Tps 2002-03

  • 179 258
  • 1 938

kookoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: Re: Miten vaikeeta voi olla nimen kirjoittaminen?

Viestin lähetti Pressiboxi


Ei, JA käyttää virheellisesti nimen englanninkielistä kirjoitusasua. Tässä TPS:n yahoo-listallakin pyörinyt vastaus venäläisten nimien asiantuntijalta:

> Sain kysymyksenne, miten Yerkovich kirjoitetaan suomenkielisessä
> tekstissä.
> On olemassa Kotimaisten kielten tutkimuskeskuksen ja
> Neuvostoliittoinstituutin vuonna 1984 julkaisema opas
> "Neuvostoliittolaisten henkilönnimien opas". Oikeinkirjoitus- ja
> painotusohjeluettelo.Vastaava toimittaja Martti Kahla.
> Sen ohjeiden mukaan kysymänne nimi pitäisi suomenkielisessä tekstissä
> kirjoittaa Jerkovits (ja s:n päällä suhua osoittava hattu).
> Hätätilassa, jos hattua ei teknisesti saada aikaan, kirjoitetaan
> Jerkovitsh.
>
> Terveisin
> Pirjo Mikkonen
> tutkija
> Kotimaisten kielten tutkimuskeskus
> Nimistönhuolto
>

Kiitoksia oikaisusta!

Luulin että, Yerkovich on oikein koska TPS pelaajalistassa on juuri noin.
Toisaalta sehän ei ole suomenkielistä tekstiä vaan nimiluettelo.

Nöyrimmät anteeksi pyynnöt kaikilta joita olen viestilläni mahdollisesti loukannut.

kookoo
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Re: Miten vaikeeta voi olla nimen kirjoittaminen?

Viestin lähetti kookoo


Kiitoksia oikaisusta!

Luulin että, Yerkovich on oikein koska TPS pelaajalistassa on juuri noin.
Toisaalta sehän ei ole suomenkielistä tekstiä vaan nimiluettelo.

Nöyrimmät anteeksi pyynnöt kaikilta joita olen viestilläni mahdollisesti loukannut.

kookoo

Mitäs siitä välitätte, sanokaa ja kirjoittakaa Jerkku vaan!

Onhan näitä meilläkin: se Hirso... ja se Zidli....:D
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Re: Re: Re: Re: Miten vaikeeta voi olla nimen kirjoittaminen?

Viestin lähetti Senior


Mitäs siitä välitätte, sanokaa ja kirjoittakaa Jerkku vaan!

Onhan näitä meilläkin: se Hirso... ja se Zidli....:D

Pelaajien keskuudessa heppu tunnetaan kaiketi "Zergeinä". Kun tuohon lisätään puolijoukkueellinen Beavis & Butt-Head-tyylin "öhöttelyä "ympärille niin kokonaiskuva alkaa valaistua? ;)
 

Carlos

Jäsen
Re: Re: Re: Re: Miten vaikeeta voi olla nimen kirjoittaminen?

Viestin lähetti Senior


Mitäs siitä välitätte, sanokaa ja kirjoittakaa Jerkku vaan!

Onhan näitä meilläkin: se Hirso... ja se Zidli....:D

Minä puolestani suosittelen käyttämään muotoa "Jerk..." :D
 

pygmalion

Jäsen
Maaseutumatkailijan mietteitä

No nih, kesäloma on kaunis muisto vain, montakos viikkoa joulunpyhiin on vielä aikaa? Viimeisimmillä harharetkilläni opin kuitenkin muun muuassa sen, että turvalliselta kotireviiriltä itäisen sivistyksen suuntaan löytyy ainakin hassuja paikannimiä, kuten Muro, Box tai Faija. Mitä sieltä kehäteiden sisältä löytyisikään, jos sinne joskus rohkenisi lähteä...

Anyway, lomaillessani on täällä sivistyksen parissa tapahtunut vähän liikaakin, ja tässä joulua odotellessa onkin nyt hyvää aikaa katsastella näitä juttuja. Jos joku muukin on ollut syrjäseuduilla samoilemassa, kerrattakoon seuraavassa viime aikojen tärkeimpiä TPS-aiheisia kuulumisia.

1. TPS vaihtoi ilmeisesti maalivahtia viime viikolla. Vielä alkuviikosta Paimiossa maalin suulla värjötteli joku rantapallo-Jason, mutta koska hän oli asiantuntijoiden mukaan toivoton seula, hankittiin kiitettävän ripeästi uusi mies tilalle. Jo viikonloppuna veräjää oli tukkimassa kovasti kehujakin kerännyt ihmismuuri-Elliott. Mystistä.

2. Kai Nurminen vaikuttaa aloittaneen kautensa jo nyt, toisin kuin viime kaudella, jolloin hän aloitti pelaamaan... no joo, antaa olla. Tai sitten Kaitsun tölli on valmistunut, ja perhe lämmittelee turvallisesti kotilieden lämmössä ilman huolenhäivää.

3. Osku ei vieläKÄÄN ole loukkaantunut...*koputtaa puuta*

4. Päinvastaisista huhuista huolimatta Palloseuran tiedotustoiminta elää ja voi hyvin. Toteutuksessa ollaan päästy jo siihen vaiheeseen, että rahvaalle kerrottavista tarinoista on saavutettu yksimielisyys, ja seurajohdon "linjauksia" on saatu lukea vaikkapa eräästä etelä-Lapin maakuntalehdestä, jossa viestinviejäksi valjastettu valmentajamme kertoi täysin vilpittömiä mietteitään nykytilanteesta.

"Kultajuna" todellakin "vetää henkeä", kun menestystä ei enää haeta "hinnalla millä hyvänsä" ja "junioreitakin pitäisi kasvattaa". Se taas on hieman tulkinnanvaraista, onko TPS-juna omaehtoisesti ja tietoisesti ohjattu sivuraiteelle huilaamaan (Väliaika, kahvia ja pullaa, anyone?) vai onko veturi sittenkin piiputtanut rantaradan tunneliosuuksien kohdalla, koska veturimiehiltä on yksinkertaisesti hiilet loppu (tai hillot, perunat tms. millä ikinä kone puksuttaakaan).

Seuran maineikkaat verkkosivutkin ovat osoittaneet elonmerkkejä, ja uutta ilmettäkin lienee luvassa, kun sotkut yhteistyökumppanien kanssa ovat selvinneet. Mitään kovin yllättävää tuskin kannattaa odottaa, mutta vähintäänkin mielenkiintoinen (tavalla tai toisella) lopputulos lienee luvassa. Ehkä jo lokakuussa?

5. Asiakkaitaan kuuntelevana ja oppivana organisaationa TPS on myös toteuttanut monien vaatimaa organisaation kevennystä. Koska johtajia kuulemma oli liikaa talossa, on TPS kohta puoliin yhtä junioripäällikköä köyhempi. Se on toki jälleen tulkinnanvaraista, kummasta osapuolesta aloite oli lähtöisin, ja kuinka hyvää juuri tämä muutos organisaatiolle tekee.

Ruissalon tiluksilla ilmeisesti sattuu ja tapahtuu monenlaista muutakin jännää tällä saralla, mutta se taas on ihan toinen tarina.


Lopuksi ilolla todettakoon vielä se seikka, että kausi on ilmiselvästi lähestymässä, kun Jatkoajassakin törmää jos jonkinnäköisiin virtuaalipeijaisiin lähes joka viikko. Viime aikojen värikkäimmät "keskustelut" toivat elävästi mieleeni erään suuresti ihailemani (ei Goebbels tällä kertaa) sanankäyttäjän, nimittäin Kari Hotakaisen. Muistuttaakseni ainakin meitä mustavalkoisia kirjoittajia laadukkaassa keskustelussa tarvittavasta nöyryydestä, haluankin nyt siteerata tätä hienoa kirjailijaa:

"Te puhutte paskaa. Te ootta puhunu paskaa niin kauan ettette enää huomaa sitä itte. Paskaa valuu suustanne ja luulette sitä ruuantähteiksi, mutta voin ilimoittaa että paskaa se on. Minä tunnen paskan. Olen katsokaas maalta. Minä haistan paskan jo kaukaa, tunnen sen pistävän hajun heti jos sitä puhutaan lähistöllä..." (K. Hotakainen: Syntisäkki)

Kyseessä ei nyt ole syytös ketään tiettyä hahmoa kohtaan, vaan pikemmin muistutus itse kunkin lähtökohdista, kun sitä tekstiä alkaa editorille pukkaamaan. Jostain syystä tuo katkelma tuli mieleeni, kun lomilta palattuani kahlailin menneiden päivien antia täällä. Toivottavasti sama tunne ei palaa alkavan kauden aikana ainakaan tässä ketjussa, joka viime aikoina on alkanut osoittautua hiekkalaatikkomme laadukkaampaan osastoon kuuluvaksi. Ja hyvä niin.


Toiveikkaana syksyn koitoksiin,




edit: typoja ja täsmennyksiä
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
TPS, LFC, FCB, Sens
No niin, niin no. Toivottavasti nyt kun Jerkku on saanut apinan off-asentoon selästään (kaikki tyhmät Canadankieliset sanonnat pitääkin kääntää ja tuoda rikastuttamaan kulttuuriamme) nähdään vähän sitä odotettua rytinää.

Tulevalla kaudella niittokone merkkiä Jerkonator pitää huolen, ettei naapuri turhaan vieraile TPS-joukkueen puolustusalueella ja Jason maskeineen kääntää vastustajan kalenterin aina perjantai 13. päivän kohdalle.

Vapiskaa klovnit, pappara, kissimirrit, siniset ynnä muut ritarit; Kulta on jälleen oleva värimme! :D
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Fade to Black
En jaksaa kahlata koko ketjua läpi joten kysyn.
Missä Hannuksen Tommi pelaa tulevana kautena?

Jaa-a. Boriksella ei ole tällä hetkellä minkäänlaistasopimusta olemassa minkään seuran kanssa. Ehkä Pentti suostuisi vaihtamaan Sepon Borikseen...;)
I was just kidding...
 

keppimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Plankkiapina Kunnari, FC TPS ja aktiivinen HC TPS
Tommi Hannus on havaittu TuTo:n kesätreeneistä, joten kaipa mies siellä kiekkoilee ensi kauden.......vahinko.


_________________________
"Lahjattomat treenaa"
-Mikko Mäkelä #42
 

pygmalion

Jäsen
Viestin lähetti keppimies
Tommi Hannus on havaittu TuTo:n kesätreeneistä, joten kaipa mies siellä kiekkoilee ensi kauden.......vahinko.

Vahinko? Missä mielessä ja kenen kannalta? Yksittäisen jääkiekkoilijan uran kannalta tämä on tietysti ikävää, mutta TPS ei asiassa häviä mitään. Tommi Hannus on saanut lukuisia näyttöpaikkoja (TPS, Ässät) ja näytöt puhuvat karua kieltä siitä, että Tommilla on nykyisellään kovin vähän annettavaa Turun Palloseuralle.

Kuten allekirjoituksessasi todetaan, vanhan sanonnan mukaan vain lahjattomat harjoittelevat. Tommi on ilmeisesti sisäistänyt aika hyvin tämän asenteen, tai kaveri ei muutoin ole aivan "kypsä" ollakseen pelipaikan arvoinen Tepsissä. Ainakin katsojan kannalta homman tekee vain turhauttavammaksi se, että mies väläyttelee kiistattomia lahjojaan esim. viime syksyisen JYP-ottelun (7-1) kaltaisilla soolosuorituksilla. Niillä pärjää joissakin liigoissa, mutta kun 90% jääajasta tuhraantuu turhaan koohottamiseen ja kaarteluun, on SM-liiga miehelle väärä paikka.
 

Sparrow

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti pygmalion
Niillä pärjää joissakin liigoissa, mutta kun 90% jääajasta tuhraantuu turhaan koohottamiseen ja kaarteluun, on SM-liiga miehelle väärä paikka.

Pygmalion puhuu taas kerran asiaa. Hannus väläyttelee joskus ja pirun komeasti väläytteleekin (vrt. tuo P:n mainitsema JYP-peli), mutta ei se riitä. Tommi ei ole enää edes mikään junnu, joten millä ihmeen perusteella lisänäyttöpaikkoja pitäisi TPS:ssä saada? En sano, etteikö mies omaisi hyvät tekniset taidot, mutta se jokin puuttuu. Äijä on pelannut tosiaan Tepsissä ja Ässissä ihan kivan määrän pelejä, silti tehot ja vakuuttavat peliesitykset ovat jääneet aina puuttumaan. Minulle ei ainakaan riitä se, että 2-3 liigapelissä väläyttelee kikan tai kaksi ja tekee jopa maalin kaupan päälle.

Jotenkin tuntuu, ettei Hannus ole TPS:n tarvitsema joukkuepelaaja. Tavallinen rivimies mielestäni juuri yllämainittujen seikkojen perusteella, joten...mihin TPS häntä tarvitsee? Samankaltaisia on enemmän kuin tarpeeksi. TuTo, on the other hand, saisi hänestä varmaan ihan jees vahvistuksen.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Kokonaisuutena arvioiden ensi kauden Tps tulee olemaan varovastikin arvioiden aivan kusessa. Ainoastaan äärimmilleen viety optimismi saattaisi ennakoida todellista taistelua mitaleista. Syyt ovat selvät:

1) Valmentajista ainakin Jalonen on luokaton. Muutkin tasoa heikko. (ennen kuin kukaan vetää herneitä nenäänsä niin kehoitan suorittamaan rehellistä arviointia suhteessa muiden todennäköisesti menestyvien joukkuiden valmentajiin)
2) Pakeista puuttuu taas maalintekovoimaa yv:lla ja muutenkin
3) Hyökkäyksestä puuttuu tehopisteitä ts. maalintekijä, pelintekijä-sentteri ja syvyyttä puuttuu
4) viime kaudella yv-luokaton vaikka mukana oli sentään ainakin paperilla kovempia nimiä, vaikea kuvitella parempia otteita tällä miehityksellä
5) Turussa syntyy helvetinmoinen kalabaliikki kun TPS konttaa ja joukkueessa ei ole ensimmäistäkään "tähti"-pelaajaa jota tulla katsomaan. Em. seurauksena hallilla ovat tosi-fanien lisäksi vain isojen firmojen sponssivieraat ja ilmaiseksi avoimista porteista päässeet vierasjoukkueen kannattajat, turkulaiset opiskelijat ja muut jotka pakkasen vuoksi ovat päättäneet tulla lämmittelemään. Ai niin ja tietysti Tps:n johtoporras perskärpäsineen, joilla täyttää hyvinkin yhden päätykatsomon. Heillä ja pakkasta paossa olevilla on yhtäläinen tietotaso nyky- jääkiekosta.

Yksi kirjoittamaton kortti Tps:lla kuitenkin on; nimittäin Mikko Koivu. Jos Koivu nuorempi alkaa osoittamaan samanlaisia otteita kuin isoveljensä aikoinaan muutaman kauden menoa ihmeteltyään, saattaisi moinen meininki puhaltaa moneen sammuneeseenkin tähteen lisää virtaa (muistattehan Summasen innon Sakun vierellä pelattaessa -95)

Lopuksi todellinen kauhuskenaario; hahmotelkaapa mielessänne tilannetta jossa Lius, Alatalo ja Koivu ovat yhtä aikaa loukkaantuneita.........tai Kojon passituksesta myyty Espooseen....
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti kausi
Lopuksi todellinen kauhuskenaario; hahmotelkaapa mielessänne tilannetta jossa Lius, Alatalo ja Koivu ovat yhtä aikaa loukkaantuneita.........tai Kojon passituksesta myyty Espooseen....

Melomon myynti espooseen oli ainoa fiksu teko Kojolta koko viime kautena
 

pygmalion

Jäsen
Re: Maaseutumatkailijan mietteitä

Viestin lähetti pygmalion
5. Asiakkaitaan kuuntelevana ja oppivana organisaationa TPS on myös toteuttanut monien vaatimaa organisaation kevennystä. Koska johtajia kuulemma oli liikaa talossa, on TPS kohta puoliin yhtä junioripäällikköä köyhempi. Se on toki jälleen tulkinnanvaraista, kummasta osapuolesta aloite oli lähtöisin, ja kuinka hyvää juuri tämä muutos organisaatiolle tekee.

Jotta vältyttäisiin suuremmalta disinformaation levittämiseltä, on syytä korjata omia kirjoituksiaan (jälleen kerran?). Eli vaihdetaan tuo lainauksessa esiintyvä "junioripäällikkö" "valmennuspäälliköksi" niin päästään vähän lähemmäs todellisuutta. Asiasta enemmän tietävien kommentteja kaivataan.

Kuten huomaatte, alkuperäisessä viestissäni oleva lainaus Kari Hotakaiselta pätee näemmä varsin hyvin meikäläisenkin jorinoihin...
 

pygmalion

Jäsen
Viestin lähetti kausi
1) Valmentajista ainakin Jalonen on luokaton. Muutkin tasoa heikko. (ennen kuin kukaan vetää herneitä nenäänsä niin kehoitan suorittamaan rehellistä arviointia suhteessa muiden todennäköisesti menestyvien joukkuiden valmentajiin)

Muutoin kirjoitit välillä vähän asiaakin, mutta tuo väite on kyllä omaa luokkaansa. Voihan se toki hyvin pitää paikkaansa, mutta ilman perusteluja esitettynä se on aika kova. Itse en ole erityinen Jalosen ihailija, mutta en silti kovin herkästi luonnehtisi häntä kumppaneineen "luokattomiksi".

Ja miksi meidän muiden pitäisi niitä vertailuja tehdä, kun sinä tässä suutasi piekset. Itse asiassa se voisi olla jopa kohtuullista, jos vaivautuisit kantamaan hieman todistamisen taakkaa niskassasi. Jos saa esittää toiveita, voisit aloittaa vertailun vaikkapa sellaisista valmentajasuuruuksista kuin Kari Heikkilä, Jukka Jalonen, Hannu Kapanen, Jukka Rautakorpi...
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Oskun polvessa (kummassa?) siis epäillään kierukkavammaa! Loukkaantumiset seuraavat toistaan kaverin rikkonaisella uralla. Olisi suonut näiden ongelmien olevan taakse jäänyttä elämää ennen kaikkea Grönmanin itsensä ja tietysti myös Tepsin kannalta. Nyt ei tosiaan naurata!
 

pygmalion

Jäsen
Re: ... Grönmanilla JÄLLEEN polviongelmia !!!

Viestin lähetti Todellinen ääliö
Oskun polvi kesti sitten tällä kertaa ilman ärsyyntymistä peräti 5 peliä. Toivotaan kuitenkin parasta elämän ja uran jatkumisen kannalta...

Tätähän minä jo vähän pelkäsin alkuviikosta, ja valitettavan oikeaansuuntaisella nuotilla ne pikkulinnut taas visersivät.

Nyt sitten vain kaikki kädet ristiin ja peukut pystyyn, että tästä selvitään säikähdyksellä. Tepsille menetys olisi ikävä tässä vaiheessa, mutta ikävämpää lienee se, että Oskulla itsellään ei taida polla enää pian kestää näitä vastoinkäymisiä. Ihan miehen itsensä takia olisi suonut vähän positiivisia kokemuksia välillä.
 

helko-vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ajax ja Vänämöisen Pallo
Saku Koivu[/B

"Upi" kuunteli eilen SportFM:ää jossa kerrottiin Sakun treenavan Sveitsissä Klotenin kanssa. Arvostaa kuulemma Jursin menetelmiä.
Mutta minun korvaani jäi soimaan se, että Saku sanoi myös, että on hyvä tuntea muita maita mikäli NHL:n lakko alkaa ja silloin voi olla, että hän pelaa Sveitsissä. Mikäli näin onnettomasti kävisi ei se ainakaan minua miellyttäisi enkä usko, että se kovasti miellyttäisi TPS-fanejakaan.

Nyt, hyvät fani-frendit, pankaa kansanliike liikkeelle ja vaatikaa Saku sm-liigaan (miellummin tietty IFK:hon :D )mikäli NHL-lakko tulee, eikä mihinkään käkikello-maahan.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Re: Re: ... Grönmanilla JÄLLEEN polviongelmia !!!

Viestin lähetti pygmalion
Nyt sitten vain kaikki kädet ristiin ja peukut pystyyn, että tästä selvitään säikähdyksellä. Tepsille menetys olisi ikävä tässä vaiheessa, mutta ikävämpää lienee se, että Oskulla itsellään ei taida polla enää pian kestää näitä vastoinkäymisiä. Ihan miehen itsensä takia olisi suonut vähän positiivisia kokemuksia välillä.

Huonolta kyllä kuulostaa. Ennenkin rikki ollut polvi, joka alkaa vihoittelemaan. No, sopiihan sitä tietenkin toivoa että kyseessä olisi pelkkä kovan harjoituksen aiheuttama väsymysvamma. Sopii myös toivoa, että minut valitaan Kobrien henkilökohtaiseksi avustajaksi...
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Viestin lähetti pygmalion


Itse asiassa se voisi olla jopa kohtuullista, jos vaivautuisit kantamaan hieman todistamisen taakkaa niskassasi.


Muutamia perusteluja Kojon suuruudesta valmentajana;

1) Viime kaudella näin jälkikäteen tarkasteltuna Tps:n pelaajamateriaali ei ollut mitenkään heikko. Mielestäni Tps ei kuitenkaan koko kautena pelannut odotetusti.
2) Koko viime kauden ylivoimapeli oli aivan käsittämätöntä sähellystä. Vieraspeleissä yleisö kirjaimellisesti nauroi kun Tps sai yv:n. Mielestäni valmentajalla asiassa ainakin osavastuu.
3) Kojon käskytys ei tunnu tehoavan kokeneisiin pelimiehiin. Mm. Nurminen löysäili kuin entiset TVH:n äijät työmaalla ja kanukit tekivät milloin mitäkin typeryyksiä.
4) Kukaan itseään kunnioitettava todellinen pelimies ei ole hakeutunut täksi kaudeksi Tps:n pelaajarinkiin tarkoituksenaan kehittyä pelaajana. Kaikki hankinnat vanhoja Tps-ikoneja yms. Syy; Kojolla ei mitään annettavaa valmennuksellisesti.


Sen verran olen valmis tulemaan vastaan, että me Tps-fanit olemme tottuneet liiankin hyviin valmentajiin. Tämä vertailu asettaa Kojolle ehkä liian suuret odotukset. Joka tapauksessa toivon, että ensi kaudella tahti muuttuu. Mikäli ei muutu, niin Tps on todellisessa kusessa. Lupaan tarjota sinulle pygmalion oluet vaikkapa jossakin kotimatsissa huhtikuun puolessa välissä, jos olen tässä kirjoituksessani esittänyt sittemmin perättömäksi osoittautuneita teesejä.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Viestin lähetti kausi
Kukaan itseään kunnioitettava todellinen pelimies ei ole hakeutunut täksi kaudeksi Tps:n pelaajarinkiin tarkoituksenaan kehittyä pelaajana. Kaikki hankinnat vanhoja Tps-ikoneja yms. Syy; Kojolla ei mitään annettavaa valmennuksellisesti.

Aika puusilmäistä väittää pelaajapulan johtuvan vain tästä. Osasyyt löytyvät varmasti taloudelliselta puolelta, kuten myös pelikavereista. Kun ei rahaa tai hyviä ketjukavereita näytä löytyvän, mennään mielummin muualle. Varmasti kynnys tästä huolimatta tulla Turkuun olisi pienempi jos penkin takana olisi vaikka H. Jortikka tai V. Jursinov.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Viestin lähetti mission16W


Aika puusilmäistä väittää pelaajapulan johtuvan vain tästä. Osasyyt löytyvät varmasti taloudelliselta puolelta, kuten myös pelikavereista. Kun ei rahaa tai hyviä ketjukavereita näytä löytyvän, mennään mielummin muualle. Varmasti kynnys tästä huolimatta tulla Turkuun olisi pienempi jos penkin takana olisi vaikka H. Jortikka tai V. Jursinov.

En taaskaan kyennyt ilmaisemaan itseäni näköjään riittävän kattavalla tavalla. Näitä kirjoituksia laadittaessa tulisi näemmä käyttää jenkkilakimiesten omaksumaa poissuljentataktiikkaa eli kirjoittamaan kaikki väitteensä sellaiseen muotoon, että kaikki mahdollinen maan ja taivaan väliltä tulee huomioiduksi ja lopuksi vielä esittää että mikäli jokin väitteistä osoittautuu vääräksi, pätee kirjoitus silti muilta osin.

Eli en huomannut itseestäänselvyytenä mainita, että totta kai Tps:n tämän hetkiseen pelaajamateriaalin kapeuteen vaikuttavat myös muut tekijät kuin Kojon valmennuksellinen kyvyttömyys. Näistä merkittävin on raha. Myös muita syitä lienee.

Toteat että "kynnys tulla Turkuun olisi pienempi jos penkin takana olisi H.Jortikka tai V. Jursinov". Tästä huomaan ilolla, että epätarkasta väitteestäni huolimatta olet kuitenkin ymmärtänyt täysin esittämäni teesin sisällön. Tästä syystä ilmeisesti ansaitsin puusilmänimityksen. Jätän arvioimatta omien silmiesi toimintakyvyn.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti Oloneuvos
Oskun polvessa (kummassa?) siis epäillään kierukkavammaa! Loukkaantumiset seuraavat toistaan kaverin rikkonaisella uralla. Olisi suonut näiden ongelmien olevan taakse jäänyttä elämää ennen kaikkea Grönmanin itsensä ja tietysti myös Tepsin kannalta. Nyt ei tosiaan naurata!

Ikävintä tässä on se, että asia ei ole mitenkään yllätys, Oskun kohdalla seurajohto tietää ottaneensa kovan riskin. ETT:stä poiketen en kuitenkaan pitäisi asiaa "huonona tuurina", ihminen joka on kroonisesti nivelvammainen kuten Grönman voitaneen jo 2000-luvulla laskea moisen taikauskon ulkopuolelle.

Noh, toivottavasti Osku kuitenkin selviää tähystyksellä. Siitä toipuminen ei ole paha rasti. Kumulatiivisessa mielessä tämä sairaushistoria ei silti kyllä kehity ollenkaan oikeaan suuntaan.
 

Carlos

Jäsen
Viestin lähetti Pressiboxi


Noh, toivottavasti Osku kuitenkin selviää tähystyksellä. Siitä toipuminen ei ole paha rasti. Kumulatiivisessa mielessä tämä sairaushistoria ei silti kyllä kehity ollenkaan oikeaan suuntaan.

Ei millään pahalla, mutta suosittelisin kyllä Oskulle jo pikaista akitiiviuran lopettamista. Harrastaisi kevyttä liikuntaa sen verran että se on hyväksi nivelille, mutta ei yhtään enempää. Jalkakyykyt ja muut kokonaan sivuun. Tällä menolla jo pelkkä kävely vanhemmalla iällä voi olla koko lailla vaikeaa. Vaikka kiekko kuitenkin on tärkein asia maailmassa, siltikin ehkä sillä terveydelläkin on jonnin verran merkitystä... Ja edelleen Tuomaksen tyttöystävä on sen verran jumalaisen näköinen, että sitä varmasti kelpaa katsella vaikka vähän enemmänkin kun ei aina ole pelireissuilla.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti Carlos


Ei millään pahalla, mutta suosittelisin kyllä Oskulle jo pikaista akitiiviuran lopettamista. Harrastaisi kevyttä liikuntaa sen verran että se on hyväksi nivelille, mutta ei yhtään enempää. Jalkakyykyt ja muut kokonaan sivuun. Tällä menolla jo pelkkä kävely vanhemmalla iällä voi olla koko lailla vaikeaa. Vaikka kiekko kuitenkin on tärkein asia maailmassa, siltikin ehkä sillä terveydelläkin on jonnin verran merkitystä... Ja edelleen Tuomaksen tyttöystävä on sen verran jumalaisen näköinen, että sitä varmasti kelpaa katsella vaikka vähän enemmänkin kun ei aina ole pelireissuilla.

Uran päättäminen oli ymmärtääkseni yksi vaihtoehto jo vuosi sitten, käytiin läpi akateemista koulutusreittiä ja vastaavia. Oskuhan on ns. lukumiehiä ja omaa tulevaisuuden silläkin saralla. Tyttöystävä muuten ei ole Minna Lehtinen enää. Uutta en ole nähnyt mutta en epäile etteikö daami olisi parasta A-ryhmää - siinä määrin kova naismagneetti Grönman todistetusti esim. baariolosuhteissa on. ;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös