Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Tulevaisuuden lupaukset

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana RäpyläRepe, 28.10.2012 klo 19.36.

 1. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins (Jokerit)
  Lainaus:
  Eikös vertaukset Crosbyyn ole siinäkin mielessä osuvia, että käsittääkseni myös McDavid on aikalailla saman kokonaisvaltaisen pelityylin omaava sentteri. Innolla odotetaan lisänäyttöjä, meno näyttää jo nyt olevan vakuuttavaa.
   
 2. eagle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Pittsburgh
  Lainaus:
  Netti on pullollaan videoita ja muuta kaverista, joten siitä vain katselemaan.

  Mitä tulee taas tuohon pelaajaprofiiliin, niin aikalailla Crosbyn tyylinen pelaaja monessa mielessä. Eli siis ei kovinkaan iso, mutta silti osaa suojata kiekkoa hyvin kokoonsa nähden, samoin käyttää kroppaansa sen kokoon nähden. Osaa viimeistellä, mutta osaa myös syöttää, kun on paikka.

  Eniten tekemistä puolustuspelaamisessa ja muutenkin kokonaisvaltaisessa pelaamisessa. Mutta tuon ikäisellä aika yleistä, varsinkin kun kaveri varmaan tottunut koko uransa olemaan hyökkäysalueella...

  Itse en usko että hänestä tulee parempaa kuin Crosby, mutta todella hyväksi pelaajaksi on kaikki mahdollisuudet ja se on jopa todennäköistä että puhutaan tulevaisuudessa 80-90p tekijästä NHL:ssä. Se on sitten eri asia kuinka hyvä johtaja, kuinka kokonaisvaltainen pelaaja hänestä tulee, jne.

  Toki vähän naurattaa kun jossain kanadalaisilla boardeilla puhutaan kaverista tyyliin "kaikkien aikojen paras pelaaja U-18 kisoissa"(vaikka mikään ei tuota tue) ja samoin ne "nyt jo NHL:ssä pärjäisi" jne.
   
 3. Zborik_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko
  Lainaus:
  McDavid on poikkeuksellinen lahjakkuus, kuten nuo tehot osoittavat. Pelisilmä on maaginen ja syöttötaito sekä kiekonkäsittely loistavalla tasolla. Kun McDavid tulee hyökkäysalueelle, puolustajien on miltei mahdotonta tietää, mitä hän aikoo tehdä. Luistelu on mainiota, hyvä kiihtyvyys ja liikkuvuus. McDavid on enemmänkin pelintekijä kuin maalintekijä, mutta laukaus on hyvä, kun käyttää sitä. Ylivoimalla todella vaarallinen. Lisää voimaa vaaditaan, mutta taidot ovat maailman huipputasoa.

  Toinen seurattava nimi: Brett Howden. Vuotta McDavidia nuorempi, mutta kokoa on paljon 15-vuotiaaksi. Luistelee hyvin ja voi olla muutamassa vuodessa loistava power forward. Taitaa maalinteon. On Quinton Howdenin veli ja pelaa todennäköisesti vuoden päästä WHL:ssä.
   
 4. Dissonanssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Moderaattorit
  Connor McDavid vie ansaitusti kaiken huomion ikäluokasta, joka varataan vuonna 2015. Kuitenkin tuosta ikäluokasta täytyy nostaa esille myös toinen sentteri, eli Mathew Barzal, joka olisi jossain toisessa draftissa ilmeisesti melko varmasti aika konsensus top-1-valinta.

  Ensi kausi onkin sitten todella hyvä kausi majailla liigan häntäpäässä. Nimittäin, vaikka ei lottery osuisikaan kohdalle, niin siitä huolimatta on mahdollisuudet saada aivan supertähtitason potentiaalin omaava prospect. Noiden kahden lisäksi tuona vuonna on myös läjä muitakin toki.
   
 5. Jimmy McNulty Jäsen

  Katsoin jonkun highlight-pätkän McDavidista. Pelityyli ei niinkään vastaa Crosbya, vaan enemminkin Forsbergiä. Tuleeko muilla samoin mieleen? Erinomainen mailankäsittelytaito ja poikkeukselliset suunnanmuutokset pienessä tilassa. Mielenkiintoista seurata, miten poika kehittyy tulevaisuudessa.
   
 6. Zborik_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko
  Lainaus:
  Toki näin. McDavidin ja Barzalin lisäksi loistavia lupauksia esimerkiksi ovat: Oliver Kylington, Erik Cernak, Adam Musil (David Musilin veli) sekä Keoni Texeira.

  Kylington ja Texeira loistavia kiekollisia puolustajia, Texeira näkemissäni peleissä viime kaudella rakensi hyökkäyksiä useasti yksin menemällä coast to coast... Musil on iso voimahyökkääjä, fiksu hyökkäyspäässä ja taklaa lujaa. Cernak on yksi Slovakian parhaita lupauksia viime vuosina. Isoksi puolustajaksi hyvä luistelija, vaikea voitettava kaksinkamppailuissa. Cernakilla on lisäksi tarkat syötöt sekä kova laukaus.

  Kaikilla noilla pelaajilla on ehdottomasti ykköskierroksen potentiaali ja nähdyn perusteella etenkin Kylingtonilla, Cernakilla ja Musililla mahdollisuudet TOP-15 varaukseen.

  Vielä on aikaa tietenkin jäljellä paljon ennen 2015 draftia, joten tilanteet muuttuvat kyllä varmasti.
   
 7. LeonJ#21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Tappara, Sabres, PuLa-Aho, #65
  Lainaus:
  En tiedä, muttakun näin ihan ekoja highlighteja itse, niin tuli ihan ekana Teuvo Teräväinen mieleen. Aika hassua, kun ajattelee, että Connorista tulee (mahdollisesti) jopa Teukkaa parempi pelimanni, mutta jotain siinä luistelussa, kiekonkäsittelyssä, nopeissa syötöissä ja ketterässä luistelussa on samaa mitä Teuvossa.
   
 8. QuackQuack Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Les Ducks d'Anaheim, Nick Bonino 2009-2014
  Katselimpa tässä juuri, että Blackhawks-koutsi Joel Quennevillen pikkuserkut David ja John Quenneville näyttävät suht hyviltä lupauksilta! Ensi kesän dräftissä varausikäinen John on ollut junnuissa tähän mennessä miltei piste per peli. Kokoa ei löydy aivan tarpeeksi, varattaneen kuitenkin mikäli peli pysyy kohdillaan!

  1998 syntynyt David varattiin kymmenentenä tämän vuoden WHL-dräftissä. Mikäli kokoa tulee kasvupyrähdyksen myötä roimasti lisää, kuka ties mitä kaverista tulee... Ehkä edellytykset olisivat enemmänkin Erik Karlsson -tyyppiseen pelaajaan.

  Olisi hienoa nähdä jompi kumpi tai molemmat Quennevillet itse Joelin alaisuudessa!

  Tässä 1998 syntyneen Davidin urastatistiikka.

  Ja tässä 1996 syntyneen Johnin.

  Otettaneen vielä huomioon, että Davidin ja Johnin 1994 syntynyt isoveli Peter Quenneville tuli Columbus Blue Jacketsin varaamaksi 2013 dräftissä 7. kierroksella. Uratilastot tästä.
   
 9. Zborik_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko
  Lainaus:
  Nuorimmasta veljeksestä eli Davidista löytyi myöskin video, missä tulee esille kova laukaus ja vahvat hyökkäystaidot. Muistaakseni hän pelasi kesällä Kanadan parhaiden 1998 syntyneiden ottelussa, jonka katsoin. Tuolloin ei jäänyt mieleen erityisemmin, vaan Samuel Girard ja Michael Campoli (QMJHL Draft 2014) sekä Dante Fabbro (Seattle Thunderbirdsin ykkösvaraus WHL-draftissa) olivat kolme parasta puolustajaa. Mutta yksi ottelu on niin vähän, että se ei sinänsä kerro vielä pelaajan todellista tasoa. Kuitenkin WHL Draftin ykköskierroksen varaus, joten odotettavissa on valoisa tulevaisuus.

  Tässä linkki youtubeen
   
 10. Hakametsän Järkkäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves, Veljekset Rask
  Onko jollakin up-to-date tietoa siitä norjalaisesta/tanskalaisesta lapsitähdestä, joka muutama vuosi sitten oli aina Iltalehdessä saakka temppuvdeoillaan? En millään ilveellä muista pojan nimeä saatika syntymävuotta, mutta taisi jossakin Ruotsin junnusarjoissa pelata.
   
 11. Muhkea Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, NHL:n suomalaiset
  Lainaus:
  Tarkoittanet norjalaista Mathias Petterseniä. YouTubeen joka vuosi ovat uuden videon laittaneet, edellinen puoli vuotta sitten. Oikeita tilastoja en löytänyt, ei taida sitten olla Eliteprospectissakaan vielä.
   
  Viimeksi muokattu: 08.11.2013 klo 02.06
 12. Opatsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, BVB, NHL, Snooker
  Lainaus:
  Itseasiassa Pettersen on jo saanut sivun Eliteprospectsiin, mutta mitään tietoja / tilastoja siellä ei vielä ole. Joukkueena siis norjalainen Lørenskog U16. HfBoardsilla on ollut jo reilut pari vuotta ketju pystyssä Pettersenistä, jos haluaa lukaista. Siellä on jonkun verran seurattu menneitä turnauksia ja pistesaaliita.
   
 13. Heitinga Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Pettersenin ketjusta nousi ylös vuonna 2000 syntynyt kanukki Ethan Lavallee.

  Lavalleen pelipaikkanahan toimii sentteri ja tulosta on tullut maalien muodossa. Se mikä kaverin erottaa muista (ja antaa tässä vaiheessa epäreilun edun) on ehdottomasti koko.

  Lavallee on äärettömän fyysinen ja kokoa on jo 197cm ja 95kg!!

  Toki tuolla koolla on helppo dominoida nyt mutta kun asiaa tarkemmin pureksii niin pojallahan on uskomattoman monta vuotta tulla sinuiksi kokonsa kanssa. Kauheasti tietoa junnusta ei kuitenkaan vielä netistä valitettavasti löydy.
   
 14. Frostburn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs, HPK
  Lainaus:
  2 metriä ja 100 kiloa 13-vuotiaana, mitäköhän pojalle oikein on syötetty? Kasvu varmaan jatkuu vielä ainakin jokusen vuoden, joten loppulukemat 2,5m ja 150kg? Siinä olisi Charalle maalinedustalle sopiva painikaveri, mikäli tämä vielä nelikymppisenä pelailee.
   
 15. HockeyForLife Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wild
  Lainaus:
  Tuota en todellakaan niele! Enkä usko ennen kuin omin silmin näen. Voiko ala-asteelainen olla kaksi metriä pitkä ja painaa sata kiloa? Ei voi.. Kaverihan ei nyt edes hirveän paljon häviä maailman pisimmälle miehelle. Jos pituuskasvu jatkuisi tuosta samalla tavalla kuin tähän asti kasvanut niin kaverista tulisi semmoinen 240cm pitkä ja 150kg painava.. Siinä alkaa olemaan jo vaikeuksia pysyä luistinten kanssa jäällä.

  Toki olen kyllä aina miettinyt, että miksi näistä "superihmisistä", joilla geenit/sairaudet ovat muokanneet kropasta todella "ylivertaisen" muihin nähden, ei ole koskaan tullut huipputason urheilijoita. No Usain Bolthan on jollain tasolla tämmöinen superihminen kroppansa puolesta, mutta olisihan tuo hauska nähdä, kun 240cm/150kg lätkäjätkä rynnii NHL:ssä illasta toiseen pelkällä massalla vastustajan maaliin!
   
 16. Deucci Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC TPS
 17. Zborik_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko
  Toronto Star -lehti on tehnyt mielenkiintoinen tekstin Ethan Lavalleesta, jonka ajattelin jakaa muillekkin luettavaksi: Toronto Star
   
 18. Zous Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ryan Reaves
 19. HockeyForLife Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wild
  Onhan tuo poika valtava. Mutta kyllä tosta nyt jo miehen koosta tulee vielä ongelma jonain päivänä! NHL-tason kaveria hänestä lienee turha odottaa
   
 20. Major Malfunction Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  scholl
  Lainaus:
  Lainaus:
  On vissiin viikonloppu jo aloitettu siellä päin maailmaa..? Ei tuosta koosta voi vielä päätellä yhtään, että minkä pituinen kaverista tulee. Silloinen paras kaverini oli 12-vuotiaana 186cm pitkä ja kaksi muuta kaveriani saman ikäisenä 182cm ja 181cm. Kukaan heistä ei kasvanut yli 190cm pitkäksi.


  Mitähän vaikeuksia tarkoitat? Onko Charalla (206cm) jotain ylitsepääsemättömiä ongelmia pelaamisensa suhteen? Entäs Tyler Myersillä? Turha ruveta vielä pojasta leipomaan tulevaan supertähteä/bustia. Viisi vuotta vielä aikaa opetella pelaamaan ja kasvaa niihin "oikeisiin" mittoihinsa. Toivon kuitenkin parasta ja että saataisiin seuraava Eric the Dread kehiin. Mielellään evoluutioversio joka osaa pitää päänsä ylhäällä.
   
  Viimeksi muokattu: 08.11.2013 klo 16.03
 21. Zborik_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko
  Kannattaa muuten laittaa korvan taakse tämä tsekkiläinen puolustaja: Dominik Masin

  Masin on melkein mahdoton ohitettava yksi vastaan yksi -tilanteissa junioritasolla. Tämä johtuu siitä, että hän on vahva, iso, lukee peliä erinomaisesti ja käyttää mailaansa tehokkaasti ilman kiekkoa, mm. katkoakseen syöttöjä. Ei puukäsi, muttei toisaalta tule tekemään jalkakikkoja alimpana pelaajana. Luotettava ja tehokas kahteen suuntaan. Ikää 17 vuotta ja varattavissa NHL:ään ensi kesänä. Tsekkejä nyt ei kauheasti enää varata NHL:ään, mutta Masin on hyvä puolustaja. Toimii Tsekin kapteenina alle 19-vuotiaiden World Junior Challengessa Kanadassa.

  Potentiaalinen TOP 150 varaus ja parempi kuin enemmän kehuttu, samanikäinen Filip Pyrochta.
   
 22. HockeyForLife Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wild
  Lainaus:
  No ehkä tässä vähän allekirjoittaneella suhteellisuuden taju katosi sitten. Pahoitteluni siitä! Itse olen 182cm pitkä ja kun välillä tulee katsottua kadulla näitä ala-asteelta ylä-asteelle vaihtavia pentuja, niin ovathan he nappuloita ja pituudessakin häviävät reippaasti minulle. Enkä myöskään koskaan ole törmännyt 13-vuotiaseen, joka olisi edes 180cm pitkä! Tästä päättelin, että tuo pituus tuossa isässä on jotain poikkeuksellista ja kaveri kasvaa vielä huimiin mittoihin, mutta eihän se sitä välttämättä tarkoita!

  Ja vaikeuksilla tarkoitin sitä, että jos kaverista on tulee joku 230cm pitkä niin kyllä sen luulisi jo tekevän ihmisestä sen verran kömpelön, että jääkiekkourasta olisi turha haaveilla. Chara ja Myers ovat kuitenkin omalla pituudellaan aivan "normaaleja" minun mielestä, eikä heidän kokoisilla olekaan mitään kummempia vaikeuksia. Mutta jos Charankin varteen lisättäisiin vielä semmoinen 20-30cm pituutta niin kyllähän se kiekon peluu saattaisi jo hieman vaikeampaa olla!
   
 23. Deucci Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC TPS
  Varmasti kriittisimmät hetket tulevat juuri nytten, kestääkö jalat/selkä esim. noin nopeata pituus/painon kasvua?
  Varmasti vaatisi hirvittävät määrät tukilihaksien treenaamiseen, jotta paikat pysyvät ehjänä.

  Itse olisin valinnut koripallon. #hymiö
   
 24. Noma Jäsen

  Eliteprospectsin tarjoamissa tilastoissa Lavallee on tehnyt 27 ottelussa 32 pistettä. Hän on kuitenkin pelannut omanikäistensä kanssa, joten ei tuo nyt mitenkään kauhean kummoiselta pistesaaliilta kuulosta, kun otetaan huomioon, että kaverin pitäisi dominoida tuolla varrella ihan pystyyn.
   
 25. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Huomasin juuri että Al MacInniksen ja Al Iafraten pojat pelaavat samassa junnujoukkueessa, Kitchener Rangersissa. Huvittava yhteensattuma. MacInnis ja Iafrate kun olivat ne liigan pelottavimmat viivatykit aikanaan kun tuli aloitettua NHL:n seuraaminen, ja taitaapa noilla kahdella vieläkin olla yhdet historian kovimmat lämäritulokset hallussaan.

  Al Iafraten poika Max oli varausikäinen jo 2012 draftissa, mutta on jäänyt varaamatta kaksi kertaa, eli mistään kovasta lupauksesta ei taida olla kyse. Al MacInniksen poika Ryan sen sijaan on varausikäinen ensi kesänä, ja nähtäväksi jää saako varausta.