Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Treidispekulaatiot ja huhut 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana pikkuvaimo, 18.06.2017 klo 12.52.

 1. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson ja Mercedes-Benz
  Huhuillekin uusi ketju, seuraavaa kauttahan ne jo koskee.

  Eric Engels twiittaili että myös Minnesota oli Drouin-kilvassa, ja edelleen on hyökkääjän perässä. Ilmeisesti ovat kiinnostuneita Galchenyukista.

  Senators yrittää kaupata Phaneufin, caphit vaan liian suuri monellekin joukkueella. En enää löytänyt sitä juttua missä kerrottiin Phaneufin haluavan Edmontoniin. 12 joukkueen lista hänellä on. Tästä oli juttua viime kaudenkin ketjussa.

  Pahoittelut hieman ontuvasta avauksesta, suurin osa huhuista on jo käsitelty viime kauden ketjussa eikä taida olla tarpeellista niitä tähän uudestaan listata. Muutenkin melko hiljaista tuntuu olevan laajennuksen takia. Eiköhän niitä ala taas putoilemaan kun trade freeze päättyy.
   
 2. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Eikös Edmonton ollut vain yksi joukkue listalla minne hyväksyy siirron, eikä että haluaa Edmontoniin. Vaikka onkin kotikaupungin poika, mutta en muista että kukaan Oilersin mediasta olisi ottanut tuollaista esille ja usko pois varmasti ottaisivat jos jossain oli Dion mennyt tuollaista sanomaan. Toiseksi, saa aika kovasti Ottawa ottaa takaisin että kukaan tuon 7 millin caphitin haluaa harteilleen. Ja vähiten varmasti Oilers kun Mäkkärin uusi sopimus astuu voimaan ensi kaudella ja se tulee olemaan iso.
   
 3. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Ei kai tolla Ottawalla ollut mitään muuta syytä treidata Phaneufia ollu kuin se että oisivat saaneet suojattua Methotin laajnusdraftissa. Nyt kun Ottawa ei saanut Phaneufia määräaikaan menessä myytyä niin oletan että nyt on se kaikista suurin tarve treidiin kadonnut. Ja jos Ottawa menettää Methotin laajenusdraftissa niin kyllä silloin ne taitaa sitten tarvitsee Phaneufia ihan itse kun kokemusta on kadonnut puolustuspäästä.

  Edit. Bob McKenzie tiesi kertoa että Arizona olisi todella kiinnostunut Derek Stepanista. Ja Tortorellan suosikkitoimittaja Larry Brooks tiesi kertoa että Rangers haluaisi Stepanista "no doubt first-pair right D":n.
   
  Viimeksi muokattu: 18.06.2017 klo 13.57
 4. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  TSN:än sivuilla oli taas jokakesäinen Evander Kane huhu. Noh, jos Buffalossa aijotaan tuulettaa pikkasen pukukoppia niin kai Kane on silloin hyvä huhujen kohde.
   
 5. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Spencer Foo lienee yksi tämän hetken parhaimpia yliopisto free agentteja ja signaamassa huhujen mukaan joko Edmontoniin, Phillyyn tai Detroitiin. Viime kaudella mies oli Hobey Baker -finalisti.

  Spencer Foo - Eliteprospects.com

  Detroitia pidetään jostain kumman syystä huhuissa vahvimpana, mutta mites on kotoisin Edmontonista, joten aika ihme on jos ei päädy sinne.

  Hauska huomata, että tämä kaveri saa nyt vain sen ansaitsemansa huomion (eli ketään ei kiinnosta juuri pätkääkään), kun laajennusdrafti vie kaiken huomion. Muuten kaverista olisi Jimmy Vesey -kaltainen tolkuton hype päällä, normaalissa kesän uutispulassa ennen draftia.
   
 6. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  30 Thoughts: Marian Hossa might have played his final NHL game - Sportsnet.ca

  Aiemmin eilen joku KHL-toimittaja tosin jo kerkesi tviittamaan että Dadonov on jatkanut sopimusneuvotteluja Vegasin kanssa, joten saa nyt nähdä mihin sitten tulee päätymään.
   
 7. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Pitäiskö tätä ketjua hieman nostella ylös kun markkinat taas vapautuu, ja varmasti muutkin jengit tekee treidejä kuin pelkästään Vegas. Tuolla TSN:än sivulla oli maininta että ainakin Montreal, NY Islanders ja Edmonton olisi aktiivisia draftin aikana.

  Ja Dallashan varmaan edelleen kaupittelee sitä 3 pickkiä kun haluaa pelaajan joka voi auttaa joukuetta nyt. Lisäksi niillä on nyt kolme helvetin kovapalkkaista veskaa, joten mielenkiintoista nähdä miten ton ongelman ratkaisee kun Lehtosella ja Niemellä oli muistaakseni NTC pykälä sopparissa.

  Lisäksi suojauslistojen jättämisen yheydessä Petr Mrázekista kirjoitettiin sellaisia komentteja että jatko Detroitissa on hieman kyseenalainen juttu. Arizona ja ehkä Winnipeg taitaa olla ainoat jengit joka kaipailee ykkösveskaa. Uutta kakkosta taitaa metsästää vain Colorado ja pari muuta jengiä, mutta sellaisen taitaa löytää sitten UFA markkinoilta.
   
 8. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Kyllä Mrazek Edmontoniin kelpaisi Talbotin kirittäjäksi, Oilersilla ei tällä hetkellä mitat täyttävää kakkosvahtia ole ja sellainen on hakusessa.
   
 9. HockeyForLife Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wild
  Minnesotahan yrittää vapauttaa cappiin tilaa kauppaamalla Brodinin tai Scandellan. Luonnollisesti Brodinin vastine olisi paljon korkeampi, mutta mielelläni pitäisin hänet ja koittaisin jotain saada Scandellasta irti. GM Fletcher sanoi, että vastine voi ihan hyvin olla valmis pelaaja tai pickejä/prospecteja. Vähän pelottaisi Wildin kolmospakkipari, jos puolustaja lähtee ja uutta ei tilalle tuoda

  Ilmeisesti ihan rahakkaita sopimuksia (ansaitusti) ollaan Ninolle ja Granlundille värkkäämässä, kun kauppoja joudutaan hieromaan.
   
 10. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Mikäli Brodin liikkuu, niin kaupassa on pakko liikkua myös Pominville. Pominvillellähän on modified nmc tälle ja seuraavalle kaudelle, eli hänellä on lista joukkueista, mihin hän on valmis siirtymään. Jos Fletcher onnistuu pääsemään Pominvillesta eroon esim. Scandellalla, niin pidän miestä todellisena velhona.
   
 11. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  TSN:än sivuilla Bob-setä tietää kertoa että Dallas on kiinnostunut Methotista. Jos treidi toteutuu niin veikaan että toiseen suuntaan saattas mennä toi 3 dallsin varaus. Varmaan se ehkä vaatis sitten sen että Vegas antaisi kaupassa myös ton Islandersilta tai Jetsiltä saadun ykköskierroksen vuoron, jolloin toi Methot olisi korvaus siitä että Vegas liikkuu ylöspäin. Toinen vaihtoehto vastineeksi Methotista vois olla tietenkin Nichushkin oikeudet (jos kerta poika ei Dallasissa viihdy). Venäläisiä kun näyttää tonne Vegasiin suuntavan, joten varmasti tuntisi olonsa kotoisamaksi siellä kuin Dallasissa jossa ei ole yhtään maanimiestä.
   
 12. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  En näe Methotia sellaisena pelaajana josta liikutellaan 3rd overall pickiä, ei ainakaan jos ei tule toista top-10 vuoroa takaisinpäin. Eli siis 6. vuoron pitäisi sisältyä kauppaan, en näe noiden kahden muun ykköskierroksen millään riittävän.
   
 13. AJTSS Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, TPS
  Mä kyllä itken itteni uneen jos 3rd overallilla ei saada kuin joku puukäsi Methot. Eikai se niin hyvä ole?
   
 14. JTX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, HPK
 15. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
 16. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 17. avs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Kantrimusiikin suurena ystävänä Matt menisi kyllä Nashvilleen kun pipo päähän. Mutta mahtaako Sakic treidata miekkosta saman divarin sisään.
   
 18. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Tossa heitin kyllä että pakettiin kuuluisi varausvuorojen vaihto, eli Methotin kanssa tulisi esim. Jetsin entinen 13 vuoro.

  Tuli tossa katsottua noita tulevia UFA:ia, ja jotenkin tuli sellainen fiilis että nyt on todella heikko UFA kesä tulossa. Shattenkirk, Alzner, Radulov, Oshie, Hanzal, Eaves, Russel ja mahdollisesti Kovalchuk. Siinä on ne kovimmat nimet ja sen jälkeen onkin vain suunnileen ikämiehiä tarjolla. Tuo varmaan oman mausteensa näihin treidikuvioihin kun UFA-markkinoilta ei mitään suurta helpotusta joukkueiden tilanteisiin ole odotettavissa. (Poislukien kakkosveska markkinat).
   
 19. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 20. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  TSN:än sivuilla oli taas pari huhua. Canuks saattaa olla valmis tippumaan draftissa muutaman sijan. Kun taas St.Louis haluais nousta draftissa. Lisäksi Calgary ja Islanders on jubaillu Hamonicista. Ja ihmetellään kuka haluais Galchenyukin.

  TSN:än mukaan Methot ei ainkaan suuntaa Kanadaan. Kuusi kanadan jengeistä on Methotin NTC-listillä ja ainoa joka ei ole on Ottawa niin sinne Methot voidaan treidata vasta 1.1.2018. Bob-sedän mukaan Methot mielummin pelaa Vegasissa kuin muuttaa listiään.
   
  Viimeksi muokattu: 23.06.2017 klo 18.04
 21. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 22. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Dreger twiitailee että Vegas koittaa kovasti päästä varamaan top 3.

  Noh, heitetään ajankuluksi pieni spekulaatio. Vegas treidaa 6 varauksen ja Methotin Dallasiin niiden 3 varausta vastaan. Sen jälkeen Vegas treidaa Dallasin 3 varauksen (+ jotain kivaa) New Jerseyyn niiden 1 vuoroa vastaan. Tämän jälkeen Vegas varaa Patrickin, Philadelphia Hischierin ja New Jersey Makarin.
   
 23. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Galchenyukia huhuillaan Carolinaan. Toiseen suuntaan menisi Lindholm ja Hanifin. Varmaan Habsit joutuisivat antaa tämän vuoden ykköskierroksen varauksensa.
   
 24. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Andy Strickland @andystrickland

  TJ Oshie being strongly considered to replace Panarin and play with Kane. May have to take less money. #Blackhawks will sell chance to win

  Niin ja tieto tulee kaverilta, joka harvemmin huutelee vääriä infoja ympäriinsä.
   
 25. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson ja Mercedes-Benz
  Mikä tää Rangersin kuvio oikeen on? Sentteriä tarvitsivat jo ennestään ja nyt varsinkin.