TPS kaudella 2019–2020

  • 580 939
  • 2 358

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Asiasta toiseen, näin Anton Holmin tänään Tukholmassa. Siinä kyllä on mies kuin veistos!

Toivottavasti ei kuitenkaan kuin Kreikkalainen veistos, eli ei käsiä, ja pienet munat.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Täytyy sanoa, että viime kevään vitutuksen jälkeen pidin koko kesän totaalista taukoa Tepsin seuraamisesta ja nyt kieltämättä näyttää vähän huolestuttavalta tilanne.

Millä fiiliksillä täällä on jengi lähdössä kauteen? Onko taas tulossa kuuluisa välivuosi ja hallittu alasajo?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mas@

Akuma82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, VG-62
Omalta osalta on pakko todeta, että olen seurannut TPS:n otteita aina 90-luvun alusta asti, eikä koskaan aiemmin ole ollut näin välinpitämätön olo kauden alun kynnyksellä. Mitään erityistä syytä tähän ei ole, kuin että viime kausien jälkeen takki on edelleen aivan tyhjä..

Hyvä meininki heti kauden alkuun, niin mielenkiinto varmasti alkaa palata, mutta tällä hetkellä on fiiliksen löytäminen todella hankalaa.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Omalta osalta on pakko todeta, että olen seurannut TPS:n otteita aina 90-luvun alusta asti, eikä koskaan aiemmin ole ollut näin välinpitämätön olo kauden alun kynnyksellä.

Ihan samoilla fiiliksillä täällä itsekin olen, koska mikään ei todellakaan indikoi, että kesän aikana olisi jotain sellaista tapahtunut, että olisi realistista odottaa näkevänsä kaukalossa menestyvää TPS-joukkuetta.
Tulee olemaan edessä puuduttava kausi TPS-kannattajille, kun joudumme vierestä seuraamaan, kuinka jopa Liigan häntäpään "Mestis-joukkueet" pyyhkivät mennen tullen kaukaloa TPS:n kustannuksella. Onko todellakin niin, ettei TPS:llä ole ensi kaudella muuta urheilullista tavoitetta kuin korkeintaan sääli play offeihin pääseminen?
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TuTo tiedotti että Nuutti Viitasalo siirtyy heille lainaan. Hyvä ratkaisu, Tepsissä peliminuutit olisivat tiukassa.
 

Enjoy

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TuTo tiedotti että Nuutti Viitasalo siirtyy heille lainaan. Hyvä ratkaisu, Tepsissä peliminuutit olisivat tiukassa.
Osa täällä on Tepsin lytännyt siitäkin, että Tappara ja TuTo sopivat keskenään yhteistyösopimuksen, mitä pidettiin merkkinä Tepsin kyvyttömyydestä tehdä yhteistyötä saman kaupungin sisällä pelaavan Mestis-seuran kanssa. No ehkä tämä on merkki siitä, että yhteistyötä tehdään edelleen ja Tepsin sopimuspelaajien lainaaminen Tovereihin jatkuu.
 

Negapetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jep! Enkä mä ole missään ainakaan nähnyt, että tätä yhteistyötä oltaisiin lopetettu. Ehkä niitä sitten voi olla useitakin...?
Olikos nyt niin, että mestis juuri pienensi lainapelaajien kiintiötä kolmeen per jengi? Eli voi varmaan tehdä useamman seuran kanssa yhteistyötä, vaikka kolmella paikalla ei kovin monen seuran suuntaan pysty repeämään.
 

Lätkäfani66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Olikos nyt niin, että mestis juuri pienensi lainapelaajien kiintiötä kolmeen per jengi? Eli voi varmaan tehdä useamman seuran kanssa yhteistyötä, vaikka kolmella paikalla ei kovin monen seuran suuntaan pysty repeämään.
Joo, jokseenkin noin se muuttui. Kolme lainapelaajaa kerrallaan ja lopputeksi sitten melkoisen sekavaa kun tuolta Jatkiksen artikkelista käy ilmi Uutta: Mestis muuttaa sääntöjään, mikä lisää Liiga-joukkueiden kokoonpanohuolia
Tappara tuli tuohon kuvioon varmaankin siitä syystä, että Leki ei saanut lisenssiä ja Tutolla on Mestisseuroista parhaimmat puitteet. Melkoista kikkailua kyllä tuon uuden säännön puitteissa jos paljonkin pelaajia pitää siirrellä.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Joo, jokseenkin noin se muuttui. Kolme lainapelaajaa kerrallaan ja lopputeksi sitten melkoisen sekavaa kun tuolta Jatkiksen artikkelista käy ilmi: Mestis muuttaa sääntöjään, mikä lisää Liiga-joukkueiden kokoonpanohuolia
Eli Viitasalo ei 1999 syntyneenä mene tuohon kolmen lainapelaajaan kiintiöön ellei TPS kutsu Viitasaloa "ylös" ennen kuin hänellä on kymmenen ottelua tullut TuTossa täyteen ja sitten palauta Viitasaloa myöhemmin kaudella uudestaan TuToon.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Mielenkiintoinen on Benkku Isiguzon tilanne. Ei mahdu pelaamaan edes harjoituspeleissä (kyllä, taisi pitsissä piipahtaa) ja hieman sama tilanne oli jo viime kauden aikana. Saattoi olla joissain hajapeleissä merkattuna kokoonpanoon, mutta peliaikaa ei herunut.

Kärsivällinen on ollut myös Isiguzo, kun edelleen on palkkalistoilla. Tiettävästi ei ole siis halunnut purkaa sopimusta, vaikka peliaika tuntuu olevan kortilla.

Suuresti kummastuttaa nykyinen tilanne, joka ei tunnu palvelevan mitään muuta tarkoitusta, kuin nuoren pelaajan palkanmaksua. Nyt pitäisi antaa rohkeasti vastuuta harjoituspeleissä ja katsoa kestääkö kantti ja osaaminen. Jos ei riitä, niin jonnekin lainalle, tai sitten näkemiin ja uuden seuran etsimiseen. Ei ole Isiguzollekaan järkevä tilanne, kun ei pääse harjoittamaan ammattiaan muualla, kuin harjoituksissa.

Kun meiltä puuttuu puolustavat puolustajat, jotka siivoavat oman maalin edustaa, niin rohkeasti lähtisin ajamaan Benkkua tuohon rooliin. On vahva kuin härkä ja parhaimmillaan yksinkertaisessa kovassa pelissä. Kun omassa rosterissa on tällainen kaveri, niin on suoranaista hölmöyttä vaan antaa ajan ja pelien kulua ilman todellista testausta.

Jotain ratkaisuja tilanteen kanssa olisi hyvä tehdä. Joko vastuuta ja pelillisen kantin testausta, tai sitten siirtoa toiseen osoitteeseen.
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Varmaan voi vaikuttaa Kaskisen sopimus tuohon pieneen rotaatioon. Jos on tullut johdolta viestiä, että syksyllä tehdään päätöksiä suuntaan tai toiseen, niin voi olla Kallella paineita. Vaikka nyt puhutaankin vain harjoituspeleistä, niin ne kuitenkin palvelevat parhaiten syyskautta jolloin valmennuksen pitää ne näytöt antaa jatkosopimuksia ajatellen.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jotain ratkaisuja tilanteen kanssa olisi hyvä tehdä. Joko vastuuta ja pelillisen kantin testausta, tai sitten siirtoa toiseen osoitteeseen.

Tämä minua ärsyttää TPS:n toiminnassa tällä hetkellä eniten. Nuorten pelaajien kehittäminen. Tuntuu, että kenelläkään firmassa ei ole mitään hajua, mitä esimerkiksi edellä mainitun pelaajan suhteen tulisi tehdä. Itse en kyseistä pelaajaa tunne tai ole skouttinut, mutta voisi kuvitella kyseessä olevan pelaaja, jolla on potentiaalia nousta liigapelaajaksi. Tarviiko tähän kopioida TPS – strategia, arvot & identiteetti? -topicin listaa pelaajista, jotka ovat lähteneet Tepsistä muihin seuroihin?

Tässä nopeasti kahvikupposen ääressä laadittu strategia em. Bernard Isiguzon kohdalle ja miksei myös muille TPS:n nuorille pelaajille, joita on pystyttävä jalostamaan edariin.

1. Esitiedot.
Em. pelaajalla on kokemusta Mestiksestä 37 runkosarjaottelun verran, tilastot 0.22 po, 32 rm ja tehotilasto 0. A-junioreissa em. pelaaja pelasi viime kaudella 13 runkosarjaottelua tilastollisesti hyvällä menestyksellä, enkä tässä vaiheessa enää koe A-junioreiden pelejen auttavan pelaajakehitystä tarpeeksi matkalla kohti Liigaa.

2. Nykytilanne.
Kokoonpanon ulkopuolella. TPS:n kokoonpanossa on 8 muuta puolustajaa, jotka tällä hetkellä saavat peliaikaa, eli oletuksena ovat valmentajien hierarkiassa em. pelaajan edellä. En koe, että kokoonpanon ulkopuolella istuminen luo tarpeeksi kehitystä pelaajan uran kannalta, tästä on lukuisia esimerkkejä em. topicissa ja tällä hetkellä myös sopimuksenalaisista pelaajista, jotka ovat monena eri kautena pelannut hajakausia Liigassa sen sijaan, että olisivat saaneet koko kauden pituisia lainapestejä Mestiksestä. Ilmeisesti em. pelaaja kuitenkin treenaa joukkueen mukana täydessä pelikunnossa, eli voidaan siirtyä kohtaan kolme (3.)

3. Tulevaisuus.
Joko A) tarjotaan peliaikaa Liiga-ryhmässä, jotta nuori pelaaja pääsee kehittymään tai B) aletaan välittömästi etsimään pelaajalle Mestis-lainaa, jotta hän saa aikuisten peleistä enemmän kokemusta ja on valmiimpi ottamaan seuraavan askeleen kohti Liigaa. Lainasopimukseen pykälä, jonka avulla pelaaja saadaan kesken laina-ajan takaisin, jos TPS:n puolustuksessa tapahtuu loukkaantumisia ja lisäpuolustajalle on tarvetta. Tai sitten valitettava vaihtoehto C) luovutaan pelaajasta ja aletaan ajamaan sisään toista nuorta pelaajaa.

Ei sen pitäisi tämän vaikeampaa olla. Nyt siellä firman toimistolla TÖIHIN.


 

Suurmestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuolla identiteetti, strategia ja arvot -palstalla kirjoitinkin jo tähän nuorten pelaajien kasvattamiseen ja kehittämiseen liittyen mielessäni olevia asioita, enkä aio kaikkea toistaa. Minuakin harmittaa Tepsin toiminnassa oikeastaan eniten juuri tämä nuorten pelaajien kehittäminen ja eteenpäin vieminen. Tästä myös joskus Tepsin johtokin kovasti puhui, että Tepsi aikoo olla Euroopan johtava kasvattajaseura. Jotenkin tuntuu, että tässä asiassa on nyt punainen lanka hukassa. On kieltämättä hankala yhtälö, kun pitäisi samaan aikaan menestyä ja tavoitella mestaruutta, mutta myös kasvattaa ja kehittää nuoria pelaajia.

Jotenkin tuntuu, ettei Tepsissä oikein ole hallussa se, kuinka nuoria pelaajia viedään eteenpäin. Ei nuorille lupauksille pidä antaa ilmaiseksi pelipaikkoja pelaavassa kokoonpanossa, vaan kyllä peliaika pitää näyttöjen muodossa ansaita. Isiguzo on hyvä esimerkki pelaajasta, joka ei ole saanut oikein kunnolla vastuuta ja mahdollisuutta näyttää. Joo viime kausi meni osittain pilalle loukkaantumisen takia, mutta miksi Forsström menee hierarkiassa näiden nuorten potentiaalisten pelaajien edelle? Ei ole minusta yhtään perusteltua syytä. Joukkuetta hyödyttäisi enemmän ja erityisesti pidemmällä tähtäimellä, että nämä nuoret lupaukset menisivät Forsströmin edelle. Fakta on myös se, että pelaaminen kehittää ja se, että pääsee pelaamaan kovia pelejä ja saa jääaikaa enemmän, kuin pari minuuttia. Vaikka ilmaiseksi ei pidä peliaikaa antaa, niin kyllä minusta rohkeammin voisi nuorille sitä vastuuta antaa varsinkin, kun kokoonpanossa pelaa säännöllisesti sellaisia pelaajia, jotka eivät välttämättä sinne kuuluisi. Tuntuu, ettei Tepsissä riitä kärsivällisyys nuorten pelaajien kehittämisessä tai sitten toiminta on aika ristiriitaista. Siiki esim. sai vuosikaudet yrittää läpimurtoa, mutta piippuun jäi. Häntä peluutettiin 4.ketjussa, missä hänellä ei tehnyt yhtään mitään. Nelosen laiturin rooli kuuluu aivan toisenlaiselle pelaajatyypille. Siihen olisi voitu yrittää kasvattaa jotain omaa nuorta pelaajaa, joka soveltuu neloseen paremmin. Kärkiketjuihin Siikin taso ei taas riittänyt ollenkaan. Karvonen on myös vastaavanlainen tapaus. Toki hänellä on loukkaantumisia ollut, vaikka muille jakaa, mutta silti hän saa loputtomasti yrittää. Sitten on näitä Reunasia yms. jotka on laitettu pihalle, kun ei ole nähty käyttöä. Minä en tiedä totuutta siitä, miksi joku on halunnut lähteä pois Tepsistä, eikä aina vika ole Tepsissä.

Jos näyttää siltä, että nuorelle pelaajalle liigavauhti on vielä liikaa, niin sitten pitäisi laittaa lainalle Mestikseen, jossa saisi sopivan roolin ja vastuuta. Kaipaisin lisää suunnitelmallisuutta myöskin tähän kehitystyöhön. Jos unohdetaan nämä huippulupaukset kuten Kakko ja Rantanen, niin kyllä rohkeammin pitäisi viedä eteenpäin ja antaa vastuuta näille keskitason lupauksille ja vähän keskitasoa paremmille. Sieltä saadaan niitä runkopelaajia. Turha tänne on täytemiehiä hankkia muualta, koska ei se pidemmän päälle ole toimivaa, jos joka vuosi joudutaan iso määrä pelaajia rahtaamaan muualta. Väistämättä pelaajia joudutaan jonkin verran hankkimaan muualta ja tarpeen mukaan tietenkin pitää hankkia. Ei saa tietenkään olla itsetarkoitus sekään, että joukkueessa on mahdollisimman paljon omia kasvatteja. Tuntuu välillä, että Tepsissä ei ihan ole ymmärretty, että jotkut pelaajat kehittyvät hitaammin ja puhkeavat myöhemmin kukkaan.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä näyttää vahvasti siltä, ettei meidän uudet "vahvistukset" ole ihan lähtijöiden tasoa. Vanhasta porukasta näyttää osa jopa taantuneen ainakin tähän astisten treenimatsien perusteella. Hyvinä esimerkkeinä mm. Lukka, Kaskinen, Väyrynen, Salonen...

Pahin pettymys uusista pelaajista on maalitykki Holm. Ei tsiisus mitä surffailua pelin ulkopuolella. Lisäksi olen hivenen pettynyt myös valmennukseen, jonka suhteen toivoin jotain kehitystä ja erityisesti paljon puhuttua opiksi ottamista.

Jottei mene pelkäksi negailuksi, niin uskon Pajuniemen tekevän todellisen läpimurtonsa ja odottaisin häneltä yli 30 pisteen kautta.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Onko tämä sitä lupailtua rytminmuutosta vai säästelläänkö sitä tuonnemmaksi ?
 

apsi71

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kaapo Kakko
Kyllä näyttää vahvasti siltä, ettei meidän uudet "vahvistukset" ole ihan lähtijöiden tasoa. Vanhasta porukasta näyttää osa jopa taantuneen ainakin tähän astisten treenimatsien perusteella. Hyvinä esimerkkeinä mm. Lukka, Kaskinen, Väyrynen, Salonen...
Pahin pettymys uusista pelaajista on maalitykki Holm. Ei tsiisus mitä surffailua pelin ulkopuolella. Lisäksi olen hivenen pettynyt myös valmennukseen, jonka suhteen toivoin jotain kehitystä ja erityisesti paljon puhuttua opiksi ottamista.

Jottei mene pelkäksi negailuksi, niin uskon Pajuniemen tekevän todellisen läpimurtonsa ja odottaisin häneltä yli 30 pisteen kautta.
Mielestäni nuo neljä eivät ole taantuneet minnekkään, jatkavat samaa sontaa kuin viime kaudellakin.
Valmennuksesta on kaikki sanottu, pihalla kuin lumiukot koko porukka puvun takeissaan.
Mitä Pajuniemeen tulee, mielestäni hänen pelissään on edelleen samat ongelmat, hyvin pörrää mutta missä peliä edistävät suoritukset.
 

Suurmestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei harjoituspelien osalta ole kiinnostavinta, eikä oleellisinta lopputulos, vaan peli-ilme, kuinka hyvin joukkue pelaa yhteen, miten ketjukoostunmukset toimivat, kuinka hyvin puolustetaan ja hyökätään, miten taktisella puolella toimitaan ja kuinka kokonaisuus toimii. Yksittäisten pelaajien kohdalla kiinnostavinta on se, että kuka on ottanut kehitysaskeleita eteenpäin, ketkä ovat niitä vastuunkantajia ja miten pelaajat ovat omaksuneet pelitavan. Myös yleisesti ottaen sekin on kiinnostavinta, että miten joukkueen roolitus on onnistunut. Lopputulos ei ole keskeisin asia tässä vaiheessa, mutta myös harjoituspelit voi hävitä monella tavalla. Anttalainen oli ihan hyvä ja Intonen on nyt kahdessa pelissä ollut ihan hyvä.

Jos yksittäisiä pelaajia ajatellaan ja otetaan vielä viime kausikin huomioon, niin rupesin miettimään nyt, että onko tuo valmennus onnistunut jotenkin saamaan yksittäiset pelaajat ihan umpisolmuun oman pelinsä kanssa. Esimerkiksi Väyrynen oli vissiin enemmän tai vähemmän loukkaantuneena koko viime kauden, mutta hän ei päässyt hyödyntämään koko kautena parhaimpia ominaisuuksiaan ja oli muutenkin ihan pihalla. Nytkään ei ole mitään ihmeitä esittänyt. Toissa kauden päätteeksi Lukka pääsi ennen MM-kisoja maajoukkueen leiritykseen mukaan. En jaksa uskoa, että sinne nyt kuka tahansa pääsee. Oli hän kuitenkin Kalpassa aika paljon parempi, kuin viime kaudella Tepsissä ja nyt harjoituspeleissä. Lukka jossain haastattelussa totesi, että Tepsin valmennus yritti muokata hänen pelitapaansa ja rooliaan eli voiko tässä olla syy huonoille peliesityksille. Olli Kaskinen pelasi syyskauden tosi hyvin, mutta kevättä kohden pelit menivät enemmän ja enemmän päin seiniä. Tämä sesonki ei ole hirveän vahvasti alkanut. Ihan ok, mutta ei ole ottanut kehitysaskeleita. Jotenkin hänelläkin on nyt homma hakusessa. Salonen aloitti TPS-uransa vahvasti, mutta pikkuhiljaa hänenkin suoritustasonsa laski. Gormley pelasi käsittääkseni vahvan loppukauden Ruotsissa ja aloitti Tepsissä hyvin, mutta sitten loppujen lopuksi hommasta ei tullut oikein yhtään mitään. Väkisin tulee mieleen valmennuksen osuus siinä, että moni pelaaja taantuu, kehitys pysähtyy tai muuten vain hommasta ei tule yhtään mitään.

Muutenkin tuntuu, että valmennus on saanut joukkueen pelin umpisolmuun. Kukaan ei oikein tiedä, mitä kentällä pitäisi tehdä, eikä yhteispeli toimi. Pelin organisointi on vähän sinnepäin ja hommasta puuttuu ilo ja halu. Yhteispeli ei toimi ja kaikella tapaa homma tuntuu vaikealta.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Väkisin tulee mieleen valmennuksen osuus siinä, että moni pelaaja taantuu, kehitys pysähtyy tai muuten vain hommasta ei tule yhtään mitään.
Kaskinen lienee hakenut vaikutteita Pohjois-Koreasta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Kuinkahan kauan vielä kestää, ennen kuin TPS:ssä uskotaan, ettei Kalle Kaskinen valmennustiimeineen osaa valmentaa eikä Antero Niittymäki myöskään osaa koota nykykiekkoon soveltuvaa joukkuetta?
Rahaa palaa suunnattomia määriä, kun organisaation avainpaikoilla on täydelliset amatöörit. Tämän lystin rahoittajat ovat ilmeisesti kuitenkin tyytyväisiä. kun omille kavereille on järjestetty hyvät työpaikat.
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Kuinkahan kauan vielä kestää, ennen kuin TPS:ssä uskotaan, ettei Kalle Kaskinen valmennustiimeineen osaa valmentaa eikä Antero Niittymäki myöskään osaa koota nykykiekkoon soveltuvaa joukkuetta?
Rahaa palaa suunnattomia määriä, kun organisaation avainpaikoilla on täydelliset amatöörit. Tämän lystin rahoittajat ovat ilmeisesti kuitenkin tyytyväisiä. kun omille kavereille on järjestetty hyvät työpaikat.
Mikä on oma näkemyksesi siitä, millainen joukkue meillä pitäisi olla? Ja jotain nimiä myös.
 

MalTitov69

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eilisessä pelissä pisti silmään taklauspelin puuttuminen, tosin ei hirveesti Kärpätkään taklannu. Kaipaisinkin alakertaan fyysistä pakkia ja hyokkäykseen kunnon pommikonetta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Mikä on oma näkemyksesi siitä, millainen joukkue meillä pitäisi olla? Ja jotain nimiä myös.

Jokainen vähääkään enemmän jääkiekkoa seuraava varmasti tietää, että jääkiekko on kehittymässä entistä nopeammaksi pelitemmoltaan. Tätä suuntausta edustaaa voimakkaat puheet kaukalon pienentämisestä, jotta nopeus ja kaksinkamppailut korostuisivat entisestään. Menestyvä joukkue on siksi koottava tällaiseen pelitempoon soveliaaksi. Nykyään ei ole tilaa peluuttaa joukkueessa hitaita ja taklauksia vältteleviä loukkaantumisherkkiä uransa ehtoopuolen pelaajia. Myös pelitapa on laadittava sellaiseksi, että jokainen hyökkäys olisi päätettävä maalia kohti menevään laukaukseen, ja vielä olisi pystyttävä lyömään mahdolliset reboundit ensimmäisenä sisään ennen kuin puolustajat pystyvät ne siivoamaan väljemmille vesille. Kulmissa pörrääminen on jo ennakkoon tuhoon tuomittua pelitapaa. Suuntauksena on vielä ollut, että hyökätään koko viisikolla ja samoin myös puolustetaan, joten pelaajilla pitää olla luistelunopeutta ja kaksinkamppailuvoimaa, koska tila ja aika ratkaisuille koko ajan pienenee.

Tampereen Ilves on joukkue, joka koostumukseltaan, pelitavaltaan ja hinta-laatu suhteeltaan on Liigan parhaiten tasapainossa. Kun sillä vielä kaiken lisäksi on valmentajana yksi parhaista ”uuden ajan” valmentajista, ei olekaan mikään ihme, jos ja kun joukkue tulevalla kaudella tulee menestymään todella hyvin.

Kun vertaa TPS:ää ja Ilvestä, niin turkulaisena jääkiekkofanina tulee kyllä paha olo, koska Ilveskin oli vielä pari-kolme vuotta sitten pelkkä vitsi, mutta kun siellä otettiin avainpaikoille ammattimiehet, niin tulosta on tullut lyhyessä ajassa. Ilves on nykyisin todella voimakkaassa boostissa menossa eteenpäin. Turussa sen sijaan nukutaan edelleen Ruususen Unta ja kuvitellaan, ettei mitään tarvitse tehdä, vaan menestys tulee ilman työn tekoa. Rahaa tällaisessa vatuloinnissa palaa ennätysmäärä, mutta eihän se tunnu rahoittajia vaivaavan, koska tällainen tilanne saa edelleenkin jatkua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös