Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Treidispekulaatiot ja huhut 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Lico, 07.06.2018 klo 14.18.

 1. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Omat sekä Matthews ja Marner. Kai niille leikkitilaa tarvii
   
  1stApril, Moses, Razzers ja 9 muuta tykkäävät tästä.
 2. Scipio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Panthers
  Lainaus:
  Nauroin ääneen.
   
 3. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Eikös Rinne ole majoittanut sekä Sarosta että Salomäkeä? Muistaakseni ainakin sillon kun poikien NHL-paikka ei ollut varma, niin asuivat Rinteen nurkissa. Nyt varmaan molemmilla oma kämppä toki.
   
 4. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins (Jokerit)
  "The Winnipeg Jets are listening to offers on forward Nikolaj Ehlers due to cap issues." Näkyi tulevan vastaan Complete Hockey Newsin facebook-feedissä, eikä varmaan ole mikään absoluuttinen totuus, mutta ei välttämättä ihan tuulesta temmattukaan. Tarjouksiahan voi aina kuunnella ja Jets on tosiaan aika tukalassa tilanteessa.

  Jets voisi ottaa esimerkiksi Määtän tai Johnsonin vaihdossa ja löisivät kaksi kärpästä yhdellä iskulla - tavallaan. Jetsille pitäisi vain myydä ajatus, että esimerkiksi Määttä tulee parempana takaisin kuin mennyt vuosi näytti. Ehlers puolestaan olisi häivähdys siitä speed kills -hockeysta joka varmaan kelpaisi Sullivanille vallan mainiosti, vaikka en olekaan ihan varma onko se sitä mitä Rutherford etsii. Päikseenhän tuo ei menisi joten olisi vaarassa, että Penguins joutuisi maksamaan ykköskierroksen varauksensa eikä siihen kyllä totuuden nimissä olisi oikein varaa.

  Paljon enemmän spekulaatio- kuin huhupohjalta, mutta sitähän varten tämä ketju on.
   
 5. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Määttä Ehlersiin? Ei jumalauta, eihän nyt 23v 60p hyökkääjää vaihdeta mihinkään rikkinäiseen kolmosparin tonttuun.
   
  Jay79 tykkää tästä.
 6. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins (Jokerit)
  Lainaus:
  Jetsin pointti olisikin mahtua palkkakaton alle, siksi he suostuisivat ottaa huonomman pelaajan. Eihän Jets tule saamaan hockey tradea ja vähentämään palkkoja missään nimessä. Kirjoittelin muuten myös ykkösvarauksesta kylkeen, mikä kompensoisi tasoeroa nostamatta palkkakuluja.
   
 7. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Luulen vain, että NHL:stä löytyisi aika monta jengiä, jotka olisivat valmiita tarjoamaan paremman paketin Ehlersistä. Vaikka Pens tuohon ykkösen vielä laittaisi mukaan.
   
  Rambokala ja Jay79 tykkäävät tästä.
 8. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Mun järkeen kävisi että:

  Trouba <> 2.sentteriin + sälää
  Ehlers <> hieman Troubaa kehnompaan ja edullisempaan pakkiin.

  Siitä sitten Connorit ja Laineet nimet paperiin ja jengi kasaan.
   
 9. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Huhuja Friedmanin 31 Thoughtsista. Mm. listaa aktiivisimmista joukkueista ja siitä, että Buffalo on kiinnostunut Jimmy Veseysta.

  9. There’s a ton of trade talk. Among the most aggressive teams: Buffalo, Calgary, Chicago, Minnesota, Nashville, Philadelphia, Pittsburgh, Toronto, Vancouver, Vegas, Washington and Winnipeg. Depending on how the draft goes, we could see some frenetic attempts to move up and down.

  The Sabres have talked to the Rangers about Jimmy Vesey. The Flames tested the market on James Neal. The Blackhawks are looking for a defenceman. Toronto’s asking price for Nikita Zaitsev is either another defenceman, or something they can use to get one. They will have no shortage of options if they do decide to move Nazem Kadri (Winnipeg is on his no-trade list, so he’d have to be approached about it.) Loui Eriksson’s agent, JP Barry, confirmed on Sportsnet 650 in Vancouver on Friday that it is time for the winger to move on. Other teams believe the Capitals are in total "go for it" mode.
   
 10. PJPT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Habs, SaPKo & Latvija
  Yksi Latvian parhaista alle 30-vuotiaista laitureista Ronalds Kenins on liittymässä huhujen mukaan Winnipegin leirille. Tämän tyyppinen haku olisi ymmärrettävä, kun Jets taistelee palkkakatto-ongelmien kanssa ja haluaa kuitenkin menestyä. He ovat jo joutuneet luopumaan Lemieux’n ja Armian palveluksista ilmaiseksi, ja tänä kesänä pitää tehdä taas raskaita päätöksiä. Neloskenttään tarvittaisiinkin halpoja pelaajia, mutta heidän pitäisi kuitenkin osata myös pelata. Jotkut ammattilaisuutta opettelevat märkäkorvat eivät yleensä ole optimaalisia ratkaisua menestystä tavoittelevalle joukkueelle, koska he ajattelevat usein vain omia tehopisteitä, eivätkä osaa pelata 2suuntaan.

  Kenins oli jo 5 vuotta sitten lähellä sopimusta Winnipegin kanssa, mutta Vancouver iski väliin, ja Ronalds viettikin siellä 2 seuraava kautta. 1suunnan sopimusta ei kuitenkaan kuulunut tuon jälkeen, joten hän palasi takaisin Sveitsiin. Kenins on pelannut Sveitsissä B-junnuista asti, joten hänet lasketaan NLAssa kotimaiseksi pelaajaksi. Palkkataso on silloin luonnollisesti korkea, koska maailmassa ei ole liikaa laadukkaita ”sveitsiläisiä”. Kovaan ulkkarikiintiöön kuulumattomat pelaajat ovatkin kullanarvoisia, eikä heitä täten juuri pelaa muualla kuin NLAssa tai NHLssä. Epätietoisuus ja ajoittainen farmissa pyöriminen jollain 90.000 palkalla ei tietenkään kiinnostanut pidemmän päälle laadukasta yleispelaajaa.

  Nyt se yhdensuunnan sopimus voisi olla tarjolla minimihinnalla, kun ongelmissa oleva joukkue tarvitsee miehiä jotka voi heittää suoraan sisään ilman opettelukausia. Keninsin tyttöystävä asuu myös 200km päässä Winnipegistä sijaitsevassa pikkukaupunki Kenorassa, joten naisasioidenkin kannalta tämä siirto olisi maukas Keninsille. Heikohko NLA-joukkue Lausanne sai kiinnitettyä laadukaan laiturin itselleen 3 vuoden pahvilla vuosi sitten antamalla palkankorotuksen ohella hänelle NHL-pykälän soppariinsa. Sveitsin suurseurat eivät olisi suostuneet moiseen kädenojennukseen, koska heidän ei ole mikään pakko sellaista tehdä.

  Lähde: Ronalds Ķēniņš atgriezīsies NHL?
   
  astraljava tykkää tästä.
 11. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Toi Ehlershän on tunnetusti Laineen paras kamu. Joten kun tosta Ehlers huhusta ekan kerran luin niin tuli mieleen että oiskohan juttu päästetty Jetsin toimistosta liikkeelle Laineen sopparineuvotteluja ajatellen. Ihan vaan muistutuksena siitä että jos Laine kinuaa liikaa rahaa niin se sitten tarkoittaa sitä että cäppiin on löydyttävä jostain tilaa ja se ratkaisu ei sitten ehkä mielytä Lainetta. Ei varsinaisesti siis mikään uhkaus vaan ihan kylmä fakta.
   
 12. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Tuskin kyse on mistään verhoillusta uhkauksesta. Jos Jets tarjoaa alle "markkinahinnan", niin OS:n riski kasvaa hurjasti. Tietenkin jos Jets tarjoaa sen 4-5 vuoden sopimuksen heille maltillisella rahalla ja Laine pääsee UFAksi heti kun RFA-vuodet loppuvat, niin se saattaa olla Laineesta houkutteleva tarjous. Tuossakin tapauksessa saattaa jonkun kiinnostavan seuran OS viedä voiton.

  Ei käy kateeksi Jetsin tilannetta.
   
 13. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Ehlerssin lähdöstä cap hitin alta on puhuttu sopimuksen julkistamisesta lähtien. Connorin hyvä kausi vain vahvisti spekulointia.
   
 14. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Muilla jengeillä ei varmasti ole mikään kiire auttamaan Jetsejä. Moni joukkue varmasti maksaisi vähän tai ei mitään. Varsinkaan kun ei ole takuuta miten hyvä Ehlers on, ja tuleeko tuosta sopimuksesta lopulta vain rasite. Tietenkin se vaikuttaa asiaan miten UFA-markkinoilla käy. Joku joukkue, joka ei saa haluamaansa, saattaa tarttua täkyyn vahvistaa rivejä Ehlersillä, varsinkin jos halvalla liikkuu.
   
 15. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Bruins tarvitsisi juuri Ehlersin kaltaista energistä pelaajaa kakkosketjuunsa. Tuskin siellä, tai missään muuallakaan, ihan hirveitä oltaisiin valmiita maksamaan, kun sopimus on noin haasteellinen tai ainakin sen hinta-laatu-suhde on epävarma. Kuitenkin Bostonissa palkkakattotilanne ei ole kovinkaan paha tällä hetkellä, joten voisi olla ihan hyväkin hankinta.
   
  astraljava tykkää tästä.
 16. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Ehlers "kamu-efekti" on jo korvattu signaamalla Laineen paras kamu LeKi:n ajoilta, eli Joona Luoto.

  Vaikka Luoto pelaisi farmissa, niin samassa kaupungissa on molemmat tiimit.
   
 17. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Lainaus:
  Minusta tuntuu, että Bruins haluaisi pitää Johanssonin, mutta mikäli se ei onnistu niin Ehlers halvalla ei varmasti olisi huono ratkaisu.
   
 18. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Bobin mukaan kaikki merkit viittaavat siihen, että Karlsson jatkaa Sharksissa.

  All signs are pointing to Erik Karlsson returning to SJ and re-signing with the Sharks, which would take the most prominent name off the 2019 UFA board.
   
 19. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Ehlersin palkka on isompi kuin mitä Johansson tulee todennäköisesti saamaan. Miten se auttaa Bruinsia? Ehlersilla tosin olisi potentiaalia kakkoskenttään asti, toisin kuin ehkä Johanssonista.
   
  Alamummo tykkää tästä.
 20. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Niin vähän olen Devilsinkään pelejä ehtinyt seurata, etten osaa arvioida Johanssonin tulevan sopparin hintaa. Jos jollain tuollaisella 5x4m sopparilla saataisiin sidotuksi (ehkä utopiaa?), ei olisi mahdotonta ottaa molemmat. Ehlers ja DeBrusk kakkoseen, ja pleijarien kolmosketju jatkamaan. Vaatisi kyllä Backesin siirtoa.
   
 21. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Lainaus:
  Nyt täytyy sanoa, että en ihan ymmärtänyt kysymystäsi, mutta parempihan se olisi Bruinssille saada pidettyä Johansson, kuin treidata kalliimpi Ehlers. Mun mielestä Johansson menee oikein hyvin kakkosketjussa.
   
 22. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Lainaus:
  Jep. TSN mukaan vuosittainen palkka olisi jopa 11.5 miljoonaa vuodessa ja vuosia olisi siis kaikki kahdeksan. Kova on lappu ja hikoilemaan pistää.

  'All signs' point to Erik Karlsson re-signing with San Jose Sharks - TSN.ca
   
 23. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Ymmärsin, että Johanssonin kohdalla on ongelmana se, että häntä ei saada pidättyä joukkueessa välttämättä korkeaksi nousevan palkan takia, joka huitelee varmaan jossain 4,5–5,5 miljoonan paikkeilla. Ehlersin palkka on 6 miljoonaa vuodessa, minkä takia häntä olisi vielä vaikeampaa saada mahtumaan joukkueeseen. Siksi en siis ymmärtänyt, miksi Ehlers olisi vaihtoehto, jos Johanssonia ei saa pidettyä joukkueessa. Tai siis, jos Bostonilla on varaa laittaa laituriin 6 miljoonaa, niin silloin Johanssonia ei pitäisi olla vaikea saada pysymään joukkueessa. Vaikka voihan se toki olla, että pelaaja haluaa itse vaihtaa maisemaa. Ja silloin tuo mainitsemasi kuvio olisi varmasti ihan ymmärrettävä.

  Itse pidän Johanssonia hyvän joukkueen (Boston) kolmosketjun pelaajana ja huonon joukkueen (Devils) kakkosketjun pelaajana.
   
 24. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  ^ Ehkä Devils on Bruinsia parempi joukkue, mutta Johansson on Bruinsin viidenneksi paras hyökkääjä ja sen puolesta heittämällä kakkosketjun kamaa. Kakkosessa Krejcin laidoilla pelanneet DeBrusk ja Kuhlman/Backes ovat ihan huumorikiekkoilijoita Mojoon verrattuna.

  Mutta siis, McAvoyn, Carlon ja Heinenin sopimusten jälkeen captilaa tuskin on puolikkaan Ehlersin vertaa, joten Johanssonin pitäminenkin voi olla haaste mahdillisista haluista huolimatta.
   
 25. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Okei, voi olla noinkin, ja vähän kärjistin asiaa turhaan. Muutenkin Bruinsissa ehkä vähän tasapainotettiin noita ketjuja laittamalla Johansson kolmoseen, vaikka pätevyyttä olisi ollut sinne Krejcin vierellekin.