FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
Ja tässä kohtaa voimmekin miettiä, että onko Tepsissä tarpeeksi näitä fyysiseen peliin kykeneviä pelaajia? Okei Vahalahtikin näytti Brendan Shanahanilta playoffeissa, mutta vaikea se on saada melkoisen kuivissa harjoitusotteluissa sellaista draivia päälle mitä playoffeissa oli. Itse ainakin uskon, että taklaukset palaavat kaukaloon kun kausi alkaa. Tässä nyt vielä itsekukin hakee itseään sieltä kesälaitumilta ja Ibizalta takaisin sorvin ääreen.

Sivuhuomautuksena voisin todeta, että Michal Birner on kaikesta kritiikistä huolimatta noussut jo Tepsin neljänneksi tehokkaimmaksi pistemieheksi harjoitusotteluissa tehopistein 1+5. Myös E-type on tehnyt väkevää nousua kohti pistekärkeä kun kasassa on eilisen Kärppä-mittelön jälkeen tehopisteet 3+4.
 
Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat olivat lyöneet ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

@Kahvaajapakki - "Ei Per niin huono ollut kuin tilastot näyttävät. Oli ihan vitusti huonompi. #88"
TPS hävisi eilen viimeisen Finnish Trophy -ottelun Jokereille niukasti 3-2. Jatkoajan raportista päätellen peli oli ihan kohtuullista ja ulkona kokoonpanostahan on jatkuvasti pyörinyt monta kenttäpelaajaa. Jokereita vastaan ilmeisesti Filppula, Venäläinen ja Halonen. Ja vielä Jokerit-pelistä... myös nuori Ortio oli ilmeisesti onnistunut ihan hyvin maalilla - tästä Lonkkis tykkää!

Harjoituskausi alkaa olla lopuillaan ja ehkä harjoituskauden kovin tason mittaus on edessä Finnish Trophyn loppupeleissä Tampereella.

Odotellaan raportteja positiivisista tuloksista ja valmiista sekä aggressiviisesta pelistä... Turnausvoittoa varmaan lähdetään hakemaan? Ehkäpä rippunen mahdollisista palkintorahoista voitaisiin käyttää pelaajahankintaan? Kolme parastahan saavat rahapalkinnon ja mukana on vain neljä porukkaa.

TPS aloittaa perjantaina 28.8 HIFK:ta vastaan.
 

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olin eilen katsomassa peliä Sipoossa. Tässä muutamia huomioita.

Ortio pelasi maalilla erittäin hyvin. Hänen olemuksensa oli määrätietoinen ja rauhallinen, kiekot tarttuivat ja reboundeja tuli sangen vähän. Maaleille hän ei voinut mitään. Kahdessa ensimmäisessä hän joutui poikittaisliikkeeseen ja suoraan syötöstä ammutut kudit painuivat vastustamattomasti sisään. Kolmannen maalin Pirnes ampui läpiajonsa päätteeksi längistä sisään.

Puolustuspelaamiseen lienee kiinnitetty Kärpät-ottelun jälkeen huomiota, sillä viisikkopuolustaminen toimi pitkän matkaa todella hyvin. Jokerit pidettiin täysin pois ykkösalueelta ja maalin edestä. Laukaukset tulivat pääsääntöisesti laitojen läheltä. Campbell-Skålberg oli selvästi heikoin pari. Pieniä lipsahduksia tuon tuosta. Berg oli selkeästi puolustuksen ykkönen ja pelasi virheettömintä peliä.

Birner ja Radja olivat vaisuja. Erityisesti Radjaa ei edes huomannut jäältä. Vahalahti ja Erkinjuntti olivat ehkä pirteimmät hyökkääjät. Yhteispeli toimi paikoitellen aika hyvin. Hattunen piti paljon kiekkoa, mutta apuja ei juuri ketjukavereilta, Kokkalalta ja Kolulta, tullut. Laine oli täysin näkymätön nelosketjussa.

Ottelu oli kokonaisuutena erittäin tasainen. Kummallakin oli omat painostusjaksonsa. Ottaen huomioon, että matsi oli kolmas neljän päivän sisällä, luistin kulki porukalla aika sutjakkaasti. Sitä vastoin ketjut tulisi minusta palauttaa alkuperäiseen muotoonsa. Nämä yhdistelmät eivät kunnolla toimineet Vahalahti-Erkinjuntti -parivaljakkoa lukuun ottamatta.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
TPS:n pistepörssi @ Finnish Trophy:

Mikko Laine 3+2
Jarkko Hattunen 1+2
Jens Skålberg 2+0
Michal Birner 0+2
Mike Radja 0+2
Tuomas Suominen 1+0
Antti Erkinjuntti 1+0
Ilari Filppula 0+1
Markus Nordlund 0+1
Ville Vahalahti 0+1
Veli-Matti Vittasmäki 0+1
Pistetäänpä päivitystä sillä näiden kolmen ottelun jälkeisten tilastointien jälkeen TPS on pelannut kaksi ottelua joista kummastakin tuloksena tappiot. Silti on erittäin mielenkiintoista, että pistepörssi on muuttunut melkoisesti:

1. Michal Birner, LW, 5. 1+5=6, 4 RM
2. Mikko Laine, RW, 4. 3+2=5, 0 RM
3. Jens Skålberg, LD, 5. 4+0=4, 2 RM
4. Antti Erkinjuntti, LW, 3. 1+3=4, 0 RM
5. Mike Radja, C, 5. 1+2=3, 0 RM
5. Tuomas Suominen, RW, 5. 1+2=3, 4 RM
5. Jarkko Hattunen, LW, 5. 1+2=3, 4 RM
5. Ville Vahalahti, LW, 5. 1+2=3, 8 RM
9. Toni Jalo, C, 5. 1+0=1, 0 RM
9. Lassi Kokkala, C, 5. 1+0=1, 2 RM
9. Aki Uusikartano, C, 4. 1+0=1, 4 RM


Sitten vertailuksi vielä parit nimet:

Markus Nordlund, LD, 5. 0+1=1, 0 RM
Aki Berg, LD, 5. 0+1=1, 4 RM
Darcy Campbell, RD, 5. 0+1=1, 8 RM
Ilari Filppula, C, 3. 0+1=1, 2 RM


Skålberg on toki tehnyt maalinsa kahdessa ryppäässä, mutta silti pistää hymyn automaattisesti huulille kun huomaa, että hän on tehtaillut neljä maalia (+ 1 ratkaiseva rangaistuslaukaus) viidessä ottelussa. Myös Birner on nostanut profiiliaan eikä toki sovi unohtaa, että turneessa meidän tehokkain sentteri on Mike Radja.
 
Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat olivat lyöneet ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

@Kahvaajapakki - "Ei Per niin huono ollut kuin tilastot näyttävät. Oli ihan vitusti huonompi. #88"

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Seuraavaksi 6-2 turpiin kisuilta. Oliko Leggio (jälleen) niin epävarma kuin hallilta tihkuneet tiedot kertovat?
 
"Loppujen lopuksi se on ihan sama kuka turakainen siellä vaihtoaitiossa valmentajana heiluu" -Kai Suikkanen-

masamasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tulipa menetettyä tämän kauden lätkäneitsyys HIFK-TPS-matsissa, ja melkeinpä raiskauksen puolelle meni. Puolustus oli hirveää kuraa, ensimmäisessäkin maalissa Wirtanen sai vapaasti yrittää kolmesti maalinkulmalta ja onnistui lopulta. Oman pään pelaaminen ei tuntunut kiinnostavan ollenkaan, toisaalta taas kiekkoa saatettiin hautoa ja pyöritellä omassa päädyssä kunnes menetettiin tai vähintäänkin jouduttiin jo vaikeuksiin. Hyökkäyspäässä oltiin aktiivisempia, mutta YV oli taas kuraa. Laukauksia pantattiin. Ei hyvä.

Leggio ei vakuuta, vaikkei tästä tappiosta miestä voi syyttääkään. Kuten moni on aiemminkin todennut, on todella nopeasti polvillaan. Ei myöskään liimaa kiekkoa kovinkaan varmasti. Ei hyvä.

Jos jotain positiivista, niin muutama tutkapari erottui: Vahalahti-EJ (mm. Vahan jättö EJ:lle siniviivan jälkeen toiseen aaltoon sekä EJ:n syöttö maalin takaa, josta Vaha tälläsi maalin), Birner-Radja (mm. Birnerin vapauttava syöttö keskialueella kahden puolustajan väliin ja Radja kilauttaa tolppaa) ja Filppula-Hattunen (mm. Filppula nappaa keskialueella kiekon, lähtee määrätietoisesti polkemaan vasenta laitaa siniviivan yli, heittää kiekon maalinkulmalle ja Hattunen tuikkaa sisään). Reivonen ja Kolu ihan ok pirteitä.

Vaikka vain kaksi maalia tehtiinkin, en olisi niinkään huolissani hyökkäyksestä kunhan siihen saadaan vähän lisää rähinää. Mutta puolustus vuotaa kuin seula. En huomannut katsoa ketkä olivat jäällä takaiskujen aikana, mutta koko joukkueelta todella löysää puolustamista. Toivottavasti nämä velttoilut selittyvät vieläkin harjoitusmatseilla. Ei hyvä.
 

dabs

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Älkää nyt pojat olko niin negatiivisia, kato nää on vaan näitä harkkapelejä. Ei näissä tarvitse puolustaa, taklata tai tehdä mitään muutakaan raskasta. Edes suihkuun ei tarvitse mennä jos ei tullut yhtään hiki.

Pitsiturnauksen jälkeen oli aika hienot fiilikset ja paketti näytti suhteellisen valmiilta. Nyt kun kausi alkaa olla ovella ja vastustajat ovat alkaneet pelaamaan höntsäilyn sijaan, ollaan oltu heti aikamoisessa lirissä.

Saattaa tuossa kauden aikana hieman tullaa Salakkia ikävä, etenkin jos kukaan herroista Leggio/Engern/Ortio ei ota kunnolla ykkösveskan paikkaa.

Varsinaista liigakautta ja otteiden "hienoista" terästäytymistä odotellessa.
 

Insec

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New Jersey Devils, EJ#74, MB#30
Ei hyvä, ei ollenkaan...

Tulipa menetettyä tämän kauden lätkäneitsyys HIFK-TPS-matsissa, ja melkeinpä raiskauksen puolelle meni. Ei hyvä.
Tähän ei oikeastaan muuta lisättävää ole kuin, että joko aletaan joukkueena puolustamaan maalin edustaa kun siellä ei ole enää Salakkia lukkona tai sitten hankitaan sinne sellainen, joka sen osaa. Hyökkäyksen suhteen ei ole moitittavaa muuta kuin, että leivotaan sitä kiekkoa taas turhaan, haudotaan myös liikaa omassa päässä (hitaat hyökkäyksiinlähdöt) ja sitten koitetaan ylivoimalla ja hyökkäyksissä liian kovia poikittaissyöttöjä. Tulee mieleen taas 2 metrin syötöt 3 metriä ohi, joista meni tällä kertaa se metri ohi. Mutta liikaa hätäilyä. Keskialuetta HIFKin oli helppo puolustaa ja laidasta Söderholma ja kumppanit pääsivät turhankin heittämällä läpi. Muun muassa Ramstedt sai poljettua parilla potkulla heittämällä TPSn alueelle. Sitä sai ihailla HIFKin ylivoimakuvioita useampaankin otteeseen, koska niitä jäähyjä tuli TPSlle tuon tuosta.
Ei voi muuta sanoa, kuin että paljon on vielä hiottavaa, jos meinaa liigan avauksessa peräpää pysyä puhtaana. Tuolla maalinedustapelaamisella ( niin millä maalinedustapelaamisella) vastustaja saa yrittää kerran, toisen ja sen kolmannenkin kerran josko kiekko sisään menisi. Laukaisukarttakin sen kertoo, että HIFK teki 4/6 maaleistansa maalimme edustalta.

Toivotaan, että huomenna pronssipelissä olisi peli hieman paremman oloista sen PUOLUSTAMISEN suhteen.
 
"Ei voi kahden metrin syötöt vittu mennä kolme metriä ohi" - Päävalmentaja Kai Suikkanen TPSin treeneissä 27.10.2008 -

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En huomannut katsoa ketkä olivat jäällä takaiskujen aikana, mutta koko joukkueelta todella löysää puolustamista. Toivottavasti nämä velttoilut selittyvät vieläkin harjoitusmatseilla. Ei hyvä.
Aika huolestuttavaa on jos Tepsin puolustaminen vaikuttaa löysältä sillä Suikkanen jos kuka saa tämän porukan pelaamaan taitojensa ja asenteensa ylärajoilla. Olisiko sitten niin että tämän parempaan ei pystytä? Pakkimateriaalin perusteella sieltä pitäisi löytyä sitä kovuutta maalin eteen (Berg, Halonen, Järvinen) joten ihmetyttää miksi sitä ei käytetä?

Noh, huomenna ei voi kuin petrata joten napatkaa sitten ne "pronssit"!
 
"Loppujen lopuksi se on ihan sama kuka turakainen siellä vaihtoaitiossa valmentajana heiluu" -Kai Suikkanen-

Erkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo, Спарtak, CKA
Ei voi muuta sanoa, kuin että paljon on vielä hiottavaa, jos meinaa liigan avauksessa peräpää pysyä puhtaana. Tuolla maalinedustapelaamisella ( niin millä maalinedustapelaamisella) vastustaja saa yrittää kerran, toisen ja sen kolmannenkin kerran josko kiekko sisään menisi. Laukaisukarttakin sen kertoo, että HIFK teki 4/6 maaleistansa maalimme edustalta.
Kuulostaa siltä, että Kärppä-pelin pahimmat ongelmat toistuivat. Silloin tasakentällisin homma toimi rumista lukemista huolimatta suhteellisen tasapäisesti, mutta maalinedusta vuoti pahasti ja omissa kolisi. Kärpät teki lisäksi paljon yv-maaleja, mutta IFK ei tuntunut tarvitsevan edes ylivoimaa osuakseen kuudesti (laiskuuttani en nyt jaksa tarkistaa tilastoja, mutta muistaakseni ainakaan kahta maalia enempää eivät tehneet ylivoimalla).

Pelottaa joka tapauksessa se yhdistelmä, että Leggiolla on ehkä taipumusta torjua kiekkoja eteensä ja pakistolla taas ongelmana juuri maalinedustan pelaaminen. Helvetin huono yhdistelmä. Kärppä-pelissä tosin oli maalissa Engren ja IFK-peliä en nähnyt, joten ei ole tarkoitus pelkkien pinnallisten tilastoanalyysien tyrmätä Leggiota. Maalinedustan ongelmat sen sijaan huolestuttavat.
 
"Ruumiina syntynyt. Kai Suikkanen on väärässä paikassa väärään aikaan."
-Petteri Sihvonen Collection 13.11.2008-

-JH-

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä nämä pari viimeistä harjoituspeliä ovat selvästi näyttäneet sen että muut joukkueet alkavat pikkuhiljaa päästä kuntoon ja tasoerot alkavat näkymään. No ehkä erot eivät ole noin selkeitä (oikeasti) kun kyseessä on kuitenkin harjoituspelit mutta kyllä meillä on muutamia todella suuria ongelmia.

Puolustuksen keveys on ehkä ongelmista suurin, emme saa omalla alueella kiekkoja pois. Hävitään kulmissa järjestäen kaikki kaksinkamppailut ja maalinedustalla toiminta on todella tyttömäistä. Nyt kun joudutaan pelaamaan kuudella pakilla, nykyinen tilanne tulee kuluttamaan äijiä hemmetisti. Eli minkäänlaista ylimääräistä lepoa ei ole tiedossa, ja pitkääkään ei voi oikein heittää kun ei saa vaihtaa. Halonen tuo tervehtyessään ainakin yhteen pariin lisää kamppailuvoimaa mutta Bergin ja Järvisen pitää kyllä pystyä fyysisempään peliin omissa ketjuissaan.

Sitten on tämä orastava sentteri ongelma, jos joku vielä elättelee toiveita siitä että Radjasta olisi meidän ykkösen rakentajaksi niin sitten ovat jääneet matsit näkemättä. Eli mitä enemmän miestä on nähnyt, sen paremmin näkee että hänellä ei ole minkäänlaisia sentterin ominaisuuksia. Tämä ongelma taas vie meidän ykkösvitjasta idean kokonaan, Suominen yrittää rakentaa peliä ja lopputulos on päätöntä koohotusta. Filppulan johtama ketju toimii mukavasti ja Kokkala sekä Jalo kyllä hoitavat varmasti odotuksiin nähden hommat nelosketjussa. On pakko toivoa että Uusikartanoa ei oikeasti kiinnosta nämä harjoituspelit ollenkaan, hän on yksinkertaisesti HUONO. Hän tuo ketjuunsa sellaisen pikku ongelman että ihan kuin alivoimalla vedettäisiin kokoajan.

Aikaiseksi joululahjaksi voisin ottaa sen "oikean" sentterin ykköseen ja Radja kakkosen laitaan tai kotiin...
 

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Puolustuksen keveys on ehkä ongelmista suurin, emme saa omalla alueella kiekkoja pois. Hävitään kulmissa järjestäen kaikki kaksinkamppailut ja maalinedustalla toiminta on todella tyttömäistä.
Faktahan on se, että oman maalin edessä vahvaan kamppailupelaamiseen pystyy puolustajista vain Berg.

Järvinen ei näytä kesän aikana saaneen juuri papua lisää, vaikka sitä häneltä odotin. Järvinen on ollut minulle toistaiseksi paha pettymys.

Nordlundilla on mittojen puolesta edellytyksiä, mutta pelaamista vaivaa kiekottomana tietty flegmaattisuus omassa päässä.

Campbell olisi ehdottomasti saanut olla muutamaa kokoa isompi. Asenne on kunnossa, mutta vääntövoima selvästi isompia vastaan on koetuksella.

Puolustus kaipaa kyllä kovasti Halosta.
 

bumerangi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Puolustus kaipaa kyllä kovasti Halosta.
Eiköhän Halonen ole jäällä kun Turkuhallissa on tupa täynnä lauantaina 12.9. Eikös vaan olekkin?

Itse olen varovaisen tyytyväinen, että on tullut turpaan muutaman kerran. Harjoituskausi voidaan pyyhkiä sivuun, kun aletaan valmistautua ensimmäiseen otteluun. Turhat luulot pois. Paljon on parannettavaa, ja varmasti "pelimiehet" nostaa profiiliaan heti kun on "tosi" kyseessä. En usko, että Hattunen-Filppula dominoisi yksin harjoitusmatsien tapaan joukkueen sisäisesti. Ratkaisijat pääsääntöisesti löytynee tutuista nimistä.

Radjaa en ole nähnyt, mutta kommenteista on välittynyt yritteliäisyys. Kaveri on asettanut luultavasti kovat tavoitteet itselleen. Ehkä tilanne vielä laukeaa. Harvoin rapakon takaa tulleet vahvistukset on olleet vireessä elokuussa (kun eivät ole edes suomessa olleet). En tarkoita etteikö kunnon ykköscentteriä kaivattaisi.

Maalivahti strategian laskisin kotimaisten toivojen varaan. Ortiota olisi mukava nähdä paljon pelissä, jos pää vain kestää. Engren ollut ailahteleva, ja Leggiota en tiedä haluanko edes nähdä muuta kuin luukulla (sillä toisella).

Pelitapoja on luultavasti kokeiltu monia. Olisiko edes järkevää pelata ensimmäisten harjoitusmatsien energisellä ilmeellä koko harjoituskautta. Paikat ja pohkeet rikki.

Pointtina se, että uskon hyvään ilmeeseen. Jos vauhti on aluksi kateissa, se löytynee myöhemmin.

Ehdottaisin talkoita lauantain 12.9 johdosta.
 
Viimeksi muokattu:

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Radjaa ei todellakaan ole hankittu miksikään ykkössentteriksi, ja on täysin kaistapäistä pisteyttää miehen suoritusta väärien odotuksien mukaan. Mitä nyt olen kaikki harkkapelit kahta lukuunottamatta nähnyt, uskallan sanoa että Radja parantanut mm. aloituksissa merkittävästi. Liike on selvästi parempaa kuin mitä Filppulalla tai AUKilla, joten hän tuo kyllä oman ulottuvuutensa Tepsiin. Ihan asiallinen alivoimapelaaja, toki vähän kevyenoloinen niinkuin kaikki nämä meidän ulkkarit.

Pelaajista olisin eniten huolissani Campbellistä, joka ei osaa puolustaa ei sitten lainkaan. Skålberg on yllättävän hyvä molempiin suuntiin, ja Aki huomattavasti paremmassa kunnossa kuin viime kaudella. Järvinen joutunee nyrkkitalkoisiin hyvinkin pian, sen verran sitä haastoa tuntuu melkein joka pelissä olevan.

Muuten en ole vielä täysin huolissani TPS rökäletappioista. Mahdetaanko loukkaantumisia pelätä tässä vaiheessa jo niin paljon, että puolustus ja hyökkäyspelissä varotaan mies-miestä-vastaan -tilanteita. Eikä nyt jumalauta tolla tavalla miten vaarattomista tilanteista rakentuu yhtäkkiä vastustajalle 2-1 hyökkäys ja vastustaja laittaa takatolpalta tyhjiin, voi tulla kun kunnon pelit alkaa. Ja joku järki täytyy siihen Tepsin viimeistelyprosenttiinkin tulla. Se on ollut aivan uskomattoman huono maalipaikkojen laatuun nähden. Tai sitten palkat on maksamatta ja... Toki fakta on se että pelaajabudjetti on joko sarjan toiseksi pienin ellei jopa pienin. Täysin käsittämätöntä että Suomen viidenneksi suurimmassa kaupungissa toimivan seuran organisaatio ei pysty parempaan varainhankintaan!

...Suikkanen ilmeisesti penkitti Suomisen Lukko-pelin kolmannessa erässä, syystä ei hajua. Siellä se istui penkin päässä, eli loukkaantumisesta ei kait ollut kyse.

Edit: Sellainen lisäys vielä että pelitempo TPS-Lukko ottelussa oli huomattavasti heikompi kuin mitä Tappara-HIFK -pelissä. En millään usko että esim. AUKkia paljoa kiinnostaa näissä peleissä riuhtoa. Ainakin viime vuonna Aki oli aivan paska kesällä, mutta kun runkosarja alkoi, oli AUK meidän sentteri. Ja nyt voi sanoa että AUK liikkuu huomattavasti paremmin kuin viime kaudella, joten olen luottavainen senkin suhteen.

Jotenkin tuntuu ettei oikein muutkaan pelaajat syty näihin peleihin. Eikä siellä Suikkanenkaan naama punaisena huutanut (oli todella rauhallisena), toisin kuin Urama, joka taisi olla aika tosissaan mukana ja rupesi räyhäämään yhdessä yhdeksän muun raumalaisvalmentajan kanssa jostain väärästä paitsiovihellyksestä.
 
Viimeksi muokattu:
"Voitto on tietenkin odotettavissa. Jotkut joukkueet voisivat nyt lähteä katsomaan, että katsotaan miten käy. Me emme lähde siihen. Me uskomme edelleen siihen, että voitamme koko paskan."

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Radjaa ei todellakaan ole hankittu miksikään ykkössentteriksi, ja on täysin kaistapäistä pisteyttää miehen suoritusta väärien odotuksien mukaan. , joten hän tuo kyllä oman ulottuvuutensa Tepsiin. Ihan asiallinen alivoimapelaaja, toki vähän kevyenoloinen niinkuin kaikki nämä meidän ulkkarit.
Mahdetaanko loukkaantumisia pelätä tässä vaiheessa jo niin paljon, että puolustus ja hyökkäyspelissä varotaan mies-miestä-vastaan -tilanteita. .
Onko väärin odottaa ulkomaalaispelaajan olevan vahvistus. Minusta on aivan helvetin tyhmää roudata isovesistön tuolta puolen mikkihiiriä jotka "ovat ihan asiallisia alivoimapelaajia". Eikö muka suomen divarista löydy ihan asiallisia pelaajia, ei kai nyt divari pelaajat voi olla niin helvetin kalliita?
Miksi muut eivät pelkää loukkaantumisia, vaan ottavat niitä mustelmia jo harjoituspeleissä. Kyllä taitaa olla kylmä realiteetti, jottei niitä mustelmia oteta kauden alkaessakaan.

Minun mielestä myös näillä "asiallisilla" ulkomaan avuilla kustaan suoraan myös omien junnujen päälle. Kyllä ulkomaan avun täytyy olla lähtökohtaisesti 1/2 kentän kamaa, alempana ollessa löytyy varmasti alemman tason sm-liiga joukkuessaa junioreitakin noihin tehtäviin.
 
#nuorijanälkäinen #jälleenrakennus
Onko väärin odottaa ulkomaalaispelaajan olevan vahvistus. Minusta on aivan helvetin tyhmää roudata isovesistön tuolta puolen mikkihiiriä jotka "ovat ihan asiallisia alivoimapelaajia". Eikö muka suomen divarista löydy ihan asiallisia pelaajia, ei kai nyt divari pelaajat voi olla niin helvetin kalliita?
Avainasia lienee hinnan ja laadun suhde. Eikä tämä tason kavereita mielestäni Mestis ainakaan täynnä ole, tosin myönnän, että Mestistä seuraan paljon vähemmän kuin SM-liigaa, joten voin hyvinkin olla väärässä.

Ja auta armias kun Radja olisi laittanut vielä paikoistaan sisään (paikkoihin on sentään päässyt) normaalimmalla prosentilla niin olisi vähän erilainen ääni monella kellossa. Tosin sentterin tontille hän ei kyllä mielestäni hirvittävän hyvin ole toistaiseksi sopinut. Pelaa enemmän laiturin peliä.

Se miten seurassa mieheen suhtaudutaan ja kuinka kärsivällisiä ollaan onkin sitten eri juttu...
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Ja auta armias kun Radja olisi laittanut vielä paikoistaan sisään (paikkoihin on sentään päässyt) normaalimmalla prosentilla niin olisi vähän erilainen ääni monella kellossa.
Jos lehmällä olis renkaat, se ois maitoauto.

Mielestäni täytyy keskittyä siihen mitä tekee, ei siihen mitä ois voinu tehdä tai mikä on potentiaali. Omilla junnuilla voidaan potentiaali vielä katsoa, mutta ei ulkomaanavuilta.
 
#nuorijanälkäinen #jälleenrakennus

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onko väärin odottaa ulkomaalaispelaajan olevan vahvistus. Minusta on aivan helvetin tyhmää roudata isovesistön tuolta puolen mikkihiiriä jotka "ovat ihan asiallisia alivoimapelaajia".
Radjaa kaavailtiin kaiketi alun perin hieman eri rooliin, mikä nyt olisi tarjolla. Hänen nimensä oli Vuoren mukaan listoilla jo ennen Mikusin hankintaa. Se, että hänet signattiin pian Mikusin NHL-sopparin jälkeen ei tarkoita sitä, että hän olisi suora Mikusin korvaaja niinkuin monet täällä olettivat.

Sinällään olen samaa mieltä siitä, että minustakin ulkomaalaispelaajien pitäisi olla joukkueessa selkeitä vahvistuksia. Mutta nythän tämä on kääntynyt sikäli kummalliseksi, että ulkomailta saa pelaajia edullisemmin kuin koto-Suomesta. Tällä on vaikutuksensa ja siksi Radja on joukkueessa.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Ai ai.. Miten tässä nyt näin on käynyt. Loistavan harjoituskauden alun jälkeen TPS on hävinnyt neljä matsia putkeen. Melkein kaikille vieläpä kohtalaisen rumilla lukemilla.

Mikä siinä muuten on, että aina, (okei, ei ihan aina) kun Tepsi pelaa Tampereella, tulee turpaan. Onneksi en mennyt katsomaan.

No, toivottavasti asia korjaantuu.
 
What the puck?!

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Boston Bruins ja Real Madrid
Mikä siinä muuten on, että aina, (okei, ei ihan aina) kun Tepsi pelaa Tampereella, tulee turpaan. Onneksi en mennyt katsomaan.

No, toivottavasti asia korjaantuu.
Tere tulemast ottama kuokkasa torstain Tampesterihi. Etsikää käsiinne Pirkanmaan Sanomien (ilmaisjakelu) viimeisin numero, niin sieltä löytyy ilmaislippu torstain otteluun Ilves-TPS. Pää ylös! Nähdään Hakamettässä! :)
 
Allekirjoituspaikka vuokrattavana. 19.95 €/kk. (+ 0,20 €/viesti. Kolmen kuukauden määräaikainen sopimus. Yhteydenotot yksityisviestein.)

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Tere tulemast ottama kuokkasa torstain Tampesterihi. Etsikää käsiinne Pirkanmaan Sanomien (ilmaisjakelu) viimeisin numero, niin sieltä löytyy ilmaislippu torstain otteluun Ilves-TPS. Pää ylös! Nähdään Hakamettässä! :)
Ai, niinpäs onkin. (Asun Tampereella ja lehti tulee totta kai kotiin) Täytyy melkeinpä yrittää ehtiä matsiin, jos kerran ilmaiseksi pääsee. Ja ei todellakaan ottamaan kuokkaan, vaan näyttämään Ilveksen pojille, miten Turussa pelataan.
 
What the puck?!

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Ja ei todellakaan ottamaan kuokkaan, vaan näyttämään Ilveksen pojille, miten Turussa pelataan.
Juuri tämä on oikea asenne. Kummelille pojot!

Luulen, että meillä on hieman nälkä päällä näiden viimeisten harkkamatsien jälkeen.
 
Kaikki on sallittu sodassa ja rakkaudessa. Paitsi sodassa rakkaus ja rakkaudessa sota. -Juice Leskinen

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Boston Bruins ja Real Madrid
Ai, niinpäs onkin. (Asun Tampereella ja lehti tulee totta kai kotiin) Täytyy melkeinpä yrittää ehtiä matsiin, jos kerran ilmaiseksi pääsee. Ja ei todellakaan ottamaan kuokkaan, vaan näyttämään Ilveksen pojille, miten Turussa pelataan.
Tulossa luultavasti tiukka matsi Ilveksen pois jääntien takia. Ellei sitten jonpikumpi maalivahti varasta showta negatiivisella tavalla.

Tänään kolahti itselleni lehti postista. Vaikka luotan Ilveksen voittoon niin täytyy kuitenkin sen verran selitellä, että Ilvekseltä tulee puuttumaan Tietysti Genoway, Seikola ja Anttila on maajoukkueen mukana sekä Määttäsellä ja Marjamäellä on jotain pikkuvammaa. Myöskin hyvät harjoituspelit pelannut nuori Joonas Rask oli ainakin tänään pois kokoonpanosta.

Tepsin puolelta on mielenkiintoista nähdä mm. maalivahti Leggio. Mitä luulette pelaako mies? Lisäksi ulkomaalaisten pakkien kiekollista peliä tulee yritettyä seurata. Onko kenelläkään tietoa kokoonpanostanne? Millaisia loukkaantumisia on?

Edit: Ilvekseltä puuttuu maajoukkuemiehet Seikola, Anttila, Rask ja Myttynen. Määttänen ehtinee SM-Liiga risteilyltä peliin. Loukkaantimisten takia pois ovat Marjamäki ja nuori puolustaja Näppilä.
 
Viimeksi muokattu:
Allekirjoituspaikka vuokrattavana. 19.95 €/kk. (+ 0,20 €/viesti. Kolmen kuukauden määräaikainen sopimus. Yhteydenotot yksityisviestein.)

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tepsin puolelta on mielenkiintoista nähdä mm. maalivahti Leggio. Mitä luulette pelaako mies? Lisäksi ulkomaalaisten pakkien kiekollista peliä tulee yritettyä seurata. Onko kenelläkään tietoa kokoonpanostanne? Millaisia loukkaantumisia on?
Leggio pelaa HC TPS:n ennakon mukaan. Halonenkin taitaa olla pelikunnossa, ei ole pelannut Pitsin jälkeen yhdessäkään harjoituspelissä kylkivamman (?) takia...

Tepsiltä seurattavia pelaajia vinkiksi: Hattunen-Filppula parivaljakko, Bergin liike (jos pelaa, mielestäni huomattavasti paremmassa kunnossa kuin viime kaudella) ja Birner (jäätävä laukaus). Lisäksi Järvisen nahinamagneettimaisuus tarkkailuun, yllättävän paljon tulee vastustajalta tälle junnupakille haastoa.
 
"Voitto on tietenkin odotettavissa. Jotkut joukkueet voisivat nyt lähteä katsomaan, että katsotaan miten käy. Me emme lähde siihen. Me uskomme edelleen siihen, että voitamme koko paskan."

stouni

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Haloselle iso peukku! Tätä olen ainakin itse odottanut, maalinedessä sentään yksi mies joka pitää huolen muustakin kuin muniin puhaltelusta!

Muuten pelistä paha sanoa mitään, mutta toivon näin kauden kynnyksellä että kiekot rupeaa pysymään Leegon hanskassa!

Paljon parannettavaa viime viikonvaihteesta sieltä mansesta, katsotaan mitä on Suikkanen ja Lehtonen saanut jätkiin ajettua sisään!

-Stouni-
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy