Ilmoitukset

Nimimerkki Malkkinen on passitettu viikon ajaksi katsomon puolelle. Hän kuittasi itselleen pelikiellon useammasta pelaajan vahingoittumista toivovasta viestistä NHL-osiossa.

Koska nimimerkki Nick ei oppinut kuukauden pelikiellon jälkeenkään, ettei nimimerkin yhdistäminen moderaattoriksi ole sallittua, olemme poistaneet hänen kirjoitusoikeutensa kokonaan.

Nimimerkki kahden suunnan sentteri on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa monikulttuurisuus-ketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista ja provosoivista viesteistään.

Myös nimimerkki Tadu huilaa viikon samaan ketjuun kirjoitetusta mauttomasta viestistä.

Sulje ilmoitus

Rasistiset viestit eivät ole tälläkään palstalla sallittuja. Tämän vuoksi nimimerkit Tkachuk7 ja San Jose Shark #50 ovat seuraavan viikon ajan pelikiellossa.

Nimimerkki bunghole on saanut viikon pelikiellon keskityttyään Ässien osiossa offtopiciin ja provosointiin.

"Moi X!" viestit ovat paitsi turhia, myös rikkovat sääntöjen 10§:ää, sillä emme hyväksy nimimerkin ja oikean nimen yhdistämistä edes huumorin varjolla. Tämän vuoksi nimimerkki Matza187 on passitettu viikon ajaksi pelikieltoon.

Nimimerkit Styge ja hokijone ovat puolestaan saaneet viikon pelikiellon "Suomi 101 vuotta"-ketjun mauttomista ja hyvän maun vastaisista viesteistään.

Nimimerkki hammer lynx on seuraavat kaksi viikkoa katsomon puolella kirjoitettuaan toistuvasti henkilökohtaisuuksia ja rasismia sisältäviä viestejä.

Sulje ilmoitus

Treidispekulaatiot ja huhut 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana pikkuvaimo, 18.06.2017 klo 12.52.

 1. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 2. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Mites se sopimuskikkailu nyt sit menee? Devils omistaa oikeudet, kaikkien seurojen on hyväksyttävä hänen paluu liigaan, olikohan muutakin...

  Onhan Ilya taitava ja vahva pelaaja vieläkin, eiköhän Stanley Cup jahtiin ole tulossa. Jollekkin joukkueelle hyvä lisä
   
 3. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Ei mitenkään, mies on nykyään UFA eikä Devilsillä ole mitään oikeuksia.
   
 4. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Tai siis 1.7. alkaen Ilja voi tehdä sopimuksen minkä seuran kanssa tahansa. Siihen asti vaatii diilin ja treidin Devilsin kanssa. Sen takia Kovyn paluu NHL:ään ei onnistunut viime kesänä, kun muut joukkueet eivät halunneet maksaa Sheron vaatimaa hintaa.
   
 5. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson ja Mercedes-Benz
  Triple gold club taitaa Iljaakin kiinnostaa. Datsyukhan sinne pääsi eilen.
   
 6. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Muistelin et vielä olisi pari vuotta ollut että saa UFA-statuksen. Sitten veikkailemaankin halukkaita seuroja ja millä hintaa mies tulee.
   
 7. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Lainaus:
  Panthersiin. Sasha tarvitsee laituripäivityksen. Florida sopii eläkeikäisille todistetusti hyvin.
   
 8. Petrell#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Mikael Granlund
  Syön hatullisen paskaa, jos Kovaltshuk ei pelaa NHL:ssä ensi kaudella. Mies on laittanut itsensä Znaroksin alaisuudeessa huippukuntoon, minkä lisäksi haluaa varmasti jahdata vielä Stanley Cupia ja näyttää, että pystyy olemaan tähtihyökkääjä NHL:ssä.
   
 9. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Jep. Mä syön puolestani hatullisen paskaa, jos Iljalle ei käy vähintään kolmea kertaa totaalinen pannukuumeneminen, kun ultranopeaksi muuttunut NHL onkin tämän luutuneelle pelikäsitykselle vähän liikaa. Ts. Ilja tulee taatusti huitomaan gaudreauta pohkeille ja hakkaamaan jonkun nobody-marchessaultin leukaperiä. Voi sitä seuraa, joka tuon erehtyy ottamaan...
   
 10. Punainen liekki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Sabers insider twiittasi äsken, että Flames olisi kärkipaikoilla E. Kane jahdissa. Toivon todella että tuo ei pidä paikkaansa. Itse en lämpene kyseisen herran edesottamuksille millään tavalla.
   
 11. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Xорьки, ФК Барселона, РоПС
  Lainaus:
  Ja toivotaan tähän, että kun se kuumeneminen tapahtuu, niin joku opettaa tälle ylimieliselle eläkeläiselle tapoja ja niistä oikein huolella kaikkien niiden vanhojenkin sikailujen puolesta.
   
 12. NakkiFakiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Lainaus:
  Mikä tekemistä näillä väkivaltafantasioilla on tämän kauden treidihuhujen kanssa?
   
 13. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  The Penguins have engaged in discussions with a number of teams about a depth defensemen, including Arizona’s Kevin Connauton. They also plan on speaking with Minnesota about Matt Cullen.

  The Athletic lähteenä.
   
 14. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Eikö Cullen nimenomaan halunnut eläköityä Wildissa? Vai oliko niin ettei saanut sopparia Pensiin ja sen takia meni takaisin Minnesotaan? Toki Pens tietää mitä saisi, mutta en viitaten tuohon aikaisempaan niin haluaisiko Cullen edes mennä takaisin Pensiin. Toki, mestarikandidaatti ja kolmas sormus putkeen saattaa vanhusta tietty kiinnostaa.
   
 15. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Mille paikalle Penguins Cullenin laittaa? Varasentteriksi? En oikein osaa kuvitella että kukaan nykyisestä nelikosta menisi laidalle pelaamaan.
   
 16. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
 17. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Jos Friedman on oikeassa ja palkkakatto nousee ensi kaudelle 80 miljoonaan, melkein jokaisella joukkueella olisi sen puolesta varaa hommata Karlsson. Näin ollen kysymykseksi nousee ostajan tarve ja toisaalta Ottawan ehdot. Jälkimmäiseen taas liittyy olennaisesti se, minkälaisia suunnitelmia Barbadoksella on syntynyt Senatorsin tulevaisuuden suhteen: joskus on heitelty ilmoille ajatusta siitä, että Quebec City saisi joukkueensa takaisin. Luulisin, että Melnyk voisi suhtautua asiaan aktiivisemmin kuin moni uskookaan. Sitä on tosin vaikea arvioida, miten paljon mahdollinen muutto pois Ottawasta vaikuttaisi Karlssonista haluttavaan vastineeseen. Varmaankin enemmän top prospecteja ja pickejä suhteessa valmiisiin tai breikkaamisen kynnyksellä oleviin pelaajiin...

  edit. siirsin tämän siis mielestäni osuvampaan ketjuun kun on niin spekulatiivista vielä.
   
 18. Mängimies Jäsen

  Torontoon, tuonne NHL:n Tapparaan, Karlsson menee. Aivan kuten nämä viime vuosien isoimmat nimet Stamkosista ja Tavaresista lähtien. Ainakin mikäli paikalliseen mediaan on uskominen.
   
 19. Gemondo Jäsen

  Eikös Islanderskin esiintynyt jossain huhuissa TDL:lla?

  Toivottavasti menisi sinne ja nostaisi Tavaresin kanssa saarelaiset takaisin huipulle.
   
 20. adolf Jäsen

  Las Vegas kuulostaisi juuri sopivan mediaseksikkäältä Erik Karlssonille, mutta näinkö on tarpeeksi heillä nappuloita joita antaa vaihdossa? Tai sitten pitää antaa niin paljon ettei nuorelle joukkueelle jää itselleen enää oikein mitään.
   
 21. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Vegasin valtti olisi se että voivat ottaa Ryanin sopparin samalla. Kyllä sieltä nappuloita löytyy, mutta osaako GMGM käyttää niitä. Historia ei ainakaan tue tätä...
   
 22. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Eiköhän poika vedä Haukkanutun ylleen ja saadaan kolmas kymmenen miljoonan kaveri country clubille pitkille golf-kesille.
   
 23. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rullat, pipo, parhaus & NHL-doping
  Mielenkiintoinen tilanne kaikkinensa. Antaako Sens renkaanpotkijoille luvan jutella Karlssonin agentin kanssa, kiinnostaako Karlssonia ylipäänsä tehdä tässä vaiheessa uutta sopimusta?

  Ja jos pelaaja haluaa odotella sopimuksen kanssa ensi kesälle, niin katsoisiko Sens sitten kuitenkin ensi vuoden puolelle, mihin saakka joukkue Karlssonin kanssa yltää?

  Itse epäilen, että kukaan ei halua maksaa yhdestä kaudesta Karlssonia sitä hintaa, joka saa Melnykin painamaan liipaisinta ja toisaalta, että niitä joukkueita, joiden kanssa Karlsson on valmis heti allekirjoittamaan jatkosopimuksen, ei ole paria enempää.

  Ts. kaikki kortit ovat Karlssonin käsissä ja se tulee pitämään tarjoukset hyvin maltillisina. On itse asiassa myös Karlssonin etu, että hänet saava seura antaa vaihdossa mahdollisimman vähän.
   
 24. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rullat, pipo, parhaus & NHL-doping
  Potentiaalia tapahtumarikkaaseen kesään on myös Karlssonin lisäksi. Tavares on ihan vastaavassa tilanteessa kuin Karlsson. Tokikaan Isles ei ole yhtä surkeassa jamassa kuin Sens, mutta uskoisin, että paljon tarvitsee sielläkin tapahtua, että Tavares saadaan tarttumaan kynään.

  Ja sitten vielä OEL.