The Voice of Finland

  • 671 439
  • 2 823

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Säännöt on säännöt, formaatti on formaatti ja nämä kaksi asiaa on tiedetty jo erittäin hyvin ennen kisaa ja kisan aikana. Silti sanon sen ääneen, mikä mua tässä VOF:ssa ja varsinkin nähdyssä perjantain välierässä ärsyttää ja ärsytti. Kun Tiia Erämeren kaltainen huikea laulaja putoaa ulos finaalista ja käytännössä alusta lähtien hommassa laulajiensa ja valintojensa kanssa puuhastelleet Mattila ja Luoti saavat finaaliin kaksi sellaista laulajaa, jotka voi nyt jo tuomita täysin statistin rooliin ja jotka ovat läpi kauden olleet selkeästi Tiiaa heikompia, jossain on jotain pahasti vialla.

Tässä kuitenkin etsitään sitä "Suomen ääntä" eikä pyritä selvittämään sitä kuka on paras tähtivalmentaja ja vaikka formaattiin tämä tähtivalmentaja homma olennaisena osana kuuluukin, kyllä mä muuttaisin systeemiä niin, että välierässä kahdeksan kilpailijaa kaikki ovat samalla viivalla. Eli tähtivalmentajien vaikutusvalta loppuu tossa kohtaa ja kahdeksasta kilpailijasta se neljä menee finaaliin ja tämä siis vain ja ainoastaan YLEISÖÄÄNTEN PERUSTEELLA 100 %. Jos siellä on kahden valmentajan kaksi kilpailijaa molemmilta mukana finaalissa ja kaksi valmentajaa jää rannalle ruikuttamaan tai yhdeltä kaksi kilpailijaa ja kahdelta yksi kilpailija per valmentaja niin so what. Olisitte tehneet parempia valintoja tai muuten parempaa duunia. Nää on ne artistit jotka kansa tahtoo finaaliin.

Siru Airistola veti huikean vedon ja ansaitsee tottakai finaalipaikkansa. Mutta niin olisi ansainnut Tiiakin. Ja olen siitä satavarma, että jos tuo em. malli olisi käytössä, Tiia olisi yleisöäänillä sinne finaaliin mennytkin. Miettikää jos finaalissa olisivat Tiia, Emma ja Siru, sekä neljäntenä Jussi tai Tuuli. Huikea taistelu tulisi voitosta. Nyt tosiaan tuo tulee olemaan kaksintaistelu ja Tiia katsoo kotona telkkarista, kuinka Jussi ja Tuuli ovat finaalipaikkansa "arvoisia" laulamalla ihan kivasti...

Voi kun pääsisi kysymään tämän formaatin Suomen osaston pomolta, että mitä tälläinen muutos olisi keneltäkään mistään mitään pois. Kuka olisi vielä vuosi sitten uskonut esim. tähän kaappaus-uudistukseen. Miksei tämä ehdotukseni voisi olla seuraava iso uudistus tähän muuten erinomaiseen kilpailuun?
 

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Kyllä suurin ongelma on kilpailijoissa itsessään. Miksi kaikki valitsee Ääni ratkaisee osuudessa joko Elan tai Monroen? Tuossa kohtaa olisi oikeesti hyvän laulajan pitänyt käyttää pelisilmää ja valita Mattila.

Kyllä finaalissa pitäisi olla parhaat, eikä yks per joukkue.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Kyllä suurin ongelma on kilpailijoissa itsessään. Miksi kaikki valitsee Ääni ratkaisee osuudessa joko Elan tai Monroen? Tuossa kohtaa olisi oikeesti hyvän laulajan pitänyt käyttää pelisilmää ja valita Mattila.

Niin, olisiko Railio voittanut, jos olisi "arponut" sen lähimmän "oman" genrensä koutsin eli Monroen? Väitän, että ei olisi. Paulan valinta oli todellinen pelimiehen liike ja kokenut laulaja sai vapaat kädet toteuttaa juttunsa ja Paula ymmärsi pysyä syrjässä, keskittyen lähinnä vetistelyyn. Ja hyvä niin railion kannalta. Monroe olisi pakottanut vetämään jotain omaa suosikkiaan, joka ei olisi välttämättä istunut lainkaan laulajalle. Ja olisi pudottanut Railion jonkun tunkion tieltä, kuten nyt tämä saatanan Lee Angel ja sitten se facepalm-osaston pikkuhinuri, joita Monroe roikotti väkisin mukana.

Mattilan kohdalla ei sama juttu onnistuisi, koska Ingallsin Laura hänelle tosi niinku rajua ja vähän liian rankkaa matskua...

Pliisua hötteröä ollut koko kausi, pallomerimies irvistelyineen oli ainoa valopilkku. No, Tuuli on ollut ihan kiva, voittakoon hän.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
No, Tuuli on ollut ihan kiva, voittakoon hän.

Kyllä. Jos hakusessa olisi musikaalitähti jonnekin teatterin lavalle tuulikoneiden ja tuhkimoiden sekaan. Tuo viimeisin esitys oli aivan jäätävää sontaa. Muutoin varmasti ihan kiva tyttö.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Jestas mitä määkimisen ja mölinän sekoitusta Emmalta. Todellinen rimanalitus.

Olihan tuo vähän epäselvää kieltämättä, mutta itse silti pidin esityksestä kokonaisuutena. Hyvin sopi Elastisen räpäytykset väliin ja sointu Emmalla oli kohdallaan silti, vaikka aika mölinää tosiaan laulaminen oli. Kamalampaakin on tullut kuultua näissä.

Edit: Pieni ja hento ote sen sijaan oli kovin turha ja tylsä. Hohhoijaa. Lauloiko Jussi tuossa edes? Kuulosti enemän siltä että vaan höpisee mikkiin ja Anne laulaa. Boring.

Edit: Tuulin ja Miran esityksessä taas Miran ääni vei ihan liikaa alaa esitysestä, välillä tajusi olla hiljaakin, mutta enemmän tuo Miran esitys oli kuin Tuulin. Ihan kiva sovellus, mutta ei nyt ainakaan mua saanut riemusta hyppimään täällä. Parempi silti kuin edellinen.
 
Viimeksi muokattu:

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Hyi vittu, mitä paskaa nämä kaksi ekaa duettoa. Kassi Juri jatkoi tuota samaa hönkimistään, mikä nyt tietysti tähän biisiin kuuluukin. Heikko biisivalinta.

Emma rääkyi itsensä Lee Angel-tasolle. Jäätävän kuuloista korinaa.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Ei se neljäskään kauheasti karvoja nostattanut pystyyn ainakaan positiivisella tavalla. Hohhoijaa mikä aloitus finaaleille, munaa näihin esityksiin nyt perkele.

Ihan mikkiin hönkimistä oli tuokin "Team Monroen" esitys. Toivotaan parempaa jatkossa.
 

100A

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto, Lukko, Jokerit
Kuis nää nyt onkaan näin kamalia? Vieläkin harmittaa case Pallomerimies. Ja se, että ihana Maya ei ole finaalissa.
 

Outsider

Jäsen
Paska musiikki vielä menisi, mutta voi vitun Jenni Aleksandrova ja weezerit ja karkkipussit ja somet ja muut paskat. Onneksi sentään on viimeinen lähetys, kun olen niin tyhmä, että en ymmärrä olla katsomatta.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Eka omabiisi oli ok, menisi jossain töitä tehdessä taustalla niin etten kiinnittäisi huomiota niin millään tavalla. Jussin biisi aika totaalista skeidaa, mutta nää tiesi jo valmiiksi pääosin, mitä tulevat olemaan.
 

100A

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto, Lukko, Jokerit
Olihan tää ohjelma ennen tasokkaampi, olihan? Vaikka Tea Kalifa kyllä herätti kovasti myötähäpeää.

Mutta nyt nämä biisit...eikös näille artisteille olisi voinut tehdä jotain vähän persoonallisempia biisejä?
 

Mr. Penguin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Blues, Kärpät, Leksand
Hyi helvetti mikä finaali jälleen kerran. Eikös finaalin pitäisi olla loppuhuipennus eikä tällainen lässähtänyt pannukakku? Sirun Ja Miken esitys oli ainut ihan ok, muuten aivan korviasärkevää paskaa ollut tämä jakso. No toivotaan että Sirun omabiisi olisi edes kohtalainen...
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Sanotaanko että Tuulin omabiisistä kuului Miran mukanaolo, ihan suoraa PMMP-kopiotahan tuo, joskin toki kovin tylsää sellaista.

Sitten vielä Siru, nyt jo oikeast edes yksi shown räjäyttävä esitys. Pliis!
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Miksi nää finaalit aina pilataan sillä että joku Tauski säveltää koko jengille huippubiisit joita ei edes puolikuuro pysty kuuntelmaan irvistelemättä.

Mun mielestä koko formaatti pitäisi mennä samalla linjalla, artisti valitsee itse biisinsä joita haluaa laulaa.

Lisänä vielä tämä aiemmin kritisoitu järjestelmä jossa nyt finaalissa laulaa viipeljtäjiä joiden ei sielä kuuluisi olla.

Yök.
 

Freya

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, TPS & M.Koivu
Siru pesee muilla lattiaa, vaikkei biisi mikään ihmeellinen olekkaan.

Tosiaan olis paljon parempi ja viihdyttävämpi meno mikäli laulajat laulaisivat omavalintaisia biisejään eikä näitä köyhiä tekeleitä- kuka tälläisiä hetken päästä edes muistaa?
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Sirun viimeinen veto onneksi pelasti edes vähän, joskin hyvin vähän. Sanotaanko että finaalissa jokainen esitys pitäisi jo olettamukseltaan olla vähintään tuota, mitä Sirun omabiisi oli. Voimakas ja hyvä esitys ja mun puolesta Siru saa viedä potin.

"Kaikkien aikojen paras kausi" by Elastinen. Joopa joo, hohhoijaa.
 

Jospa

Jäsen
Tuulin omasta biisistä tuli täälläkin mieleen PMMP... Emma on tänään mielestäni vetänyt huonommin kun aiemmin, Sirun viimeisen vedon myötä soisin voiton hänelle.
Suosikkiveto koko kisassa on kuitenkin ollut Jussi Karin ja duettoparinsa (en muista nimeä) veto battleissa, Nick Caven ja Kylie Minoguen Where the wild roses grow, livenä tuli tuo kuultua ja oli kyllä vaikuttava.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Eipä tuo Sirukaan nyt mikään kummoinen ole, huutaa kyllä lujimpaa. Röhönaurua tuolle Elastisen: "Tää on ollut ylivoimaisesti tasokkain kausi."

Mitäs vitun paskaa tuolla lavalla nyt on?
 
Aivan karmeaa kuraa olivat tämän päivän esitykset. Etenkin Emma veti niin pahasti pöpelikköön että sääliksi kävi. Ei alkeellisintakaan laulutekniikkaa, ja tätä korosti se, että tuotanto oli ilmeisesti päättänyt että Emma ja Jussi vetävät kaikki biisinsä alarekisteristä.

"Olisitko pää, joka ymmärtäää-ää..."

Maailma täynnä hienoa musiikkia, ja siitä huolimatta nämä artistintekeleet laitetaan laulamaan vartissa kyhättyä kuraa uransa suurimmalle lavalle. Monroe ennusti Sirun biisistä vielä kesähittiä.

Muutenkin tästä kaudesta paistoi läpi kaikenlainen promoaminen. Elalle tämä on puhdas markkinointicase, rakentaa omaa imagoaan ja uusi kuntosalikin sai ilmaista mainosaikaa. Vaikuttaa kyllä laskelmoivalta ja siinä mielessä skarpilta kaverilta. Monroe mainosti kevään kiertuetta ja Kalevala-korujaan. Takahuoneessa mainostettiin jotain Pepsiä ja Ässä-arpoja ja palkittiin parhaita sydänkäyriä prepaid-liittymillä. Jotenkin taas puuhastelun makua.

Oikea laulaja voitti, Tiia Erämerelle kunniamaininta.

Toivottavasti ensi kautta ei tule.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Niinno lopun mukaan tulee ensi talvena...

No, onneksi sitä ei tarvitse katsoa kuten ei tätäkään kautta. Saa nähdä miten nopeasti Nelonen tekee idolsit, eli tappaa tuotteen liiallisessa ahneudessaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös