Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Treidispekulaatiot ja huhut 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Lico, 07.06.2018 klo 14.18.

 1. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  Tästä osin samaa mieltä. Tosin tuleva maailman paras pelaa Centralissa.
   
 2. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Vaikka Hamilton pelasikin aika kivan kauden, niin kyllä päästäisin hänestä ensimmäisenä irti, jos pakkeja sisällytetään kauppoihin. Slavin - ei ikinä. Faulk - ei enää/ei vielä. Pesce/De Haan/TvR - mieluummin Hamilton. Fleuryn nyt varmaan voisi päästää, tosin sopimus loppui juuri. Hamiltonin kauppa-arvo on minusta nyt kovempi kuin pitkän tähtäimen pelillinen arvo. Ja kun on kohtuullisen kalliskin tuossa porukassa.
   
  Naamavelli tykkää tästä.
 3. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Karlssonin vaimon sopeutumisongelmista Kalifornian leppoisaan elämäntyyliin oli interwebsissä juttua jo kevättalvella. Ei tämä siis varsinaosesti yllätä, vaan lähinnä vahvistaa aiemmat huhut.

  Montreal on tunnin matkan päässä Ottawasta ja oikeastaan kaikki muut itärannikon kiekkokylät ovatkin jo sitten lentomatkan päässä. Ahlää tietysti pääsisi pelaamaan myös lähellä...

  Ottawaan on vähän vaikea uskoa ja itse uskon, että sitä huudatetaan tässä vaiheessa vain kilpailun vuoksi. Karlssonilla oli tiettävästi pidemmän aikaa tulehtuneet välit organisaatioon, enkä usko, että Ottawa on vaihtoehto niin kauan kuin Melnyk omistaa.

  Habs-nutussa Karlssonin kieltämättä näyttäisi hyvälle ja montrealilaisen kiekkokansan voisi arvella välittömästi rakastuvan tyylikkääseen ja taitavaan ruotsalaiseen. Painoivat Subbanin hasardiudenkin villaisella ja Karlsson kuitenkin on luokkaa tai paria kovempi pelimies.

  Toki, jos Ottawa tai Montreal ei onnistu, niin on siellä itärannikolla varmaan muitakin ottajia.
   
 4. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Pehmenee on ensimmäinen sana mikä minullakin Hamiltonista tulee mieleen. Pullataikina olisi sitten toinen. Kumma juttu, ettei Hamiltonista tunnuta pitävän oikein missään, vaikka tilastorivi näyttää yleensä hyvältä.
   
  larzzon tykkää tästä.
 5. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  ^ Kyllä mä Hamiltonista sinänsä pidän. Fiksu pelaaja. Vaatii vaan ympäristön, jossa tulee (omilta) turpaan, jos väistelee taklauksia tai ottaa tyhmiä riskejä. Charan rinnalla oli todella hyvä.

  Mutta siis pehmenee, niin tarkoitin tietysti aika montaa asiaa, mutta ensisijaisesti Leafsin entisestään ei niin kovia takalinjoja.

  Edit. Ehkä siis sillä tavalla voisi ilmaista, että Hamiltonista saa kyllä irti, jos joukkueessa on kriittiset massat kunnossa, eikä liikaa muita Hamiltonin kaltaisia pelaajia, joiden myötä Hamiltonin kaltaisten pelaajien tekemisistä ja tekemättä jättämisistä tulee hyväksytympää.

  Olisi vaan jäänyt Bruinsiin.
   
  Mängimies tykkää tästä.
 6. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Hamilton ja torontolaismedia ja -fanit kuulostavat pikkuisen räjähdysherkältä yhdistelmältä. Torontolle taas ykköskierroksen tippuminen pudotuspeleissä ja Hamiltonilta samaan ottelusarjaan pari samanlaista pehmeää väistöliikettä kuin Capsia vastaan, niin siinä onkin sitten seuraava sopiva syntipukki valmiina. Tosin eivätköhän torontolaistoimittajat ja -fanit tarttuisi hänen tekemisiinsä jo runkosarjan aikana, etenkin kun hänen pelityylinsä ei miellytä kaikkia, minkä lisäksi hänestä on yritetty tehdä aikaisemminkin mediassa ja fanien toimesta juttua/ongelmaa jostain museoissa käymisestä ja muista käsittämättömistä asioista.

  Sinällään Toronto ja Carolina ovat kyllä oikein ymmärrettäviä kauppakumppaneita.
   
  larzzon tykkää tästä.
 7. Oranssia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs, HPK,
  Sean Avery kertoo instagramin storyssaan, että hänen lähteidensä mukaan Toronto on treidannut Nazem Kadrin Winnipegin Jacob Troubaan. En tiedä kuinka uskottava huhu, mutta itselleni ainakin kävisi.
   
 8. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Lainaus:
  Kumottiin aika nopeasti:

  Twitter
   
 9. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Aika moni toimittaja on maininnut sen että koska tän kesän drafti on laaja, tasainen ja siksi vaikeasti ennakoitava niin draftin aikana saatettas nädä nyt enemmän näitä vaihdetaan varausvuorja treidejä. Tää on varmasti Gary Betmanille mieleen kun saan ne buuaukset heti hiljaseksi sillä "we have trade announce..." lausella ja jengi oikeasti jopa hiljentyy kuuntelemaan häntä. :D
   
 10. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Tuo jos tapahtuu, niin tulee kyllä viihdyttävimmät hokikeskustelut luettavaksi vähään aikaan.
   
 11. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins (Jokerit)
  Lainaus:
  Mun mielestä toi kuulostaisi niinku paperilla ihan järkevältä vaihtokaupalta kummallekin, mutta siitä on vielä valtavan pitkä matka toteutuvaan kauppaan.

  Tekevätkö kanadalaisjoukkueet ylipäätään keskenään paljon kauppoja?
   
 12. Kyle Jäsen

  Kuulostaa hurjalta lätkäemännältä tuo Erik Karlssonin puoliso, ensiksi ilmeisesti riitaantuu Hoffmanin vaimon kanssa niin pahasti että Hoffman pitää treidata Ottawasta. Tiedetään, olihan siinä keskenmenot yms. Ja sen jälkeen ohjailee Karlssonia takaisin kotikonnuilleen Ottawaan, kun Karlsson on vihdoinkin Ufa ja pääsisi valitsemaan kilpailukykyisimmän joukkueen. Kuulostaa kyllä hieman erikoiselta. Enään puuttuisi se että Karlsson tekee 8 vuoden sopimuksen alennuksella Ottawaan ja vuoden sisään eroaa vaimostaan.
   
  macnevis tykkää tästä.
 13. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Niin, muuten Trouba on juuri se täsmähankinta joka Torontolta puuttuu, mutta kun se on tuntunut olevan kovin ehdoton tuosta, että haluaa USA:n puolelle pelailemaan. Jos Toronto ei saa miestä jatkosopimukseen, niin Maple Leafsin keikka jäisi sitten yhteen vuoteen. Jos Dubas miestä rentalina ajattelee, niin mikäs siinä.

  Lainaus:
  Ei kai tuolla mitään väliä ole. Enemmän varmaankin näitä Divarien sisäisiä kauppoja vältellään (EDM/CGY/VAN tai TOR/MTL/OTT), ainakin jos value on menossa selkeästi naapurille. Mutta Jets ja Leafs on kuitenkin eri konferensseissa.

  Winnipeg nyt muutenkin sijaitsee tuossa välimaastossa ilman paikallista kanadalaisvihua, niin varmaankin ei ole mitään periaatteellisia rajoitteita mihinkään suuntaan treidailla.
   
 14. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Miten kukaan voi kaivata Ottawaan? Ymmärtäisin jos olisi siellä syntynyt ja kasvanut, mutta kyseessä on kuitenkin yksi maailman tylsimmistä kaupungeista. Hallikin on ihan helvetin kuusessa, vähän kuin lähtisi Helsingistä Keravalle katsomaan peliä.

  Montreal on ihan eri tarina, mahtava kulttuuri ja metro pysähtyy Bell Centren alapuolella. Muutenkin olisi hienoa nähdä Karlsson Montrealissa, hyökkäys on jo orastavan lupaava ja puolustus kaipailee tulevaisuuden liideriä. Siihen vielä vaikka Marner päälle niin ollaankin jo ihan eri jengi kuin pari kautta sitten.
   
  Ilmestyskirjanpitaja tykkää tästä.
 15. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  No sehän just siinä onkin että Karlssonin vaimo on sieltä kotosin.
   
 16. Kari Runk Jäsen

  Karlssonin ja Melnykin yhteinen suunnitelma alkaa näemmä jo paljastumaan. Ilmaiset assetit sieltä Ottawalle Karlssonin vuoden kierroksen jälkeen. Ennalta sovittu ja julkisuuteen vuodettu "tulehtuneista" ja "huonoista" väleistä, jotta kaikki tietävät Karlssonin olevan kauppatavaraa ja saadaan kilpailua aikaan.

  Ja sitten heräsin ja nauroin. Muualla tuo vielä olisikin mahdollista, mutta ei Ottawassa.
   
 17. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Eikö Trouban sopimus ole katkolla jo nyt kesällä?
   
 18. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  On, mutta on rajoitettu vapaa agentti.
   
 19. Lainaus:
  Miten tulehtuneet ja huonot välit eli pakko lähteä lisäävät markkina-arvoa?
   
 20. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Kun on tarpeeks kova pelaaja niin jengit näkee että se paikka hankkia on nyt tai joku muu vie ja saadaan tarjouskisa pystyyn kato. Ihan selvä juttuhan tää on...
   
 21. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Tuon tasoisen pelaajan kohdalla kun tulee esille, että mies "ei voi missään tapauksessa jäädä seuraansa", niin alkaa monen muun joukkueen silmissä kiinnostus kummasti kasvamaan. Norris-tason pakkeja ei ole markkinoilla käytännössä ikinä, joten mitä useampi joukkue häntä havittelisi (ja usko pois, tuollaisen tiedon jälkeen moni organisaatio), niin sitä suuremmaksi se hinta kilpailun myötä kasvaisi.

  On hieman eri asia puhutaanko top4-pakista joita joukkueet ovat täynnä ja joka on "pakko" treidata, vai franchise-tason puolustajasta, jonka jokainen organisaatio haluaa omaan joukkueeseensa. Tuollaisia tilaisuuksia tulee äärimmäisen harvoin. Tulehtuneet välit eivät vaikuta samalla tavalla hintaan, koska kysyntä ympäri liigan on niin suurta, vaikka tiedossa olisikin "pakkotreidi" Ottawasta.

  Kuten sanottua, en usko sen kummemmin mihinkään masterplaniin tässä tapauksessa.
   
 22. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Lainaus:
  ”Yksi maailman tylsimmistä kaupungeista”. Mietippä vähän mitä kirjoitat. Ruvetaanko käymään läpi Euroopasta, Lähi-idästä tai Afrikasta löytyviä kaupunkeja ja vertaamaan niitä Ottawaan?

  Ja Karlssonin vaimohan nimenomaan on Ottawasta, joten ikävästi tietämättömyys ampui siua nyt jalkaan :D
   
  Jay79 tykkää tästä.
 23. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Saattaahan tässä vaikuttaa nyt aika paljon tuon lähipiirin tärkeys. Ollut keskenmenoa ja kaikkea ihme Hoffman-muijaa sotkemassa elämää.

  Ihmiselle, jolle ne perhesuhteet ovat tärkeitä... ne ovat tärkeitä. Kun itse ei kyennyt saamaan lapsia (ainakaan vielä), niin jostain sisaruksen lapsista, niiden näkemisestä ja niiden kanssa yhdessäolemisesta saa aika paljon voimaa. Tällaisten asioiden merkityksestä ei monella keskustelupalsta-runkkarilla varmasti ole mitään käsitystä.

  En edes tiedä Karlssonin vaimon tilannetta, mutta näin nyt kuvittelisin asioiden olevan, kun sen kotiseudun ja familyn on huhuttu olevan tärkeä. Tuskin siitä huvikseen jatkuvasti uutisoitaisiin, ellei se olisi tärkeää, kun asianosaiset itsekin näin asioista puhuvat. Tulkitsisin tämän itse niin, että Karlssonin vaimolle voisi olla ongelma tämä yksinolo kaukana sukulaisistaan, silloin kun Eki on jengin kanssa vieraskiertueella. Jos taas saisi asua kotiseudullaan, kun ukko kiertää vieraspelejä, niin no problem. On aikaa läheisille.

  Tiedä sitten oliko muutenkin tuo Sharks-reissu vain semmoinen irtiotto rankasta elämäntilanteesta. Ja kauempana kotoa asiat selkeni, tilanne rauhoittui, ja koti-ikävä on nyt sitten päällisin ongelma.

  ***

  Nää etäisyyshommatkin on niin hurjia hahmottaa suomalaisille, kun seuran ja kodin "lähelläoloa" tulkittiin siten että alle 10h automatkan tai 2-3 tunnin lennon päässä. Eli joku Rovaniemellä asuminen ja Helsingissä kiekon pelaaminen ei olisi Karlssonin standardeilla mikään ongelma. Pohjois-Amerikassa ollaan silloin "lähellä".

  Mutta onhan nuo San Joset ja joku Coloradokin aika kaukana. Helsingistä Pariisiin on suht sama kuin Ottawasta Denveriin. Ja Ottawasta San Joseen on sama ku Helsingistä Egyptiin.
   
  Viimeksi muokattu: 05.06.2019 klo 18.06
  DTremens, Noppa10, Merovingi ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 24. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Karlsson ei ole toki syntynyt tai kasvanut Ottawassa, mutta on kuitenkin viettänyt lähes koko aikuisikänsä siellä. On tavannut nykyisen vaimonsa siellä, todennäköisesti laaja ystäväpiiri on siellä ja niin edelleen. Kyllä minä voisin ihan helposti uskoa, että Karlsson kokee Ottawan kodikseen ja saattaisi jopa kaivata sinne. Hallin sijainnilla tuskin on ihan valtavan isoa merkitystä pelaajalle. Fanin näkökulmasta sillä toki on paljonkin merkitystä, kysykää vaikka Panthersin faneilta.
   
 25. Jonechkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Florida Panthers
  Petteri Lindbohm Billebeinon Instagramin mukaan Chicagossa. Onkohan vain lomailemassa vai olisiko neuvottelemassa mahdollisesta sopimuksesta Blackhawksin kanssa?

  Oikeudet edelleen St. Louisilla, mutta tuskimpa tarvii 6th tai 7th rounderia enempää maksaa oikeuksista.