Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu saa selailla palstaa seuraavan viikon ajan ilman kirjoitusoikeuksia, sillä hänen Helsinki Garden -ketjuun kirjoitettu viestinsä oli aivan turha, sisälsi pelkästään pään aukomista ja lisäksi lainauksen sisältöäkin oli muutettu.

Sulje ilmoitus

Treidispekulaatiot ja huhut 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Lico, 07.06.2018 klo 14.18.

 1. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Saat sen kuulostamaan ihan siltä, kuin se olisi pelkästään Flyersin päätettävissä. Talbot on voitu hommata jatkoa kaavaillen ja Talbotkin on voinut olla jatkon kannalla, mutta Talbotinkin mieli on voinut muuttua. Siksi juuri kyselin edes joistain huhuista, ennen kuin häntä naulataan varmaksi Flyersin kakkosveskariksi.

  Lainaus:
  Ja Duchene muistaakseni mainitsi Columbuksessa jatkamisen mahdollisesti olevan "great thing". Siltähän sekin vaikuttaa, vaikka ei se jatko sielläkään kokonaan ole suljettu pois.

  Lähinnä siksi tuosta kysyin, koska alkuperäisessä viestissä haussa sanottiin olevan kakkosmaalivahti. Ja niinhän se onkin, ainakin niin kauan, ennen kuin Talbotilla on nimi jatkopaperissa. Jos Talbotin jatko julkaistaan, kakkosmaalivahdin tarve häipyy. En nähnyt minkäänlaista ristiriitaa tai tulevaa maalivahtiongelmaa Jay79:n viestissä, mihin seuraavassa viestissä viitattiin. Lähinnä sitä tässä ihmettelin, että ei kai tuota jatkoa kuitenkaan varmaksi voi vielä laskea kun maalailtiin jo ongelmia, ja ei näemmä (ainakaan vielä) voi. Odotellaan.
   
  Viimeksi muokattu: 12.06.2019 klo 13.21
 2. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Frank Seravelli:
  Sounds like Kevin Hayes was impressed by his visit with #Flyers. Money talks, so we’ll see, but they have work to do to entice him not to go to market. My understanding is PHI isn’t No. 1 on his list at the moment. That can change. I believe he’d be intrigued by #CBJ and #Coyotes

  Flyers yksi vaihtoehto, mutta ei näillä näkymin se todennäköisin.
   
 3. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Laitetaan tänne vielä Chicago-ketjussa mainittu huhu, että Gardiner olisi McGuiren mukaan vahvasti Chicagoon tai Minnesotaan menossa. Tiedä sitten, mihin lähteisiin perustaa näkemyksensä, kun joukkueet eivät saa vielä edes keskustella UFA-pelaajien kanssa. Wildin beat writer Russo twiittasi, että ainakin Chicagon osalta huhu pitäisi paikkaansa.
   
 4. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Blackhawksia on nyt yhdistetty useampaan nimeen, joista viimeisimpänä mainittu Jake Gardiner. Homma alkoi Kevin Hayesistä, jatkui muutama päivä sitten Ryan Murraylla ja nyt Gardinerilla.

  En ymmärrä mahdollista Gardinerin hankintaa, sillä hänen tyyliselleen puolustajalle ei ole tarvetta. Murray istuisi kuin nakutettu myös iän puolesta tuohon nykyiseen kuusikkoon, mutta Gardiner olisi käytännössä pieni upgrade Erik Gustafssoniin, joka hänkin jakaa mielipiteitä.

  Ainut skenaario, jossa täysin hyväksyisin Gardinerin signauksen sisältäisi Gustafssonin kaupatuksi tulemisen ykköskierroksen varausvuoroon sekä kaikista klausuuleista irtautumisen siitä Gardinerin tulevasta mammuttisopimuksesta.

  Jätetään Seabrook tietysti pois laskuista, sillä realiteetit.
   
  secord tykkää tästä.
 5. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Täysin samaa mieltä. Gustafsson tulisi kaupata, jos Gardiner hankitaan enkä tiedä olisiko siinäkään mitään järkeä. Mielummin pitäisin Gustafssonin näissä olosuhteissa.
   
 6. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  En ole nähnyt Gustafssonin pelejä pahemmin, enkä tiedä, miten Blackhawksin kannattaisi toimia tilanteessa. Yleisesti ottaen Gardiner on mielestäni parempi pelaaja kuin hänen maineensa on. Toronton media ja fanit osaavat vierittää välillä tehokkaasti kuraa syntipukkiensa niskoille, usein aiheettomastikin tai ainakin vikoja aika paljon liioitellen.
   
 7. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Gardinerin kohdalla kaikki riippuu siitä hinnasta mitä hänelle joutuu maksamaan. Kyllä se mun haukkoihin tuolla samalla lapulla millä nyt pelaa mahtuisi helposti, mutta hintahan tulee olemaan paljon kovempi. Gardiner nyt taitaa kuitenkin olla se toiseksi paras UFA-puolustaja markkinoilla, niin eiköhän sille joku maksa ison lapun.
   
 8. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Samaa mieltä tästä. Gardiner tulee olemaan hyvä pakki sille seuralle, joka hänet signaa. Etenkin jossain hiljaisessa kiekkomarketissa tulee olemaan huomaamattoman hyvä.

  Torontossa ei tule tapahtumaan muuta kuin että syntipukin viitta siirtyy seuraavalle.
   
 9. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Erik Gustafsson ei varmasti ole aivan Gardinerin tasoinen pelaaja, mutta onko paljoa huonompi kuitenkaan? Gustafsson pelasi viime kaudella poskettoman tehokkaan kauden pakille ja petrasi myös puolutussuntaan selvästi. Kyllä minä 1,2 miljoonalla pitäisin Gustafssonin, kuin Gardinerin ties minkälaisella lapulla. Tietenkään mikään pakko ei Gustafssonia olisi myydä, mutta Gardinerin kaltaiselle pakille ei olisi kyllä mitään tarvetta.
   
 10. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Lainaus:
  Niin siis tottakai Gustafsson tuolla ilmaisella lapulla tämän kauden tulokseen nähden. Gustafsson tulee toki saamaan todella suuren palkan korotuksen tämän kauden jälkeen ja sitten nähdään, että missä seurassa pelaa. Gardiner olisi kuitenkin tuon meidän puolustuksen paras pelaaja, enkä minä näe mitään syytä sille miksi Gutafsson ja Gardiner eivät mahtuisi samaan puolustukseen. Paljon mieluummin minä ottaisin kuitenkin Gardinerin inhimillisellä sopparilla, kuin aiemmin huhutun Murrayn. Mutta kuten totesin aiemmin niin Gardinerin soppari tulee luultavasti karkaamaan niin korkeaan hintaan, että parempi kun ei olla mukana kisassa.
   
 11. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Minuakin jaksaa aina hieman ihmetyttää nämä. Miten ihmeessä tässä vaiheessa voisi olla tiedossa mihin pelaaja on seuraavaksi menossa kun ei saa edes neuvotella muiden joukkueiden kanssa. Ymmärrän tietenkin sen, että pelaajilla saattaa olla oma toivelista ja heidän omat suosikkityönantajansa ovat saattaneet vuotaa jotain kautta mediaan, mutta kun ei ole tiedossa sitä rahamäärää mitä mistäkin voidaan tarjota. Tai mitä muuta pelaajalle pystytään lupaamaan pelajaan roolista, joukkueen vahvistamisesta jne. Esimerkiksi tuo Kevin Hayes. Hän oli vakuuttunut Flyersista nyt kun on päässyt keskustelemaan heidän kanssaan. Silti pitää samaisen huhun mukaan Columbusta ja Arizonaa houkuttelevimpina vaihtoehtoina. Siis, vaikka tietää mitä Flyers tarjoaa, mutta ei voi mitenkään tietää mitä kaksi muuta tarjoavat. Puhumattakaan niistä liigan noin 10 muusta joukkueesta, jotka Hayerin perässä enemmän tai vähemmän ovat.

  Vai olenko liian naiivi kun kuvittelen, että mitään neuvotteluja, edes epävirallisia, ei käydä tässä vaiheessa?
   
 12. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Mikä on inhimillinen sopimus? Gardiner tulee saamaan isomman sopparin kuin millä nyt pelasi, se on päivänselvä juttu. Gustafsson tulee myös saamaan palkankorotuksen ensi kesänä, mutta se on todennäköisesti kuitenkin maltillisempi mitä Gardinerin uusi sopimus tulee olemaan. Ja itse ottaisin loukkaantumisista huolimatta Murrayn mielummin Chicagoon kuin Gardinerin.
   
 13. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Lainaus:
  Itse taas olen pitänyt itseä jotenkin naiivina, kun en nimenomaan ole uskonut ettei näitä jotain epävirallisia keskusteluja näissä UFA-tilanteissa käytäisi. Samat seurapomot ja agendit ovat kuitenkin toistensa kanssa tekemisissä jatkuvasti eri pelaajien osalta, joten en millään jaksa uskoa etteikö näissä keskusteluissa voisi asioida vähän lipsahdella kiinnostuksen tai jopa rahasummien osalta myös toisista UFA-pelaajista.

  En millään jaksa uskoa nykymaailmassa, että nämä ihmiset istuisivat omissa lasipurkeissaan kauden päättymisen jälkeen useamman kuukaudenkin ilman mitään kommunikointia.
   
 14. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Nykyään ufa-pelaajilla on tuo viikon neuvottelujakso ennen heinäkuun ensimmäistä, niin ne kolme minuuttia ikkunan aukeamisen jälkeen julkaistavat sopimukset eivät näytä samalla tavalla sääntöjen rikkomiselta kuin aikaisemmin.

  Vähän epäilen myös, että tuota neuvotteluviikkoa aika hyvin noudatetaan ja mitään sen ihmeempiä tunnusteluita ei ennen tehdä kumpaankaan suuntaan. Toki pelaajilla ja seuroilla on intressejä, joita he ehkä syöttävät näidrn insidereiden kautta julkisuuteen. Jos määrätty seura/pelaaja kiinnostaa erityisesti, niin ei se yleensä haittaa, jos asia on julkinen salaisuus.
   
 15. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Zaitsev-huhuja. Ainakin Vancouver ja Edmonton saattaisivat olla kiinnostuneita.

  Darren Dreger‏Varmennettu tili @DarrenDreger
  Trade discussions will heat up in the days leading up to next weeks draft. Mentioned Vancouver’s interest in Nikita Zaitsev last week. Sounds like the Oilers have some interest as well.
   
 16. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Lainaus:
  Kai se jossain 4-5m välillä olisi, mutta tiedän kyllä että 5m ei tule riittämään.
   
 17. JTX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, HPK
 18. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
 19. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Maple Leafs kauppaa Garret Sparksia.

  [​IMG]
  Pierre LeBrun

  ✔@PierreVLeBrun  Hearing from a few sources that the Maple Leafs have quietly been shopping Garret Sparks. The backup goalie, 25, has one year left on his deal paying him $750k.
   
 20. Joukkeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, ja muu pohjoinen Suomi
  Rinne myymässä taloaan, onko jotain treidiä tiedossa?
   
 21. Kaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hawks, SaiPa
  Lainaus:
  NHL WAM:in jaksossa tuo oli ainakin kevään korvilla tekemässä muuttoa uuteen taloon, joten oliskohan vain vanha mökki myynnissä?

  Predsissähän Peksi tulee uransa loppuun asti pelaamaan. No doubt.
   
 22. Malkkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Patrik Laine Suomessa pelaamassa golfia, oliskohan tulossa LeKiin?
   
  1stApril, Eekenator, Jnnkvst ja 8 muuta tykkäävät tästä.
 23. Gostisbehere Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia
  Lainaus:

  Rinteen talon myynnistä vastaava kiinteistövälittäjä kertoi Realtorille, että Rinne on viihtynyt asuinalueella, mutta halusi tyyliltään selkeälinjaisemman ja modernimman kodin.

  Nashville Tennesean ja Nashville Business Journal uutisoivat, että Rinne on on ostanut uuden kodin samalta asuinalueelta. Uuden kodin hintalappu oli 2, 2 miljoonaa dollaria, eli noin 1, 9 miljoonaa euroa.

  Tässä koko uutinen
  https://www.is.fi/viihde/art-2000006143687.html
   
 24. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Onko tämä nyt sitä suomalaista vaatimattomuutta, kun Marleaun myyntiin laittama Toronton kämppä on arvoltaan jotain lähes 12 miljoonaa?
   
 25. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  Eikös Marleaulla ole lapsia ihan pirusti, ehkä siinä piilee myös syy isompaan(?) kämppään.