Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

TPS, media ja julkisuus

Viestiketju osiossa 'TPS' , aloittajana pygmalion, 20.08.2004 klo 10.23.

 1. agee81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiva-Kallen Palloseura
  Lainaus:
  Tämä on vielä alkusoittoa tälle farssille.

  Odottakaa vaan, kun mahtava Palloseura alkaa tekemään itse ison maailman tapahtumia! Metallicaa varmaan havittelevat soittelemaan enter sandmania livenä kun joukkue tulee jäälle.

  Ei varmaan kannattaisi yrittää keksiä sitä pyörää uudestaan, kun paska on jo housussa valmiiksi.
   
 2. Juippi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun Palloseura
  TPS:n ottelutapahtumat ovat olleet Liigan mittapuulla ihan kärkitasoa ellei jopa parhaita. Tuo domain juttu nyt oli nolo, mutta ei liity kyllä mitenkään TPS:n järjestämään ottelutapahtumaan. Välillä on vaikea ymmärtää joka asiasta valittamista, vaikka kuinka yritän.
   
  Viimeksi muokattu: 13.08.2019 klo 14.04
  UnenNukkuja, eCiuj & alessi tykkäävät tästä.
 3. agee81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiva-Kallen Palloseura
  Lainaus:
  TPS:n ottelutapahtuma onkin ainakin ollut Suomen mittakaavassa ykköskorissa nyt pari kautta. Vähän vain pelottaa, kun kuulee kaupungilla huhuja siitä, miten joka asiassa säästetään - mikäli säästön kohteena olevat roolit eivät sano vastaan.
  Sellaisistakin asioista koitetaan säästää, jotka ovat ihan lillukanvarsia kokonaiskuvassa.

  Toimistolla riehuu yks turbulenssi, joka on saanut useamman ihmisen nostamaan sieltä kytkintä, kun aikuisen ihmisen itkua ei jaksa kukaan täysjärkinen kuunnella.
  Markkinointipäällikkö ja viestintäpäällikkö on nykyään samoissa kalsareissa. Tuon kokoisessa yrityksessä kahden noin ison palasen hoitamista ei pitäisi antaa kaverille, joka meinasi luhistua jo viime kaudella työpaineiden alle. No, aina niitä uusia kavereita löytyy markkinoilta mikäli pää ei kestä. Sitten kun lanttu lahoaa, niin ollaan ilman molempia. Huonossa tapauksessa kaverin koko työura on samalla paketissa.
  Tai annetaan ne toimistolla hoidetavaksi sille, kuka sattuu olemaan paikalla.

  En tiedä millä tasolla työssäjaksaminen tuolla toimiston puolella on, mutta mitä tuossa on nähnyt ja kuullut ex-työntekijöitä niin tuskin se mitään yhtä hymyilyä ja läpänheittoa on.

  Nettisivuhomma vaan kuvastaa tekemisen tasoa. Vai kuinka monta kertaa olette tämmöiseen ennen törmänneet, että domain vaan unohdetaan maksaa ja selitellään sitä jollain vitun helteellä? Harmi, että niissä on suoja-ajat. Tiedän montakin ihmistä kun olisi sen halunnut ostaa vaan kiusan vuoksi itselleen.

  (edit: pari kirjoitusvirhettä)
   
 4. Sempervigilans Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Olisin laitannut TS:n pitkän jutun Korpikoskesta tänne mutta sääntöniilot ei tykkää. Osaako joku sanoa pahoitetaanko siitä mieli, jos kopioi esim puolet artikkelista? Tai 49%?

  No siellä on kuitenkin sellainen, joskin TS+ takana. Joku voi referoida jos uskaltaa.
   
 5. Juippi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun Palloseura
  Lainaus:
  Kopioida ei saa sellaisenaan, mutta toki pääkohdat voi laittaa omin sanoin tai vaikka ranskalaisin viivoin.
   
 6. agee81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiva-Kallen Palloseura
  Lainaus:
  "Kiva lähteä uuteen kauteen puhtaalta pöydältä"
  "Lääkkeitä ei tarvita kuin yksi pilleri päivittäin"
  "Viime kautta en halua muistella"
  "Täyteen pelikuntoon on vielä matkaa"
   
  Sempervigilans, Juippi & UnenNukkuja tykkäävät tästä.
 7. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun jengit, yksilöinä Rantanen ja Kakko
  Lainaus:
  Joskus ohitan nämä ajattelemalla, että kuuluu turkulaisuuteen. Törmään tähän liiaksi keskusteluissa, oli aihe mikä hyvänsä.
   
 8. agee81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiva-Kallen Palloseura
  Näköjään talousihmisenkin nimi lähtenyt listoilta sitten alkuviikon. Eikä jäänyt eläkkeelle.

  Miten se yksi edellämainittu mätä omena saa mädättää koko korillisen ilman sanktioita? Vai onko tämä joku hallittu ulospuhallus uuden toimitusjohtajan hiljaisella hyväksynnällä?

  Jotenkin käyttäjä @aurajoki sen sanoi, muut tuomitsi, että seuran toimistolla on edelleen vallalla selänpesukulttuuri — vai vieläkö joku kehtaa kertoa, että meininki on todella jees?
   
 9. Lätkäfani66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC TPS
  Lainaus:
  Tämä talousihminen oli siis kirjanpitäjä. Uskoisin tuohon eläköitymiseen ja töiden siirtymiseen johonkin alan toimistoon. FC:n kirjanpito on hoidettu vuosikausia ulkoisesti, tämä HC:n tapa oli todella vanha jäänne...
  Varsinaiset "talousasiat" hoitunevat listoilla olevan hallintojohtajan toimesta sekä tietysti myös toimarin. Muuten en näidenkään positiota ymmärrä?
   
 10. agee81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiva-Kallen Palloseura
  Lainaus:
  Ei jäänyt eläkkeelle. Nimi löytyy muualta.

  Veikkaan Ranen hoitavan varmaan jatkossa kirjanpitoa, koska ulkoisen yrityksen pitämä kirjanpito aiheuttaa lisäkuluja ja sehän ei vaan sovi.
   
 11. Lätkäfani66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC TPS
  Lainaus:
  Ok - niinpä näkyy... piiri pieni pyörii. Saa sitten nähdä, miten tuon salibandyn talous kestää - ihan hirveän isoilla rahoilla ei sekään operoi. Nykyinen uusi toimarihan oli jääkiekon palveluksessa ennen halliyhtiön pestiä. Uusi työkaveri ei siis ollut kovin vieras.
  Ranen "kultaiseen kosketukseen" en tässä yhteydessä usko, vaikka tietojen mukaan kaveri onkin aikoinaan (siis vuosikymmeniä sitten) monet tilanteet pelastanut.
   
 12. agee81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiva-Kallen Palloseura
  Rane olikin rankkaa sarkasmia.
   
  Lätkäfani66 tykkää tästä.
 13. Pressiboxi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Monsterimonni, jalalla nostajat, HC TPS
  Lainaus:
  Hallintojohtajalle ihan vilpitön konsultaatio ja vieläpä ilmaiseksi: "kaikille kenkää"/ "hajoita ja hallitse"-periaate tekee yleensä myös hallintojohtajan vakanssin ennemmin tai myöhemmin melko tarpeettomaksi. Miettikääpä sitä.
   
 14. agee81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiva-Kallen Palloseura
  Lainaus:
  Tapa, jolla tätä ulkoistamista tehdään on vähintäänkin erikoinen ja kyseenalainen. En ensinnäkään ymmärrä miten itseään toimitusjohtajaksi kutsuva ihminen antaa tämmöisen tapahtua silmiensä edessä?
  Toimistokompleksi ei ole kovin suuri, joten laput silmillä siellä ei voi kulkea. Työyhteisö on kuitenkin niin pieni, ettei siellä ole luottamusmiestä tai työsuojelutoimikuntaa, joka tähän voisi puuttua. Eli hiiret hyppivät pöydillä, kun kissaa ei talossa ole.

  Pitkässä juoksussa tästä ei vain ole mitään hyötyä. Päinvastoin.
  Negatiivinen ilmapiiri ei korjaannu sillä hetkellä kun viimeinen "väärä" ihminen saadaan pihalle, vaan se jää elämään.
  Ihminen ei muutu positiiviseksi tuollaisesta turbulenssista päivässä eikä viikossa. Eikä ainakaan niin kauan kun joku sitä ilmapiiriä siellä myrkyttää.
  Työpaikalle pitäisi olla mukava mennä, mutta uskoisin kovin tämän olevan tuolla toimistolla vain kaukainen haave. Ei varmaan auta tykypäivä tai kaksi Ruissalon huvilalla.

  Tästä ei puutu kuin se, että joku entisistä työntekijöistä ilmoittaisi AVI:lle meiningistä.
  Sitäkin mahdollisuutta kannattaisi miettiä, kun siellä annetaan työntekijöiden riehua.

  Työyhteisö on juuri niin vahva, kuin sen heikoin lenkki.

  (ps. Olen toiminut yli neljä vuotta elämästäni työsuojeluhommissa, joten jotain tietoa myös huonoista työoloista löytyy...)
   
  Lätkäfani66 tykkää tästä.
 15. Lätkäfani66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC TPS
  Edelliseen kirjoitukseen viitaten - mitä siellä nyt on sitten tapahtunut? Onko siis jotain "suurempaa" hässäkkää taas päällä...
  Kyllähän tuollakin se työsuojeluorganisaatio pitäisi olla - henkilökunnan määräksi on kuitenkin mainittu yli 50 (pelaajat + muu urheilupuolen henkilöstö ovat palkkalistoilla). Siihen taitaa nykypäivänä riittää 10 henkilöä.
  Lainaus:
  Huvila on muuten aikoja sitten myyty.
   
 16. agee81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiva-Kallen Palloseura
  Lainaus:
  Tässäkin oli lievää sarkasmia. Muistin kyllä että myyty on, kuten paljon muutakin.
   
 17. agee81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiva-Kallen Palloseura
  Lainaus:
  Pitäisi olla varmaan paljon muutakin. Jotenkin työsuojeluorganisaation puuttumisesta en yllättyisi.

  Ei siellä kai mitään sen kummempaa ole, mutta ovi käy ulospäin aika tiuhaan tahtiin. Syiden joukossa on yksi nimi ylitse muiden. Yksi ihminen kylvää huonoa meininkiä ympärilleen eikä kukaan puutu asiaan.
   
 18. eCiuj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Sen verran kommentoin tätä ei-mihinkään-liittyvää keskustelua, että tätä ajojahtiasi on jatkunut jo kohta vuoden verran. Alkamisajankohdaksi voisi tarkalleen määrittää viimevuotiset YT:t. Nämä ”yksi nimi”, ”yksi ihminen” puheet kuulostavat pitkälti sinun henkilökohtaisilta näkemyksiltä joista huokuu katkeruus tänne asti.

  Toki kivaahan se, että Tepsin toimisto olisi siellä työskenteleville kiva paikka. Ovi on käynyt koko vuosikymmenen aika tiuhaan, totta, mutta todellisia syitä harva tietää enkä itse lähtisi repimään pelihousujani vaikka kirjanpitäjä olisikin lähtenyt. Toki ellei tämä syökse joukkuetta kentällä perikatoon, ken tietää.
   
 19. agee81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiva-Kallen Palloseura
  Lainaus:
  Tietosuojalakia noudattaen on pakko pitää yksi ihminen tai yksi nimi -linjaa. Ja muutenkin nimien huuteleminen olisi varsin rumaa.

  Ehkä olenkin katkera. Mitä sitten?
  Olen myös hyvin pettynyt siihen, miten sitä TPS:ää hoidetaan, jota olen vuosikaudet kannattanut ja vaikeinakin vuosina hallilla (melkein talkoilla) käynyt duunissa.
  Sen, mitä Eskola sai aikaan, vedetään nyt todella rumasti vessasta alas.

  Et voi väittää, että jos toimiston puolella asiat ovat ihan päin helvettiä, etteikö se heijastuisi kentälle?Organisaatio pyörii siellä toimistolla, pelaajat pelaa kentällä niillä pelimerkeillä, joita sieltä norsunluutornista jaellaan. Jos kohta enää on mitä jakaa?

  Niinpä. Moni täällä suuta pieksee ja heittelee tornihuhuja. Toiset puhuu totta ja on piikkinä lihassa.
   
  Viimeksi muokattu: 14.08.2019 klo 19.32
 20. Pressiboxi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Monsterimonni, jalalla nostajat, HC TPS
  Lainaus:
  YT-kierroksen kautta on toisaalta tainnut lähteä vähemmän henkilökuntaa kuin omien irtisanoutumisten kautta. Jotensakaan tämä track record ei ole terve luonteeltaan. Mutta toivotaan, että homma oikenee jollain positiivisella tavalla tästä.
   
 21. Sempervigilans Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Lainaus:
  Kieltämättä tuo alkaa olemaan aikamoista rikkinäistä levyä. Lienee kaikille tullut selväksi että olet vahvasti katkeroitunut seuralle ja siellä on mielestäsi vastenmielisiä ihmisiä (tai ainakin "yksi nimi") hommissa joka kusee kaiken jne. Jos et nyt kerran ole menossa sen enempää yksityiskohtiin (miten tietosuojalaki liittyy tähän?) niin kauanko meinaat jatkaa samaa jauhamista ja miksi? Tämä nyt on vain minun näkemykseni, mutta jossain kohtaa alkaa olemaan jo aika noloa soittaa suuta ja mustamaalata täällä ihan loputtomiin, käytännössä omalla nimellä (koska oletan seuran kanssa tekemisissä olevien osaavan yhdistää nimimerkkisi). Jos nimien levittely on mielestäsi rumaa niin ei tämä nyt enää yhtään sen hienovaraisempaa ole mitä teet.
   
  eCiuj, septi, alessi ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 22. khufu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Peliitat
  Mitään järkeähän TPS:n kaltaisella organisaatiolla (liikevaihto ja liiketoiminnan luonne) ei ole pitää palkkalistoilla omaa kirjanpitäjää. Tuo ei vain voi olla kustannustehokasta, ja ulkoistaminen tämän tehtävän osalta on ilman muuta nykyaikaa. Kirjanpitäjän rutiinit hoitaa tehokkaammin ulkoistuskumppani (väitän, että omalla on ollut aika paljon tyhjäkäyntiä tuossa duunissa), ja toisaalta mm. toiminnan luonteesta johtuvat kausivaihtelut on kumppanin kanssa helpompi tasata. Hallintojohtaja/toimari sitten hoitaa talouden ohjauksen ja raportoinnin yms. Ja tietysti hoitaisi, vaikka olisi omakin kirjanpitäjä.

  Yllä oleva jupina ei oikein avaudu. En tiedä onko keskustelussa aiemmin selvästi annettu ymmärtää kuka se tämän hetken syntipukki organisaatiossa on, jonka syytä kaikki paha tällä kertaa on.
   
 23. SMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
 24. eCiuj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Positiivista, että Seuraa kiinnostaa ja geneerisen mainostoimiston sijaan kysyy somea käyttäviltä kannattajiltaan, mutta ainoa tapa vaikuttaa on laittaa suoraan sähköpostia? En usko, että tähän syöttiin moni jaksaa tarttua.