TPS, media ja julkisuus

  • 3 005 492
  • 12 011

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
Power kirjoitti:
Jeesus Kr mikä avautuminen Jortikalta Auran Aaltojen haastattelussa. Eräs "entinen TPS-valmentaja joka vaikuttaa nykyisin tuolla Pohjanmaalla" oli kuulemma käynyt viime viikolla Narvanmaan kanssa aamupalalla ja tyrkyttänyt itseään päävalmentajan paikalle. Veikkaajan juttua Jortsu kommentoi turhaksi hämmentämiseksi, mutta onko siihen sitten pakko osallistua itse?

Ei ole todellista. Ei tässä voi muuta kuin nauraa makeasti ajatukselle. Jore ulos ja Tamminen totuuksineen ja prinsiipeineen tilalle. Tämä tästä vielä puuttuisikin.

Ei tällainen tapahdu, ei edes Jouko voi vaihtaa Jorea Tamiin, mutta hyvät naurut tästä taas sai. Jo pelkästä ajatuksesta.

Miettikää nyt. Tami astuu pukukoppiin sisään ja aloittaa... "See mikä tästä touhusta nyt puuttuu on..."
 
puoli totuutta

Viitaten Veikkaajan juttuun - en viitsi tuhlata palstatilaa koskien Tamia. Kaikki kiekkoihmiset tietävät, mikä on totuus ja mikä pelkkää näyttelemistä!
Mutta jutussa oli paljon tottakin. Turussa on vuosikaudet mietitty vain sitä, miten MINÄ menestyn. Yhteishengestä ei ole ollut tietoakaan. Narva vannoo, ettei ole koskaan hankkinut pelaajia valmentajien tietämättä, mutta uskoisin Koivun ja Jalosen oleva eri mieltä. Kuinkahan usein kyseinen tj neuvotteli valmentajien kanssa.... Ainakin Jalonen viisaasti piti mölyt ja pölyt hiljaa sisällään ja lähti tekemään oman näköistä työtään muualle. Juttu Jortsun hieronnasta on myös lähellä totuutta, vaikka ex-midas väittää, mitä lystää. MITÄ Jortsu sai aikaan "kehityspäällikkönä" noina vuosina? Ehkä muutaman uuden kahvikaverin aamukaffeilla...
Milloin siellä Turussa luovutaan sisäsiittoisista henkilöistä? Tuodaan uutta verta kehiin ja unohdetaan OMA menestys? On mielenkiintoista nähdä, mitä Kasi ajattelee valmentajasta, joka paitsi hukkaa kenkiään, on kansainvälisillä kentillä pissat housuissa. Ei oikein sovi "brändiin" vai sopiiko?? Huhu kertoo, että Jortsu on ollut jo puhuttelussa ja kommentit lehdistöön ovatkin jo laimentuneet... Ja onko kylmä tosiasia, että nykypäivän valmennus on ajanut ohi ne ajat, jolloin tähtijoukkueella sai menestystä melko kevyesti...
 

Birchman

Jäsen
Tällä hetkellä mun käy sääliksi Jorea. Jumalauta mitä se Tamikin on nyt menny huseeraamaan sinne? Hiuksista(?) vittuun koko äijä TPS:n läheltä ja vähän äkkiä. Toinen asia on tämä Koivun huseeraaminen joukkueen ympärillä.

Antakaa nyt saatana Jorelle työrauha ja kunnolliset työkalut. Eihän rakennusmestarikaan voi pelkällä vasaralla taloa rakentaa!

Kuinka monella on käynyt mielessä, että tämä Aallon loukkaantuminen oli Joukolle oikea lottovoitto? Miettikää nyt; TPS säästää Aallon palkan 200 000 ?, koska vakuutus maksaa sen. Tällä säästyneellä summalla voidaankin sitten peitellä vituiksi mennyttä tulosta tai vaikka parannella Joken kesämökkiä. Tyhjiä lupauksia tulee vähän väliä, siis silloin kuin jotain muuta viitsitään vastasta kuin "en kommentoi" tai "soita Ansakselle".

PS: Eihän Jokke voi tehdä tuolle joukkueelle yhtään mitään ilman Kasin suostumusta. Toisin sanoen, hän ei voi päättää siitä ketä lähtee? Minä itse en ihmettelisi jos Tussarin sähköpostiin ilmestyisi seuraavanlainen meili ->

from: jouko.narvanmaa@tps.fi
to: urheilu@turunsanomat.fi

Moro!

Pistäkää sinne lehteen, että tein Tamin kanssa 6+7 vuoden sopparin. Jortsulle annoin kenkää. Iso kala on tähtäimessä kunhan pääsen mökille nostamaan verkot. Näillä mennään!

T: Jouko
 

Morgoth

Jäsen
doctor ice kirjoitti:
MITÄ Jortsu sai aikaan "kehityspäällikkönä" noina vuosina? Ehkä muutaman uuden kahvikaverin aamukaffeilla...

Ei kai kukaan enää luule, että tuo oli mitään muuta kuin tekaistu tehtävä?
Jortikallehan maksettiin vain siitä, että mies ei mene muualle valmentamaan.
Järkeä vai ei, kun mies kuitenkin meni Jokereihin.
 
Suosikkijoukkue
TPS
champselyse kirjoitti:
Älkää nyt ihan kaikkea uskoko. Jos Tami tulisi valmentamaan, niin siinä jo jäätyisi muutakin kuin minun pallit.

Joo, ainakin kannattajien tunteet. Vielä entisestään.

Mietin tässä, että mikä hommassa oikeasti sapettaa eniten. Tulin siihen lopputulokseen, että se seikka, mikä mättää ja oikein urakalla on yksinkertainen fakta siitä, että ongelmia koetetaan pitää salassa. Joudutaan arvailemaan, ihmettelemään ja kummastelemaan.

Se, mitä tässä vaaditaan, on tyyliin kunnon selkeä tiedonanto ja vaikka perkele lehdistötilaisuus jossa pistetään asiat halki, poikki ja pinoon.

"Uutta väkeä ei ole tulossa, koska rahat on totaalisen loppu. Rahat on totaalisen loppu, koska x. Näillä ei pitäisi mennä, mutta on pakko, muuten pitää pistää lappu luukulle. Jos haluatte auttaa Tepsiä, tulkaa katsomaan niitä matseja. Pahoittelumme siitä, että asiat eivät ole hoituneet. Tähän tulee muutos. Huomisesta alkaen toimitusjohtajana toimii hra/rva y, jonka tehtävä on z."

Ja tuota rataa. Sen minä kestäisin. Että oltaisiin miehiä ja tunnustettaisiin tosiseikat. Tällaista rottailua nurkissa ja huhumyllyä ei kyllä kestä pää, ei järki, ei sydän.

Timo Rautiaisen sanoin: hävetkää.
 

Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
doctor ice kirjoitti:
Ei oikein sovi "brändiin" vai sopiiko??

Alkaa olla jo vanha vitsi todeta, että Jortsun touhut sopivat meidän "brandyyn" kuin se kuuluisa nyrkki silmään. Ja tätä brändiä ovat olleet luomassa muutkin henkilöt kuin Jore. Ei liene ihan joka seuran tj. viettänyt yötä poliisin pahnoilla...


Ja onko kylmä tosiasia, että nykypäivän valmennus on ajanut ohi ne ajat, jolloin tähtijoukkueella sai menestystä melko kevyesti...

Ja tämä liittyy siis millä tavalla mihin? Lähin kompuroiva tähtijoukkue löytynee Helsingistä. Ja ne ajat ovat tosiaan menneet ohi jo viimeistään 80-luvulla, jolloin eräs nykyisin Aurinkokuninkaaksi Midaksen paikalle haluava koutsi kävi Tepsissä kääntymässä kolmen kauden ajan: 0 mitalia.

Tuskin edes Jouko innostuisi tuosta (kuulemma) esitetystä tarjouksesta, mutta lienee silti varmuuden vuoksi parasta toivoa että Hannu Ansas säilyttää viimeisen sanan näissä asioissa. Viimeistään se takaa, ettei Tamia Tepsin penkin takana nähdä.
 

Andy_McCoy

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Power kirjoitti:
Jep, sama Sihvonen kertoili viime talvena, että Tepsiin kootaan kaudeksi 2005-2006 todellinen tähtisikermä, koska Hannu Ansas haluaa näyttävät läksiäiset. No, onhan tässä vielä aikaa...
Kyllä tässä ollaan menossa huippuvauhtia kohti näyttäviä läksiäisiä. Tämä kausi on jo nyt siinä mielessä ikimuistoinen, ettei esitykset enää jaksa edes kiinnostaa.

Iceberg kirjoitti:
Ei ole todellista. Ei tässä voi muuta kuin nauraa makeasti ajatukselle. Jore ulos ja Tamminen totuuksineen ja prinsiipeineen tilalle. Tämä tästä vielä puuttuisikin.
Ei Jortsua ulos! Vittu sinne penkin taakse sekä Jortsu että Tami! Korotetaan vielä Jukka Koivulla. Eiköhän tulosta ala syntyä...

doctor ice kirjoitti:
Milloin siellä Turussa luovutaan sisäsiittoisista henkilöistä?
Banjo soi jo sellaisella vimmalla, että heikompia hirvittää. Squeal like a pig, boy!
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
On kyllä kumma homma että noita taustalla häröileviä ex valmentajia ja muita mäkikotkia saada aisoihin. Miksi moisten herrojen annetaan edes olla mukana sähläämässä? Tuskin missään _ammattitaitoisessa_ organisaatiossa moinen olisi mahdollista.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
timppa kirjoitti:
On kyllä kumma homma että noita taustalla häröileviä ex valmentajia ja muita mäkikotkia saada aisoihin. Miksi moisten herrojen annetaan edes olla mukana sähläämässä? Tuskin missään _ammattitaitoisessa_ organisaatiossa moinen olisi mahdollista.

Olen kyllä samaa mieltä mutta ehkä kysymyksen pitäisi kuulua siten että miksi taustalla häärivien herrojen motiiveissa ja intresseissä on ylipäätään häärätä kulisseissa. Tarkoitan sitä että miksi aina lähtijöillä jää hampaankoloon, miksi meillä näin ja onko pakko hoitaa kaikki asiat siten että talosta poistutaan v-käyrä ylhäällä. Sama koskee pelaajia, työntekijöitä yms.
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Power kirjoitti:
Ja tämä liittyy siis millä tavalla mihin? Lähin kompuroiva tähtijoukkue löytynee Helsingistä. Ja ne ajat ovat tosiaan menneet ohi jo viimeistään 80-luvulla, jolloin eräs nykyisin Aurinkokuninkaaksi Midaksen paikalle haluava koutsi kävi Tepsissä kääntymässä kolmen kauden ajan: 0 mitalia.

Olen aina pitänyt hauskana yksityiskohtana sitä tosiasiaa, että edellinen Suuren ja Mahtavan Palloseuran rannalle pudotuspeleistä valmentanut henkilö on nimeltään Juhani Tamminen, joka siis myös "Aurinkokuninkaana" tunnetaan. Toki tuolloin pudotuspeleihin meni vain neljä joukkuetta, mutta hupaisa kuriositeetti siitä huolimatta. Sittemminhän TPS:hän on mennyt pudotuspeleihin jokaisena keväänä, mitä voi pitää ammattilaissarjassa huippukovana suorituksena (muutenkin runkosarjassa kerran kahdeksas, kerran kuudes ja muutoin aina vähintään viiden sakissa kaudesta 1974-75) puhumattakaan kahdeksasta mestaruudesta ja yhdestätoista finaalipaikasta 13:ssa vuodessa.

Tiedä sitten yksityiskohdista, mutta "aamupalalla käynti" ei näin tamperelaiskorvin kuultuna tarkoita automaattisesti vielä sitä, että Aurinkokunkku myisi itseään kuin pahin portto. Tokipa Jorella voi olla yksityiskohdat selvillä, muttei ole kaukana ajatus, että ukko yksinkertaisesti purkaa tällä hetkellä kiukkuaan jokaiseen perskärpäseen, joka Turun liepeillä pyörii.


Kyllä Veikkaajalla silti mielestäni pointtinsa on. Onhan se nyt kummallista, että päävalmentaja voi viikosta toiseen nälviä kaikkia ylhäältä alas omasta organisaatiosta joukkueeseen ja entisiin valmentajiin/johtohenkilöihin ilman pelkoa sanktioista muiden hyssytellessä taustalla. Kaikki muu on päin helvettiä paitsi päävalmentajan tekemiset, niissä ei ole moitteen sijaa, noin niin kuin kärjistetysti. Yleensähän homma menee juurikin päinvastoin. Vaikea kuvitella toista liigaseura-valmentaja-korrelaatiota, jossa tällainen peli pitkään vetelisi.



Ranger
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
ranger kirjoitti:
Onhan se nyt kummallista, että päävalmentaja voi viikosta toiseen nälviä kaikkia ylhäältä alas omasta organisaatiosta joukkueeseen ja entisiin valmentajiin/johtohenkilöihin ilman pelkoa sanktioista muiden hyssytellessä taustalla. Kaikki muu on päin helvettiä paitsi päävalmentajan tekemiset, niissä ei ole moitteen sijaa, noin niin kuin kärjistetysti. Yleensähän homma menee juurikin päinvastoin. Vaikea kuvitella toista liigaseura-valmentaja-korrelaatiota, jossa tällainen peli pitkään vetelisi.

Tuskin tässä on kyse sanktioiden pelkämättömyydestä vaan siitä, että Jortikka yksinkertaisesti haluaa vahvistuksia joukkueeseen. Kesällä Jortikka on varmasti käynyt lakki kädessä Jokken tykönä kyselemässä, että "joskos niitä vahvistuksia?" ja Jokke on vastannut, että "tulee, tulee, mutta nyt odotellaan oikein kunnon nimimiesten vapautumista". Nyt on sitten vahvistusten rantautunmine Turkuun nähty ja Jokke vittuilee yleisesti TPS-johdolle.

Itse asiassa TPS-johdolla on tasan kolme vaihtoehtoa: 1.) mennä koko kausi "näillä mennään"-linjalla ja kuunnella Jortikan vittuilua 2.) hankkia Jortikalle luvatut vahvistukset, jolloin vittuilu loppuu 3.) antaa Jortikalle potkut ja hommata jostain uusi höynäytettävä valmentaja, jolle voi sopimusneuvotteluissa luvata huippuvahvistuksia - Tamminen olisi kyllä ihan sopiva tähän hommaan...

Jortikalle tämä kai on ihan sama. Yksikään jääkiekkoa seurannut ei varmasti tule sanomaan mahdollisten potkujenkaan jälkeen, että "olitpa sinä paska, kun et tuollaista mestaruustason joukkuetta saanut pelaamaan..."
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
ranger kirjoitti:
Olen aina pitänyt hauskana yksityiskohtana sitä tosiasiaa, että edellinen Suuren ja Mahtavan Palloseuran rannalle pudotuspeleistä valmentanut henkilö on nimeltään Juhani Tamminen, joka siis myös "Aurinkokuninkaana" tunnetaan.

Kojo Jalosella on silti seurahistorian pohjat, jos se nyt jokin pointti on. 8. sija runkosarjassa. Tami jäi ulos play-offista sijalla 5. mutta muistelen joukkueen rungon olleen jo lähellä Jortsun triplajengiä. Jursinovin alaisuudessa porukka tippui Espoolle jo puolivälierissä. Että ei nämä ihan helppoja kysymyksiä ole.
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Ohmi kirjoitti:
Tuskin tässä on kyse sanktioiden pelkämättömyydestä vaan siitä, että Jortikka yksinkertaisesti haluaa vahvistuksia joukkueeseen. Kesällä Jortikka on varmasti käynyt lakki kädessä Jokken tykönä kyselemässä, että "joskos niitä vahvistuksia?" ja Jokke on vastannut, että "tulee, tulee, mutta nyt odotellaan oikein kunnon nimimiesten vapautumista". Nyt on sitten vahvistusten rantautunmine Turkuun nähty ja Jokke vittuilee yleisesti TPS-johdolle.

Loukkaantumiset ja toistaiseksi tulematta jääneet vahvistukset sikseen, mutta tälläkin materiaalilla pitäisi pelicansien ja kalpojen kaatua kotipeleissä ilman isompia vaikeuksia. Kautta linjanhan TPS on alisuorittanut, jopa kapearosterinen Ilveskin haki ensimmäisen täyden pistepotin Turusta kymmeneen vuoteen. Kaikkialla muualla katseet kääntyisivät päävalmentajaan, mutta TPS:ssä vika on joka paikassa paitsi siellä (menneissä valmentajissakin) ja luotsi voi jopa viikosta toiseen nälviä näillä mielipiteillään julkisesti. Ja kaiken huipuksi - paitsi että valmentajan asema on horjumaton - erittäin monet tuntuvat ottavan nämä murinat sataprosenttisesti täydestä. Pointti oli siinä, että yleensä homma ei mene näin. En sano enkä sanonut sen olevan sinänsä väärin tai oikein, sanoin vain, että se on kummallista (=epätavallista), vaikka Jore kaiketi pääosin asiaa puhuisikin.


Pressiboxi:

??? Enkö juuri tämänsisältöisesti kirjoittanutkin?



Ranger
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
ranger kirjoitti:
Pressiboxi:

??? Enkö juuri tämänsisältöisesti kirjoittanutkin?

Ranger

Hä? Pitäisikö tässä vielä lukeakin niitä viestejä, oikeassa oleminen ja moukkien ojentaminen on hauskempaa!

No joo, hyvä jos löydät pointin asiassa. Tamia painetaan julkisuudessa alas sekä tarpeellisesti että tarpeettomasti. Tänään tabloideissa kenties tarpeettomasti ja tarkoitushakuisesti.

Tosin, kukaan Tepsin nykytouhuissa ei ole ihan niin viaton kuin haluaa ulospäin näytettävän. Mainittakoon esim. että Narvanmaa kuuluu Jortsun lailla anti-Tami -lahkoon, ellei kansitakki sitten ole ihan viime aikoina kääntynyt.
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Power kirjoitti:
mikä avautuminen Jortikalta Auran Aaltojen haastattelussa. Eräs "entinen TPS-valmentaja joka vaikuttaa nykyisin tuolla Pohjanmaalla" oli kuulemma käynyt viime viikolla Narvanmaan kanssa aamupalalla ja tyrkyttänyt itseään päävalmentajan paikalle. Veikkaajan juttua Jortsu kommentoi turhaksi hämmentämiseksi, mutta onko siihen sitten pakko osallistua itse?

Olen joskus kritisoinut Jortikkaa varsin värikkäin sanakääntein, mutta nyt nousee hattu korkealle ja kumarrus perään. Hienoa Hannu! ihan oikein että pyrkyriperskärpästen kuplat puhkaistaan. Tuollainen tominta, jota Tamminen harrastaa, haisee niin pahalle, että on aivan oikein että se haju palaa omaan olohuoneeseen.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
ranger kirjoitti:
Loukkaantumiset ja toistaiseksi tulematta jääneet vahvistukset sikseen, mutta tälläkin materiaalilla pitäisi pelicansien ja kalpojen kaatua kotipeleissä ilman isompia vaikeuksia.

Tässähän tämä joukkueen motivaatiotaso juuri näkyykin, minkä takia joukkue painaisi nuppi punaisena illasta toiseen, jos johto ei tee elettäkään joukkueen parantamiseksi. Ei minun takia ainakaan tarvitse painaa, minulle on ihan vitun sama ollaanko me tuolla joukkueella persviimesiä vai tiputaanko vasta pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Keskinkertaisuus on perseestä, mutta vielä enemmän se on perseestä silloin, kun TPS-johto on kirkkain silmin valehdellut tavoittelevansa menestystä. Mikäli TPS-johto olisi heti kauden alussa kertonut vaikka miten kirstu on tyhjä ja junnuille annetaan peliaikaa, niin totta vitussa minä olisin perse penkissä kannustamassa Tepsiä, mutta tällaista päinnaamaavalehtelua en voi sietää, enkä siedä.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Kiteytettynä

Ohmi kirjoitti:
. Keskinkertaisuus on perseestä, mutta vielä enemmän se on perseestä silloin, kun TPS-johto on kirkkain silmin valehdellut tavoittelevansa menestystä. Mikäli TPS-johto olisi heti kauden alussa kertonut vaikka miten kirstu on tyhjä ja junnuille annetaan peliaikaa, niin totta vitussa minä olisin perse penkissä kannustamassa Tepsiä, mutta tällaista päinnaamaavalehtelua en voi sietää, enkä siedä.

Tästä nimenomaan on juuri kysymys. Em. asia on jo muutaman kauden ajan ollut se kaikkein pahin asia mitä on tehty. Turvat tukkoon jos ei ole muuta sanottavaa kuin kiertelyä tai kaartelua, taikka peräti silkkaa roskan jauhamista.
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Itäinen pitkä kirjoitti:
Ja tuota rataa. Sen minä kestäisin. Että oltaisiin miehiä ja tunnustettaisiin tosiseikat. Tällaista rottailua nurkissa ja huhumyllyä ei kyllä kestä pää, ei järki, ei sydän.
Tästähän nyt on nimenomaan kysymys. Meille tavallisille kannattajille ei kerro kukaan missä mennään. Ei kerro Narvanmaa, Ansas, Kasi, ysi eikä kymppi. Ainakin minua potuttaa ja ketuttaa koko organisaatio ja sen kykenemättömyys tehdä yhtään mitään.

Ei tule vahvistuksia, ei ole edes huhuissa ketään tulossakaan, joukkue pelaa ihan päin persettä, Hyvöset ja kumppanit menevät pahimmille kilpailijoille etc, etc.... Minusta tämä kaikki on pahimman luokan mokailua.
 

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ohmi kirjoitti:
Itse asiassa TPS-johdolla on tasan kolme vaihtoehtoa: 1.) mennä koko kausi "näillä mennään"-linjalla ja kuunnella Jortikan vittuilua 2.) hankkia Jortikalle luvatut vahvistukset, jolloin vittuilu loppuu 3.) antaa Jortikalle potkut ja hommata jostain uusi höynäytettävä valmentaja, jolle voi sopimusneuvotteluissa luvata huippuvahvistuksia
Muutama sana esittämiesi vaihtoehtojen pohjalta:

1) Mahdollista, mutta epätodennäköistä. Viimeistään tammikuun lopulla on pakko tehdä paniikkiratkaisuja ennen kuin siirtoraja umpeutuu. Toivottavasti tehdään kuitenkin järkeviä ratkaisuja jo aiemmin.

2) Luvatuista vahvistuksista puheenollen olisi kiva tietää, mitä Jortikalle on todellisuudessa luvattu. Jotenkin on vaikea käsittää, etteikö vahvistuksiksi luokiteltavia pelaajia olisi tarjolla. Onhan niitä muihinkin joukkueisiin. Tästä ei voi tehdä kuin sen johtopäätöksen, että ne pelaajat, jotka Jortikka laadullisesti kelpuuttaisi joukkueeseen ovat Narvanmaalle liian kalliita ja kääntäen, ne pelaajat, jotka sopivat Narvanmaan taloudellisiin raameihin, eivät ole Jortikan mielestä riittävän laadukkaita auttamaan joukkuetta. Tämä onkin hankala dilemma ratkaistavaksi. Ainoa vaihtoehto lienee se, että vahvistuksilta edellytettävää tasoa lasketaan niin kuin Jortikka taisi tuossa KalPa-ottelun raportissa todetakin. Täydennystä rosteriin olisi saatava jo uskottavuudenkin nimissä.

3) Jortikan erottaminen ei tule kysymykseenkään. Sillä ei ratkaistaisi yhtään ongelmaa. Eikä asia ole joukkueen sisällä millään lailla ajankohtainen IS Veikkaajan kirjoittelusta huolimatta. Puheenjohtaja Kasihan totesi eilen matsin jälkeen, ettei TPS:n toimintakulttuuriin kuulu avainhenkilöiden erottaminen kesken kauden. Tällä tarkoitetaan sekä Jortikkaa päävalmentajana että Narvanmaata toimitusjohtajana. Kummankin asema organisaatiossa on siten vakaa ja turvattu. Jortikka valmentaa siis jatkossakin ja Narvanmaata saadaan sietää.
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ludek kirjoitti:
3) Jortikan erottaminen ei tule kysymykseenkään. Sillä ei ratkaistaisi yhtään ongelmaa.
Ei kai tätä kukaan järjissään oleva ihminen edes mieti. Mieluummin sieltä saisi potkia pellolle joku muu. Kuka on se joku muu, niin sitähän voi kukanenkin miettiä. Ratkaisu ei ehkä ole niin yksinkertainen kuin se näyttää.

Saatanan tunarit!
 

Tomppa#74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Onneksi huomasin lukea tuon Jortikan haastattelun, ukon kommentit tuovat kaivattua hymyä Jokerikannattajankin päivään (no yöhön oikeastaan)! Asiallista tekstiä. Helmenä pohjalla tuo:

- Meillä alkaa rivit ohenemaan sentterien ja vähän muiltakin osastoilta. Onneksi sentään valmentajia tuntuu olevan enemmän kuin tarpeeksi. Sitä mä pidän ainakin positiivisena, Jortikka sutkautti.

On tuo mediaguru vuodesta toiseen nimensä veroinen. Olkaa edes tästä tyytyväisiä. Meillä keskitytään tällä hetkellä taasen toiseen ääripäähän ja vaihdetaan koko joukkuetta.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tomppa#74 kirjoitti:
Olkaa edes tästä tyytyväisiä. Meillä keskitytään tällä hetkellä taasen toiseen ääripäähän ja vaihdetaan koko joukkuetta.

Ollaan tyytyväisiä, vaikka olisihan se toisaalta ollut jollakin sairaalla tavalla hienoa nähdä tuon tason joukkue Jortikan valmennuksessa, vaikka sitten Jokerien.
 

juudas

Jäsen
Anteeksi jos tulee väärään otsikkoon.

Lähde: Pohjalainen tänään.


Tammisen diagnoosi Jortikasta: Säälittävää vainoharhaisuutta

Kintaan viittaus juoruille TPS-kontaktista. Jatkosopimus Sportiin neuvottelujen alla.

VAASA Petri Heikkinen
Turun Palloseuran edustusjoukkueen rämpiminen jääkiekon SM-liigan häntäpäässä on pistänyt seuran päävalmentaja Hannu Jortikan pinnan kireälle, mikä puolestaan on ilmennyt säännöllisinä tiuskaisuina otteluiden jälkeen. Jortikan kommenteissa kyytiä ovat saaneet seuran omat - ja nyt myös vieraat: Tiistaisen KalPa-ottelun jälkeen Jortikka totesi turkulaiselle paikallisradiolle Auran Aalloille, että mestiksessä Vaasan Sportia toimitusjohtajana ja valmentajana palveleva Juhani Tamminen olisi tavannut TPS-toimitusjohtaja Jouko Narvanmaan ja tyrkyttänyt itseään Jortikan paikalle.
- Yksi entinen TPS:n päävalmentaja tuolta Pohjanmaalta kävi oikein Narvanmaan kanssa aamupalalla. Tarjosi itseään, että olisi kiinnostunut tänne tulemaan, Jortikka puhisi.
- Ei se ole salaisuus eikä mitenkään yllättävää. Minusta se on huvittavaa. Tamminenhan nyt on tyrkyttänyt itseään kaikkiin seuroihin ja maajoukkueeseenkin.
Tamminen itse ei keskiviikkona paljon piitannut Jortikan lausunnosta.
- Jos minä kommentoisin sitä kahdella sanalla, ne ovat: säälittävää vainoharhaisuutta, hän latasi takaisin.
- Jos case-Jortikan pelkistää viime keväästä, se on suunnilleen sitä. Milloin siellä on ollut Jukka Koivu, milloin Saku Koivu, milloin kaikki vanhat pelaajat. Varmaan Pepita Nieminen seuraavaksi.
- Olen sen verran perillä psykologiasta, että termi on vainoharhaisuus. Se liittyy yleensä siihen, että peli ei käy.

Täytän omat sopimukseni

Tammisen sopimus Sportin kanssa päättyy maaliskuun 2006 lopussa ja ainakin tuohon saakka hän sanoo pysyvänsä kaupungissa. Kenties pidempäänkin.
- Kuulun siihen kaartiin, että täytän omat sopimukseni, sanoo Tamminen, joka kertoo ilmoittaneensa vaasalaisseuran johdolle olevansa innostunut jatkamaan työtään.
- Olen rakentanut yhden omakotitalon ja siinäkin ensin raivataan, sitten ruvetaan rakentamaan. Minusta me olemme nyt tehneet raivaustyön, jonka symboliikka oli viime vuoden finaalipaikka, kaikki myyntiennätykset ja sopimukset kuntayhtymän kanssa, ja nyt alkaa rakennustyö.

Jatkosopimus ehkä piankin

Puheenjohtaja Kalervo Laaksoharju sanoo myös Hockey-Team Vaasan Sport Oy:n hallituksen keskustelleen Tammisen jatkopestiä ja suhtautuvan myötämielisesti ajatukseen.
- Sopimusta ei ole vielä tehty, mutta se on ihan lähiviikkojen asia, Laaksoharju kertoo tilanteesta.
- Molemmat näyttävät vihreää valoa ja se on vain neuvottelukysymys. Kyllä se varmasti tässä parin viikon sisällä syntyy. Olemme erittäin tyytyväisiä Tammiseen.

Kevennetyllä työtaakalla?

Vakavissaan SM-liigaan tähtäävässä mestisseurassa sekä toimitusjohtajan että päävalmentajan tehtävissä on yllin kyllin sarkaa yhden miehen kynnettäväksi. Tämän on Vaasan-aikanaan saanut todeta myös Tamminen - joka lisäksi joutuu seuran eräänlaisena keulakuvana myös markkinointiponnisteluihin.
Laaksoharjun mukaan on syytä pohtia, pitäisikö etsiä ratkaisua, jossa Tammisen työtaakkaa kevennettäisiin sen sijaan, että hän jatkaisi nykyisessä kaksoisvirassa.
- Se on yksi kysymys, josta pitää keskustella. Mitään päätöksiä ei ole tehty, mutta onhan se raskas homma, kun hän tekee kolmen ihmisen työtä eli toimitusjohtajan, markkinointi-ihmisen ja päävalmentajan, Laaksoharju miettii.
- Niihin varmasti pitää löytyä jokin toinen ratkaisu. Voimme esimerkiksi valita jonkun toisen ihmisen toimitusjohtajaksi, mutta ei meillä ole tällä hetkellä ketään sellaista ihmistä näköpiirissä.
 

moukari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, OTTAWA SENATORS
Ohmi kirjoitti:
Olisihan se toisaalta ollut jollakin sairaalla tavalla hienoa nähdä tuon tason joukkue Jortikan valmennuksessa, vaikka sitten Jokerien.

Kaikkitietävän P.Sihvosen mukaan Jortikka on jo lähes Jokerien uusi koutsi.....

http://www.urheilulehti.fi/jaakiekonsmliiga/uutiset/article123380-1.html

Ei tässä kohta ole kellään enää minkäännäköistä työrauhaa, kaikki vaan puhuu paskaa ja vihjailee........TPS:n uusi koutsi on sit varmaan Narvanmaa, kun on luppoaikaa >"supervahvistushankintojen"< ohessa. Hyvä Suomi ja sm-liiga.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös