Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Treidispekulaatiot ja huhut 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana pikkuvaimo, 18.06.2017 klo 12.52.

 1. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Washingtoniin tulee kaupassa Carlsoniin + lisukkeisiin siten että molemmat seurat ovat saaneet sopia jatkosopimuset ennen kaupan tekoa.
   
 2. Pepper Jack Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Carlson on tosin UFA, joten Ottawalla ei ole järkeä maksaa mitään Washingtonille, jos tämä suostuisi allekirjoittamaan sopimuksen Senatorsin kanssa.
   
 3. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Hankala tilanne, kun Karlssonin kanssa saa tehdä sopparin aikaisintaan 1.7. ja Carlsonista tulee UFA samana päivänä.
   
 4. Ävssät Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Tavares ei ole vastaavassa tilanteessa kuin Karlsson. Tavaresin sopimus loppuu tähän kauteen, kun taas Karlssonin sopimus kattaa ensi kauden. Karlssonin kauppaamiseen on siis vielä kesä ja deadline aikaa, kun taas Tavaresin kauppaaminen käytännössä jo myöhäistä.
   
 5. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Neuvottelut Tavaresin kanssa saa aloittaa joskus draftin aikaan, joten jos joku pääsee lähelle sopparia heti, voihan joku Islandersille jonkun kolmoskiekan antaa, jotta pääsee solmimaan sopparin nopeasti, eikä tarvitse jännittää heinäkuuhun. Samoin Avalanche maksoi Söderbergistä Bruinsille neloskiekan.

  Ainakaan mua ei haittaisi, jos Avalanche antaisi kolmoskiekan "ilmaiseksi" Islandersille, jos lopputuloksena on Tavares Avalancheen.
   
 6. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rullat, pipo, parhaus & NHL-doping
  ^^ Aivan, muistin väärin. Pahoittelut!

  Tavaresin määränpää lienee silti avoinna tänä kesänä.
   
 7. Ävssät Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Tämän takia kirjoitinkin, että kauppaaminen on käytännössä myöhäistä. Karlssonin tilanteessa Senatorsilla on mahdollisuus oikeasti Karlssonista jotain pyytää, kun taas Islanders (jos ei jatkosopimusta saa tehtyä) saa olla tyytyväinen jos joku haluaa Tavaresista vielä jotain maksaa, kun mahdollisuus on ilmaiseksikin saada.
   
 8. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Kovaltšuk on vahvistanut palaavansa NHL:ään seuraavaksi kaudeksi. Nyt vain sitten arvuuttelemaan, että mikä voisi olla Iljan seura. Florida oli muistaakseni vahvasti spekulaatioissa mukana ainakin viime kesänä ja Torontoakin väläyteltiin, vaikka ainakin minun on hyvin vaikea kuvitella Iljaa Babcockin alaisuuteen.
   
 9. Craig Berube Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Ehkä Rangers:"Per source Ilya Kovalchuk is set to sign at 2-3 year deal with #NYR". Lähde: Igor Eronko Twitterissä: "Per source Ilya Kovalchuk is set to sign at 2-3 year deal with #NYR"
   
 10. NakkiFakiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Aina luotettavien "lähteiden" mukaan Kovalchuk olisi tekemässä Rangersin kanssa 2-3 vuoden sopparia. No ensinnäkin jos Kovalchuk tuota Stanley Cupia tavoittelee niin Rangers ei siitä todennäköisesti tule kamppailemaan seuraavan 2-3 vuoden aikana ja toisekseen, nyt kun joukkueen koppia täytetään nuorilla julleilla ja uudella valmentajalla niin en ole varma onko Kovalchuk aivan sopiva mauste tähän soppaan. Saapa nähdä.

  https://twitter.com/IgorEronko/status/983243635931144192
   
 11. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Xорьки, ФК Барселона, РоПС
  Rangers kuulostaa taloudellisesti loogiselta joukkueelta Ilyalle, mutta Rangersin nuorennusleikkauksen ollessa meneillään kyseinen
  seura tuntuu oudolta.
   
 12. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Igor Eronko on mun silmissä saanut vähän Eklundin kaltaisen maineen, vaikka varmasti venäläisistä tietääkin. Mutta Rangers on tosiaan ollut useita vuosia jo huhuissa, sillä muistaakseni halusi aikanaan nuorempanakin New Yorkiin pelaamaan.
   
 13. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Vittu mikä pelle jos menee Rangersiin (itkunauruemoji). Ei sinäänsä hirveästi haittaa kun Ilja jo kaukana parhaista vuosista ja vaikka pysty tekemään Venäjällä yli piste per peli tahtiin vielä tällä kaudella, niin oli jo täysin pimennossa ZSKAa vastaa ja taisi tehdä tuossa sarjassa vain tehot 1+0. Huvittavaa kun mies vielä sanonut, että tulee NHL, koska haluaa voittaa Stanley Cupin ja menee organisaatioon, joka aloittanut juuri jälleenrakennuksen.
   
 14. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  Sinäänsä omituinen valinta jos rangersiin menee. Ottaen siis huomioon, että haluaa tulla vain voittamaan.

  Tosin ei olisi todellakaan ensimmäinen kerta historiassa kun veteraani siirtyy New Yorkiin. Varmasti on vetovoimainen kaupunki siirtyä pelaamaan.
   
 15. Moses Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Muistan jostain (mallia hfboards) lukeneeni, että Kovalchuk nimenomaan haluaa New Yorkiin pelaamaan. Näillä huhuilla näyttää todennäköiseltä, mutta Cupin saaminen seuraavan muutaman vuoden aikana ei vaikuta kovin todennäköiseltä.
   
 16. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Winnipegiin vain... tuttu organisaatio ja mahdollisuus cupiin. ;) Kylmässä säilyykin vanha mies paremmin.
   
 17. pahakurki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa, Columbus, Winnipeg
  Lainaus:
  Mutta vaikka haluaisi New Yorkiin pelaamaan, niin haluaako New York Kovalchukia heille pelaamaan? Ei tosiaan tyhjennysmyynnin jälkeen kuulosta mitenkään loogiselta heidänkään kannalta.
   
 18. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Ois vaan mennyt takaisin Devilsiin. Taas yksi osoitus ettei ikinä tiedä mitkä jengit sinne playoffeihin menee kun tällä kaudella Jets, Vegas, Avs ja Devils sinne menivät. Duchene taas jäi ulos vaikka nimenomaan halusi tulla treidatuksi, että pääsisi playoffeja maistamaan! Eli ei sitä ikinä tiedä vaikka Rangers tuosta nousisi.
   
 19. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Isles voisi napata Kovalchukin ja sitten tehdä jatkon Tavaresin kanssa, alkaisi olemaan hieman pöhinää siinäkin joukkueessa tämän jälkeen. Islesillä on vielä pari pickiä lotteryssa mukana joten jos kaikki kuut ja tähdet ovat kohdallaan niin ai että alkaisi olemaan Isles-faneilla aihetta juhlaan.
   
 20. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 21. Ziege Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Middlesbrough, Pens, Pirates, Steelers
  Lainaus:
  Miten voi ihmetellä Jetsin playoffeihin pääsyä? Nuo kolme muuta tosiaan aika puskista mutta onhan Jetseillä todella nimekäs joukkue.
   
 22. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  Ihmeellisiä lausuntoja pitkin vuotta, selvissä tappioissa yritettiin hyvin ja nyt tämä. Tuntuu, että noilla lausunnoillaan Pacioretty asettaa itsensä Montreal Canadiensia suuremmaksi. Pitäisi antaa ylpeyden vähän väistyä ja ottaa mallia Joe Thorntonista, jolta myös napsaistiin C rinnasta pois mutta mukisematta tekee silti duunia seuran eteen.

  Eiköhän olisi sama sanoa, että haluaa pois vaikka jatkosopimuksesta tuossa puhuukin.
   
 23. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Luulen, että tällä Pacioretty ilmoittaa juuri haluavansa pois. Rahkeita toimia kunnollisena kapteenina ei ole, mutta kapteenin nauhan riisuminen on eräänlainen nöyryytys, jonka fanit ottavat ilolla vastaan. Itse uskoisin, että Paciorettylle tekisi pelkästään hyvää, jos pääsisi eroon kapteeniuudesta. Habseillä olisi Paciorettyn poistumisen jälkeen n. 18 tilaa katon alla + mahdollinen katonnousu. Siinä olisi tilaa Bergevinillä sählätä.
   
 24. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Laineko yksinään siitä teki todella nimekkään? Jets ei viime kaudella ollut pudotuspeleissä ja ainoat kesän hankinnat olivat Kulikov sekä Mason, jonkä jälkeen pomppasivat raketin lailla pudotuspeleihin ja melkein divisioonavoittoon.
   
 25. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  Lainaus:
  Laine on vain jäävuoren huippu.

  Jos vähäänkään vilkaisee Winnipegin rosteria niin tajuaa, että se on 100% playoff joukkue.