Tsekki - Suomi la 18.2.2006

  • 106 920
  • 649
Tila
Viestiketju on suljettu.

ERommel

Jäsen
Otetaan esim jos Jarkko Ruutu taklaisi vaikka Joe Sakicin samalla tavalla kuin Jagrin, luuletteko ettei Kanukit kostaisi taklausta, vaikka Selanteelle? Jos Ruutu tekisi samanlaisen töötin mitä Jagrille, sen jälkeen kannattaa pitää ne omat tähtipelaajat pois laidoista. On nimittäin Doan, Bertuzzi, Pronger ja kumppanit tarvittaessa kovia taklaamaan Suomen tähtipelaajista ilmat pihalle. Eihän siinä mitään jos saadaan Sakic pois ja itseltä lähtee vain Ruutu, mutta jos sen jälkeen Suomelta lähtee vaikka SKoivu tai Lehtinen? Ei enää kuullostakaan niin hyvälle.

Ja oli Suomen onni ettei Tsekeillä ollut Fischer tunnetuista syistä mukana. Olisi voinut tulla kunnon tööttejä myös Suomen tähtipelaajiin...
 

Juanito

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mahtava peli Leijonilta! Ykkösketjun peli on nautittavaa katseltavaa ja Niittymäki pelaa suurella itseluottamuksella. Mieheltä löytyy jo Lehtosen päänahka Calder Cupin finaaleista viime keväältä, joten kasetti tuntuu kestävän kovemmassakin paikassa kivasti. Antti Laaksonen on saanut arvostelua joiltakin kirjoittajilta, mutta katsokaapa miehen peliä alivoimalla. Hirvittävä määrä työtä ja fiksuja ratkaisuja.

Ruudun tilanteeseen liittyen, olisiko nyt aika joukkueemme GM:n, Jari Kurrin, tulla esiin ja osoittaa seisovansa pelaajiensa takana? Edellisissä olympialaisissa Kurrin kollega vaahteralehtipaidoista piti veretseisauttavan puheen Kanadan kontattua ensimmäisissä peleissä. Tämän jälkeen joukkue marssi voitosta voittoon. Nyt Kurrilla olisi hyvä paikka kiillottaa kilpeään ilmoittamalla itsensä, ja koko joukkueen olevan Ruudun "puolella".
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
ERommel kirjoitti:
Otetaan esim jos Jarkko Ruutu taklaisi vaikka Joe Sakicin samalla tavalla kuin Jagrin, luuletteko ettei Kanukit kostaisi taklausta, vaikka Selanteelle? Jos Ruutu tekisi samanlaisen töötin mitä Jagrille, sen jälkeen kannattaa pitää ne omat tähtipelaajat pois laidoista. On nimittäin Doan, Bertuzzi, Pronger ja kumppanit tarvittaessa kovia taklaamaan Suomen tähtipelaajista ilmat pihalle.

Bertuzzilta en todellakaan odottaisi kostoksi ainakaan taklauksia, vaan jotain todella mielenvikaista tappoyritystä tuossa tapauksessa. Hieno juttu, että NHL antaa miehen pelata olympialaisissa, vaikka siviilikanne odottaa kotimaassa. Jereltä (siis Karalahti) evättiin osallistuminen World Cupiin, ainoastaan siksi kun oli ottanut kaljaa, niin kuin kunnon suomalaisen pitääkin. Siinä vahingoittaa korkeintaan itseään, mutta tämä kertoo itse asiassa koko Pohjois-Amerikan kieroutuneista arvoista.

Suomi ei pelannut eilen mitenkään älyttömän hyvin, mutta silti se riitti voittoon. Zidlicky teki pari komeaa ylivoimamaalia, joita ei missään nimessä voida pistää Niittymäen piikkiin. Berg pelasi paremmin kun uskalsin etukäteen odottaa. Seuraavassa pelissä odotankin mieheltä samaa, mikä voi olla valitettavasti liikaa vaadittu. Ollin avausmaali oli hienosti rakennettu, Saku ei olisi enää hirveästi parempaa syöttöä pystynyt OJ:lle tarjoamaan.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Aika hyvin homma käännetty täällä. Ja aika erilaista kuvaa voisi saada riippuen siitä mitä mediaa seuraa. Iltalehdessä katsoivat tilanteen aiemmin esitetyllä, joissain medioissa oltu maltillisempia ja monissa suoraastaan telotettu Jarkko. Jakke lähti pehmittämään Jagria, kuten kuuluukin. Itse asiassa, en edes ensimmäiseksi kiinnittänyt huomiotani vauhtiin, koska tuossa tilanteessa se oli aika perus. Käsi kiinni vartalossa, jalat kiinni jäässä, taklaus sivusta päin. Jagr pelasi ihmeen kumarasti laidan vieressä, mutta toisaalta, kamppailutilanteessa olevan pelaajan taklaaminen ulkopuolisena näyttää aina pahalta. Mutta Jaken pelityyli on aika selkeä, liikoja ei jarrutella. Jokunen seurakaveri Jagsilla jäällä tilanteessa ja Nemo meillä, mitenhän Ville tilanteen näki? Tuskin mitenkään. Numppa pelasti Ruudun vanhan seurakaverinsa Malikin pihdeistä.

Ei tuosta kyllä saa törkeetä tekemälläkään, pienista nyansseista koskien taklaajan/taklattavan vastuuta sekä vastustajan kunnioittamista voi aina kiistellä. Näin nyt kävi, ei mitään täysin tuomittavaa muttei mitään suuren juhlankaan aihetta. Kyllä esmes kanukit tänä iltana varmasti pyrkii pommittamaan ykkösen miehiämme puskista. Äijien täytyy vaan olla hereillä ettei esimerkiksi Regehr tartuta flunssaa.

Maailman valtias Jagr ja kiekkokenttien kauhu Ruutu...äärimmäisen looginen parivaljakko, aika helppo Jarkko on ampua tuon tilanteen jälkeen. Että sattuipas turhankin sopivasti, länsinaapurissa Jakke saa sentään pelkkiä haleja (: no, purkoon huuleensa.
 

rokka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Canadiens, Manchester City
Hemingway kirjoitti:
1. Ruutu näki, että Jagr oli irti laidasta pää alhaalla.
2. Aikaa reagoimiseen oli yllin kyllin.
3. Ruutu tuli täysin puskista.

1:
Videoita tutkimalla ilmenee seuraavaa:

Jagrin ylävartalo on 20-40cm päässä laidasta
Vasemman jalan luistin on kiinni laidassa.
Jäältä päin katsoessa ainakin videokuvan perusteella on vaikea määrittää Jagrin asemaa suhteessa laitaan.

2:
Aikaa reagoimiseen oli, mutta varsinaista syytä taklaamatta jättämiseen ei.
Pään laskeminenkin tapahtui reagoinnin kannalta liian myöhään.
Jokainen taklaushan on tavallaan yritys vahingoittaa, mutta en millään pysty uskomaan Ruutun syyllistyneen tarkoitushakuiseen loukkaannuttamiseen.

3:
Puun takaa ne parhaimmat töötit usein tulevat. Tässä tapauksessa vaaraksi muodostui Jagrin antiikkikypärä ja Ruutun peruuttelematon pelityyli. Nykyaikaisella kypärällä verta tuskin olisi nähty ja ilman kypärää olisi nähty mustelma otsassa.

Kaikenkaikkiaan kyseessä on yhdistelmä pientä varomattomuutta ja erittäin paskaa tuuria.
 

Hemingway

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sapko
rokka kirjoitti:
Puun takaa ne parhaimmat töötit usein tulevat. Tässä tapauksessa vaaraksi muodostui Jagrin antiikkikypärä

En ymmärrä, miksi tuohon kypärään keskitytään. Jos niska taittuu, niin ei siinä kypärä auta.
 

tiikeri

Jäsen
Mahtavaa Jarkko Ruutu! Toivottavasti kaveri jatkaa samaan malliin ja tuhoaa jatkossakin vastustajia näillä puhtailla niiteillään. Jos ei kestä katsoa lajia jossa tapahtuu kontakteja, voi siirtyä huoletta vaikka curlingin pariin. Siinä ei satu pipiä ja kaikilla on kivaa.

Ruutu on Suomen joukkueen tärkempiä pelaajia, siinä missä Selänne, Koivu ja Lehtinenkin. Fyysisyyden lisäksi Ruutu on kehittynyt selvästi myös kiekollisessa pelissä viime vuosina.
 

werty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvä taklaus Jarkolta. Mielestäni puhdas. Ainut asia mikä tilanteesta teki oikeastaan vaarallisen oli se Jagrin viime hetken kyyristyminen, jolloin Jarkolla ei ollut enää mitään mahdollisuuksia välttää taklausta.
Jos rangaistuksia on pakko antaa, niin oikea tuomio olisi ollut sama kuin noutajalle, eli 2+2 minuuttia!
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Laitampa tähänkin ketjuun tämän:

Täysin turha väittää, että tuo taklaus oli sääntöjenmukainen. Ruudulla ei ollut mitään muuta tarkoitusta kuin vahingoittaa vastustajaa, joka nyt sitten sattui olemaan Jagr. Oikea tuomio Ruudulle olisi koko kisoista sulkeminen ja ikuinen porttikielto Suomen maajoukkueeseen. JARKKO RUUTU ON SIKA!
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Nyt kun katsoin tuon videon, niin en edelleenkään muuta mielipidettäni, Ruutu ajoi todella törkeästi kyynärpäällä päähän. Ruma ja sikamainen taklaus ja mies pitäisi edelleenkin sulkea kisoista. Nuo otteet eivät kuulu jääkiekkoon.
 

rokka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Canadiens, Manchester City
Hemingway kirjoitti:
En ymmärrä, miksi tuohon kypärään keskitytään. Jos niska taittuu, niin ei siinä kypärä auta.

jos ja jos...

Kypärästä puhutaan tässä tapauksessa siitä syystä että se aiheutti taklauksesta syntyneen vamman.
Yritin painottaa viestissäni kyseisen tapauksen eri vaikuttajia, ilmeisesti epäonnistuen.

Tietääkseni Jagr ei taittanut niskaansa.
Vaikka olisi taittanutkin, niin lähtökohdat taklaukseen ryhtymiselle eivät silti olisi erilaisia.
 

Petski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Avalanche
Suomelta hieno voitto. Ykkösketju on hurjassa vireessä ja Niittymäki näytti olevansa kunnon ykkösmolari. Tuli muuten Mertarannaltakin hieman piikkiä Kiprun suuntaan kun mies kehui Niityn loistavia otteita: "Siellä saa muut miehet lomailla vaikka Hawajilla kun tämä mies seisoo Suomen maalilla". Kolmos- ja nelosketjuilta tarvittaisiin vähän avustusta maalien tekoon, sillä kun pelit kovenevat ja vastustaja ottaa ykköskenttää pois pelistä niin voi maalintekijät loppua.

Nieminen teki eilen juuri sitä mitä häneltä ja Ruudulta odotetaan. Suora ajo maalille, siinä seistään ja ihmetellään ja hankitaan vastustaja jäähylle. Tuo Ruudun taklaus kasvoi näin suuriin mittapuihin vain koska taklaajana oli Jarkko Ruutu, taklattavana Jaromir Jagr ja jäälle tuli verta.

tiikeri kirjoitti:
Jos ei kestä katsoa lajia jossa tapahtuu kontakteja, voi siirtyä huoletta vaikka curlingin pariin. Siinä ei satu pipiä ja kaikilla on kivaa.
Älä älä väännä vitsiä tästä meidän uudesta kansallispelistä :)
 

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
Hemingway kirjoitti:
En ymmärrä, miksi tuohon kypärään keskitytään. Jos niska taittuu, niin ei siinä kypärä auta.

Keneltä tässä nyt on niska taittunut?

Mies pelaa omasta halusta tuollaisella kypärällä, joten silloin vastuu on myös hänellä itsellään. Kunnolllisella, sääntöjen mukaisella kypärällä ei olisi tuollaista haavaa tullut. Ruudulta puhdas niitti, NHL:n ykköspistemiehen pitää osata ottaa taklauksia vastaan. Loukkaantuminen on tottakai ikävä juttu, sellaista ei toivo kenellekään, mutta Jagr ottaa riskin pelatessaan tuollaisella lelukypärällä.
 
Viimeksi muokattu:
Nyt tuon taklauksen olen katsonut hidastettuna 10-20 kertaa ja osaan sanoa vain seuraavat asiat:

1. Jagrin luistin oli laidan vieressä. Oliko se kiinni, en ole varma koska en omaa kiikareita enkä jaksa alkaa zoomailla.

2. ..mutta ylävartalo oli irti laidasta.

3. Kypärällä ei ollut mitään tekemistä itse tilanteessa koska mies paiskaitui laitaa päin niin että pää vääntyi ja kasvot osuivat laitaan.

4. Ruutulla oli 2-3 metriä ennen tilanne aikaa päättää, ajaako päin vai väistääkö. Ruutu ajoi päin.

5. Itseä hämmästytti, kun kaveri oli kuin ei mitään olisi tapahtunut. Taklaus olisi voinut tehdä todella pahaa jälkeä.

Itse lopetan tuosta taklauksesta keskustelun tähän. Jos taklaaja olisi ollut Tsekkipelaaja ja kohde Selänne/Lehtinen/Koivu olisiko ollut toinen ääni kellossa?
 

Grillmeister

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ote IIHF:n säännöistä:

520 - LAITATAKLAUS
a) Pelaajalle, joka vartalotaklauksella, poikittaisella mailalla, kyynärpäätaklauksella, ryntäämällä
tai kampittamalla aiheuttaa vastustajan rajun kaatumisen laitaa vasten, tuomitaan
erotuomarin harkinnan mukaan:
- Pieni rangaistus (2’)
tai
- Iso rangaistus + automaattinen pelirangaistus käytöksestä (5’ + PRK)
tai
- Ottelurangaistus (OR)
b) Pelaajalle, joka vahingoittaa vastustajaa laitataklauksen seurauksena, tuomitaan erotuomarin
harkinnan mukaan:
- Iso rangaistus + automaattinen pelirangaistus käytöksestä (5’ + PRK)
tai
- Ottelurangaistus (OR)


En ole erotuomari. Mutta minusta tätä sääntöä voitaisi tulkita siten, että taklauksen ei tarvitse sinänsä olla sääntöjenvastainen (kyynärpäät ylhäällä tai päähän kohdistuva) ollakseen kuitenkin laitataklaus. Ei tuossa säännössä myöskään sanota, että laitataklaus edellyttäisi taklattavan olevan aina irti laidasta. Tietysti voitaisi ajatella, että "raju kaatuminen laitaa vastaan" edellyttää laidasta irti olemista.

Siinäkin tapauksessa, että Ruudun taklaus ei täyttäisi laitataklauksen tunnusmerkistöä, se oli mielestäni törkeä. Cheap shot. Kyse on vastustajan kunnioittamisesta. Jagr ei ollut valmistautunut taklaukseen, ja Ruutu varmasti tiesi, että Jagr voi loukkaantua taklauksen seurauksena.

Mutta, kuten sanottu, vielä paljon törkeämpiäkin taklauksia on nähty. Vastuuta pitää olla myös taklattavalla. Pää on syytä pitää ylhäällä, ja huonoja varusteita käytetään tosiaankin omalla vastuulla. Ruudun saama rangaistus oli minusta ihan kohdallaan, sillä edellytyksellä, että mitään pelikieltoja ei enää tule.

Liikuttava on kuitenkin tämä sinivalkoisten värilasien voima. Voi vain kuvitella sitä itkun määrää, Jos Ruudulla olisikin ollut tuossa tilanteessa IFK:n paita päällään ja Jagrin tilalla minkä tahansa SM-liiga-joukkueen tähtipelaaja. Olisikohan esim. Liljaniemi rientänyt puolustamaan Ruutua, jos Jagrin tilalla olisi ollut vaikkapa Voutilainen?
 
Viimeksi muokattu:

jja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Wild #9
Mielenkiintoista tuo median suhtautuminen asiaan.

Grab kertoi, että NHL:n olympiasivut syyttivät vielä illalla Ruutua kyynärpäätaklauksesta (en älynnyt ottaa sivua talteen), nyt rumista tempuista ei lue enää mitään.

Lähes sama toistui YLE:n sivuilla. Aluksi "Ruutu pimeni", myöhemmin sattui vain ikävä tilanne.

Täällä ei ole juurikaan puututtu siihen, että Tsekki-pelikin oli loppujen lopuksi aika rikkonainen, kuten aiemmatkin pelit, joten 5-5-peliä neljällä kentällä ei kovin paljon ehdi tulla. Jos tuomarilinja jatkuu tuollaisena, niin sitä ei tulekaan.

Johtopäätökset:
- Ei oikeastaan ole hirveänä väliäkään sillä, miten 3- ja 4-ketjut pärjäävät "normaalipelissä", varsinkaan maalinteossa.
- Alivoiman täytyy toimia. Nyt kohtuullista, mutta parempaan pitää pystyä.
- Ylivoiman toimittava. Näyttää hyvältä.
- Niittymäki ei saa päästää yhdessäkään pelissä kahta maalia enempää. Ei Suomi tuolla rosterilla kuitenkaan kolmea, neljää maalia enempää pelissä tee.
- Suomi hyötyy nykyisestä tuomarilinjasta. Ylivoima on ennenkin ollut Suomen vahvuus.
 

Padis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Grillmeister kirjoitti:
Liikuttava on kuitenkin tämä sinivalkoisten värilasien voima. Voi vain kuvitella sitä itkun määrää, Jos Ruudulla olisikin ollut tuossa tilanteessa IFK:n paita päällään ja Jagrin tilalla minkä tahansa SM-liiga-joukkueen tähtipelaaja. Olisikohan esim. Liljaniemi rientänyt puolustamaan Ruutua, jos Jagrin tilalla olisi ollut vaikkapa Voutilainen?

ihmettelen edelleen missä viipyy "Liljaniemi kolumnia kehiin perkele" tarina muista sattumista jääkiekon parissa. Kovasti miehen asenne eroaa sm-liigasta.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Käännetäämpä asia näin päin. Sovitaan, että Ruutu ei olisi töötännyt Jagria ollenkaan. Suomelle oli tulossa jäähy ja siirretyn rangaistuksen aikan Tsekki olisi tehnyt maalin. Moniko täällä ihmettelisi, "mitä vittua se Rudykin tuolla tekee, kun olis ollu paikka ajella Jagr, mutta ei uskaltanut". Olen satavarma, että täällä keskusteltaisiin juuri siitä tällä hetkellä. Mielestäni Ruutu toimi juuri, kuten tuossa tilanteessa pitää, joukkueen puolesta.
 

Monte-Cristo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sens, sympatiat Kerholle
Graham kirjoitti:
Ollaan nyt kiitollisia että tsekkikin sai jäähyn tilanteesta niin ei tarvinnut koko 5min alivoimaa pelata. Tsekki olisi hyvin voinut karata johtoon sen ylivoiman aikana. Tuuria oli ettei Jarkon hörhöilystä koitunut suomelle ongelmia.
Jarkon hörhöily nimenomaan pelasti Suomen alivoimalta. Kaksi minuuttia oli tulossa (M-Koivulle muistaakseni), joten alivoima oli saletti. Ruudun puhdas taklaus pahvikypäräiseen, viime hetkellä kyyristyvään Jagr-meisteriin sai tshekit käymään Jarkon kimppuun, mikä tasoitti puntit.

Jarkko Ruutu on paitsi hyvä jääkiekkoilija, myös suuri taktikko. Kiitos Jarkko Ruutu! Ja pikaista paranemista Jaagerille, palaathan kaukaloon oikea kypärä päässä. Jääkiekko on edelleen kontaktilaji.
 

Lambert

Jäsen
Suosikkijoukkue
La islas
Kertoo aika paljon siitä kuinka vähän täällä (Jatkoajassa) ja yleensä Jääkiekko-nimisestä pelistä ymmärretään. Tai ehkä ymmärrys on liian rankka lause, puhutaan vaikka pelin sisäisten asioiden arvotuksesta. Hienon kiekkopelin jälkeen puheenparsi pyörii yhden taklauksen ympärillä. Eikä oikeastaan siinäkään, vaan yhden laitahyökkääjän ympärillä.

Toimittaja Liljaniemi laatii pelin jälkeen ensitöikseen puolestapuheen taklaajan hyväksi. Ottamatta kantaa tapahtumaan, vaikea on kuvitella, että jos samainen laitahyökkääjä olisi viime kaudella tehnyt saman tempun vaikkapa J.Voutilaiseen - olisiko argumentointi ollut vastaavanlainen?

Joo, mutta jutun pointti on se, että kun tietoisuus jostain on expertiisiin nähden pieni - tunne sanelee. Visa versa, kun tietoisuus on korkea, tunne jää taakse - järki sanelee.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Pascal Lemoix kirjoitti:
"Korjataan nyt sen verta, että Ruutu aiheutti vain minuutin alivoiman. M.Koivu sai kahden minuutin jäähyn jo aikaisemmin."

Strakan toinen kakkonen kuittasi Koivun jäähyn ja toinen lyhensi Jarkon vitosesta kaksi minuuttia, jotka pelattiin neljällä neljää vastaan.
Jep, mutta molemmat Strakan kakkoset tulivat Jarkon taklauksen seurauksena. Ilman Ruudun taklausta Suomi olisi pelannut alivoimalla 2 minuuttia (ellei Tsekki olisi tehnyt siirretyn jäähyn aikana maalia, kuten olisi voinut käydä), nyt Suomi pelasi alivoimaa 3 minuuttia. Ero oli siis 1 minuutti.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Ultra kirjoitti:
Aivan pehmusteet ovat eri materiaalia. Mutta vaikkei tämä HH 215 olekkaan suora retro kopio tuosta VM:stä niin on rakenteellisesti aika samanlainen. Esimerkiksi tuotteen ympärys mitat ovat lähes identtiset VM:n kanssa. Huom. Ne vaahtokumipehmusteet pitää repiä ulos tästä HH 215 potasta jotta se mahtuisi aikuisen päähän. Ehkäpä ne laitettiin tähän tuotteeseen juuri sen takia jotteivat aikuiset sitä käyttäisi.
Kypärät ovat aivan erilaista materiaalia, vanha on huomattavasti ohuempaa/pehmeämpää muovia.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
snumi kirjoitti:
Tosiasiat: - Jere Lehtinen (Espoon junnu) pelasi itsensä läpi Saku Koivun ja Marko Jantusen Tupu-Hupu-Lupu ketjussa SM-liigassa 1994-1995 TPS-paidassa (Maajoukkueessa Jantusen korvasi eräs Ville Peltonen), voittivat yhdessä jopa sitten sen ainoan Suomen MM-tittelin ja sitten molemmat lähtivät NHL-tähdiksi...
Jep jep. Tosiasioita korjattakoon että Jantunen ei edes pelannut enää tepsissä 94-95 ja ketju oli Lehtinen-Koivu-Summanen. Tupu-Hupu-Lupu-ketjuksi sitä ei myöskään kutsuttu, kutsuttu sillä Summanen ei muistattanut (eikä muistuta vieläkään) pikkuankoista ketään. Ainoastaan maajoukkue-ketjua kutsuttiin tuolla nimellä.

Minun mielipiteeni on että Lehtinen olisi tehnyt läpimurtonsa aivan samalla tavalla Espoossa kuin TPS:ssäkin tuolla kaudella. 92-93 kaudella hän oli jo Espoon kolmanneksi paras pistemies (93-94 TPS:ssä vasta neljäntejä joukkueen sisäisessä).
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Harkins#33 kirjoitti:
http://tuomas.kapsi.fi/Kuva1.jpg

Olisiko Ruudun tuossa kohdassa jo pitänyt osata ennustaa, että Jagr "pistää päänsä pensaaseen" juuri ennen taklausta?
Itse olisin toiminut samoin, kuin Jakke.
Tämä kuva kertoo helvetin hyvin sen, että ainoa, joka taklauksesta teki vaarallisen, oli Jagr itse.

oiler99: "Nyt kun katsoin tuon videon, niin en edelleenkään muuta mielipidettäni, Ruutu ajoi todella törkeästi kyynärpäällä päähän."

Näytä minulle video, jossa Ruutu osuu päähän. Jagr pää osuu laitaan mutta Ruudun taklaus ei missään vaiheessa osu päähän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös