Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Treidispekulaatiot ja huhut 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana pikkuvaimo, 18.06.2017 klo 12.52.

 1. Torspo82 Jäsen

  Lainaus:
  Niin no, ehkei ilmaiseksi mut entä jos voisi antaa jotain kuraa toiseen suuntaan?
   
 2. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Ja Fransonin arvohan nousi tuon jälkeen kun läpäisi waiverit. Nyt häntä voi taas aika pitkään pallotella vapaasti NHL:n ja farmin välillä ilman waivereitä.
   
 3. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Olisikohan Islanders etsimässä maalivahtia ja puolustajia? Tuntuisi heille sopivilta hankinnoilta. Tanev, Green, Gudbranson ja Franson varmaan saatavilla. Maalivahdista ei sitten tiedä. Grubauer?

  Nimimerkillä: Greenistä ja Howardista ykköskieppi ja kakkoskieppi.
   
 4. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Aaron Portzline kirjoittaa The Athleticissa, että Jack Johnson olisi pyytänyt siirtoa Blue Jacketsista. Taustalla ilmeisesti kutistunut rooli joukkueessa (Buffaloa vastaan hän pelasi vain 13.43) sekä vapaaksi agentiksi tulo, jota varten haluaa iskeä näyttöjä pöytään. Taustalla on myös hänen aikaisemminkin julkisuudessa esillä ollut taloudellinen vararikkonsa - kiitos vanhempien.

  Elokuussa oli lähellä, että Johnson olisi tehnyt monivuotisen jatkosopimuksen Columbukseen, kun Ryan Murrayn odotettiin siirtyvän toiseen joukkueeseen, kenties vaihdossa Matt Ducheneen.

  Voi silti olla, että Kekäläinen ja Tortorella haluavat pitää Johnsonin joukkueessa playoffeja varten.
   
  Viimeksi muokattu: 13.01.2018 klo 09.34
 5. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  ”The Dispatch released its report this morning, after beginning its earlier this spring. Some of the details are truly heartbreaking.

  Tina Johnson borrowed at least $15 million in her son’s name against his future earnings, sources told The Dispatch, taking out a series of high-interest loans — perhaps as many as 18 — from nonconventional lenders that resulted in a series of defaults.

  Johnson’s parents didn’t just borrow money from their son. The report alleges the couple also took advantage in a litany of other ways.

  Johnson’s parents allegedly each bought a car, spent more than $800,000 on upgrades to the Manhattan Beach property and traveled, often to see him play NHL games for the Kings and Blue Jackets.

  The most telling quote comes from a source who recounted a dialogue between Johnson and his parents, when he confronted them about debt collectors calling in regard to defaulted loans.

  “Jack would ask (his parents) questions: ‘What’s this? What are these guys calling about?’  ” a source said. “And they would tell him not to worry about it, just worry about playing hockey.”

  Johnson has hired a new attorney, severed ties with his family, and is attempting to rebuild and find his way out of the mess created.”
   
 6. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Jos nyt oikein ymmärsin tuon tekstin, niin jäi vaan ihmetyttämään se, että miten vanhemmat on voineet ottaa velkaa Johnsonin nimissä? Onko heillä ollut oikeus käyttää tämän rahoja? Eikös nuo lainat ole otettu kuitenkin Johnsonin ollessa täysi-ikäinen?
   
 7. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Johnson oli antanut vanhemmilleen (vai pelkästään äidilleen?) täyden oikeuden rahoihinsa.
   
 8. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Jep, kuten jo @teude mainitsi, vanhemmille oli annettu käyttöoikeudet pojan tilille ja rahoihin.

  Lainaus:
  Linkki vähän vanhempaan uutiseen aiheesta.
   
 9. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Kiitos selvennyksestä. Noinhan sen oli pakko olla mennyt kun täysi-ikäisestä ihmisestä kyse. Kivat vanhemmat kaverilla.
   
 10. tunsbe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NHL, #11, #9, #71, #96, #55, #8, #64, #47
  Siel olis tarjolla Arizonasta Hjalmarsson ja OEL.
  Hakusessa vissiinki parit prospectit ja/tai 1pick.
   
 11. Ralph Jäsen

  Avalanche voisi antaa Senatorsilta saadun ykköskierroksen varausvuoron, jonkun kakkosen tai kolmosen, jonkun nuorehkin kolmospakin parin tyyliin Mironov, Lindholm tai Bigras sekä jonkun nuoremman lupauksen tyyliin Meloche. Sitten vain Landeskog suostuttelemaan tekemään pitkän jatkosopimuksen. Ekman-Larssonista siis puhe.

  Ekman-Larsson - Johnson
  Zadorov - Barrie
  Girard - Nemeth

  Menettilisi, kunnes Timmins ja/tai Makar on valmis ja sitten Nemethin lisäksi lihoiksi Barrie.
   
 12. Falling Star Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Coyotes
  Taitaa OEL:n liikkuminen vaatia paria tulosyksikön pelaajaa, prospectia ja varausvuoroa. Vähintään tasoa Nylander+x+Liljegren+pick.
   
 13. LemMy Jäsen

  Lainaus:
  Huutonaurua, ei varmasti vaadi tuommosta OELn arvon ollessa alhaimmillaan ikinä. Tuommosta hintaa olisi voinut kuvitella saavansa pari kautta sitten, jos Coyotes olisi silloin ollut valmis luopumaan. Liljegren + pick tyylinen paketti paljon realistisempi vaihtoehto.
   
 14. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Tai vain yks yhteen Nylanderin kanssa ilman muita palasia.
   
 15. tunsbe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NHL, #11, #9, #71, #96, #55, #8, #64, #47
  Lainaus:
  Enpä usko et noin paljoa vaatis.
  @Ralph :lla hyvä esimerkki miten vois siirtyä Avsiin. Itteasias ite miettisin täysin identtisen kuvion Coloradon kohdalla.

  Veikkaan et Hjalmarsson siirtyis tyylillä 2nd + prospect. OEL sitten 1st + 2x prospect.
   
 16. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Menisköhän Mike Green Tampaan, nyt kun Hedman hajosi...

  Yzerman voisi lähettää Detroitiin pari ykköstä, joista toisella pääsee varailemaan ihan ite kesällä 2019...

  Noh, veikkaan Greenin päätyvän kuitenkin Los Angelesiin. Saavat sen "Voynovinsa" vihdoin takaisin, niin Doughty ei pala ihan loppuun.
   
 17. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Chayka antoi Hjalmarssonista prospectin, jonka halusi takaisin sekä Connor Murphyn, nuoremman sekä potentiaalisen Hjalmarssonin korvaajan. Blackhawksilla oli myös "pakkorako" kaupata Hjalmarsson, joten vastine tulee varmasti olemaan nyt kovempi kuin ehdotettu 2nd ja prospect, toki jos prospect on kovaa luokkaa, niin se muuttaa kaiken.

  Mielenkiintoista seurata voisiko Blackhawks olla mukana vanhan soturin kilpakosinnassa. Hjalmarssonilla on 10 joukkueen NTC eli pyydettäessä antaa ne kymmenen joukkuetta, joihin suostuu siirtymään.
   
 18. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
 19. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Tuosta pyynnistä tullaan alas aika kovaa vielä. Torontolta sopiva voisi olla joku ykköskierroksen varaus, Kapanen/Bracco sekä Liljegren. Varmasti kosijoita on paljon. Chaykan kannattaa kaupata OEL kuitenkin nyt tai viimeistään draftissa. Kuitenkin on niin halpa sopimus ja palkkakatto nousee, ettei pitäisi olla kenelläkään ongelmaa ottaa se kontolleen.
   
 20. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rullat, pipo, parhaus & NHL-doping
  ^ Kyllä OELsta kehtaa pyytää. Ihan sama miten on pelannut viime aikoina Phoenixin junaturmassa, gmt näkevät norris -potentiaalin.
   
 21. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Jotenkin mua huvittaa tää Arizonan pelleily. Hommataan kesällä Stepania, Hjalmarssonia, Goligoskia ja Raantaa saadakseen uskottavuutta joukkueelleen. Nyt sitten Arizona on NHLn pohjilla, eikä sitä uskottavuutta oikein löydy. Ensimmäinen pelaaja on jo lähtenyt oman tahdon takia, ja tilalle tuli samantasoinen pelaaja, mutta vanhempi, ja prospecti, josta parhaillaan voi tulla alakenttien sentteri. Vaikka Dauphin on nuori, 22v, takana 32 NHL peliä, eikä farmissakaan mitään ihmeitä ole järjestellyt, niin pieni bustihan tässä haiskahtaa, jos nyt numerolla #39 varattua poikaa voi bustiksi sanoa. Hyvä vastine Chaykalta silti, vaikka uskonkin tulevaisuudessa Hawksien olevan voittaja.

  Nyt ollaan kauppaamassa eliittipakkia, jota voidaan kutsua Norristason pakiksi. Tottakai, jos OEL ei halua Arizonan kanssa jatkosopimusta tehdä, kannattaa se treidata ennen trade deadlinea, mutta olisi suorastaan idiotismia ottaa siitä taas vähän lisää prospecteja. Minä tykkään Chaykasta GMnä, ja olisin varmaan hyvin samanlainen GM, kuin hän, jos siis olisin GM. Chayka on haalinut hyvin prospecteja, mutta jossain vaiheessa tulisi lopettaa. Arizonan rebuild on kuitenkin jo niin pitkäaikainen, että Chayka tuli ikään kuin viimeistelmään sen, tai olisi ainakin pitänyt. Viime kesänä mentiin jo askel eteenpäin, mutta nyt jos OEL laitetaan prospecteihin, niin mennään kaksi askelta taakse päin.

  Kyllä Chaykan pitäisi ehdottomasti hakea valmista NHL pelaajaa sinne, jolla on upsidea. Nylander+Liljegren = OEL. Mä en nää mitään ongelmaa. Chayka voi saada kaksi supertähteä, tai yhden, kun Nylander sitä melkein jo nyt on. Toinen vaihtoehto olisi OEL = "Charlie McAvoy", toivon toki Bruins-fanina ettei tuota kauppaa nähdä. Mutta tuon tyylinen kauppa voisi olla myös fiksu. Turha nyt on lähteä peruuttelemaan, kun viime kesänä mentiin jo niin paljon eteenpäin.
   
 22. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Joo jos vastine on tyyliin draft pickejä jostain draftin keskivaiheilta niin parempi vaan venata ja laittaa sitten vuoden päästä rentalina lihoiksi. Kannattaa myös muistaa, että OEL pelaa aika halvalla lapulla niin potentiaalisia ottajia on kuitenkin jonoksi asti.
   
 23. JeiJeieL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arizona Coyotes
  Coyotes myös pystyy pidättämään OELin ja Hjalmarssonin palkkaa maksimoidakseen arvon. OEL 2,75 miljoonan (50%) lapulla vuodeksi luulis olevan aika kova tarjous.

  Omasta mielestäni Leafs olisi paras treidikumppani. OEL @50% <=> Nylander + Gardiner/Liljegren. Pick ei minusta välttämätön, Nylander on kuitenkin sen verran arvokas. Ja kauppa tosiaan ensi kesänä, jolloin Leafs voisi tehdä heti jatkosopimuksen.

  Hjalmarssonista saanee 1st rd pickin joltain contenderilta, joku valmis prospekti olis tietenkin jees mutta pelkkä pickikin käy.
   
 24. Japi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh, Jokerit, Saipa, Jokipojat, Titaanit
  Lainaus:
  Tuohan kannattaa tehdä viimeistään deadlinella niin voi tarjota 8-vuotista sopimusta, jos tekee kaupan vasta kesällä niin 7 vuotta maksimi.
   
 25. JeiJeieL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arizona Coyotes
  Lainaus:
  Mutta eikös jatkosopimuksen voi tehdä vasta heinäkuun alussa, eli vuotta ennen vapaaksi agentiksi tuloa?