Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Tommi Santala HIFK:hon

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Sparta Magic, 15.05.2003 klo 20.30.

 1. kakkonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Kova nimi ja olin yllättynyt että oli jo näin pitkä ketjukin olemassa täällä. Vuodesta toiseen nakuttanut kovia pisteitä Sveitsissä, erittäin mielenkiintoista nähdä miten luistin ensi kaudella liikahtaa.
   
 2. ernestipotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Nähtäväksi jää viekö Atlanta taas miehen?

  Ei siellä tosin ole enää joukkuettakaan, mutta onkohan kukaan kertonut siitä Tommllle?
   
 3. Sledge Hammer! Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Onhan siellä ECHL:n Atlanta Gladiators. Farmipelaajastahan tässä on kyse, joten kaappaus tapahtunee elokuussa.
   
 4. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Täytyy muistaa että samalla kun Santala on takonut hyviä tehoja kaudesta toiseen niin esimerkiksi Immonen teki siellä toissa kaudella vain 26 pistettä, Jani Lajunen tällä kaudella 25 ja Mikä Pyörälä 9 pistettä ja ei välillä mahtunut edes pelaan. Uskon että 40 pistettä tulee helposti ja voi parhaimmillaan päästä jopa lähelle 60 pistettä jos kaikki napsuu kohdalleen. Ketjukaverit tietysti paljon vaikuttaa.
   
 5. Seesam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Minäkin olen niin hullu, että odotan Santalan olevan erinomainen 1. sentteri Liigaan. Siinä on isokokoinen rightin kätisyyden omaava taitosentteri, joka ei ole osoittanut merkittäviä hyytymisen merkkejä. Minä odotan ainakin 40 pistettä ensi kaudelta ja en yllättyisi, jos pisteitä kertyisi yli 50.

  Ja multa tulee tunnetusti harvemmin näin positiivisia näkemyksiä HIFK:n pelaajista.
   
 6. PuukäsiPakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Nähtäväksihän se tietysti jää, mutta mä ootan kans että on napsun paranneltu versio Malisesta ja saadaan se 40-50 pinnaa. Ihmeellistä ranteiden viiltelyä tästä hankinnasta kun Malinen puolessatoista kaudesta pelasi suunnilleen 10 peliä palkkakuittiaan vastaavalla tasolla.
   
 7. Liikkuva Maski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Santala on huippuhankinta. Uskomatonta, että IFK:n sentteriosasto tulee olemaan mallia Suomela/X - Tyrväinen - Santala - Nykopp/Keränen.
   
 8. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  On totta, että Santala pelasi viime kaudella ihan hyvää lätkää NLA:ssa ja on totta, että tälläkin kaudella Liigassa muutama vanhus on pelannut ihan hyvää lätkää. Silti fakta on, että Santala on kauden alkaessa 39 vuotias, joka on jääkiekkoilijalle varsin korkea ikä. Se, että maailmasta löytyy Kallio, Perrin ja Jagr, ei tarkoita, että jokainen kykenisi säilyttämään tasonsa, vaan suurin osa jääkiekkoilijoista ei enää pelaa ammattilaistasolla 39-vuotiaana.

  Kyllä tällaisen hankinnan riskit kuuluu tiedostaa sen sijaan, että alettaisiin vähätellä iän merkitystä; kun vuosia kertyy, niin taso saattaa romahtaa yllättävänkin nopeasti. Palautuminen ei ole enää yhtä nopeaa, jonka myötä loukkaantumisriski kasvaa. Liike hidastuu. Kestääkö kroppa koko kautta ja mikä on anti pitkän runkosarjan jälkeen playoffseissa? Tässä vertailun vuoksi Tommin playoffs-tilastot parilta viime kaudelta (mukaanlukien KHL ja NLA): 33 ottelua, 4+5=9, -7. Ei se jaksaminen ensi kaudella todennäköisesti yhtään tämän paremmallakaan tasolla ole.

  Voihan se toki olla, että onnistuu suoriutumaan tulosyksikön vaatimalla tasolla, playoffsit mukaanlukien, mutta tämänikäisen pelaajan kohdalla pitää hyväksyä, että riski skenaarion toteutumattomuuteen on merkittävästi suurempi kuin vaikkapa 29-vuotiaan pelaajan kohdalla.

  E: Mikään "peltosmainen"-hakukaan tämä ei ole. Tässä Santalan palkintokaapista löytyvät mestaruudet sekä kaudet joukkueensa kapteenina:
   
  Viimeksi muokattu: 02.05.2018 klo 18.15
 9. Postinjakaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  En gång IFK, alltid IFK.
  Johtajapelaaja, joka lienee tärkeä palanen meidän niin aina surkeaan ylivoimaan.

  Malinen oli hyvä ja paransi pleijareihin, mutta näen Santalassa pienen upgreidauksen. Nimenomaan johtamisessa. Siinä missä Malinen ei musta pystynyt nostamaam ketjukavereitaan uudelle tasolle niin uskon Santalan kehittävän Nordgrenin kaltaista talenttia isähahmona.

  Ja on jo matkalla ikoniksi! Melkein jo oma kasvatti.
   
 10. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Santala on ollut haamuna rosterissa jo viisitoista vuotta, joten on jo aikakin nähdä mies jäällä! "Huudan sun nimee", hei.
   
 11. Viherpuiston Ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Aina valitetaan, että meiltä puuttuu Haapalan ja Immoset kaltaiset kovat paluumuuttajat. Ei puutu enää: Tervetuloa takaisin kotiin, Tommi!
   
 12. tommy36 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tässä on kuitenkin hyvä huomioida että tarvitaan pelaajia, joiden suorituksilla viedään runkosarja menestyksekkäästi läpi, ja saadaan se ns"hyvä sijoitus" poffeja varten. Sen jälkeen alkaa uusi maailma, joissa taas näillä kavereilla voi olla juurikin se rooli, että tekevät ne maalit kun kukaan niitä vähiten odottaa, ja toisaalta ovat juuri niitä, joita vastustaja pitää poffeissa paremmin, jättäen samalla tilaa uusille ratkaisijoille.

  Harvemmin on kellään joukkuetta, jossa ei pientä muutosta tapahdu runkkari ja poffipelien kohdalla sen suhteen, kuka, ken ja koska ne maalit tekee.
   
 13. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Nojoo, tosiaan 15 vuotta sitten toivotettiin Santalan Tommi tervetulleeksi, ja nyt vihdoin saadaan äijä toivottavasti askiin ja nähdään tunteikas kotiinpaluu. Tuukka Mäntylä tekee jo kuudennen paluunsa Tapparan paitaan, mutta hyvällä tiellä on Tommikin kun uskollisesti hänkin jo kolmatta kertaa Stadiin tulee.

  Toi homma sikseen, ihan mieleinen hankinta mutta olisi ehkä vielä mieleisempi, kun Santala olisi lähtökohtaisesti kakkos- tai kolmossentteri eikä ykkönen. No, avoimin mielin ja mikäs siinä jos putki kulkee edelleen. On tuossa iässä ennenkin pelimiehiä nähty.
   
 14. Frankie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
  @Carlos voisi Sveitsin Liigan johtavana asiantuntijana tulla antamaan omat kommentinsa Santalasta?
   
 15. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
 16. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Lainaus:
  Kyllä vaan ja vielä vanhempiakin. Perrin, Kallio, Kibe, Ville etc. Erinomainen hankinta tämä Santala vol 3. Iällä ei ole mitään merkitystä kumpaankaan suuntaan, jos esitykset kaukalossa toimivat.
   
 17. Petrell#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Mikael Granlund
  Lainaus:
  Muistutan, että Santala pelasi vuosi sitten Metallurg Magnitogorskin joukkueessa KHL:n finaaleita. Katsoin noita pelejä ja hyvin pärjäsi äärimmäisen vauhdikkaassa pelissä, vaikka itse ei raketti ole.

  Magnin valmennuksella ei olisi ollut mikään pakko peluuttaa Santalaa väkisin, sillä varmasti rotaaiota olisi sen verran ollut.
   
 18. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Hieno hankinta IFK:lta. Koko ajan nuorenevassa liigassa ei liikaa ole näitä takavuosien konkareita, jotka ovat edelleen tavoitteellisia pelaajia eivätkä mitään laskevan auringon hiiviskelijöitä. Santalan pelikäsitys oli Hämeenlinnan vuosina yhdessä MiettisAnan ja SomerEeron kanssa parhaimmillaan taidetta ja tuo taito ei ikääntyessä minnekään katoa. Lyö halutessaan liigassa edelleen tauluun Kallionkin kaltaiset luvut runkosarjassa jos terveyttä riittää ja on vaarallinen pelaaja kiekon kanssa vastustajan b-pisteiden välissä yhä.
   
 19. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Kotisivuilla ihan hyvä haastattelu Santalalta. Mielenkiintoinen yksityiskohta, että kertoo seuranneensa joukkueen otteita pitkin kautta ja etenkin loppukaudesta, eli sopimus lienee ollut valmis hyvissä ajoin.
   
 20. Apassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Aaltonen kertoili aikanaan täsmälleen samaa.
   
 21. penalalli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Samoin tuli JMA mieleen: auringonlaskun pelaaja, fyrkat veks.

  Kantorilta vahva tilasto: mestaruudet 0, kapteenina 0 kertaa.
   
 22. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  En yhtään ihmettelisi, jos Santala olisi kahden ”oharisopparinsa” jälkeen sanonut, että hän tulee vielä pelaamaan HIFK:hon, kunhan aika on kypsä.

  Mulla on hyvät vibat tästä. Ikä on sivuseikka, jos asenne ja kroppa on kunnossa. Mikään ei viittaa siihen, että Santalan kohdalla näin ei olisi. Mutta aika näyttää...
   
 23. FINtastic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK ja se, kuka pelaa Jokereita vastaan
  Lainaus:
  Tammikuussa tehnyt diilin. Näin sain tietää, ku sopimus julkistettiin.
   
 24. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Sama. Ikäkin vaikuttaa ihan hyvältä - 38!