Finlandi_36

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nonii joko menis ketjun nimi oikein :)

Nonii avataas tämmönen ketju koskien TPS:n ensi kautta
Sopimustilanne 17.6.2019:
Maalivahdit:

Rasmus Tirronen (2021)
Eetu Anttila (2020)
Tomas Keinänen (2021)
Julius Pohjanoksa (2021)

Puolustajat:
Santeri Lukka (2020)
Jani Försström (2020)
Bernard Isiguzo (2020)
Aleksi Salonen (2021)
Aleksi Anttalainen (2021
Nuutti Viitasalo (2020)
Valtteri Pulli (2022)
Julius Reini (2021)
Olli Kaskinen (2021)
Joe Piskula (2020)
Aapo Holtinkoski (2020)

Hyökkääjät:
Kaapo Kakko (2020)
Teemu Väyrynen (2020)
Lauri Korpikoski (2024)
Jonne Virtanen (2021)
Simon Suoranta (2020)
Arttu Nevasaari (2020)
Ilari Filppula (2020)
Elias Karvonen (2020)
Hannu Kuru (2021)
Markus Nurmi (2020)
Zach Budish (2021)
Aarne Intonen (2022)
Olli Valtola (2020)
Juuso Pärssinen (2022)
Lauri Pajuniemi (2021)
Oskari Lehtinen (try-out)
Topi Nättinne (2021
Mikael Pyyhtiä (2022)


Sopimustilannetta koittelen päivitellä :)
 
Viimeksi muokattu:

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL, MTL, BUF
No hieman vähältä näyttää. Kakko jos lähtee NHL-leirille syyskuussa, niin tuskin palaa. Samoin Palvea ei mitä todennäköisimmin nähdä täällä enää. Ehkä samaan joukkoon voidaan vetää myös Korpikoski.
 
1976 1989 1990 1991 1993 1995 1999 2000 2001 2010 ? (tuskin vittu koskaan enää)

Finlandi_36

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ja jos Kakko ja Palve jatkaa (en usko) ja Korpikosken ura ei lopu nii näyttäis tältä:
Ainakin jouluun asti pidän huhutkin () merkeissä tässä kentällisissä

X-Filppula-Pajuniemi
X-Palve-Budish
Suoranta-Kuru-Korpikoski
Väyrynen-Virtanen-Karvonen?

X-"Kemiläinen"
"Järvinen"-Eronen/X
X-Lukka
Försström/Isiguzo

Tirronen-X

i.
 
Viimeksi muokattu:

Finlandi_36

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tänään kaupungilta olis sellaista huhua kuulunut että TPS olisi Valtteri Kemiläisen perässä.. Jos huhu pitää paikkaansa niin olisi kyllä ihan hyvä hankinta
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Tänään kaupungilta olis sellaista huhua kuulunut että TPS olisi Valtteri Kemiläisen perässä.. Jos huhu pitää paikkaansa niin olisi kyllä ihan hyvä hankinta
Liigan parhaita puolustajia. Osaa puolustaa (+/- tilasto kaudesta toiseen plussalla) sekä tehdä myös tehopisteitä. Olisi suorastaan kaappaus jos näin kävisi, että Tepsiin siirtyisi.
 
"Se riittää, että valmentaja vittuilee silloin tällöin. Siinä on mulle tarpeeksi mentaalivalmennusta" - Jarkko Kinnunen -

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kemiläinen olisi tosiaan ryöstö. Mutta vähän tulee fiilis että onko liian hyvää ollakseen totta? Tämän hetken pistetahdilla ottajia on varmasti parhaassa iässä olevalle pakille isommissakin ympyröissä. Eli perässä on helposti noita kolmikirjaimisiakin Liigoja edustavia seuroja ja siinä ei välttämättä pärjätä edes rahalla.

Toinen mielenkiintoinen tapaus samasta joukkueesta on Joonas Järvinen. Pätkäsopimus on loppumaisillaan, mitä tekee Järvinen? Tahtotila lienee ensisijaisesti ulkomailla. Sen jälkeen tulevat jossain järjestyksessä Tappara, muut Liigaseurat ja toivottavasti näistä kärjessä TPS.

Tapparan palstalla löyhä hallihuhu että tulisi loppukaudeksi Tepsiin, mutta näitä huhuja on aina liikkeellä kun Järvisen on ilman jatkopahvia. Eli luultavasti jopa agentin taholta tarkoituksella heitellään näitä tai sitten ihmiset vaan tekevät omia arvailujaan jotka päätyvät tänne palstoille.

Sopivasti vielä Tapparalla Mäntylä palannut peleihin (alunperin Järvinen oli Mäntylän stuntti) ja joukkueeseen hommattu uusi pakki. Joten tässä mielessä paperilla näyttää että pakeista on jo ylitarjontaa siellä.

Hiukan arvelutti kauden alla Järvisen nykytaso. Mutta tapparalaiset vaikuttavat tosissaan haluavan Järvisen jatkoa, koska mies on "ilkeä, isolla vastuulla alivoimalla, viimeisillä minuuteilla aina jäällä ja parantanut peliään jatkuvasti". Eli oli alkuun puolikuntoinen mutta alkaa nyt lunastaa palkkaansa vastaavaa isoa ruutua.

Mielellään tuon oman suosikin Tepsissä näkisin, mutta jotenkin on fiilis että ei se toteudu vieläkään. Erikoista jos Tappara antaisi tuollaista roolia ja hetken päästä mies pelaisi vastustajan riveissä.
 
Jatkoajan Jeesus

Finlandi_36

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Miten olis Engrenin Atte? Herra ei varmaan tän kauden jälkeen IFK:ssa pelaa. Ja jos Haukeland jatkaa tolla tasolla niin voi olla isommat kaukalot mielessä
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Hyökkääjien osalta olen melkoisen varma että Kakko ja Palve poistuu. Antsan vanhempien liikkeiden perusteella jatkoa yritetään sorvata luultavasti ainakin Bjrördelle ja Wirtaselle. Mielenkiintoista on kyllä nähdä taas mitä sinne saadaan haettua. Mikäli Gormleyn ura ei nyt ollut paketissa voisi tässäkin potentiaalinen jatkaja. Kemiläisen huhut ymmärtää, sillä Bono, E-J ja Eronen osastolta lähtee varmasti joku ellei peräti kaikki. Kaskisesta on kasvamassa uusi kissa, mutta hyökkäyspään tekemistä lähtisi kyllä Bonon ja E-J:n myötä. Itse olen oikeastaan tyyytyväinen myös Iziguzon panokseen. Kyllä Kaskinen ja Iziguzo voisi ihan teoriassa ollakin ensi kaudella top 6 pakistossa.

Kuinka moni siis lopulta joukkueen sisältä kasvaa paikkamaan lähtijöitä. Väyrysellä on lappu ja peli on ollut hyvällä tasolla, en epäile etteikö pystyisi JukkaPeltolamaisiin tekoihin kärkikentissä. Nurmi, Nieminen ja Pajuniemi tarvitsee parempaa peliä jotta heitä voisi kaavailla kolmeen ensimmäiseen kenttään. Kaikki olivat kyllä viimeisessä pelissä hyviä ja kaikki on parantanut, mutta saa nähdä mihin ratkaisuihin Antsa lopulta päätyy.
 
KUBE - XVII

Finlandi_36

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Itse uskon että Antsa yrittää ainakin Bonon sopimusta jatkaa.. Eronen lähtee jos ei saa roolia ja E-J lähtee varmasti.. Ja veskaosastolle jos Haukeland jatkaa tätä mallia nii kolmenumeroiset sarjat tulee aika nopeasti vastaan.

Jatkosopimukset antaisin ainakin näille herroille:
Heikkinen, Gormley (jos ura ei ollut paketissa jota en usko), Eronen, Wirtanen, Budish, Nieminen, Pajuniemi, Kuru sekä Björktrand.. Ja tietysti Rasmus Tirronen

Siinä ja siinä:
Piskula ja Karvonen

Pois:
Siiki sekä Pylkkänen

Eli siis 2. Sentteri tarvittais sekä myös juuri E-J:lle korvaaja (Kemiläinen) ja Järvinen sopisi Piskulan rooliin ja jopa olisi parempi siinä
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Esittäisin toiveen että jos joku pelaaja lähtee "varmasti" niin samassa yhteydessä kerrottaisiin onko kyse omasta mutusta, jossain liikkuneesta huhusta vai luotettavalta taholta saadusta tiedosta.

Mun tietääkseni ei ole ollenkaan varmaa että esim. Kakko ja/tai E-J olisi vaihtamassa maisemaa.
 
"Loppujen lopuksi se on ihan sama kuka turakainen siellä vaihtoaitiossa valmentajana heiluu" -Kai Suikkanen-

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
@Finlandi_36 Mihin E-J olisi lähdössä kehittymään? Aikalailla vakiopaikka tepsin kutosessa. Kyllähän tuossa passaa vedellä menemään.
 
"En kyllä nähnyt koko tilannetta mutta Pyörälä kampattiin selvästi." -Ari Stenius-

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tirronen/Haukeland, Pohjanoksa

Heikkinen-Eronen
Kaskinen-Lukka
Gormley/Piskula/J. Järvinen-E-J
Forsström-Isiguzo

Korpikoski-Filppula-Budish
Suoranta-Bjorkstrand-Pajuniemi
Väyrynen-Wirtanen-Nurmi
Kuru-Virtanen-Nieminen
Nevasaari.

Jotenkin tältä näyttäisi oma hahmotelma ensi kauden joukkueesta. Vaihtuvuus tuskin tulee jäämään näin pieneksi mutta siihen olisi kuitenkin pyrittävä.

Maalivahdeista siis toiselle jatkoa ja sitten oma kasvatti Pohjanoksa siihen kirittäjäksi.

Pakeista ihan ensimmäiseksi jatkoa antaisin Eroselle, Kaskiselle, Heikkiselle ja myös E-J:lle. E-J tulee todennäköisesti saamaan tarjouksia rahakkaammista ympöröistä, ainakin Ruotsista olettaisin joten hänen pitäminen voi olla hieman hankalampaa. Piskula ja Gormley ovat myös pelanneet hyvin mutta jos Järvinen halutaan takaisin kotiin niin kaikki ei tietenkään voida pitää ja tuskin hekään halpoja ovat.

Hyökkäyksessä näkisin ensi kaudellakin mielelläni tietysti omat pojat Pajuniemen, Nurmen ja Niemisen. Myös Bjorkstrand ja Wirtanen ovat olleet hyviä. Jos ja kun Palve lähtee niin Bjorkstrand voitaisiin sijoittaa keskelle. Budish vähän siinä ja siinä. Ajoittain vaikuttaa flegmaattiselta ja ottaa myös välillä turhia jäähyjä mutta on todella arvokas tuossa maalinedessä ja kulmissa. On myös ihan hyvä oman alueen puolustuspelissä. Määrällisesti tuossa on hyökkääjiä vähän joten ei se tuollaisenaan tule riittämään.

Mites olisiko junnuista odotettavissa uusia läpimurrontekijöitä ensi kaudelle? Olli Valtola, Aarne Intonen, Juuso Pärssinen? Olisikohan näistä liigajoukkueeseen ensi kaudella?
 

Finlandi_36

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tepsi on ollut kiinnostunut ensi kaudeksi Oskari Laaksosesta. Ei tosiaan ole tietoa siitä onko sopimusta tehty. Aatelin kertoa tämän siksi, koska vaikuttaa erittäin kovalta pelurilta jos Turkuun ensi kaudeksi tulee.
Tällästä huhua tänään kuulunut.. Päätin nyt heittää tännekkin
 

sakkr

Jäsen
Onkohan TPS kiinnostunut Matias Maccellista ensi kaudeksi? Nyt vetelee yli piste per peli USHL:ssä, ja kaksi kautta sitten Tepsin a-junnuissa melkein piste per peli.
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Huomenna tipahtelee kuulemma jatkosopimuksia 3kpl, klo 09, klo 12 ja klo 15. Tepsin twitteristä tämä ja ilmeisesti myös twitteristä nuo infot ekana bongaa.

HC TPS on Twitter

Toiveissa ainakin toinen molareista, Eronen ja kolmas sitten arvalla. Olisihan tuolla vaihtoehtoja...
 
Itse veikkaan, että molemmat maalivahdit katselevat ensi kaudeksi muita sarjoja, varsinkin jos meno jatkuu samanlaisena koko kauden.

Eli oma veikkaukseni jatkoista ovat Kaskinen ja kaksi kolmikosta Pajuniemi, Nurmi ja Nieminen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy