Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Treidispekulaatiot ja huhut 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana pikkuvaimo, 18.06.2017 klo 12.52.

 1. Ralph Jäsen

  Vielä ei mitään konkreettista huhua taida löytyä Duclairista? Paljon tietenkin fanien toiveita löytyy ja niistä pakko mainita tämä: Pacioretty vaihdossa Coyotesin ykköseen ja Duclairiin. Kun ottaa huomioon, että 29-vuotias Pacioretty pelaa uransa huonointa kautta ja hän todennäköisesti kokeilisi UFA-markkinoita vuoden päästä, kuulostaa aika hauskalta. Varsikin kun Coyotes on tämän hetken vahvin ehdokas ykkösvaraukseen.
   
 2. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Lainaus:
  Ei ole tainnut Coyotes mitään konkreettista saada Duclairista. Senators sai Mike Hoffmanista "future considerations"-tarjouksen, joka luonnollisesti ei kelvannut.Sens passing on 'futures' offer for Hoffman - Article - TSN
   
 3. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Kuuolstaisi pirun hyvältä treidiltä Montrealin kannalta, mutta mikä järki Arizonan olisi hankkia 29-vuotias uransa paskinta jääkiekkoa pelaava laituri ja menettää mahdollinen 1 pikki taino eiköhän Arizona pääse ainakin top5 joukossa varaamaan, kun lotteryssä voi käydä miten hyvänsä.
   
 4. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Niin siis, eihän se ollut terminä "future considerations", joka on enemmänkin sitä luokkaa "eimääritellävastinettakoskaan", vaan pikemminkin tulevaisuuden palasia.

  Piti nyt päteä kun sai mahdollisuuden, vaikka varmasti tiesitkin kokeneena. :)
   
 5. Räpylätassu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Avs, suomalaiset NHL:ssä ja KHL:ssä
  Brent Seabrook healthy scratch tänään. Things just got saucy.
   
 6. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Ans kattoo, voihan tuo olla ihan paskuuttakin. Häntä ei voi kaupata minnekään ilman pelaajan omaa suostumista.
   
 7. Learn2Play Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  Ja vaikka Brent suostuisi niin kukaan ei suostu tuota sopimusta ottamaan..
   
 8. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Canadiens tarvitsee kyllä kokemusta puolustukseen, joten ties vaikka vaihtaisivat Brendan Gallagheriin. Ja Canadiens pitää osan Gallagherin palkasta ja antaa kakkoskiekan varauksen kylkeen.

  No joo, Canadiensilla heti vitsaillaan. Mutta vaikea kyllä keksiä mitä Blackhawksin pitää kaupassa myös antaa, jotta alkaa Seabrook liikkumaan.
   
 9. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Canadiens voisi olla kyllä potentiaalinen kauppakumpani. Seabrook + Jokiharju(Joku pakkiprospecti) + 2nd <-> Alex Galchenyuk

  Onko sitten liian vähän, vai Hawksin mielestä liikaa, en tiedä. Tuo kuulostaisi ainakin Hawksien kannalta hyvältä treidiltä, Canadiens varmaan haluaisi kakkosen tilalle ykkösen tai jonkun korkeamman tason prospectin.
   
 10. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Seabrook on ihan vain healthy scratch eikä liiku. Valitettavasti.
   
 11. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Milloin siitä tuli tuollainen 7 miljoonan arvoinen kasa haisevaa kakkaa? Tällä kaudellako vasta taso laskenut ja jos, niin mistä moinen?
   
 12. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Lainaus:
  Silloin kuin tuo sopimus tehtiin. Tai ainakin Blackhawks kannattajien mielestä tuo sopimus oli liian pitkä ja iso. Nyt tuo riski on tällä kaudella alkanut realisoitumaan todellisuudeksi.
   
 13. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Ihan hyvä kysymys.

  Jos oikein muistan, niin monet itseni mukaanlukien halusivat Seabrookin aikanaan jatkavan vapaille markkinoille edellisen sopimuksen jälkeen, joka loppui keväällä 2016. Seabrook oli iso osa jo mestaruutta 2010, osa Kanadan kultaista sukupolvea, iso osa mestaruuksia 2013 sekä 2015, mutta sen jälkeen tahti on hyytynyt entisestään. Mun mielestä jo mestaruuskeväänä 2013 Hjalmarsson ajoi Seabrookin ohi ja viimeistään seuraavalla kaudella näin kävikin, kun Hammer pelasi säännöllisemmin Keithin kanssa ykkösparissa.

  Syksyllä 2015 se alamäki alkoi tosissaan, olikohan lyhyt kesä sitten vienyt kaiken terän ja kolmas Cup kaiken motivaation. Ja tämä laskusuhdanne oli mun mielestä jo nähtävissä ennen tuota viimeisintä mestaruutta, mutta on tuo noin radikaali tason lasku silti yllätys. Seabrook on vain liian hidas eikä pysy millään perässä. Hyvä veto edelleen ja sijoittuu erinomaisesti, on liideri ja sinällään tekee asioita jatkuvasti oikein kentällä, mutta uskallan väittää Seabrookin olevan yksi NHL:n hitaimmista pelaajista. Varmasti minuutit uralla tekevät pientä vaikutusta, mutta aika ja pelin kehitys on ajanut ohi.

  Joukkue vierellä oli mestaruusvuosina niin hurja ettei Seabrookin todellinen taso ehkä erottunut koskaan. Parhaimmillaan ihan varmasti oli selkeä ykkösparin puolustaja jokaisessa joukkueessa. Vaikea sanoa kuitenkaan sen tarkemmin oliko joukkue vain vierellä niin hyvä, että ne henkilökohtaiset puutteet jäivät silloin noteeramatta. Seabrook ei koskaan kuitenkaan raketti ole ollut, vaan semmonen Chris Pronger huomattavasti hitaampana ja vähän kesytettynä.

  Seabrook palkittiin mestaruuksista ja nyt siitä kärsii koko organisaatio.
   
 14. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Varmasti hitaus vaivaa, mutta kyllä itseni on yllättänyt myös Seabrookin tehottomuus varsinkin ylivoimalla. Tällä kaudella Seabrook ja Keith ovat Chicagon kaksi eniten yv:tä pelannutta pakkia ja kumpikaan ei ole tehnyt maaliakaan ylivoimalla. Seabrookin yv saldo 0+2 on käsittämättömän huono. Kokonaisuutena Seabrook on tehnyt tällä kaudella vain yhden maalin ja senkin jo avausmatsissa (tehot 1+2). Tuon jälkeen maaleja ei olekaan tullut seuraavaan 40 otteluun ja pisteitäkin vain 0+8. Tuo on aika vähän pelaajalle, joka vielä toissakaudella teki 14+35 ja oli puolustustajien pistepörssissä TOP20:ssä. Viime kaudellakin tuli vielä 39 pinnaa, mutta nyt tahti enteilee noin 20 pinnaa. Nopeaa on pudotus pisteissäkin.
   
 15. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Yllättäispä vielä itseänikin ylivoiman tehottomuus, mutta ihan oikeassa olet. Koko systeemi on vain älyttömän huono ja se toinen kunnon ylivoimapelaaja eli Panarin lähti pois. Tekisi mieli mutulla väittää, että viime ja toissa kaudella todella suuri osa Seabrookin pisteistä tuli, kun sekä Kane että Panarin olivat kentällä. Keithin ylivoimaotteisiin en edes viitsi ottaa kantaa.

  Viime aikoina Seabrook ei ole edes pelannut ylivoimaa säännöllisesti, koko alkukauden pojat veti molemmat Keithin kanssa ykkösylivoimassa. Korkeat minuutit pitkälti selittyvät tuolla ja siihen nähden rooli on kehittynyt oikeaan suuntaan.

  Mutta joo. On tuota tuskallista seurata.
   
 16. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Bob Stauffer oli nyt Oilers Now-podcastissa spekuloinut Andrej Sekeran treidaamisella Blackhawksiin vaihdossa Seabrookiin. Omaan korvaani ajatus kuulostaa aika kammottavalta. Mutta Stauffer on aikaisemmin ollut aika hyvin hajulla näistä tapahtumista, esim. Hallin ja Eberlen treidaamisen ja Lucicin sopimuksen yhteydessä. Eihän Chiarelli voi olla niin idiootti, että tuollaista treidiä tekisi, eihän?
   
 17. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Siinähän tulisi kertaheitolla sitä Oilersin kaipaamaa kokemusta alakertaan. Kyllä mä silti luulen, että mukaan pitäisi heittää Puljujärvi ja/tai varausvuoroja, kun Seabrook on kuitenkin kolminkertainen Stanley Cup-voittaja. Voittamisen kulttuuri ei ole ilmaista.
   
 18. SaucerPass Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs
  Surullista on, että Chiarellin ja Bergevin yhteydessä ei voi edes vitsailla Seabrookin hankkimisella, koska molemmilta voi tuollaista liikettä odottaa.
   
 19. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Heittäisin ykköskierroksen varausvuoron heti kylkeen. Sen kummempia miettimättä.

  Ei kai se niin idiootti.
   
 20. Zohan Jäsen

  Karlssonin joukkueet mihin suostuu siirtymään:

  VGK
  DET
  LA
  PIT
  FLA
  TBL
  DAL

  Lähde: Doug Macleans tämän päivän podcastissaan.

  Karlsson ja Florida. Nauttisin.
   
 21. Ralph Jäsen

  Eikös William Karlsson pelaa jo Golden Knightsissa?
   
 22. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Karlsson Tampassa. Morjens mimmonen kaksikko ois Viktorin kanssa. Oishan tuolle sopivilla treideillä tilaa rentalina. En vaan usko, että Yzerman tuhlausi tulevaisuutta tuohon ellei ole pakotettu tekemään treidiä.

  Vegasinhan tuohon täkyyn pitäisi tarttua, toisi aika paljon uskottavuutta seuralle ja kannusta taistelu olisikin yhtäkkiä paljon lähempänä kuin olisi odotettavissa omilla varauksilla.
   
 23. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Kyllä mä suoraan sanottuna ihmettelen, mitä Detroit ja Florida tällä listalla tekee... Okei, Detroitissa on toki ruotsalais-perinteet, ja Floridan ilmasto varmaan houkuttelee, mutta silti... Ruotsalais-perinteet jos vetoaa, niin ainakin Vancouver pitäisi olla listalla myös. Lämpimistä paikoista ainakin Anaheimissa ja San Josessa pitäisi olla Floridaa paremmat mahdollisuudet menestykseen...
   
 24. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Muistetaan kuitenkin se, että Karlssonin piti toimittaa se kymmenen joukkueen lista mihin hän ei halua siirtyä.

  Vähemmän yllättäen Floridan joukkueet ja Stars mukana kevyemmän verotuksen myötä. Ainuttakaan kanadalaista joukkuetta.

  Detroit oli kuulemma muksuna suosikki Karlssonilla.
   
 25. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Floridassa, Vegasissa, Detroitissa jne. olisi selvää ykköspuolustajan roolia tarjolla. Kings, Pens, Tampa ym. vaikuttavat sitten enemmän siltä, että käytäisiin kannua nostelemassa ja vapailta uutta sopparia. Tuolla Karlssonin sopparilla joku saisi pariksi kevääksi aika huikean kilpailuedun, vaikea vaan sanoa kenellä olisi tuohon varaa eikä Ottawalla taas ole kiire tehdä treidiä nyt ellei vastine ole erityisen hyvä.

  Aika hiljaista muuten myös oltu Tavaresin jatkosopimuksesta, viiimeksi Stamkosin ympärillä oli aivan järjetön mediamyllytys. Ilmeisesti Toronton media on tyytyväinen Matthewsiin eikä tarvitse jatkuvasti miettiä kuka supertähti sinne suostuisi tulemaan.