Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Treidispekulaatiot ja huhut 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana pikkuvaimo, 18.06.2017 klo 12.52.

 1. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Ylitarjontaa ei kyllä ole, mutta silti voitte saada Orpikin.
   
 2. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Book it, Patches vaihtuu RNH:hon ja saatte sentterin, todennäköisesti Chia tykkää tehdä noita suoraan päikseen kauppoja.
   
 3. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Tämä se olisi melkoinen dream come true, toivon todella sinun olevan oikeassa. Kenties tässä olisi pienine lisämausteineen Oilersillekin mahdollista hyötyä ja Habs pääsisi kapteenin kuvatuksen poistolla järjestelemään pöytää uusiksi edes joltain osin. En tosin varmasti osaa hahmottaa RHN:n arvoa Oilersin näkökulmasta, enkä sen paremmin kammoamani Patchesin arvoa muiden silmissä.
   
 4. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
 5. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Carrien kaatuilu kotona aiheutti niin isoja vammoja naamalle ettei jaksa enää katella? Vai meninö rahaa niin törkeesti kauneusleikkauksiin?

  Vakavissaan, hieno mies ja tästä voi tulla hieno tarina. Soturi.
   
 6. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Tai vastaavasti nolo paluu. Fisher on viimeiseen asti urheilumies, ja on varmasti pitänyt itsestään huolta välikauden ajan, mutta onhan se puolikautta ilman minkäänlaista reenausta joukkueen kanssa aika iso aika. Vielä ei ole liian myöhäistä, mutta entä jos taso vaan ei riitä. Toivottavasti palaa uhkakuvista huolimatta, Predators olisi silloin viimeistään Bruinssin jälkeen mieluisin vaihtoehto kannun voittajaksi.
   
 7. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Vanhalla miehellä toisaalta tuollainen pieni tauko voi tehdä hyvää kovia kokeneelle kropalle ja kaikki toimiikin paremmin.
   
 8. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Jep, voi olla aika hyvä boosti playoffeihin tuoreilla jaloilla ja kun päässyt vanhoja mahdollisia vammoja parantelemaan kunnolla.
   
 9. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Spekuloin tuossa mielessäni Tavaresin tilannetta. GM Snow ilmoitti juuri, että ei treidaa Tavaresia koskaan ja myös kapteeni itse on puhunut halustaan jatkaa Islandersissa. Deadlinella treadea tuskin tulee koska Isles tappelee sen verran tiukasti pleijaripaikasta, mutta mitäs jos ne jääkin ulos ja mitäs jos Tavares päättääkin kävellä UFA:na pois? Mun mielestä Vegasissa on juuri Tavaresin kokoinen paikka auki. Siellä on antaa vaihdossa niin varausvuoroja, kokenutta pakkia kuin prospecteja ja katossa helposti tilaa maksaa se 10 miljoonaa minkä Tavares tulee joka tapauksessa jostain saamaan. Ja saisivat siitä joukkueelle katpeenikin. Tavares Vegasiin.
   
 10. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Miksi Vegas maksaisi mitään Tavaresista, jos hän parin päivän/viikon päästä voisi tehdä sopparin Vegasiin ilmaiseksi? En usko hetkeäkään etteikö Tavares kuuntelisi useampia tiimejä jos hylkää Islandersin tarjoukset.
   
 11. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Varsinkin kun tuossa voisi käydä niin, että Golden Knights maksaisi ensin jonkun varausvuoron Islandersille, jonka jälkeen Tavares sanoo Golden Knightsille "kiitos, mutta ei kiitos" ja tekee UFA:na sopparin jonnekin muualle.

  Toki kyllähän välillä tulevista UFA-pelaajista varausvuoroja annetaan. Avalanche antoi pari vuotta sitten kutoskierroksen varausvuoron Bruinsille Carl Söderbergistä ja teki heti sopparin tämän kanssa.

  Ja sitten on vielä Dan Hamhuis. Flyers maksaa Predatorsille Ryan Parentin tämän oikeuksista, mutta kun Hamhuisia ei kiinnosta, Flyers kauppaa eteenpäin Penguinsille vaihdossa kolmoskiekan vuoroon. Hamhuis ei tahdo sopparia tehdä Penguinsin kanssa myöskään ja siirtyy sitten UFA:na Canucksiin.
   
 12. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Koska jos Tavares ei tee sopimusta Islandersiin, vaan jää odottamaan 1.7. niin Islandersin kannattaa silloin myydä hänen oikeutensa jollekin vaikka Draftissa. Onhan noita nähty. Etukäteen sovittuja sopimuksia.
   
 13. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Kyllä, mutta yleensä saa neuvotella pelaajan kanssa ennen kauppaa tai jos ei saa niin korvaus on luokkaa 3rd/4th round pick. En tiedä onko tuossa Islandersin kannalta mitään mieltä myydä Tavaresin oikeuksia tuollaisella hinnalla. Ja sitä en tosiaan usko, että joku muu kuin Islanders saisi nimeä soppariin ennen 1.7.
   
 14. Burkie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Käsittääkseni näissä kaupataan nimenomaan neuvotteluoikeuksia, koska NHL kieltää neuvottelut muiden seurojen sopimuspelaajien kanssa. Taitaa jopa olla niin, ettei seurojen GM:t saa edes julkisesti ilmaista olevansa kiinnostuneita jostain tietystä pelaajasta. Paria päivää ennen heinäkuuta saa sitten alkaa pitchaamaan pelaajille, joiden sopimus on päättymässä.
   
 15. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Näin ehkä virallisesti, mutta totuus on ollut ihan toinen.
   
 16. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 17. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Nash vaikuttaisi myös olevan lähtökuopissa.

  Twitter
   
 18. JeiJeieL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arizona Coyotes
 19. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus: Kertoi myös kuuntelevansa mitä muut tarjoavat, mutta se ei tosiaankaan merkitse aktiivista kauppaamista.

  Domi olisi mielenkiintoista nähdä muualla, jos ei ota kulkeakseen Arizonassa. En tiedä miten Duclair oikeasti on aavikolla pelannut, mutta kovalla asenteella ja työmoraalilla on poika intiaaninutussa pelannut sekä onnistunut varsin hyvin.
   
 20. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Detroitin ja Nashvillen välillä on huhuja Nyquistin/Tatarin suhteen.

  Nyquist sopisi Ruotsi-kommuuniin oikein hyvin.
   
 21. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Ajattelin ensin, että Predatorsin pitää antaa jotain kallista myös vaihdossa, mutta ei perkele niillähän olisi tilaa ottaa Nyquist kokoonpanoon vaihdossa vaikkapa varausvuoroon ja johonkin prospectiin.

  Predators on käyttänyt ensi kauden rosteriin rapiat 66 miljoonaa. Se kattaa 11 hyökkääjää, seitsemän pakkia ja ykkösmaalivahin. Tuohon kun lyödään Gustav Nyquistin lähemmäs viisi miljoonaa, suomalaiskaksikon Juuse Saros, Miikka Salomäki jatkosopimukset ja enää puuttuu joku halpa hyökkääjä UFA-markkinoilta. Tai AHL:n puolelta Frederick Gaudreau, Emil Pettersson jne.

  Hyvin menee, kun sopimukset on valmiiksi pitkiä, halpoja ja laadukkaille pelaajille.
   
 22. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Predsin cap olisi Nyquistilla ensi kaudella 72M ja sitten siihen pitäisi saada Saroksen jatko ja ainakin yksi hyökkääjä ja yksi pakki. Ei ne kauteen lähde niin että pakit 5-7 on Yannick Weber, Anthony Bitetto ja Matt Irwin. Salomäki joutunee ottamaan alle miljoonan pahvin ja Cap nousee joten tuskimpa se silti ongelmia toisi. Tilaa siis jäisi 3 (2.995 tarkalleen) M$ plus capin nousu.
   
 23. F#21 Jäsen

  ^ Eiköhän Dante Fabbro vie tuon Emelinin paikan ensi kauden kokoonpanossa. Jos hankkivat Nyquistin, niin Salomäen jatkosopimus riittää hyvin ensi kaudelle. Tuskin saavat Saroksen kanssa yli miljoonan lappuja. AHL:ssäkin on pari kaveria, jotka voidaan tuoda katsomoon istumaan.
   
 24. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Evander Kane ei ole ainakaan esityksillään nostanut vaihtoarvoaan: joulutauon jälkeen pelatuissa 17 ottelussa tehot 1+2. Sitä ennen olikin lähes piste-per-peli tahdissa, joten pudotus on ollut huomattava. Mahtaakohan vaikuttaa kuinka paljon tämän vaihtoarvoon? Siellä kun kumminkin ne pelin ulkopuoliset tekijät jo taustalla vaikuttamassa siihen, niin saattaa jäädä pelkäksi haaveeksi Buffalolta minkäänlaisen huippuvastineen saaminen.
   
 25. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Tokkopa ihan huippuvahvistusta olisi muutenkaan saaneet, kiitos miehen vaikean luonteen (näin ainakin olen ymmärtänyt, ettei Kane ole niitä suosituimpia kavereita kopissa). Mutta halutessaan osaa kyllä pelata kiekkoa ja siihen joku tarttuu, mutta ei Sabres Kanen vastineesta mitään pelastajaa tule saamaan.