Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Treidispekulaatiot ja huhut 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana pikkuvaimo, 18.06.2017 klo 12.52.

 1. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Tuskin sentään Rangersiin vaan kenties AHL:ään taistelemaan peliajasta TPS:stä tutun Aleksandar Georgijevin kanssa.
   
 2. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Niin siis joo, tuskin pystyy syrjäyttämään Pavelecia mutta että sopimus kuitenkin Rangersiin. Pelit sitten AHL:ssä toki.
   
 3. Largo Jäsen

  Pistetään nyt huvikseen tämäkin tänne, eli Karlssonilta pyydetty 10 joukkueen no-trade lista ja siitä luonnollisesti alkanut "huhuja" miehen treidaamisesta. Karlsson itse jätti tuon omaan arvoonsa ja totesi haluavansa reilun markkina-arvoisen jatkosopimuksen itselleen. Se mitä ikinä tuo meinaa, onkin eri asia, mutta onhan se Senatorsilta ihan fiksua tässä kohtaa tutkia vaihtoehtoja, kun koko joukkue sekä Karlsson on pahasti slumpissa.
   
 4. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Karlsson sanoi haluavansa markkina-arvoisen sopimuksen ensin ja sen jälkeen vasta on kysytty listaa. Hommahan lähti Doughtyn haastattelusta Custancen kanssa.
   
 5. Backhander Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs, Spurs
  Jos Islanders ei ole tuolla listalla niin Snowlla on kyllä elämänsä tilaisuus saada Tavares vakuutettua joukkueen kilpailukyvystä.

  Leddy, Ho-Sang ja 1.st, siitä rakentamaan treidiä.

  Jos jotain tuollaista tapahtuisi niin aika kova homma olisi treidata palkkoja vielä pois ennen Tavaresin jatkoa. Paine on kuitenkin varmasti kova tehdä jotain liikkeitä jotta Tavares saadaan jäämään.

  Varmasti suurimmat todennäköisyydet ovat sille että Karlsson pelaa uransa loppuun Senatorsissa, mutta kerrankin oli aikaa jakaa ajatuksia niin päätinpä sen tehdä.
   
 6. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Toivottavasti testaisi UFA-markkinat Doughtyn kanssa, miksei myös OEL. Olisi aivan huikeaa viihdettä.
   
 7. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ, rullat & NHL-doping
  Lainaus:
  Ovatko? Sens on jossain määrin talousongelmainen seura, sillä on sisäinen budjetti, eikä rosteri tai prospect-pool varsinaisesti enteile vakiomenestyjän asemaa.

  Pidän 90-prosenttisen varmana, että Doughty pelaa uransa (käytännössä) loppuun Kings-nutussa, mutta heikommissa organisaatioissa pelaavat Karlsson, Tavares ja OEL ovat mielestäni jopa todennäköisiä lähtijöitä. Nykyisten seurojen ainoa keino pitää heidät tuntuu olevan mottipäinen summa rahaa.

  Edit: Karlssonin kommentti, että seuraava sopimuksensa tulee olemaan markkinahintainen, mihin ikinä hän sen tekeekään, indikoi mielestäni erittäin selvästi, että Sensillä ei tule olemaan hääviä tai minkäänlaista etulyöntiasemaa Karlssonin palveluksiin. Ylimääräinen sopimusvuosi, siinäpä se.
   
 8. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Doughtyhan on ollut paljon aktiivisempi noissa puheissaan halustaan saada markkinahintainen soppari, Karlsson meni noita jo kuittailemaan väärinymmärrykseksi. En sitten tiedä mihin seuraan E.K menisi, monellako seuralla on mahdollisuus tarjota isoa sopimusta ja mahdollisuutta menestyä?
   
 9. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Jäisi nyt edes joku iso kala apajille. Tuntuu olevan ikuisuus kun viimeksi siellä on prime-iässä olevia tähtiä vapaana. Stamkoskin oli vain lähellä. Lähimpänä tuota ovat omasta mielestä on OEL ja Tavares.
   
 10. Backhander Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs, Spurs
  Lainaus:
  Minun mielestä on, jokaisella tietysti oma mielipide.

  Eikai Senatorsilla erityisiä talousongelmia? Katsojamäärät ovat olleet vähäisiä, mutta Melnyk ainakin antoi positiivisia kommentteja edelliskauden jälkeen seuran tuotoista.

  Minä pidän myös Senatorsin runkoa erittäin potentiaalisena, ainoastaan Phaneufin ja Ryanin sopimukset ovat ongelmallisia.

  White, Brown, Englund ja Chabot ovat myös mielestäni hyväkin prospectpool.

  Sitäkään en pidä huonona että omistaja on tarkka rahankäytöstä, Melnyk on kuitenkin jääkiekkomies ja ymmärtää koska sitä kannattaa käyttää, luulisin että hänkin on sitä mieltä että maailman parhaalle puolustajalle kannattaa antaa markkinahintainen sopimus.

  Ylimääräinen sopimusvuosi on myös aika merkittävä, Karlssonin tapauksessa yli 10m dollaria, eli koko sopimuksen arvosta yli 10%.

  Ja tarkoitus oli kirjoittaa että todennäköisesti tekee seuraavan sopimuksensa Senatorsin kanssa, voi toki myöhemmin siirtyä muualle.
   
 11. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  No eikös Melnykin johdolla päästetty Alfredsson Wingsiin kun ei halunnut "kehäraakille" maksaa palkkaa. Tuloissa näkyi myös varmaan aika paljolti playoffeissa pitkälle meneminen. Sehän on Senatorsille vähän elinehto mennä playoffeihin jos haluavat pysyä plussalla.
   
 12. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Eikös nuo playoffien lipputulot jaeta aika pitkälti?
   
 13. Backhander Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs, Spurs
  Lainaus:
  Itse en pidä 29-vuotiasta Karlssonia kehäraakkina kun seuraava sopimus astuu voimaan. Mielipiteet tietysti suodaan jokaiselle, mutta luulen että olet aika yksin tuon ajatuksen kanssa.

  Menestymällä tietysti saavat katsojakeskiarvoja korkeammaksi. Jossakin välissä oli myös puhetta uuden areenan rakentamisesta lähemmäs keskustaa.

  Tälläkin kaudella on Atlanticissa vielä hyvinkin mahdollista päästä pudotuspeleihin, jos peli alkaa sujumaan.
   
 14. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Pointtina oli se ettei Alfredsson ollut kehäraakki vaan pelasi hyvin vielä yhden kauden. Jotenkin luulisi että kun capissä on tilaa niin signataan seuralegenda. Karlssonille nyt voi lyödä shekin kouraan ja sanoa että täytä vain sopiva hinta ja vuodet tuohon.
   
 15. Backhander Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs, Spurs
  Lainaus:
  Alfredsson oli yli 40 ja pelasi tehopisteiden valossa heikoimman kautensa, vaikka pudotuspeleissä loisti.

  Olisihan se urheiluromantikon mielestä hienoa jos seuralegendat pysyisivät aina samassa joukkueessa, mutta se ei ole realismia, joukkueen omistaja näki tilanteen toisin.

  Tuskin Alfredssonkaan pahastui kun palasi organisaatioon töihin myöhemmin.

  Pääasia on se ettei ole millään tavalla verrannollinen Karlssonin tilanteeseen.
   
 16. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Tuskin pelaajayhdistyskään olisi tyytyväinen, jos Doughty ja Karlsson lähtisivät ottamaan alennusta. Näitä kahta kuitenkin pidetään puolustajien benchmarkina, joiden sopimukseen tullaan tulevaisuudessa sopimusneuvottelujen lomassa vertailemaan.
   
 17. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Melnyk on pihi äijä ja halli sijaitsee huonolla paikalla. Ottawassa taitaa asua vielä aika paljon muualta muuttaneita henkilöitä joille Senators ei ole lempijoukkue, eikä Ottawa muutenkaan taida olla kanadalaisella mittakaavalla hääppöinen kiekkokaupunki. Pudotuspeleissäkään hallia ei saatu myytyä loppuun, niin ei tuo omistajalle mikään hirveä rahasampo ole paitsi nyt, kun omistajille sataa osinkoja uusien seurojen tulemisen johdosta.

  Karlsson tuskin saa Ottawasta markkinahintaista sopimusta, eikä hänellä mitään järkeä ole sinne jäädäkään, kun Andersonille ei ole pätevää seuraajaa näkökentässä.
   
 18. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kuinka paljon NHLPA:lla on todellisuudessa valtaa tälläisissä asioissa? Esimerkiksi Floridan osavaltioon on helppo antaa vähän alennusta sopimukseen, kun verojen takia jää isompi siivu käteen.

  Doughty on paljon puhunut siitä, kuinka Losissa ei arvosteta jääkiekkoa ja jääkiekkoa seuraava maailma ei juuri Losia. Siellä on kaikki voitettu, joten voi olla ihan mielenkiinnosta vaihto seuraavaan joukkueeseen. Doughty taitaa kuitenkin olla ihan hockey guy henkeen ja vereen, nauttisi varmasti esimerkiksi Toronton, Montrealin, Winnipegin yleisöistä (huom ei välttämättä joukkueista).

  edit. Lisätään vielä, että Ottawa on ihan helvetin tylsä kaupunki, ainakin jos ottaa verrokiksi valtaosan muista NHL-kaupungeista. Jos olisin Karlsson niin haluaisin jo sen takia muualle.
   
 19. SaucerPass Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs
  Lainaus:
  Tähän täysin sama. Ihan liigan kiinnostavuuden kannalta olisi äärimmäisen hyvä asia, jos sitä mestaruusjoukkueen kaikista olennaisinta palasta tai lähellä sitä olevaa pelaajaa ei aina tarvitsisi varata itse vaan sellaisen voisi joskus saada myös vapaana agenttina.

  Muutenkin NHL-pelaajille on ominaista uskollisuus heidät varannutta organisaatiota kohtaan: pelaajat haluavat olla mukana, kun organisaation kurssi muuttuu, ja uskovat sokeasti kurssin ennemmin tai myöhemmin muuttuvan, vaikka yhtään järkisyytä moiselle uskolle ei olisi esittää. En panisi todellakaan pahakseen, jos joku "tavares" valitsisi itselleen parhaan tilanteen ja ns. valmiiksi katetun pöydän, jossa muut palaset olisivat jo valmiina olemassa. Vrt. esim. Kevin Durant NBA:ssä.

  Tuollainen pitäisi kummasti myös ne organisaatiot varpaillaan, joille sitä eliittitalenttia on varaustilaisuuseasa siunaantunut, useimmiten aivan ensimmäisillä vuoroilla varaustilaisuudessa. Kun olisi olemassa tuorehko ennakkotapaus siitä, että organisaation super-tähti voi myös lähteä, jos pelaajan varannut organisaatio vetää vihkoon pidempään, kannustettaisiin kummasti organisaatioita tavoittelemaan nopeaakin nousua huipulle pidemmän pohjalla kyntämisen ja korkeiden varausten keräämisen sijaan.
   
 20. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Mahdollista se on, mutta ei kovinkaan todennäköistä. Muistaakseni todennäköisyys Ottawan pudotuspeleihin pääsylle on tällä hetkellä 7 prosentin luokkaa.
   
 21. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
  Lainaus:
  Oliko Hossa Chicagon mestaruuksien kannalta olellinen pelaaja? Eikä niitä kaikkia olennaisia pelaajia todellakaan tarvitse varata, vaan niitä voi myös treidata. Olisiko Kings voittanut mestaruuksia ilman Richardsia ja Carteria tai Penguins kahta viimeisintä ilman Kesseliä? Pelaajakauppojen aprikointi kauden aikana tekee NHL:än seuraamisesta paljon mielenkiintoisempaa, kuin sen seuraaminen kuka tekee isoimman UFA-sainauksen heinäkuun alussa.

  Palkkakatto tekee UFA-tähtipelaajien sainaamisen hemmetin vaikeaksi. Jos joukkue on jo muutenkin vakavasti otettava mestariehdokas, niin todennäköisesti ollaan jo lähellä palkkakattoa. UFA-tähtipelaajan saamiseen palkkakatossa pitäisi olla tilaa 6 - 12 miljoonaa ja sellaisen tilan raivaaminen vaatii parin-kolmen hyvän rivipelaajan vaihtamisen halvempiin ja tod. näk. huonompiin pelaajiin ja samalla mahdollisuus menestykseen vähenisi.
   
 22. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Lainaus:
  Maroonin perhe asuu St. Louisissa ja sinne häntä on huhuissa oltu viemässä. Nythän Oilersilla on löytymässä Maroonille korvaaja Khairan muodossa. Aika näkymätön on Maroon ollut sen jälkeen, kun hänet otettiin McDavidin ketjusta pois.
   
 23. Räpylätassu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Avs, suomalaiset NHL:ssä ja KHL:ssä
  Pens hankki Jamie Oleksiakin Starsista ja nyt heillä on 8 pakkia ylhäällä (Schultz tosin loukkaantuneena) ja kolmossentterin tontti avoimena. Joku taitaa varmaan liikkua pakistosta kohta?
   
 24. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  Schultzia odotellaan pari viikkoa toipuvaksi ja mikäli sinä aikana ei kukaan loukkaannnu niin Rutherford liikuttanee jotakin. Aiemmin tuskin.
   
 25. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Colehan oli huhuissa kun joutui poppariosastolle ja hänestä voisi jotain saadakin. Vaikea silti kuvitella että sillä irtoaa muuta kuin toivotaantoivotaan kolmossentteri.