkueet saisivat varata nyt 2000 syntyneitä niin poika menisi kuulemma korkealla potentiaalinsa vuoksi. Nykyinen 201cm ja 102kg ovat muutenkin aika vaikuttavia lukuja 14 vuotiaalle.
   
  Viimeksi muokattu: 08.11.2014 klo 12.52
 7. Zborik_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko
  Lainaus:
  Iguchi saattaa olla tulossa pelaamaan läntiseen Kanadaan ensi kaudeksi, kertoo Western Elite Hockey Prospects. Jos siirto toteutuu, niin täytyy ehdottomasti alkaa seurata tarkemmin hänen urakehitystään.
   
 8. Grinder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canes, TPS, Wizards
  Tänään järjestetyn OHL:n varaustilaisuuden ensimmäisenä varattu pelaaja ei suinkaan tullut Kanadasta, kuten saattaisi olettaa. Sudbury Wolves nimittäin varasi ensimmäisenä israelilaisen David Levinin. Aiempina vuosina kyseisessä varaustilaisuudessa ensimmäisenä on varattu muun muassa Connor McDavid, Aaron Ekblad, Steven Stamkos ja John Tavares. Eli varsin mielenkiintoisesta lupauksesta on kyse. Levin on syntynyt 16.9.1999 eli taitaa juuri ja juuri olla varattavissa vasta 2018 vuoden draftissa.
   
 9. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Piti oikein käydä lukemassa että mistä tyypistä on kysymys. Latvialaisten vanhempien poika, syntynyt ja kasvanut Israelissa jossa pelannut pääasiassa rullalätkää, mutta päässyt välillä myös jäälle. Kaksi vuotta sitten perhe muutti Toronton kupeeseen ja nyt junnu on yksi Kanadan lahjakkaimpia jääkiekkoilijoita. Sellasta.
   
 10. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Jonkun tiedon mukaan hänellä on myös Venäjän passi. Saa nähdä mitä maata poika tulevaisuudessa edustaa. Edustaako Israelia, Latviaa, Venäjää vai Kanadaa. Mielenkiintoinen nimi joka tapauksessa kyseessä vaikka ei sentään mitään supertähteyttä tyyliin Tavares, Stamkos tai McDavid voi povata.
   
 11. Apheu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Eliteprospects -sivuston mukaan ainakin on kansalaisuuksien kohdalla sekä Israel että Venäjä. Mutta kysympä vaan, että minkä vuoksi ei supertähteyttä voi povata? Vai ihan mutunako heitit.
   
 12. Aunt Wang Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Brommapojkarna, John Eichel
  Lainaus:
  David Levin
  55GP 39G 41A 80P - 1,45 PPG

  John Tavares
  72GP 91G 67A 158P - 2,19 PPG

  Connor McDavid
  33GP 33G 39A 72P - 2,18 PPG

  Liigana siis GTMMHL. Tilastot ovat aina tilastoja, ja paremmillakin statseilla vetäneet pelaajat ovat usein päätyneet keskinkertaisuuksiksi tähteyden sijaan. Tuo nyt antaa hieman osviittaa siitä, millasia pisteitä franchise-pelaajat tahkoavat jo ennen niitä kovia junnuliigoja. Tilastoja tuijottaessa ei näe tulevaa supertähteä..
   
 13. arska07 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, Kärpät
  Eipä tuo McDavid ole myöskään peliäkään pelannut vielä NHL:lää. On niitä superlupauksia ennenkin todettu täydeksi bust-tason pelaajiksi. Mutta ei, mielenkiintoinen nimi. Olisi jo kova sana jos pääsisi NHL-pelaajaksi asti.
   
 14. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Niin no tuossahan voisi vielä huomioida että Tavares ja McDavid ovat tykittäneet nuo tehot vuoden nuorempana kuin Levin ja omaavat vielä Exceptional statuksella vuoden aikaisemman pääsyn OHL:ään. Ja kun pelkät pisteet eivät vaikuta tuon statuksen saantiin vaan Hockey Canadan paneelin muodostama kokonaisarvio pelaajan fyysisistä ominaisuuksista ja mahdollisuuksista pärjätä liigassa. Muita tuon statuksen omaavia pelaajia ovatkin sitten muuan Aaron Ekblad ja ensi vuonna varattava Sean Day. Esimerkiksi muuan Sidney Crosby haki tuota statusta taannoin mutta hakemus tuli bumerangina takaisin, koska pelaajan ei nähty fyysisesti olevan valmis juniorisarjaan..

  Leviniin vois periaatteessa verrata John McFarlandia joka nakutteli GTMMHL:ssä ihan mojovat tehot samanikäisenä kuin Levin. Varattiin ensimmäisenä 2008 OHL:n draftissa Sudburyn toimesta ja osoittautui loppujen lopuksi pieneksi flopiksi kun ei koskaan päässyt jyvälle kovemmasta sarjasta. Ko. tehot siis vuoden vanhempana kuin Tavares ja McDavid.

  John McFarland
  76GP 96G 69A 165P 2.17PPG
   
 15. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Ihan sen perusteella, että mikään lukemani perusteella ei viittaa sellaiseen. Lupaava jannu, joka tullaan kehityksen jatkuessa varaamaan NHL:ään ja parhaimmillaan melko korkeallakin, mutta siihenkin on vielä aikaa.
   
 16. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Olisihan tuo huikea juttu, jos Levinistä NHL-pelaaja kehittyisi. @Mängimies'tä on kompattava tässä, mutta muistetaan kuitenkin Levinin nuori ikä. Voi olla, että loukkaantumiset tulevat haittaamaan kehitystä todella paljon, kuten eräällä Saarelalla. Toisaalta ikää on vielä sen verran vähän, että ehtii kasvamaan vielä sen 10cm pituutta ja kehittymään todella hyväksi ja monipuoliseksi pelaajaksi. Kaiken mennessä nappiin voi olla kovakin tekijä tulevaisuudessa.

  Vaikea noista tehopisteistä on Levinin tapauksessa sanoa mitään. Kaveri on pelannut aluksi rullalätkää ja siirtynyt vasta myöhemmällä iällä kiekkoilun pariin, siihen nähden aika huikea kaveri kyseessä. Toivotaan Levinille kaikkea hyvää ja etenkin sitä, että edustaa Israelia tulevaisuudessa. Hienoa saada pelaajia huipputasolle eksoottisimmistakin maista.
   
 17. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Bluesin juniorituotannon kasvatti Eeli Tolvanen vaihtaa maisemaa ja lähtee ensi kaudeksi kiekkoilemaan P-Amerikkaan. Osoitteensa USHL-liiga ja Sioux City Musketeersin joukkue, jonka kasvatteja ovat mm. Max Pacioretty, Stéphane Da Costa, Ruslan Fedotenko sekä Rostislav Klesla. Menneellä kaudella Sioux Cityn riveissä kiekkoili peräti kolme suomalaiskiekkoilijaa: Joel Janatuinen (53. 21+29=50), Waltteri Hopponen (28. 2+8=10) sekä Sebastian Repo (25. 6+9=15). Myös suomalaisjenkkiläinen Konsta Jaske (1. 0+0=0) edusti seuraa.

  Huomioitavaa on kuitenkin, että Tolvanen lähtee matkaan noinkin nuorena. Ikäähän miehellä tulee mittariin viikon päästä vasta 16 vuotta, joten nuorena naskalina lähtee maailmalle. Toisaalta USA:n kiekkokoulu saattaa hyvinkin tehdä hänelle vielä paljon hyvää ja taitaa se yliopistokin olla tähtäimessä. Viime kaudella Tolvanen iski Bluesin C-nuorissa hirmutehot (28. 43+33=76) ja jatkoi tällä kaudella samalla ryminällä B-nuorissa (41. 39+45=84). A-nuorissakin Tolvanen piipahti seitsemän ottelun verran ja iski tehopisteet 2+3=5. Kertonee ihan tarpeeksi nämä tehopisteet 15-vuotiaalta. Kunhan vielä saisi senttejä lisää (tällä hetkellä 175cm by Eliteprospects) niin hyvä tulisi. Kiekkokoulu jenkeissä alle ja NHL on enemmän kuin realistinen tavoite.
   
 18. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Complete Hockey Newsin mukaan israelilaislupaus David Levin ehtisi pelata OHL:n Sudbury Wolvesissa vain yhden kauden, ennen kuin edessä olisi 17-vuotiaana Israelin 3-vuotinen armeija. Toivottavasti Israelin puolustusvoimat antavat Levinille vapautuksen (jos sälli itse haluaa), vaikka siellä taitaa olla paljon tiukempi linja vrt. Suomen vastaavaan. On tässä kuitenkin sen luokan urheilulupaus Israelille.
   
 19. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Viime yönä pidettiin WHL:n Bantam Draft, jossa siis junnuseurat draftasivat vuonna 2000 syntyneitä toivoja. Tuloksia voi tsiigailla tästä. Draftissa siis varataan parhaat Länsi-Kanadan junnut. Osasta näistä tulee aikaisintaan viiden vuoden päästä taalaliigapelaajia. Esim. vuonna 2011 varattiin ensimmäisenä Jake Virtanen, joka ensi kaudesta lähtien alkaa taistelemaan änäripaikasta. Vuonna 2012 ensimmäisenä meni Mathew Barzal, joka käsittääkseni on Entry draftin 2015 sijoilla 10-20. Eli suuntaa tuo Bantam draft antaa.

  Ensimmäisenä siis meni Ty Smith Spokane Chiefsiin. Smith on offensiivinen pakki, verrattu kuulema Morgan Riellyyn. Toisena varattiin Calen Addison (D) ja kolmantena Tyler Popowich (F).

  Hauska lueskella faktoja jostain 14-vuotiaista tulevaisuuden toivoista.

  E: lisätään vielä, että tuossa iässä ei juurikaan ole väliä jääkö draftaamatta, esim. Iginla, Doan ja Weber jätettiin aikoinaan varaamatta Bantamissa.
   
 20. Mängimies Jäsen

  John Tavares 2005
  Aaron Ekblad 2011
  Connor McDavid 2012
  Sean Day 2013
  Joseph Veleno 2015

  Tiedättekö mikä tuo ylläoleva lista on?

  No minäpä kerron. Siinä on listattuna Kanadan junnusarjojen "poikkeukselliset lupaukset" (exceptional player) eli erityisluvalla alaikäisenä kyseisiin sarjoihin varatut pelaajat. Ja kuten huomataan, taas on saatu uusi nimi listalle kun Joseph Veleno draftattiin QMJHL:n varaustilaisuudessa ensimmäisenä. Hän on myös ensimmäinen pelaaja OHL:n ulkopuolelta, joka saa kyseisen kunnian.

  Velenoa ei pidetä McDavidin tai edes Tavaresin veroisena lupauksena, mutta nimi kannattaa pistää mieleen. Ei noita poikkeuksia kuitenkaan liikaa ole. Joskin yleistymässä ovat nämäkin poikkeukset. Veleno on varattavissa NHL:ään kesällä 2018, joten tässä on hyvää aikaa laittaa pojan ura seurantaan.
   
  Viimeksi muokattu: 09.06.2015 klo 23.28
 21. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Toki kyseessä on jo 15-vuotiaana 184cm pitkänhuiskea junnu, joten koko on varmasti myös yksi tekijä, jolla erityislupa on myönnetty. Toki ei näitä kookkaille heittopusseille annetakaan ja varmasti kyseessä on tuleva NHL-pelaaja.
   
 22. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Eikös fyysisten valmiuksien pitänyt olla kunnossa jos meinasi tuon erikoisluvan saada? Esim. Crosby ei saanut lupaa kun oli niin heiveröinen muistaakseni.
   
 23. Apheu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Mielenkiintoista nähdä, mitä Sean Day saa ensivuonna aikaiseksi, sillä ei ole ollut läheskään niin hyvä, mitä odotettiin ja tosiaan ihan tuon exceptional player -statuksen saaneelta pelaajalta olisi odottanut enemmänkin. Nythän Dayta on isketty 10-30 sijavälille 2016 draftissa ja kun miettii, että aiemman exceptionalit, Tavaras, Ekblad ja McDavid menivät/menevät kaikki #1 overallina, niin Dayn jääminen jopa top-20 prospectin ulkopuolelle 2016 draftissa on kyllä pettymys.
   
 24. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Ei pelkästään fyysisyys, luvan myöntää Hockey Canadan paneeli joka arvioi pelaajan kokonaiskuvan perusteella onko pelaaja valmis siirtymään CHL:ään. Pitää kuitenkin ottaa huomioon, että vanhimmat ns. yli-ikäiset pelaajat ovat jo 21-vuotiaita noissa junnuliigoissa.

  Mitä Sean Dayhin tulee, niin olihan kaveri kaikinpuolin fyyisesti valmis junnuliigaan. Mutta pelillisestihän ei läheskään samalla tavalla hehkutettu kuin nuo aikaisemmat kolleegat. Tuo vain kertoo siitä, että exceptional statuksen myöntäminen tarkoittaa vain sitä että kaveri on valmis siirtymään CHL:ään, eikä ole varma #1 varaus NHL:ssä. Tosin onhan nuo aikaisemmat osoittaneet, että pitää myös pelillisesti olla todella kovalla tasolla saadakseen tuon erikoisluvan.
   
 25. ndal88a Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooVee, Tampere
  Lainaus:
  Western Hockey League ei ole mukana tassa "exceptional player" jutussa.

  JOL