Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Treidispekulaatiot ja huhut 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana pikkuvaimo, 18.06.2017 klo 12.52.

 1. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  Lainaus:
  En toki tuota Edmontonin heikkoutta kiellä, mutta ei olisi ensimmäinen kerta historiassa kun uusi veska pelaa heikossa tiimissä ok statseilla.

  Mutta loppujen lopuksi mielenkiinnolla odotan, että miten ura lähtee käyntiin.
   
 2. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  En nyt vielä lähtisi varmaksi tuota sopimusta pitämään, kun ei tuo lähteen luotettavuus oikein vakuuta. Sama lähde pari viikkoa sitten kertoi Islandersin olevan Koskisen uusi seura, mutta eihän tämä johtunut tietenkään lähteiden eikä toimittajan virheestä vaan Koskisen omasta väärinymmärryksestä:

  Lainaus:
  HockeyBuzz.com - Aivis Kalnins - Koskinen to Oilers - Emil Garipov now in sight for Islanders?

  Siellä on Koskisella agentit ym. hoitamassa tilannetta ja hieman skeptinen olen sen suhteen että heillä olisi mitään väärinymmärrystä tässä ollut, ja toimittaja lähteineen sitten ajan tasalla kaikista kiemuroista tässä. No heinäkuun alussahan se sitten nähdään että mikä on tämän latvialaisen toimittajan luotettavuuden taso. Se että kirjoittaa hockeybuzziin ei nyt ainakaan nosta luottamusta.
   
 3. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 4. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Xорьки, ФК Барселона, РоПС
  Ristolainen jonkin sortin tradehuhuissa, nyt kun Dahlin on tulossa...
  Kuinka todennäköistä on, että RR55 siirtyy?
   
 5. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Siis että NHL:n paskimmalla tavalla alisuorittanut seura treidaisi yhden tärkeimmistä pelaajistaan heti kun olisi mahdollista saada pakistoon vakiinnutetuiksi paloiksi A1 ja A2..? Jos Rassen ulostavat, niin itsepähän kärsivät.
   
 6. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Tietämättä mitä tulisi vaihdossa on selvää, että Sabres kärsii?
   
 7. F#21 Jäsen

  Joo eivät tosissaan ole treidaamassa Ristolaista mihinkään. Perustuuko tuo siis tuohon Mathesonin twiittiin, jossa ehdotti Nylandereiden yhdistämistä Buffaloon?
   
 8. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Twiitistä en tiedä, mutta jos Nylanderin ja Ristolaisen ympärille lähtisi treidiä rakentelemaan, niin saattaisihan siinä jotain mehevää aikaiseksi saadakin. Tosin, itse en kyllä tajua, miksi Sabresin kannattaisi Rassea treidata. Tavallaanhan Buffalo on samalla viivalla Toronton kanssa, että hyökkäys on jotakuinkin (paperilla) kunnossa, mutta pakisto ei välttämättä ihan priimaa ole.

  Jos siellä Buffalossa jollain olisikin fiksaatio saada Nylander+Nylander kombo, niin voisin hyvin kuvitella, että muitakin pelaajia liikkuisi. Joku Ristolainen+Reinhart <-> Gardiner+Nylander höystettynä jollan hötöllä voisi ollakin mahdollinen. Itse en Leafsin miehenä välttämättä riemusta hyppisi, mutta toisaalta ainakin vähän paranisi vaahteralehtien pakisto...
   
 9. Ävssät Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Jollain suomenkielisellä höpöhöpö sivulla ainakin puhuttiin muistaakseni Edmonton Journalin toimittajan mietteistä, joissa piti mahdollisena Ristolaisen kauppaamista Edmontoniin. Jutussa sanottiin, että Ristolainen olisi liikuteltavissa ja Edmontonista olisi mahdollisesti liikkumassa tulevan draftin ykköskierroksen varaus. En pitänyt juttua millään tavalla merkityksellisenä, joten en painanut edes sivua tarkkaan mieleeni.

  Aika nopeasti tuo juttukin sitten löytyi :

  HUHU: Rasmus Ristolaista kaavaillaan osaksi suurta vaihtokauppaa NHL:ssä! | NHL Suomi
   
 10. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
  Lainaus:
  Mitä järkeä olisi Buffalon kaltaisen rebuilding-joukkueen antaa kaksi ykköskierroksella varattua, hyvää nuorta pelaajaa aivopieru-Gardinerista ja pupupöksy-Nylanderista. Vanhemman Nylanderin hankkimisen sijaan Botterillin pitäisi hankkiutua eroon nuoremmasta Nylanderista, nyt kun ruotsalaisella on vielä jotakin vaihtoarvoa.
   
 11. Lainaus:
  Ai mikäs juttu tämä on. En ole kyllä seurannut, mitä mieltä Maple Leafs -ketjussa ollaan Nylanderista... mutta mehustelin jo silloin 2014 miten hän on syntynyt jääkiekkoilijaksi, ja yksi puhtaasti lahjakkaimmista pelimiehistä kautta aikain.
  Draftin jälkeen on aika monesti käynyt mielessä, että miksi Buffalo, Calgary, Islanders, Vancouver eivät häntä varanneet. Tai jopa Edmonton, tahi Carolina.

  1. Florida Ekblad
  2. Buffalo Reinhart
  3. Edmonton Draisaitl
  4. Calgary Bennett
  5. Islanders Dal Colle
  6. Vancouver Virtanen
  7. Carolina Fleury
  8. Nylander
   
 12. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Muista en sen enempää tiedä mutta kyllähän Draisaitl tuosta joukosta paras hankinta on ollut. Toki Ekblad ollut Floridalle tarpeeseen, mutta Draisaitlin pari viime kautta on ollut aika kovaa suorittamista.

  Draisaitl 160peliä 144p, playoff 13peliä 16p
  Nylander 163peliä 122p, playoff 13peliä 8p
   
 13. Lainaus:
  Niin no kyllähän Oilers silloin kaipasi vähän eri tyylin pelaajaa kuin Nylander. Sellaista kuin Draisaitl. Vaikka itse kyllä katsoin silloin varausvuoden MM-kisoissa, että Draisaitl oli kömpelö eikä mikään onnistunut. No, lupaava juniorisarjojen pelaaja ja ihan ok pärjännyt varsinkin McDavidin laidalla. Olisihan se ollut ihan kiva nähdä McDavidin laidalla Nylander ja toisella laidalla joku iso ja kova peluri, mutta turhaa fantasioida tällä.
   
 14. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Mitäs mieltä porukka täällä on siitä miten korkealle Philly vois nousta jos laittais vaihdossa omat vuoronsa 14 ja 19 pakettiin.
   
 15. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Keskusteltiin tästä vähän yhden HFBoardsilaisen kanssa ja mietittiin juuri josko Flyers ja Blackhawks olisivat hyvät kauppakumppanit. Vaikka siinä kasivuorolla olisikin tarjolla potentiaalista ykkösparin puolustajaa ja ykkösketjun hyökkääjää, niin noillakin vuoroilla voi löytyä ties minkälaista timanttia.

  Mulla on seitsemän suosikkia ja jos kaikki menisivät ennen, tekisin kaupan. En sitten tiedä onko se Flyersin makuun, mutta joo.
   
 16. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 17. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Kai tuotakin paluuksi voi nimittää vaikkei pelaaja ole pelannut siellä kuin lockout-kaudella parikyt peliä. Mutta joo eiköhän Yakupovin ole syytä hakea vauhtia muista liigoista. Ei auttanut edes se, että sai loistavan startin kauteen ja 20 matsin jälkeen kasassa oli 7 maalia. Koko kauden oli sitten 9 maalia, joten ihan pieni hyytyminen tapahtui.
   
 18. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Setä-Bob kertoilee, että kaikki paitsi Aho ovat Hurricanesista oikeanlaisen vastineen myötä irrotettavissa.

  Todennäköisesti siis kaksi pelaajaa liikkuu, aivan maksimissaan.
   
 19. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Suomen maalilla MM kisoissa joten kuten pärjännyt Harri Säteri vielä vissiin vapaana? Onkohan miehellä jatkoa NHL jäillä, vai onko se ura tosiaan jo ohi kuten palstatotuutena on useammin toitotettu. En muista kenenkä heitto tuo oli, mutta luulisi nuilla näytöillä ainakin mahdollisuuden vielä saavan.
   
 20. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Hokkarit kattoon. Ei tuosta mitään tuu.
   
 21. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Vaikka tämä lainaus onkin hassuttelua niin sanoisin että MM-kisojen alkusarjan perusteella Kuemper, McElhinney ja Kinkaid voivat naulata omansa kattoon, ei vaan riitä,ei riitä.
   
 22. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Panthersin sopimuspelaaja Säteri vielä on, mutta 1.7 pääsee UFA:ksi jos ei ole jatkosopimusta tehnyt. Nyt on siis puolitoista kuukautta aikaa Panthersilla hieroa sopimusta ja vakuuttaa, että peliaikaa tulee.

  Sinällään hyvä sopimushan Säterillä oli, kun sai 50 000 dollaria allekirjoitusbonusta, 250 000 dollaria farmista ja sitten vielä noilta päiviltä, kun oli ylhäällä niin 2500 dollaria per päivä. Ja noita päiviä oli luokkaa 75, joten tuollainen 190 000 dollaria tuli tuohon vielä lisäksi. Eli kahden suunnan sopparilla tienasi hyvinkin lähelle 500 000 dollaria.
   
 23. Räpylätassu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Avs, suomalaiset NHL:ssä ja KHL:ssä
  Iltalehden toimittaja Timo Kunnari on maininnut twitterissä, että huhun mukaan Leafs on kiinnostunut Juuso Riikolasta.

  Leafs tarvitsee pakkeja totta, mutta seuran kaikki parhaat pakit pelaavat vasemmalla puolella (Reilly, Gardiner, Dermott, Borgman), poislukien Zaitsev jolla on alla karmea kausi ja Ron Hainsey, joka tuntuu että olisi luontevampi pelata vasemmalla.
   
 24. Mängimies Jäsen

  Ja Jatkoajan jutun mukaan St. Louis on yksi niistä seuroista, joka on Antti Suomelan perässä.
   
 25. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Edmonton havittelee riveihinsä ruotsalaispuolustaja Joel Perssonia. Hänellä on alla hyvä kausi Växjö Lakersissa, 51 ottelussa Persson nakutti tehot 6+28=34. Joel Persson - Elite Prospects