Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Tommi Santala HIFK:hon

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Sparta Magic, 15.05.2003 klo 20.30.

 1. Sparta Magic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Niin mielelläni herran näkisin IFK.ssa kuten loistavat tietolähteet ovat antaneet meidän huhuissaan ymmärtää.

  Mutta se rapakon takainen liiga joka tekee niitä "paskoja kahden suunnan sopimuksia" on edelleen se katsomaton kortti joka selviää vasta joskus kesällä.

  Muuten mikäs oli se päivämäärä johon mennessä Suomi-pojalla on oltava NHL-sopimus , että voi lähteä syksyllä.


  Henkilökohtaisesti hyväksyisin "paskan kahden suunnan sopimuksen" ilomielin sillä ei pidä unohtaa sitä ALLEKIRJOITUS-BONUSTA !
   
 2. dude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalevan Haukat
  Se päivämäärä on 15.7.

  Santala on tällä hetkellä ketjukaverinsa Miettisen kanssa New Yorkissa. Miettinen sorvaa diiliä Dallasin ja Santala Atlantan kanssa.

  Molemmat 95%:n todennäköisyydellä pelaavat ensi vuonna Pohjois-Amerikassa.
   
 3. Roman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja Tappara
  Lainaus:
  Éiköhän tuo päivämäärä 15.7 koske kuitenkin vain sopimuksessa olevia eurooppalaisia pelaajia. Sopimuksettomilla on aikaa vaikka maailman tappiin.
  Miettisellä on sopimus Kerhoon, joten hänellä tuo raja pitää paikkansa. Santalalla on vain optio Kerhon kanssa. Luulisin kuitenkin että Tommin tilanne on sopimukseton. Ellei sitten ole pahvia HIFK:n kanssa.
   
 4. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Ja onhan se nähty useaan otteeseen, että se on ihan sama onko sopimusta vai ei, ja koska NHL-jengi tarjouksen jättää. Nämä säännöt kun koskevat käytännössä vain eurooppalaisia jengejä, joita NHL-seurat naamalle sylkevät minkä kerkiävät.

  Esimerkkeinä mainittakoon Petri Variksen siirtyminen Chigagoon ja viime kautinen Banhamin siirto Phoenixiin.
   
 5. dude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalevan Haukat
  Lainaus:
  Aivan. Nöyrin anteeksipyyntöni.

  Täällä kun kaikki niin hehkuttavat Santalan HIFK-sopimusta, erehdyin varmaan itsekin luulemaan jo niin.
   
 6. McJugi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  No niin..

  Santala ja Kultanen on nyt sitten HIFK:n miehiä seuraavat kaks kautta. Loistavaa..
   
 7. Jack Daniel's Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Islanders
  Vielä on vähän aikaista onnitella HIFK:ta Santalasta, koska NHL voi hyvinkin viedä miehen kesällä taalakaukaloihin. No alustavat onnitteluni kuitenkin Santalasta ja Kultasesta myös.
   
 8. mikaw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Toivottavasti Santala pelaa myös liiga-avauksessa HIFK:n paidassa. Tosin eihän sitä voi voittaa jos ei edes yritä, joten ei kai tässä itku auta.
   
 9. Ruma lapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC
  Jeee!!!
  Tuuletellaan nyt Santalaa kun vielä voidaan. Änäri-peikko tulee ja vie, jos vie. Itse en usko moiseen.
  Ihana päivä. Nyt sateeseen tanssimaan!!!

  puspus
   
 10. Jakke Jäyhä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Voe voe

  Voi visva. Sinnehän se Tommi sitten lähti, Nordensjkonäkjojlköljdinkad... Hesaan. Ei voi mitään, kun ei perunat riitä, niin ei. No, ehkä NHL-peikko huutelee sillan alta ja kuppaa kesän aikana myös kissalaumaa.

  Onnittelisin, ellen selittämättömän äkillisesti olisi korviani myöden täynnä sappinestettä.
   
 11. Spenroos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, JanPa
  Kaikkea hyvää Tommille jatkoon, pelatkoon sitten HIFKissä tai Atlantassa. Tommi oli yksi suurimmista suosikeistani HPK paidassa mutta ymmärrän hyvin että mies jatkaa uraansa nyt toisaalla. Toivottavasti palaa uransa loppupuolella vielä Hämeenlinnaan pelaamaan pariksi kaudeksi.
   
 12. clayman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mestarit
  Onneksi olkoon vaan. Harmittaahan Santalan lähtö aika paljon, mutta tiedossa oli jo pitkään, ettei Tommi Kerhossa jatka. Uusi osoite ei vaan ole ollut varma, eikä se NHL-peikon takia ole vieläkään.

  SM-liigan tason takia toivon, että Santala pelaa ensi kaudella HIFKssa. Näin Kerho-fanina toivon, että menee Atlantaan. Kaikkea hyvää Tommille ja kiitos!
   
 13. Matti Koskinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Santalana lähtisin änäriin

  Näin se HIFK sitten parilla rekka-autollisella euroja sai houkuteltua Tommi Santalan heille pelaamaan, mutta pahoin pelkään IFKn puolesta että nyt on Tommin aika lähteä kokeilemaan amerikkaan. Ikää on jo sen verran ja NHL:n mahdollinen työsulku... Eiköhän se peli ole sillä selvä
   
 14. Bigreds. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, ei lajil' väliä
  Re: Santalana lähtisin änäriin

  Lainaus:


  Katkeraako puhetta vai..?
   
 15. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  NHL peikko on luultavasti aika heikko! Eiköhän Kultanen ja Santala oo jo käyny neuvotteluja paikasta NHL:ssä... Jos vähäänkään näyttäisi mahdolliselta sopimus sinne niin tuskin kumpikaan olisi vielä sorvannut sopimusta IFK:n kanssa. Odottihan Tuomokin viime vuonna pitkälle syksyyn ennekuin teki kenenkään kanssa sopimusta. Musta peikko on ollut yleensä niiden miehien kohdalla joiden ei olla odotettu menevän NHL:ään, eli tässä tapauksessa Santala on näyttänyt pitkään varmalta NHL mieheltä ja nyt teki yhtä-äkkiä sopimuksen IFK:n kanssa, nii eikös se kerro sen että neuvotteluja on tosiaan käyty, mut päädyttiin jatkamaan liigassa

  Ja huomioisin myös kahden vuoden sopparit, selvästikin on musta molemmat varautunu siihen että paikka ei lähde alta jos ens kaudelle uumoiltu NHL lakko alkaa ja tänne virtaa kaikki kovat pelimiehet pelaamaan.
   
 16. Tormentori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Linnut toisella puolella jokkee huutelee että Santala pelaa IFKssa 03-04. Sen jälkeen änäriä katsellaan uudelleen. Että näin. Kultanen taas on 99.9% varma.
   
 17. Punainen kolmonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Santala

  Loistava kaappaus Penalta, ei voi muuta sanoa! Paras mahdollinen sentteri (Ruudun kanssa) saatiin. Jos NHL vie, niin sitten vie, sille ei mitään mahda...

  Puolustuskin näyttää pitkästä aikaa erinomaiselta. 4 maajoukkuetason miestä (Z, Karalahti, Kultanen, Söderholm) ja siihen vielä päälle aina varma Kurvinen, huippulupaava Pikkarainen, Saarinen ja pari junioria. Ja maaliin on vielä heittää Stathoskin. Kyllä kelpaa.
   
 18. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Onneksi olkoon. Onneksi tämä oli sentään tiedossa, niin ei harmita enempää kuin on tarpeellista.
   
 19. VIHANNESKAAPPI Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Punainen kolmonen:itse odotan saarisesta liigan kovimpia pakkeja,koska ei tarvitse talutella nikkeä kentältä jne...
  cool,cool,cool.KOFF
   
 20. Jakub Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Jos haluat siinä uskossa elää että Santala teki sopimuksen sen takia HIFKiin että ei enää ole menossa NHL:ään niin siitä vaan.Kuitenkin voidaan ihmetellä miksi mikään muu seura ei tapellut Santalasta kynsin hampain jos kerran SM-liigaan jääminen on pommin varma juttu?Ne muut ehkä haluaa rakentaa korttitalonsa varmalle pohjalle joka ei sorru heinäkuun helteissä.

  Santala-Miettinen duosta Santala on varmempi lähtijä.Kahden vuoden soppari HIFKiin on tässä tapauksessa vain pieni varmistus jos vaikka jokin menisikin pieleen tai jos kesäharjoittelussa tulisi loukkaantuminen ennenkuin nimi on paperissa.

  Katkeruutta ei ole tippaakaan, realismiahan tämä vain on.Kerholla oli korvaaja katsottuna Virran Token muodossa ja niin on Miettisellekin jos lähtee.Onko HIFKillä jos Santala ja Ruutu lähtee?
   
 21. Vaicci#63 Jäsen

  Hienoa!
  Santalan tulo on todella hyvä juttu!
   
 22. Tormentori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  "Kuitenkin voidaan ihmetellä miksi mikään muu seura ei tapellut Santalasta kynsin hampain jos kerran SM-liigaan jääminen on pommin varma juttu?"

  ai ei ollut :) Noh ihan miten vaan :D
   
 23. Ck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
  Lainaus:
  Ai ei ole katkeruutta? No joka tapauksessa mietippä vähän itsekin, että tekisikö IFK sopimuksen pelaajan kanssa jolla saattaa olla mahdollisuus lähteä NHL:ään, mutta ei olisi katsonut korvaajaa sille pelaajalle.

  Ennen Santalan IFK sopimusta nämä HPK:n "tietäjät" olivat 100% varmoja siitä, että jos Tommi pelaa SM-liigassa, niin hän pelaa HPK:ssa. Nyt nämä samat neropatit huutelevat edelleen täällä katkerana kaiken maailman "tietoja" Santalan ensi kauden joukkueesta.

  Koittakaa nyt jo hyväksyä se, ettei Santala teillä ensi kaudella pelaa vaikka se pahalta tuntuukin. Minä puolestani lupaan hyväksyä Santalan lähdön NHL:ään, jos näin sattuu käymään ja varmasti on paikkaaja katsottuna valmiiksi.
   
 24. Senior Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tässä vaiheessa ensi kautta ei uutiset juuri parempia voisi olla. Lähteekö kuka liigapelaaja mihinkin ratkeaa valitettavasti vasta myöhemmin. Nyt tehty soppari lienee jonkinasteinen kannanotto siihen, että Santala jäädessään pelaa IFKssa ja hiton hyvä niin.

  Hyvässä lykyssä IFKssa on menty harvinaisen oikeaan suuntaan rosterissa. Lähtijät ovat joutaneet mennäkin ja tulijat lisäävät uskoa asetettuun tavoitteeseen. Änäripeikko ei kai yksin varjosta IFKta, vaan siltä osin munia saavat puristella moni muukin seura. Se on matti, että tähän asti näyttää hyvältä. Sanokoon muut mitä tahansa. Rosteri on kelpo mix omia, vuoden kehittyneitä kasvatteja, ja Selkeitä Vahvistuksia. Vielä kun saadaan Z jäämään ja pari kivikovaa ukkoa sisään, niin ei paska ei. Mutta nielastaan toi kesä ensin tosta välistä.
   
 25. Snakster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tekisi. Eikä olisi edes mitenkään tavaton juttu. Noh, kattellaan nyt. Kyllähän se Santala kelpaa.