Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Treidispekulaatiot ja huhut 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana pikkuvaimo, 18.06.2017 klo 12.52.

 1. Kaspar11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Cole on ollut hyvä. Tälläkin kaudella. Varmasti todella kova vahvistus kolmospariin ja alivoimalle johonkin cuppia tosissaan tavoittelevaan porukkaan, fyysinen, riittävän nopea ja osaa pelatakin. Kunhan rooli ei ole liian suuri, mikä nähtiin kun miestä yritettiin istuttaa aikanaan Letangin pariksi. Siihen Sheary kylkeen, niin kyllä tuolla kolmossentteri saadaan. Toki tuollainen kauppa heikentää Pensin puolustus osastoa merkittävästi, mutta ei ole mahdollisuuksia pitää Colea tämän kauden jälkeen kuitenkaan, joten toivotaan että jotain tapahtuu. Ottawa olisi mieluisa kauppakumppani, joskaan en ole alkuunkaan perillä onko siellä tarvetta näille..
   
 2. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Lainaus:
  Huhuissahan on pyörinyt toivotaan osastoa Eakin, Bozak ja Söderberg eli jos Shearya tarjotaan kylkeen niin sitten varmasti saakin jo jotain hyvää. Onko tässä Shearysta luopumisen ajatuksena Daniel Sprongin waiver vapauden loppuminen tähän kauteen? Makes sense. Toki voisihan Sprongkin olla liikuteltava palanen.

  Btw. Cole on kai tänään raaputettuna ja Oleksiak saa paikan näyttää osaamistaan.
   
 3. ippe94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins, NHL
  Mielestäni Penguinsin ei ole järkeä treidata Conor Shearya varsinkaan johonkin Tyler Bozakin kaltaiseen pelaajaan, joka on UFA tämän kauden jälkeen. Näyttää siltä, että Penguins ei tule tällä kaudella menemään muutenkaan päätyyn saakka niin tuollaisen kahdessa ylimmässä kentässä tasonsa todistaneen 25v laiturin treidaaminen Bozakiin ei käy järkeen.

  Noin muuten itsellä ei ole mitään Bozakia vastaan ja näkisin hänet mielelläni Pittsburghissa, mutta Shearyn kauppaisin vain parempaan laituriin, jos sopiva diili jostain syystä löytyisi jonkun joukkueen kanssa. Kaiken lisäksi Shearyn arvo on takuulla suurempi Penguinsille kuin yhdellekään toiselle organisaatiolle, koska Sheary on jo tuttu kaveri Crosbylle ja Malkinille, joiden vierellä ei kuitenkaan ihan jokaisen laiturin peli ole luistanut. Muiden joukkueiden silmissä Sheary on kelpo MID-6 hyökkääjä, joka on tehoillut paljolti edellä mainitun tähtikaksikon siivellä.
   
 4. Ralph Jäsen

  Kuulostaa hauskalta, että Penguinsin pitäisi maksaa Conor Sheary saadakseen Carl Söderberg, mutta sellainen kauppa kyllä minulle kelpaisi. Mutta ennemmin Avalanche maksaa lisää.
   
 5. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Varsinkaan kun Jeti ei ole edes mikään varsinainen parannus Sheahaniin.
   
 6. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Lainaus:
  Korjataan nyt sen verran että huhuissa on ollut Ian Cole —> Carl Söderberg vaihto. Ei muita. Ja itsekin kirjoitin että Colen viereen kun lyö Shearyn saakin jo kovempia nimiä kuten Brassard. (Toki Brassard ei tule kysymykseen caphitin takia)
   
 7. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Brassardim cap hit on tasan viisi miljoonaa ja Söderbergin 4,75 miljoonaa, joten ero ei ole suuri.

  Toki jossain Shearyn ja Söderbergin kaupassa Avalanche varmaan pitäisi osan Söderbergin palkasta.

  Sitä en ymmärrä, että mitä Avalanche siitä hyötyisi jos saisi Colen puoleksi kaudeksi itselleen. Kyllä Avalanche varmasti tahtoisi jotain pidemmälläkin tähtäimellä.
   
 8. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Lainaus:
  Pääsisi eroon Söderbergistä ja voisi katsastaa Colea loppukauden ajan. Eihän Söderbergistä
  saa kuin kassillisen kiekkoja tuolla sopimuksella. Ja jos ei Colen kanssa toimisi niin sitten kiitos ja näkemiin. Varmasti joutuisi pidättämään osan palkasta mutta tuskin se haittaa kuin että maksaa lähemmäs viisi miljoona kaverista joka ei saa mitään aikaseksi. Se onko tuolle huhulle oikeati katetta, on sitten eri asia.
   
 9. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Miksi Avalanchen pitäisi päästä eroon kakkossentteristään?
   
 10. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Lainaus:
  Viime kaudella nämä jutut. Jeti-Kyklooppi hoitaa hommansa tällä hetkellä vallan mainiosti. Pisteitä voisi enemmän ropista, mutta muuten meno mikkomallikasta. Colorado ei tee tuollaisella Colella yhtään mitään, kun nyt on aika kasvattaa ja katsoa miten omat pakkiprospektit pärjäävät ja kehittyvät.
   
 11. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Lainaus:
  Antamalla vastuuta Kerfootille, Compherille ja Jostille. Ja palkkojen puolesta. Colorado on tarkan dollarin joukkue ja menestysikkuna aukeaa vasta parin vuoden päästä.
   
 12. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Darren Dregerin "Lots of calls" -twiitti on pistänyt spekulaatioita pystyyn. Letang ei ole osallistunut tänään harjoituksiin joita ei yleensä skippaa, mutta taustalla on kipeää tehnyt kudin blokkaaminenkin joka voi vaikuttaa.

  Oli tosiaan loukkaantuminen taustalla kun siirtyi day-to-day:lle.
   
  Viimeksi muokattu: 27.12.2017 klo 19.39
 13. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Olen miettinyt, että olisikohan Montrealilla ja Pittsburghilla saumoja kauppaan, koska Habsit kaipaavat ainakin kiekollista pakkia?
   
 14. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Siinä olisi kyllä mainio aihio oikein Habsin näköiseen kauppaan. Esim. Galchenyuk, 1st ja loput vähästäkin tulevaisuudesta suunnilleen puolet kaudesta sivussa olevaan, sinänsä vitun hyvään 7,25M naaraavaan pakkiin, joka luultavasti räjähtää lopullisesti atomeiksi pelin, parin jälkeen.
   
 15. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Tuo Letangin caphit on juuri se, joka tästä tekee vaikean. Pingviinien pitäisi laittaa jotain mukaan tai syödä itse tuota palkkaa. Pittsburgh varmaan haluaa juuri pois palkkaa, jotta voivat tehdä hankintoja. Tietenkin heidänkin kohdallaan lähiviikot kertovat ovatko satsaamassa vai tankkaamassa.
   
 16. Räpylätassu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Avs, suomalaiset NHL:ssä ja KHL:ssä
  Nick Kypreos (Sportsnet) väittää että Habs ja Bergevin ovat aktiivisesti kauppaamassa Max Paciorettya.

  Kun Bergevin kusee tämänkin kaupan nyt niin miehen on pakko saada potkut, right? En ole edes Habs fani, mutta tämän kaverin tekeminen sattuu sieluun jollain ihmeellisellä tavalla.
   
 17. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Mitä jos ei kuse? Ylimielisestä vittupäästä jos saavat vaihdossa viimein aitoja tulevaisuuden paloja, kyseessä voi hyvinkin olla erinomainen kauppa.

  Mutta minne Pacioretty voisi siirtyä? Sharksiin Joe-kaksikon rinnalle?
   
 18. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Tässä olisi kyllä potentiaalia kunnon win-win -kauppaan. Mr. Niceguyn paikka on jossain ihan muualla kuin Canadiensin kapteenina, jonka myötä on tullut jo ikävä jopa Brian Giontaa, Sakusta puhumattakaan. Pelottaa kyllä, millaisen vastineen Bergevin kykenee saamaan. Mielestäni ainoa hyväksyttävä vastine lisineen on lupaava sentteri, jonka myötä Drouin kyetään siirtämään laidalle, tai kiekollinen pakki, mutta markkinat eivät taida kummankaan osalta parhaimmillaan olla.

  Pacioretty pitäisi saada dumpattua johonkin kärkikastin joukkueeseen, jolla on varaa luopua palasesta tulevaisuuttaan melko varmaan playoff-slumppaajaan. Sergachev varmaan lähtisi Tampasta, sigh...
   
 19. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
  Lainaus:
  Jos Pacioretty on oikeasti myyntilistalla, niin tuskin hän on ainoa Canadiensin kapteeniston jäsen, joka on liipasimella. Plekanec on ensi kesänä UFA ja hänestä saattaisi olla hyötyä jollekin tosissaan Stanley Cupia tavoittelevalle joukkueelle. Galchenyukin treidaamisesta on huhuttu jo pari vuotta, mutta en oikein ymmärrä, miksi myydä 23-vuotias pelaaja, jos kerran laitetaan rebuildingprojekti käyntiin. Montrealilla on edessä viiden otelun kotiputki ja jos siitä tulee kunnolla pisteitä, niin Canadiens on taas mukana pudotuspelitaistossa ja treidihuhut painuvat hetkeksi taustalle.
   
 20. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Kyllä Habsien pudotuspelihaaveet ovat ohitse ja osa pelaajista voi huoletta alkaa varailla tiiausaikoja Floridan golfkentiltä. Loppukaudesta pitäisi vetää 30 voittoa, jotta mielii pudotuspeleihin, siihen ei vain ole rahkeita.

  Pacioretty on tosiaan huhujen mukaan kaupan, samoin varmasti Plekanec. Ehkä jopa Weber saattaa liikkua, jos hyvä tarjous tulee. Galchenyuk on varmaan ikuisesti treidihuhuissa, mutta häntä ei kannata treidata, jollei sitten toiseen suuntaan tule vastaava nuori pelaaja.
   
 21. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Mistä lähtien/millä perusteilla Paciorettyllä on tuollainen maine?
  -------------

  Senatorsin kausi on mennyt penkin alle ja siellä on ilmeisesti Karlssonia ja Stonea lukuunottamatta kaikki vakituiset rosteripelaajat kaupan. Noiltakin pyydelty ne NTC-listat toki, mutta heistä Senators ei ole silti luopumassa. Brassard ja Hoffman ovat tainneet olla eniten huhuissa viime aikoina.

  Report: Senators GM open to trades for any player except Karlsson, Stone | theScore.com

  Senatorsilla hyvin mielenkiintoinen tilanne kun Duchene-kaupassa luopuivat ykköskierroksen vuorosta. Sehän oli top-10 suojattu eli todennäköisesti siirtyy ensi vuodelle. Tällöin Senatorsilla ei ole kesälle 2019 ykköskierrosta sitten, joten eivät voi nyt mitään täydellistä rebuildia aloittaa. Jos kuitenkin Brassardista ja/tai Hoffmanista esimerkiksi luopuvat, niin pitäisihän heidän tilalle saada sitten jotain joka ensi kaudella auttaa heitä. Toki voivat yrittää sitten kesällä hankkia korvaajat, mutta tuskinpa kitupiikkiomistajan kanssa ainakaan vapailta markkinoilta onnistuvat sellaisia haalimaan. Ei nimittäin tule mieleen yhtään Sensin tekemään vähääkään isompaa signausta FA-markkinoilta. Omille UFA-pelaajille kyllä tehneet sopimuksia, mutta vapailta markkinoilta eivät mitään isoja hankintoja ole tehneet. Vielä kun Brassard pelaa ensi kauden pienemmällä palkalla kuin AAV on, niin sehän on mitä ideaalein sopimus Melnykin kaltaiselle omistajalle.

  Senatorsilla muutenkin aika kapea materiaali, joten jos tuosta Brassardin ja/Hoffmanin kauppaavat ilman takaisinpäin tulevaa top-6 hyökkääjää, niin kyllä se silloin alkaa vaikuttaa lottery pickiltä heidän 2019 1.kierroksen vuoronsa myöskin. Että jos Dorion tuolle linjalle lähtee, niin kaupassa on onnistuttava täydellisesti.
   
 22. Räpylätassu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Avs, suomalaiset NHL:ssä ja KHL:ssä
  Eiköhän Sens flippaa Duchenen eteenpäin jossain vaiheessa. Sopimusta tämä + ensi kausi, halusi pois Avsista päästäkseen kovaan joukkueeseen ja päätyi joukkueeseen jonka on nyt pakko aloittaa rebuild.

  Korvaus ei tule olemaan niin kova kuin Sakic sai. Megaluokan perseily.
   
 23. SaucerPass Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs
  Lainaus:
  Biscuits-podcastissä mietittiin, saako Avs automaattisesti Sensin kesän 2019 1st. rounderin siinä tapauksessa, että Sensin kesän 2018 vuoro on top-10:ssä, vai voiko Sens edelleen valita antavansakin ensi kesän ykkösensä Avsille siinäkin tapauksessa, että se olisi top-10:ssä?

  Tausta-ajatuksena luonnollisesti on se, että Ottawan käyrä osoittaa jyrkästi alaspäin, jolloin saattaisi olla fiksumpaa luopua suosiolla ensi kesän varauksesta, koska Sens saattaa hyvinkin pelata kaudella 2018/19 parhaista todennäköisyyksistä varauslottoon ja todennäköisyys vähintään top-5:ssa olevalla vuorolla saattaa tuolla kaudella olla erittäin korkea.

  Ei tule mieleen toista kertaa, jolloin vastaava olisi edes tarvinnut pohtia. Nyt tuo ensi kesän varaukseen rakennettu suojaus saattaa jopa olla haitaksi Ottawalle pitkässä juoksussa. Vaikea myöskään kuvitella synkempää tulevaisuudenkuvaa Melnykille ja Ottawalle NHL-paikkakuntana kuin kausi, jolloin joukkue olisi yksi liigan huonoimpia muttei omasisikaan omaa ykkösvaraustaan. Tuo olisi se pahin mahdollinen kauhuskenaario kaudelle 2018/19. Silloin vasta vaikeaa olisikin saada väkeä halliin.
   
 24. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 25. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Viikko sitten Arizona harkitsi kauppaa ja nyt sitten Duclair pyytää itse kauppaa?

  NHL trade rumors 2017: Coyotes considering Anthony Duclair trade, per report - SBNation.com

  Duclair nimenomaan halusi vuoden sopimuksen ja näyttää osaamisensa ansaitsen kalliin sopparin. Nyt tuo kallis soppari näyttää kaukaiselta haaveelta, joten taitaa toivoa että maiseman vaihto tekisi terää.

  Duclair Chose One-Year Contract to Prove He Belongs in NHL | NHL.com