MaroqC

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hui hai, TPS kasteli mustatmakkarat tänään Aurajoen kylmällä vedellä! (Oli muuten oma keksimäni harvinaisen huono vertaus)

Mutta TPS voitti Tapparan 7-3. Illan kohokohtia oli mm. Mikko Laineen 2+1, Radjan ja Suomisen tutkapari, Filppulan ja Hattusen energisyys, TPS:n ylivoima ja Tapparan ottama 3x2 min samalla hetkellä :D Kävi niin, että Tepsillä oli jäähy. Tuomari kuitenkin nosti kätensä pystyyn Tapparan jäähyn vuoksi. TPS pelasi omaa alivoimaansa pois, mutta Tappara pelaajat eivät kestäneet TPS:n pyöritystä ja ottivat toisen jäähyn. Sitten vielä yksi Ville Niemiselle väkivaltaisudesta ja tuomari pisti pelin poikki vaikka kiekko oli edelleen Tepsillä. :)
 

RomuLumi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
T
4-2 Skålberg karvaa kiekon keskialueella ja syntyy 2-1 hyökkäys Birnerin kanssa. Birner ylittää kiekon kanssa siniviivan ja syöttää Skålbergille takatolpalle ja hurri laittaa käytännössä tyhjään maaliin.

6-2 ja 7-2 tais olla molemmat siitä p-pisteiden välistä Laineen lämärillä.
Se taisi olla Laine, joka veivasi molarin maahan ja antoi Skålbergille. Kuudennessa Radja karvasi ensin kiekon Tapparalta aivan maalin edessä ja ampui siitä yläputkeen. Onneksi paikalle luisteli Laine ja näytti Jenkille miten maaleja tehdään. Jälkimmäisessä Hattunen antoi takakulmalle ja Laine ohjasi sisään. Laineelle huimat 2+1 ja pelin paraspelaaja palkinto. Koko ketju oli pirteä, siis Filppula ja Hattunen. Niin, ja Laine yritti vielä erän lopussa hullunlailla hattutemppua, eikä tullut kentältä pois ennekuin loppusummeri soi, vaikka koko muu vitja oli vaihtoon mennyt aikoja sitten...

EJ pelasi myös todella väkevästi, mutta kaverit eivät olleet ihan samalla tasolla.

Birner ja Radja kyllä parantaa koko ajan, mutta eivät vakuuta. Radjan peli alkaa Suomisen kanssa toimia, lähinnä kun nyt osuvat toistensa syötöistä kiekkoihin. Vahalahti ei kuitenkaan tähän ketjuun pahemmin kuulu ja oli muutenkin näkymätön.

Skålberg pelasi todella hyvän ottelun, tehden ne kaksi maalia. Taitaa nousta ylös arvioimastani kolmosparista, johon näillä näkymin valuu Järvinen. Positiivinen yllätys tästä kaverista ehkä tulossa. Cambpell on jo aikaisemmin tuntunut hyvältä. Tuntuu, että pakki hankinnoissa oltaisiin onnistuttu paremmin, kuin hyökkäyksen miehissä.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Se taisi olla Laine, joka veivasi molarin maahan ja antoi Skålbergille.
Joo, olet oikeassa. Koitin vaan tarkistaa pelaajien nimet tilastoista ja jäin kiinni virheestä :)
 
"Voitto on tietenkin odotettavissa. Jotkut joukkueet voisivat nyt lähteä katsomaan, että katsotaan miten käy. Me emme lähde siihen. Me uskomme edelleen siihen, että voitamme koko paskan."

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Raipe ja Blackhawks
Kiitos mukavasta syntymäpäivälahjasta. 73-numerot olivat vielä kuin ennakolta sovitusta pelistä.

Pelin parasta antia oli kuitenkin Tapparan yhtä aikaiset kolme siirrettyä jäähyä - enpä ole yhtä huvittavaa tapahtumaa nähnyt koskaan jääkiekko-ottelussa. Päälle vielä tapparalaisten turhautuminen, kerrassaan koomista.

Peli oli oikeasti jopa ihan mielenkiintoisen näköistä, vaikka fyysinen peli huusi poissaolollaan, jos ei korkeita mailoja lasketa. Niissä tosin taidettiin tehdä jonkinlainen ennätys. Miten se mela voi olla koko ajan pystyssä?

Legon polvillaan olo ei ole kyllä kovin mukava homma, mutta toivotaan että Upi keksii ongelmaan ratkaisuun. Selvä ongelmahan se on. Engreniä veikkaisin Tepsin ykkösvahdiksi tällä hetkellä, mutta saatan olla väärässäkin...
 
Gatorade me bitch!

stouni

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Itseasiassa Laine tempaisi 2+2, mutta ei siitä sen enempää.

Omasta mielestäni Birner on parempi mitä RL antoi ylhäällä ymmärtää, on vahva luistelemaan, fyysinen ja minusta omaa hyvät kädet, jos keskellä pelaa sellainen mies kuin Kokkala (ei riitä edes Mestiksessä) niiin ei voi odottaa mitään ilmiömäistä, kuitenkin tänää 0+2 tehot kertovat että osaa myös oikeasti pelata. EJ:n kanssa peli tulee toimimaan, siihen vielä kun saadaan hyvä sentteri (AUK tuskin riittävä) niin saadaan kolmas toimiva kenttä.

Vahalahti-Radja-Suominen näytti tänään ensimmäistä kertaa että osaavat pelata yhteen, mutta Radja ei ole lähellekkään ykkös sentteriä. Ei saa kiekkoa sisään mistään, Vahalahti hiukan pirteämpi kuin Lukko pelissä, mutta paljon puuttuu kevään Vahasta. Suominen oli pirteä, ja odotukset nousivat kohisten tämän illan esityksen jälkeen.

Skålbergistä puhuin jo ensimmäisen pelin (Lukko) nähtyäni että tästä voi vielä seurata paljon hyvääkin, tänäänkin näkyi että pelimies, tasoa taitaa olla paljon Färjestadin puolustuksessa kerran ei sinne mahdu. Ei fyysisin meidän pakistossa mutta tarpeeksi hyvä, itse tykkään.

Järvinen oli paria missiä lukuun ottamatta jälleen hyvä, se onkin mukava tilanne pakistossa kun ei tiedä mitä äijiä heittää liigassa kehiin.

Berg pelasi jopa hyvin!?! Toivottavasti jatkaa samalla tasolla liigassa, haki yhtä hyvää pommia, mutta ei aivan nappiin osunut ensimmäisessä erässä.

VM pelasi myös hyvin Skålbergin pakkiparina. Pystyy varmasti pelaamaan liigassa, ei jäädy varmasti tiukanpaikan tullen.

HFL kenttä oli jälleen jotain maagista, tulee mieleen jo 2000-luvun Kallio-Rintanen-Nurminen, toivottavasti eivät hyydy liigassa, Laine tuo paljon tuohon kenttään, hakee kokoajan paikkaa neliön keskeltä ja uskaltaa mennä maalille, ja hyökkäyksiin lähdössä näkee miehen lähtönopeuden, huippuluokkaa, ja tuulettaa maalejaan isolla sydämmellä, tykkää tehdä maaleja, sen näkee, tästä miehestä kuullaan vielä!

Leggioon en ole niin luottavainen, ainakaan vielä, katsotaan sitten kun ei tiputa niin nopeasti alas että millainen kassari saadaan. Uskon kuitenkin että Engren tällähetkellä kovemmassa tikissä!

Mielenkiinnolla odottelen kauden alkua, ei ole hetkeen tuntunut näin hyvältä ennen kauden alkua, ei edes Jämtin ja Widing kauden reenipelien aikana.

-Stouni-
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
HFL kenttä oli jälleen jotain maagista, tulee mieleen jo 2000-luvun Kallio-Rintanen-Nurminen, toivottavasti eivät hyydy liigassa, Laine tuo paljon tuohon kenttään, hakee kokoajan paikkaa neliön keskeltä ja uskaltaa mennä maalille, ja hyökkäyksiin lähdössä näkee miehen lähtönopeuden, huippuluokkaa, ja tuulettaa maalejaan isolla sydämmellä, tykkää tehdä maaleja, sen näkee, tästä miehestä kuullaan vielä!
Tähän huikeaan lauseeseen(!) on pakko hieman kuitata, vaikken haluasikaan olla ikuinen pessimisti.

Kannattaa nyt edelleen pitää mielessä, että pelataan treenipelejä. Nytkin taisi vastustajalla olla melkoisen junnupitoinen porukka. Sen lisäksi peleissä ei vielä hirveästi fyysistä voimaa vaadita saati taklauksia jaella. Jahka liigan alkaessa konkaritkin alkavat pelaamaan tosissaan, nähdään todellinen taso. Ehkei ihan vielä ole siis aika vertailla ketään Kallioihin tai Rintasiin.

Hienoa kuitenkin nähdä miesten onnistuvan, mutta hieman epäilyttää että nähdäänkö Hattusta, Filppulaa ja varsinkaan Lainetta samassa kentässä liigan alkaessa (tai ainakaan ensimmäisten pelien jälkeen). Hattunen ja Filppula ovat hieman liikaakin samantyylisiä pelaajia, mutta voisivat toimia tutkaparina sillä edellytyksellä, että toiselle laidalle/keskelle saadaan fyysisyyttä. Laine on jo toivottavasti lunastanut näyttöpaikan liigassa, mutta mitään hurjia tehoja ei vielä kannattane odottaa.

Kiva nähdä TPS:n vaihteeksi napsivan voittoja perätysten. Täytyy vaan toivoa, ettei joukkueen "kuntohuippu" ole ajoitettu täydellisen väärään ajankohtaan. Tosin sehän on selvä, että liigaan on saatava lentävä lähtö, jotta jonkinnäköisestä menestyksestä voidaan haaveilla. Viime kauden kaltaisella startilla oltaisiin taas nollapisteessä. Jospa hyvät treenipelit kantaisivat positiivisena fiiliksenä ja itseluottamuksena liigaan.

Sen verran taikauskoinen kuitenkin olen, etten halua Tepsin voittavan kaikkia harjoitusmatsejaan...
 
Jatkoajan Jeesus

el_mariachi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Suomalaiset huippuyksilöt
Kannattaa nyt edelleen pitää mielessä, että pelataan treenipelejä. Nytkin taisi vastustajalla olla melkoisen junnupitoinen porukka. Sen lisäksi peleissä ei vielä hirveästi fyysistä voimaa vaadita saati taklauksia jaella.
Tekstistäsi ei ilmene olitko paikanpäällä, mutta yllättävän paljon pelissä taklattiin noin niinkun reenipeliksi. Molemmin puolin, ettei se mitään harrastekiekkoa ollut fysiikan puolelta.Toki porkkanapöksyilläkin oli junnuja paljon messissä. Niinkuin palloseurallakin. Siinä mielessä palloseuran junnut otti Tapparan junnuista erävoiton, ikäänkuin. Mutta kyllä Laine mielestäni on näyttöpaikan sarjaan ansainnnut.

Mutta samaa mieltä, sarjassa vasta mitataan todellinen taso. Ja toivottavasti tulee niitä tappioitakin reenipeleissä. Ettei tartte avata runkosarjaa tappioputkella, koska jossain vaiheessa niitäkin tulee, se on fakta.

Joitakin huomioitani.

Mielestäni Birner ei vakuuttanut tänään. Kiekko ei oikein pysynyt matkassa. Mutta ainut peli jonka nähnyt, joten katsotaan.
Campell pelasi mielestäni perusvarmaa peliä. Vaikuttaa hyvältä hankinnalta.
Radja ei säväyttänyt, muttei ihan huonokaan ollut, muutamia väläytyksiä Suomisen kanssa. Pitäskö vaan laittaa laitaan??
Leggiota ei oikeestaan tässä pelissä edes kunnolla testattu, toki huomattava on että kaikki maalit meni ylös. Joskin toka(?) meni enemmän puolustuksen piikkiin.
Berg pelasi mielestäni hyvin. ei suuria virheitä, muttei ihmetekojakaan. Joskin ei Bergiltä niitä odotetakaan.
Filppula teki suurimman vaikutuksen. Hyvät kädet(edelleen) ja liike parempaa kuin viime vuonna. Ketju kyllä toimii. Toivottavasti vire (ja asenne?) pysyy hyvänä.
Hattunen on myös hurjasti parantanut viime kaudesta.
Erikoismaininta Nordlundin käsille! Pari aika hienoa kynää..

Noin yleisesti, Hyvä liike joukkueella ja kiekkokontrolli. Eivät roiski turhaan kiekkoa, yrittävät pitää kiekon koko ajan joukkueella. paljon positiivisemmalla mielellä mitä viime syksynä. PALJON huonommaltakin voisi näyttää. toivotaan että jätkillä on kunto kohdallaan ja liike pysyy koko kauden. Ainakin Turun isolla jäällä se on vahva ase.
 
Paini on urheilua. Kaikki muu on liikuntakasvatusta.
-Ville Nieminen-

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Raipe ja Blackhawks
Noin yleisesti, Hyvä liike joukkueella ja kiekkokontrolli. Eivät roiski turhaan kiekkoa, yrittävät pitää kiekon koko ajan joukkueella. paljon positiivisemmalla mielellä mitä viime syksynä. PALJON huonommaltakin voisi näyttää. toivotaan että jätkillä on kunto kohdallaan ja liike pysyy koko kauden. Ainakin Turun isolla jäällä se on vahva ase.
Tähän on vielä pakko palata. Kiekollinen peli on tosiaan välill jopa hienon näköistä ja mikä parasta niin ne Suikkasen opit niistä metrin syötöistä ovat menneet perille, sytötöt osuvat lapaan! Asian huonompi puoli oli, ainakin tässä pelisssä, laukausten määrä. Hieromalla ei tule paikat kipeäksi ja siihenhän se viiimeisessä erässä meni. Jonkun pitää välillä laukoakin!

Fyysisestä pelistä olen kyllä eri mieltä, rajusti. Pelissä töniittiin, mutta oikeastaan yhtään rehellistä taklausta ei pelissä nähty. Siihen ei kyllä ollut Tepsin osalta tarvettakaan, koska Tappara oli sen verran vastaantulija junnnuvoittoisella joukkueellaan.
 
Gatorade me bitch!

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
Palloseuran pistepörssi kokonaisuudessaan kun kahdeksan (voitokasta!) ottelua on takana päin:

Jarkko Hattunen, LW, 5+4=9
Ilari Filppula, C, 2+7=9
Mikko Laine, W, 4+2=6
Antti Erkinjuntti, W, 3+2=5
Markus Nordlund, D, 1+4=5
Michal Birner, W, 1+3=4
Tuomas Suominen, W, 2+1=3
Lassi Kokkala, C, 0+3=3
Niko Kluuskeri, D, 2+0=2
Jens Skålberg, D, 2+0=2
Sami Venäläinen, RW, 1+1=2
Antti Reivonen, W, 1+1=2
Ville Vahalahti, LW, 1+1=2
Aki Uusikartano, C, 0+2=2
Darcy Campbell, D, 0+2=2
Mike Radja, C, 0+2=2
Veli-Matti Vittasmäki, D, 0+2=2
Antti Urpo, W, 1+0=1
Antti Halonen, D, 0+1=1
Joonas Järvinen, D, 0+1=1


On hienoa katseltavaa kyllä. Ei ihan heti olisi uskonut, että trio Hattunen - Filppula - Laine olisi Tepsin tehoketju ja, että Lassi Kokkala on Tepsin toiseksi tehokkain sentteri. Nooh toki Ukilta on jäänyt pari harjoitusottelua väliin kuumeilun vuoksi. Vielä kun saataisiin Radjan tehot ja peli uomiinsa niin johan tässä voisi hykerrellä. Kiitos TPS! 7 maalia on enemmän kuin uskalsin edes haaveilla!
 
Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat olivat lyöneet ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

@Kahvaajapakki - "Ei Per niin huono ollut kuin tilastot näyttävät. Oli ihan vitusti huonompi. #88"
Kiitos pistepörssin päivityksestä!

että Lassi Kokkala on Tepsin toiseksi tehokkain sentteri. Nooh toki Ukilta on jäänyt pari harjoitusottelua väliin kuumeilun vuoksi. Vielä kun saataisiin Radjan tehot ja peli uomiinsa niin johan tässä voisi hykerrellä.
En nyt väitä, että Radjasta mikään armoton tehonikkari tulee, saati sitten että hän jo sellainen olisi, tai edes että hän olisi pelannut ihan odotusten mukaisesti, mutta mies on pelannut vasta neljä peliä uudessa liigassa aiemmin tuntemattomien pelikavereiden kanssa. Ja kuten totesit AUK:llakin kasassa vasta kuusi peliä (?).

Radja on kyllä selvästikin Kokkalan yläpuolella mielestäni mitä pelipaikkoihin tulee. Kun vain ne aloitukset paremmin klaaraisi :( Ja edelleen uskon, että laiturina mies olisi jo ollut tehokkaampikin.

PS: Itseäni kiinnostaisi myös pelkkä Finnish Trophyn pistepörssi.
 
Viimeksi muokattu:

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
En nyt väitä, että Radjasta mikään armoton tehonikkari tulee, saati sitten että hän jo sellainen olisi, tai edes että hän olisi pelannut ihan odotusten mukaisesti, mutta mies on pelannut vasta neljä peliä uudessa liigassa aiemmin tuntemattomien pelikavereiden kanssa. Ja kuten totesit AUK:llakin kasassa vasta kuusi peliä (?).
Ei ollut tarkoitus antaa kuvaa, että Radjan pitäisi jo nyt yltää siihen maksimipotentiaaliin vaan tarkoitus oli antaa kuva, että joukkue pelaa muuten hyvin, mutta vielä paremminkin voisi pelata. Ja yksi tälläinen parannus olisi se, että Radjalle saataisiin muotoiltua se oma ketju missä homma kulkee.

Radja on kyllä selvästikin Kokkalan yläpuolella mielestäni mitä pelipaikkoihin tulee. Kun vain ne aloitukset paremmin klaaraisi :( Ja edelleen uskon, että laiturina mies olisi jo ollut tehokkaampikin.

PS: Itseäni kiinnostaisi myös pelkkä Finnish Trophyn pistepörssi.
Onhan Radja Kokkalan edellä tuossa sentterihierarkiassa. Sitä ei käy kiistäminen, mutta jos Radja ei yksinkertaisesti opi klaaraamaan aloituksia sen paremmin kuin tähän asti on hän tuolla paikalla hyödytön. Laiturin paikka, kuten sanoit, on Radjalle se parempi varmasti. Kuten eilisessä Tappara-ottelussakin kävi niin Radja nousi nimenomaan laidalta ja syötti kiekon Tumpille jolla oli helppo työ siirtää kiekko reppuun.

FT-pistepörssi, TPS:n vai turnauksen kaikkien joukkueiden osalta?

Edit. No melkoisen varmasti tarkoitit kaikkien joukkueiden osalta kun Tepsilläkin vasta kolme ottelua turneesta alla :)
 
Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat olivat lyöneet ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

@Kahvaajapakki - "Ei Per niin huono ollut kuin tilastot näyttävät. Oli ihan vitusti huonompi. #88"
FT-pistepörssi, TPS:n vai turnauksen kaikkien joukkueiden osalta?

Edit. No melkoisen varmasti tarkoitit kaikkien joukkueiden osalta kun Tepsilläkin vasta kolme ottelua turneesta alla :)
Molemmatkin kelpaa, mutta juuri Tepsistä olen kiinnostunut, koska pelien olisi pitänyt olla asteen Pitsiä+TuToa kovempia. Onhan mukana toki vasta kolme peliä... mutta Laineella taitaa olla esim. 3+2 tai jotain?
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
Molemmatkin kelpaa, mutta juuri Tepsistä olen kiinnostunut, koska pelien olisi pitänyt olla asteen Pitsiä+TuToa kovempia. Onhan mukana toki vasta kolme peliä... mutta Laineella taitaa olla esim. 3+2 tai jotain?
TPS:n pistepörssi @ Finnish Trophy:

Mikko Laine 3+2
Jarkko Hattunen 1+2
Jens Skålberg 2+0
Michal Birner 0+2
Mike Radja 0+2
Tuomas Suominen 1+0
Antti Erkinjuntti 1+0
Ilari Filppula 0+1
Markus Nordlund 0+1
Ville Vahalahti 0+1
Veli-Matti Vittasmäki 0+1
 
Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat olivat lyöneet ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

@Kahvaajapakki - "Ei Per niin huono ollut kuin tilastot näyttävät. Oli ihan vitusti huonompi. #88"

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Toivottavasti nyt kun on koko Laine-Filppula-Hattunen -ketjusta kyse, ei tällä kertaa kukaan tekisi ns. jämptiinejä. Mukava yllätysbonus jos ketju pelaa noin hyvin sitten liigassakin.
 
1956 1976 1989 1990 1991 1993 1995 1999 2000 2001 2010..
Joukkue olemme me | Nous sommes Canadiens | Més que un club

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Nyt pitää muistaa sellainen tosiasia, että valmentaja on aivan toinen kuin viime kauden harkkamatseissa sekä kauden aloituksessa. Tämä tulee varmasti näkymään vahvasti kuten se näkyi vahvasti jo viime kaudella kun valkku vaihtui.

Ei ole syytä verrata tätä joukkuetta mitenkään viime kauden jengiin tässä vaiheessa. Muilla sm-liigassa pelaavilla joukkueilla on pakka vielä hyvin sekaisin. Peluutetaan junnuja ja osa runkopelaajista potevat parantumisia. Pitää miettiä hieman laajemmin näitä tulevia asioita eikä ainoastaan oman joukkueen kantilta.

TPS on pelannut nämä harkkamatsit melko hyvin ja se kertoo mielestäni jo jostain.
 
Kaikki on sallittu sodassa ja rakkaudessa. Paitsi sodassa rakkaus ja rakkaudessa sota. -Juice Leskinen

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Legon polvillaan olo ei ole kyllä kovin mukava homma, mutta toivotaan että Upi keksii ongelmaan ratkaisuun.
Itse uskon vahvasti että tuossa on kyse hermoilusta ja tottumattomuudesta isoon kaukaloon. On koko ajan ns. "varuillaan" ja yrittää olla koko ajan valmiina, ettei helppoja häkkejä menisi. Tämä johtaa siihen että menee turhan helposti torjunta-asentoon polvilleen, varsinkin kun on äijä tottunut siihen että periaatteessa veto kuin veto voi olla vaarallinen P-Amerikan puolella. Täällä taasen kun vetää vaikka laidan läheltä niin saa aikamoinen Kaitsu olla jos haluaa verkkoja heilutella. Uskoisin kyllä että kun Leggio tottuu kunnolla Suomen touhuun ja isoon kaukaloon niin tuo touhu rauhoittuu.

Tai sitten voi olla että Engren kyykyttää Legomania koko kauden verran. Paskaakos minä tiedän.
 
Vähemmän hauska, useimmiten epäonnistunut hassuttelu.

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Kärpät takoi aika rumat lukemat taululle Turkuhallissa. 4-8 pataan ja selittelyille ei hirveästi jää varaa. Jokaista ottelua ei tietysti voi voittaa, mutta TPS oli pelissä ilmeisesti aika pahasti jaloissa hyvän alun jälkeen? Engren kahdeksan päästettyä maalia, ei hyvä. Pakisto pihalla useammassa maalissa. Toivottavasti tämä nyt sen verran herättää, ettei kannata liikaa luottaa noihin pitsiturnauksen voittoihin yms.
 
"Se riittää, että valmentaja vittuilee silloin tällöin. Siinä on mulle tarpeeksi mentaalivalmennusta" - Jarkko Kinnunen -

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Engren kahdeksan päästettyä maalia, ei hyvä. Pakisto pihalla useammassa maalissa. Toivottavasti tämä nyt sen verran herättää, ettei kannata liikaa luottaa noihin pitsiturnauksen voittoihin yms.
Engren ei osaa pitää jäätä ja Leggio ei yläkulmia.

Varmasti herättää jonkin verran mutta pitää muistaa, että eka tappio harkoissa eli ei mitään johtopäätöksiä näistä. Kärpät on kova jengi ja TPS taas alemman keskitason joukkue. Sinänsä lopputulos oli oikeutettu.
 
Kaikki on sallittu sodassa ja rakkaudessa. Paitsi sodassa rakkaus ja rakkaudessa sota. -Juice Leskinen

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Engren ei osaa pitää jäätä ja Leggio ei yläkulmia.
Siis Kärpät teki mun mielestä kaikki maalinsa tänään ylös eikä Engren juuri loistanut. Atte hakee aika pahasti sopivaa aktiivisuuttaan vastaantulossa, tänään oli ainakin aivan liian agressiivinen ja takatolppaa jäi auki. Lisäksi torjui liian monta kertaa kiekon ihan siihen maalinedustalle eikä kulmiin. Plus Nordlundin suoritus tänään oli oksettava ja koko alivoimapelin joka ei katkonut kunnolla syöttölinjoja. Olikohan tuo Skålberg-Nordlund alivoimapakkipari joku koulutusjuttu, taisivat olla aika monta kertaa kiekkoa omista kaivamassa. Skålberg oli muuten ihan OK, ja selvästi miestä vitutti kun vastustaja teki maaleja. Jo ekassa erässä kirosanat lensi ja vaihtoaition ovet paukkuivat ruotsalaisen toimesta, se on hyvä merkki ja kertoo asenteesta.

Noh, ihan sopiva palautus maan pinnalle. Alivoimapelin täytyy ainakin parantua huomattavasti vaikkakin Kuusela-Viuhkola-Rosa onkin jäätävän vaarallinen ketju. TPS pelasi muuten aika hyvin tasaviisikoin. Vahalahti voisi myös auttaa joukkuetta voittamaan näitä pelejä, viime kausi on historiaa jo...

Niin joo, ja fanikatsomo voisi lopettaa sen "Maaleja Tepsi" huudon, joka on ihan perseestä.
 
Viimeksi muokattu:
"Voitto on tietenkin odotettavissa. Jotkut joukkueet voisivat nyt lähteä katsomaan, että katsotaan miten käy. Me emme lähde siihen. Me uskomme edelleen siihen, että voitamme koko paskan."

dabs

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Joopa joo, tulipa tuokin matsi sitten nähtyä ihan paikan päällä.

Huomioita:

-Mitä helvetin legendaa oli tämä Suikkasen "verta ja suolenpätkiä" -läppä, jumalauta siellä jätkät pelaa vissiin kananmunat taskussa. "Taklauksia" tepsiltä alle viisi koko ottelussa ja kaksi niistä Vahalle.

-Alivoima oli kaiken kaikkiaan huonoa, mutta maalineduspelaaminen se vasta olematonta olikin. Katsottiin vierestä, kun kärppäpelaajat saivat varmaan viisi yritystä naputella - kyllähän se menikin sitten lopulta.

-Engren pelasi jotenkin epävarmasti, maalin takana on täysi turisti ja mailapelaaminen muutenkin surkeaa. Useimmat maaleista eivät kylläkään menneet Engrenin laskuun, sillä vedot tulivat "tyhjään" maaliin maalinedestä tai tarkkoina yläkulmiin esim. Forrest ylivoimalla.

-Vaihtelevaa pelaamista kaiken kaikkiaan, hyvä alku ja kaksi häkkiä, tämän jälkeen taisi tepsi vähän lopettaa pelaamista ja ote siirtyi kärpille. Tulostaulu kertookin sitten loput matsista.

-Bergi oli hyvä ja etenkin kiekkollisena itseluottamus on valovuosia viime kautta edellä.

-Nuorella Laineella sitä pelaamisen intoa riitti, on kyllä aika poikanen vielä ja kiviä tarvitaan taskuun liigatasolle yltääkseen.

Kaiken kaikkiaan ei mitään hälyttävää, mutta kovuutta pitää tulla kentän jokaiselle osa-alueelle. Nyt tepsi näyttää sellaiselta taitavalta juniorijoukkuuelta, joka on joutunut äijiä vastaan pelaamaan.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ehkei kannata joutua paniikkiin tämän matsin perusteella. Taisi olla valmennusjohdolla melkoinen kokeilumieli pelaajiston suhteen, tästä kertoo mm. kaksikko Nordlund-Skålberg alivoimalla "puolustamassa". Liigassa kyseistä ei tule tapahtumaan kuuna päivänä. Ihan hyvä veto kieltämättä, jospa kyseiset herrat oppisivat puolustamaankin. Heitetään vielä Halonen-Järvinen ensi pelissä ylivoimalle viivaan niin kaikki on koettu..

Harmi ettei sitä Ortiota peluutettukaan ja harmi että Engren päästi 8 maalia. Noh, näitä sattuu harkkapeleissä!
 
"Loppujen lopuksi se on ihan sama kuka turakainen siellä vaihtoaitiossa valmentajana heiluu" -Kai Suikkanen-

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Hei haloo. Ei tää nyt mitenkään ole Engrenin syytä, jos jäähyjä tulee joka tilanteesta ja kaveri latoo maalit YV:llä takatolpalta sisään. Vastus oli myös pahin tähän astisista, mm. ykkösmokke maalissa, toisin kuin parissa aiemmassa pelissä (ja silti 4 tehtyä maalia btw). Tappara-pelissä onnistui kaikki, tämä sitten toisin päin.
 
1956 1976 1989 1990 1991 1993 1995 1999 2000 2001 2010..
Joukkue olemme me | Nous sommes Canadiens | Més que un club

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
Buahaha. Odotin kyllä jo, että pääsen lukemaan tekstejä siitä kuinka koko kausi ollaan menetetty kun hävittiin Kärpille. Noh tekstit olivatkin (suurimmilta osin) melkoisen tavanomaisia ja järkeviä. Skoolit sille!

Nimimerkki dabs voi ottaa myös ihan rauhallisesti. Miksi riskeerata pelaajia jossain helvetin harjoitusturnauksessa jossa päävoittona on 30k €? Tämä saattaa tulla kalliiksia runkosarjassa ja jopa playoffeissa kuten case-Berg on näyttänyt. Ja juu muistan kyllä, että Berg loukkaantui omissa harjoituksissa, mutta se lienee silti erittäin hyvä esimerkki tähän.

Vaikka ei saisikaan ajatella, että tässä matsissa oli ehkä jotain hyvääkin niin hei c'mon! TPS teki neljä maalia yhden liigan parhaimman maalivahdin selän taakse. Maaleja en ole nähnyt, joten en osaa ihan suoralta kädeltä sanoa, että olivatko millaisia, mutta ainahan se saa hyvän tunteen tulemaan kun oma seura pystyy niitä maaleja tekemään. Eikös niitä ole yleisökin huutanut?

Nikkolan kommenteista päätellen Nordlund oli kyllä tänään suorastaan paska, mutta eiköhän jokaiselle satu niitä huonoja pelejä (joillekkin useampi putkeen). Tokihan minäkin haluaisin nähdä Norren sellaisena kahden suunnan puolustajana, mutta fakta on se, että hän tarvitsee tällä hetkellä vierelleen puolustavan puolustajan tyyliin Berg tai Järvinen (kuten olemme mm. Pitsiturneessa todenneet).
 
Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat olivat lyöneet ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

@Kahvaajapakki - "Ei Per niin huono ollut kuin tilastot näyttävät. Oli ihan vitusti huonompi. #88"

dabs

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nimimerkki dabs voi ottaa myös ihan rauhallisesti. Miksi riskeerata pelaajia jossain helvetin harjoitusturnauksessa jossa päävoittona on 30k €? Tämä saattaa tulla kalliiksia runkosarjassa ja jopa playoffeissa kuten case-Berg on näyttänyt. Ja juu muistan kyllä, että Berg loukkaantui omissa harjoituksissa, mutta se lienee silti erittäin hyvä esimerkki tähän.
Ihan rauhallisesti tässä otetaan, melkein yhtä rauhallista oli tepsin taklauspeli eilen ehtoolla viljasiilossa. Kyllä minä tuon allekirjoitan, ettei mihinkään yltiöpäisiin suorituksiin tarvitse harkkapeleissä lähteä, eikä pelata muutenkaan veren maku suussa. Jonkilaisen kontaktipelin harjoitteleminen ennen "oikeiden" pelien alkua olisi kuitenkin suotavaa. Hienoa toki, jos joukkue pystyy omaksumaan täysin toisenlaisen pelitavan heti kun liiga pyörähtää käyntiin.

Normaalit taklaukset kuuluvat kuitenkin jääkiekkoon ja niillä on pelissä oma tarkoituksensa, miksei niillä edes yritetty horjuttaa kärppien taitureita - en tiedä. Kärpät kun jakeli paljon enemmän taklauksia ja oli se fyysisempi joukkue.

Taklauksien puute ei ollut kuitenkaan se suurin fyysinen puute, vaan tuo täysin olematon maalineduspelaaminen. Kovempaa kontaktia maalin edessä näkee vaikka salibandyotteluissa, eikä niillä ole edes suojia!

Tepsin hyvällä jalalla oleva porukka voi tulevalla kaudella pistää näille taiturijoukkueille kampoihin vauhdikasta taklauspeliä harjoittamalla ja pitämällä isännän otteet maalinedustalla. Maalintekokisoihin kun ei vaan taidot riitä, se nähtiin eilen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy