Ilmoitukset

Koska huomautuksemme ja neuvomme eivät parantaneet nimimerkki juhis82:n viestien tasoa, hän selailee jatkossa palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. 

Nimimerkki heavylutaa18 saa myös parin viikon palstatauon keskityttyään asian sijasta nimimerkille kuittailuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Johnny B. Goode on kirjoittanut jatkuvasti viestejä, jotka ovat enemmän tai vähemmän mauttomia. Nimimerkin heikon kokonaistuotannon vuoksi tuomaristo on päättänyt laittaa hänet viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Puhelinnumeroiden jakaminen luvatta ei ole palstallamme sallittua. Se rikkoo käyttäjän anonymiteettia ja on muutenkin hyvien tapojen ja netiketin vastaista. Näin ollen nimimerkki -Ville- on asetettu kahden viikon pelikieltoon ja hänen Jokerit-osioon kirjoittamansa viestinsä on muokattu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Treidispekulaatiot ja huhut 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana pikkuvaimo, 18.06.2017 klo 12.52.

 1. Viljami84 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit,Anaheim,Buffalo,Leijonat
  Lainaus:
  En oo mitenkään äärimmäisen tarkasti Riikolan peliä seurannut, mutta on kyllä omilla esityksillään positiivisesti pompannut tuolta pakistosta esiin, hyvällä luistelulla, taklauksilla jne. Ehkä vähemmän yllättäen laukaus pienen otannan jälkeen on se eniten parannettava osa-alue, mutta se taitaa olla helpoim vs. Luistelu yms.

  Eli ihan kyllä näkisin mielelläni Riikolan kokeilevan änäriä.
   
 2. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Riikolalla on kyllä semmoinen vanhanliiton painava ja kova lämäri. MM kisoissa ei vain ole päässyt tuota oikein käyttämään, kun ei YVllä pelaa. Samoin harvoin Suomi pelaa viivankautta, vaan aina mennään päädyn kautta, riskiä välttäen. Ranne kutia voisi tosin hioa vielä terävämmäksi. En olisi kuitenkaan tuosta kovin huolissani. Vaikka kova vääntäjä onkin niin kyllä se voimanlisäys on se tärkein kehitettävä, NHLssä pärjätäkseen. Hyökkäyspään pelaamiseen vaatisi ehkä myös pientä parannusta. Odotin jo viime kaudella myös pisteiden valossa lopullista läpimurtoa, mutta alkukauden ylisuuri peliaika rokotti tuota varmasti. Nähtyä parempaan on miehellä varaa myös tuloksenteossa. Uskon, että ensi kaudella nappaa NHL paikan, leiritykselle päästyään.
   
 3. Viljami84 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit,Anaheim,Buffalo,Leijonat
  Lainaus:
  Aa okei, no olisinko mä sitten sitä rannaria katsonut. En tiedä kun en ole mitenkää erityisesti kaveria tarkkaillut, mutta kuten sanoin ni hyvillä esityksillä kyllä pistänyt jonkun verran silmään.

  Ja ei nuota pakkeja liikaa ole ollut NHLssä.

  Menee nyt vähä offtopic, mutta kiva kuitenkin ollut huomata, että näitä nuoria ja vielä hyvässä iässä olevia pakkeja alkanut suomelta tulemaan. Jokiharju, Juolevi, Vaakanainen, Hongat, Riikola, Mikkola, Rantakari, Lehtonen, Koivisto, Heiskanen jne. Varmasti vielä moni jäi mainitsematta.

  Kuitenkin tuo puhtaisen sentterien tilanne näyttää aika heikolta. Aikanaan kun parhaassa iässä ja tikissä oli Jokinen, Koivut, Filppula, Lehterä, Kontiola, N Kapanen, Immonen, niin on saattanut olla jopa ylitarjontaa.
   
 4. Lainaus:
  Uuh, eipä ole käynyt edes mielessä yhditelmä Antti Suomela ja NHL. Ei sitten ollenkaan NHL-tyylinen pelaaja. No, pitäähän se käydä koittamassa. Ehkä olen liian vähän seurannut hänen tekemisiään.
   
 5. Viljami84 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit,Anaheim,Buffalo,Leijonat
  Lainaus:
  Ne varmaan ottaa sen, että voi sitten treidata Phillyyn vaihdos Giroux tai Voracek. (Ei ollut yhtään sarkasmia)
   
 6. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Suomelan mahdolliseen NHL-uraan suhtaudun aika skeptisesti, vaikka noita smurffeja NHL:ssä viilettääkin. Leijonissa on ollut vaikeuksia heti paineen alla enkä koe Suomelan olevan kiekon kanssa semmoinen talentti, että pystyisi NHL:ssä nyt pelaamaan. On omaan silmään keskivertoa hiukan parempi luistelija, joka ei kompensoi riittävällä tasolla.

  Riikolan kohdalla uskon NHL-sopimukseen ja farmin kautta lähtee kiertelemään yhdeksi vuodeksi. Menisi meikäläisen Blackhawksiin, parempi Juuso on kuin Gustafsson. Ainakin kokonaisvaltaisesti.
   
 7. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Nyt pitää erottaa kaksi asiaa toisistaan. Puhutaan NHL-sopimuksesta ja NHL:ssä pelaamisesta. Suomelan kohdalla ensimmäinen on realismia ja jopa todennäköistä. Jälkimmäinen ei niinkään ainakaan nykyisellään.

  Riikolan osalta uskon niin ikään NHL-sopimukseen ja pidän hänen mahdollista NHL-uraa Suomelaa todennäköisempänä. Minusta Riikolan ominaisuudet riittää ennen pitkää NHL:ään. Ei välttämättä heti kauden alusta riippuen toki mihin seuraan päätyy.
   
 8. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  OEL ja Coyotes neuvottelemassa jatkosopimuksesta:

  Lainaus:
  Coyotes discussing 8-year extension with Oliver Ekman-Larsson

  OEL, Karlsson, Doughty... tänä kesänä tulee useampi suuri jatkosopimus puolustajille. Kauppahuhuja varmasti kaikkien osalta edessä siihen saakka kunnes nimet on paperissa, mutta uskoisin jatkosopimuksiin nykyisten joukkueiden kanssa jokaisen osalta. Ehkä Karlssonin osalta todennäköisyydet kaupalle korkeimmat tuosta kolmikosta, mutta en siihenkään jaksa uskoa.
   
 9. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhtikiekolla voittaa kuin Vireeni
  ^ Taitaa lopulta olla aika suuri etu pelaajan omistavalle seuralle, että pääsee iskemään ison lapun pöytään vuoden ennen muita. Kiekko on kuitenkin riskialtis laji ja pelaajilla, joilla on mahdollisuus kymmenien miljoonien sopimukseen, ei välttämättä ole kovin kummoista kannustinta odottaa sitä yhtä vuotta.

  OEL tuskin valitsisi vapaana pelaajana Phoenixia, vaikka nämä tarjoaisivat eniten rahaa, mutta saattaa hyvinkin valita Phoenixin, kun nämä voivat tarjota pelaajalle eläkerahat likipitäen heti ja ilman, että tarvitsee yhtään kiekko-ottelua pelata.
   
 10. Kultakarinkane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS , Boston Bruins
  Iltalehti uutisoi että Riikola tehnyt NHL sopimuksen itäisessä konferenssissa pelaavan joukkueen kanssa.
  Onko jollain käsitystä kenen?
   
 11. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Tuomas Nyholm käsittääkseni mainitsi Penguinsin, mutta netistä on saanut lukea huhuja myös Torontosta. Tosin se saattoi tulla tällä palstalla vastaan, joten sen luotettavuudesta en osaa sanoa sen kummempia. Veikkaan kuitenkin jompaa kumpaa.
   
 12. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Sami Kapasen joukkueessa pelannut, joten viittaisi juuri Penguinsiin, Maple Leafsiin, Hurricanesiin tai Flyersiin. Penguins varasi Kasperi Kapasen, joka pelaa nyt Maple Leafsissa ja Sami Kapanen on itse pelannut Hurricanesissa ja Flyersissä.
   
 13. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Eikö tuo nyt ole vähän kaukaa haettua? Riikola pelasi KalPassa Sami Kapasen alaisuudessa, jonka poika on varattu Penguinsiin. Eli siis Riikola Penguinsiin. Eiku mitä häh?
   
 14. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Eiköhän se osoite Toronto ole. Ilman mitään faktaa, mutta iltapaskoissa ja sen sellaisissa on puhuttu Toronton osoittaneen kiinostusta Riikolaan.
   
 15. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Riikola tehnyt sopimuksen joukkueen kanssa, jolla edellinen mestaruus 60-luvulta.
   
 16. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Prkl, olisi kelvannut Pittsburghiin kyllä kokeilemaan siipiään...
   
 17. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  No, ehkä tuo Penguins on kaukaa haettu, mutta muuten on voinut S. Kapanen suosituksia antaa.
   
 18. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Sori, tarkoitin Rauman Lukkoa, jonne siis sopimus.

  Voit vielä pitää toiveita yllä. ;)
   
 19. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Hyvä, yhdistin tuon Torontoon heti. Ei Riikola nyt mikään varma kortti tietenkään olisi, mutta uskon itse, että katsomisen arvoinen.
   
 20. Gemondo Jäsen

  Miltäs kuulostaisi Riikola Rangersiin? Eikö tuo sopisi hyvin rebuildin aloittaneeseen joukkueeseen? Jos onnistuu niin pidempää jatkosopimusta tai treidillä muita sopivampia palikoita joukkueeseen, eikä mahdollinen ”floppauskaan” haittaa periaatteessa mitään koska menestystä ei edes tavoitella ensi kaudella.
   
 21. Jalasvaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS ja WSH Capitals
  Darren Dregerin mukaan Riikola menee Pensin riveihin.
   
 22. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Hienoa jos pitää paikkansa, Määttä auttaa niin tehdään tuosta NHL-tason puolustaja vielä :)
   
 23. Heatley Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Pittsburgh, Pelicans, Porvoon Hunters
  Lainaus:
   
  Viimeksi muokattu: 18.05.2018 klo 09.33
 24. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Sinnehhän se: Report: Penguins to sign Finnish defenseman | TribLIVE <-- linkki uutiseen Riikolan signauksesta.

  Mites on, onko mitään jakoja pelaavaan kuusikkoon/seitsikkoo ?
   
 25. Lainaus:
  Toisaalta onhan se yksikin NHL-peli hieno muisto urheilevien nuorten muistojen arkkuun. Sen voi ottaa seikkailuna kun sinne "rapakon taakse" lähtee.
  Monille on varmasti ollut kiva kokemus treenata pari viikkoa NHL-pelaajien - jopa tähtien - kanssa ja treenipelissä vetää päälle se legendaarisen NHl-seuran paita, jonka rinnassa kaikkialla maailmassa tunnistettava ikoninen logo. Ja selässä oma sukunimi. Ja pelata isolla areenalla.