Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Treidispekulaatiot ja huhut 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Lico, 07.06.2018 klo 14.18.

 1. Deko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
  Capin nousulle ei näy loppua, mutta en silti tiedä olisiko Canadiensilta kovin järkevä peliliike sitoa yli 18 miljoonaa 29-vuotiaaseen Karlssoniin ja kauden alla 34 vuotta täyttävään Weberiin seuraavan seitsemän kauden ajaksi. Pricenkin sopimus saattaa olla rasite jo muutaman vuoden kuluttua.
   
 2. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
  Lainaus:
  Näin on. Miksi ihmeessä Waddell antaisi parhaan kauppatavaransa (rightin pakin) saadakseen tilalle kaksi tarpeetonta palasta eli rivipakin ja rivilaiturin. Sen vielä ymmärtäisin, että toiseen suuntaan liikkuisi Kadri, mutta että Kapanen ja Zaitsev. Kun treidihuhuja lukee, niin tuntuu että torontolaismedialta ja Maple Leafs-faneilta on hämärtynyt käsitys heidän ylijäämäpelaajiensa kauppa-arvosta. Mitä erityistä Kasperi Kapanen tuo Carolinaan - tai oikeastaan mihinkään muuallekkaan? Hänen kaltaisiaanko pelaajia siellä tarvitaan? Hamiltonia voidaan haukkua miten paljon tahansa, mutta h-vetin paljon parempi pelaaja kuin Zaitsev.
   
 3. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Lindbohmilla on ensi kaudeksi vielä sopimus Lausannen kanssa ja Sveitsin liigalla ei ole mitään siirtosopimusta NHL:n kanssa joten vaatisi nyt ihan ensiksi tuon olemassaolevan sopimuksen purkua ennenkuin voisi tehdä NHL-sopimuksen. Toisekseen eiköhän Lindhbomillakin ole agentti joka hoitaa sopimusneuvottelut ja hänellä ei siten ole mitään tarvetta olla paikanpäällä siellä niitä varten. Eli yksinkertaisin vastaus lienee se oikea - ihan lomailemassa vaan. Chicago ei varmasti huonoimmasta päästä ole pelkkänä lomakohteenakin.
   
 4. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Voishan tuo olla neuvottelemassa tai sitten voisi vain olla reissulla entisessä pelikaupungissaan.
   
 5. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  My bad, olin siinä uskossa, että ruotsalainen vaimo. Pitäydyn silti kannassani, että Ottawa on paskimpia kaupunkeja NHL:ssä (ja maailmassa).
   
  Moses tykkää tästä.
 6. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Lainaus:
  Weberin sopimuksen loppuvuodet näyttävät kyllä siltä, ettei niitä pelata tai ei pelata ainakaan missään kannuun tähtäävässä seurassa. Eli väittäisin, että max neljä pelivuotta jäljellä. Sitten LTIR, amnesty buyout tms.
   
  DTremens tykkää tästä.
 7. Profet Jäsen

  Lainaus:
  Chicago on Lindbohmin vanha kotikaupunki. Yhteensä neljänä kautena pelannut kyseinen kaupungin AHL joukkueessa. Eiköhän kyse ole siis lähinnä vanhassa kotikaupungissa lomailusta.
   
 8. Jonechkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Florida Panthers
  Lainaus:
  Lainaus:
  Tosiaan. En muistanutkaan, että Bluesin farmi sijaitsi tuolloin Chicagossa. Kaiken järjen mukaan siis ainoastaan lomailemassa.
   
 9. müller Jäsen

  Lainaus:
  Monestiko olet Ottawassa käynyt? Uskoisin, että Suomestakin löytyy vähintään kourallinen Ottawaa tylsempiä kaupunkeja, vaikka en itse Kanadan pääkaupungissa ole koskaan käynytkään.
   
 10. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  Ilmeisesti Malkin + 1st <-> Huberdeau treidiä olisi suunnitteilla. Niin huhuilee NHLSuomi jonkin Quebiciläis lähteen perusteella:
  Quebeciläinen DansLesCoulisses-sivuston mukaan Pittsburgh Penguins ja Florida Panthers ovat käyneet neuvotteluita jättimäisestä vaihtokaupasta.

  DansLesCoulissesin toimittajan Maxime Trumanin ”erittäin vahvan” tietolähteen mukaan Panthers havittelee Penguinsin supertähteä Jevgeni Malkinia.

  Truman vahvisti, että Panthers on tarjonnut neuvotteluissa pääpalasena hyökkääjä Jonathan Huberdeauta.

  Malkinin lisäksi Panthers vaatii kaupassa vastikkeena myös Penguinsin ensimmäisen kierroksen varausta.

  DansLesCoulisses on saanut ennenkin huhuja oikein, sillä viime kaudella he tiesivät Alex Galtshenjukin ja Max Domin kauppaamisen etuajassa.

  NHLSuomi
   
 11. Murskaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Flyers
  Lainaus:
  Mielenkiintoinen huhu. En vain keksi yhtään syytä miksi Pittsburgh lähtisi tämmöiseen, joten ei tule tapahtumaan.

  Barkov + 1st ymmärtäisi

  Edit. Niin se oli siis vielä Pittsburghilta tuo 1st eikä Floridalta... ei hyvää päivää näiden juttujen kanssa
   
 12. hulkster19 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals, SaiPa
  Lainaus:
  Juuh :D

  Jotain lähdekritiikkiä näissä voisi käyttää, ja noi Suomikiekon klikkihuoraus-jutut kannattaa vain sivuuttaa saman tien.

  Edit: No ei ollut Suomikiekko, mutta vielä sitäkin epäilyttävämpi sivusto näyttää olevan kyseessä.
   
 13. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Instant ban pitäs niille jotka noilta sivuilta jakaa juttuja...
   
  Merovingi, Bourque#77 & KaljaVeikko tykkäävät tästä.
 14. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  No voi ny vittu, jätetään sit tuo suomenkielinen välikäsi pois:
  Dans Les Coulisses huhuilee Malkin + 1st <-> Huberdeau treidiä.
  Joko nyt kelpaa huhu-ketjuun vai saako tänne laittaa vain ja ainoastaan huhuja tsn:ltä ja sportsnetiltä?
   
 15. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jos tänne aletaan linkkaamaan kaikkien fanitilien fantasiahuhuja, niin menisi aika nopeasti hfboards-puuroksi. Ihan hyvä vaan, että pysytään niissä luotettavimmissa lähteissä.
   
  Merovingi ja Bourque#77 tykkäävät tästä.
 16. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Olen sitten vissiin vastaranan kiiski kun musta toi Malkin huhu kuulostaa uskottavalta. Ensinnäkin on hieman samanlainen treidihuhu kuin se Kessel eli hieman yli 30-kymppinen pelaaja jolla on kolme vuotta sopparia alla koitetaan vaihtaa noin 4-5 vuotta nuorempaan pelaajaan jolla on myös useampi vuosi sopparia jäljellä. Malkinilla ja Kesselillä on parhaat vuodet takana mutta ehkä hyviä muutama vielä jäljellä joten nyt niistä saattas saada vielä jotain kivaa ja samalla pääsis niiden cäphiteistä eroon. Ehkä Jim Rutherford ja omistajat on päättänyt että nyt on aika tehdä pieni nuorennusleikkaus ja ravistella jengiä sitten oikein kunnolla.

  Toiseksi Malkinhan ei liiku minnekään jos ei halua. Joten jos asiaa sitten miettii sitä kautta että jos Malkin sitten suostuu siirtymään niin mitä jengit ne sitten olsi. Huhujen mukaan tonne Floridaan ollaan rakentamassa jotain venäläistä jengiä kun Bobrovskyä ja Panarina on myös sinne huhuiltu. Eli jos Malkin sattuisi mystisesti tietämään jostain että Columbuksen kaksikko on sinne 100% varmuudella suuntamassa niin uskon että heivaisi ton NMC:nsä kyllä Floridan kohdalla veke jos Rutherford tulee ehdottamaan maiseman vaihtoa.
   
 17. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins (Jokerit)
  Lainaus:
  Kesselin ja Malkinin tapauksissa on erona se, että Sullivan näkee Malkinin hyötyvän siitä jos Kessel laitetaan kilometritehtaalle. Kessel ei ole ollut eikä ole jatkossakaan helppo valmennettava, mutta on siitä huolimatta jäätävä lahjakkuus jääkiekon saralla. Lemieux'kin on jo kommentoinut medialle, että ei ole antamassa siunausta Malkinin treidaamiselle, eli omistajapuoleltakin Genolla on tuki takanaan. Rutherfordhan ei ole sanonut missään vaiheessa edes kaupittelevansa Malkinia vaan jätti vaan kiistämättä sen.

  Kessel on se ison luokan lähtijä, Letangkin varmaan todennäköisempi kuin Malkin. Malkin + 1st <-> Huberdeau on klikkien metsästämistä pahimmillaan.
   
  Merovingi, lomapäivä & Fat Cat tykkäävät tästä.
 18. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Jos Florida haluaa saada jengiinsä Bobin, Malkinin ja Panarinin, niin katto tulee vastaan, vaikka Huberdeau menisi toiseen suuntaan. Olisi pakko saada joku kovapalkkainen pelaaja pihalle, kun siellä on muutenkin noita UFA- ja RFA-pelaajia joille pitäisi tehdä sopimus.
   
 19. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Penguins kauppaisi Evgeni Malkinin ja ensimmäisen kierroksen varausvuoron saadakseen Jonathan Huberdeau'n? Kuulostaa uskottavalta?

  Tuollaisella paketilla saisi vaikka kenet paremmankin pelaajan kuin Huberdeau'n.
   
  Avuton tunari, Merovingi, Bourque#77 ja yksi muu tykkäävät tästä.
 20. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Eikös 1st pick ollut Panthersin eikä Penguinsin ehdotus vaihtokaupan ehdoksi?
   
 21. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Tässä ekassa viestissä ainakin lukee Malkin plus ykkönen vaihdossa Huberdeau'hun.
   
 22. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Olisi kyllä näkemisen arvoista, kun yli 10 vuotta kauppahuhujen kohteena ollut Malkin kaupataan lopulta... Jonathan Huberdeauhun.
   
 23. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Ja siinä saman viestin spoilerissa lukee

  "Quebeciläinen DansLesCoulisses-sivuston mukaan Pittsburgh Penguins ja Florida Panthers ovat käyneet neuvotteluita jättimäisestä vaihtokaupasta.

  DansLesCoulissesin toimittajan Maxime Trumanin ”erittäin vahvan” tietolähteen mukaan Panthers havittelee Penguinsin supertähteä Jevgeni Malkinia.

  Truman vahvisti, että Panthers on tarjonnut neuvotteluissa pääpalasena hyökkääjä Jonathan Huberdeauta.

  Malkinin lisäksi Panthers vaatii kaupassa vastikkeena myös Penguinsin ensimmäisen kierroksen varausta.

  DansLesCoulisses on saanut ennenkin huhuja oikein, sillä viime kaudella he tiesivät Alex Galtshenjukin ja Max Domin kauppaamisen etuajassa."
   
 24. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Eli Panthers vaatii Huberdeau'sta Malkinin lisäksi myös Penguinsin ensimmäisen kierroksen varausvuoro. Eli Malkin plus ykkönen vaihdossa Huberdeau'hun. Vai enkö nyt ymmärrä jotain?
   
 25. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Aidat ja seipäät. Sain sen käsityksen sun aiemmasta viestistä, että nimenomaan Pens kauppaisi Malkin + 1st Huberdeauta vastaan. Tosta spoilerista mä käsitän, että Panthers haluaa Malkinia, mutta haluaa Huberdeausta Malkinin lisäksi vielä kaupantekijäisiksi 1st pickin.