kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ai, minusta Campbellin kudit lähtivät hyvin siinä ylivoimalla ja kaksi meni maalia kohti kolmesta, vai oliko niitä neljä?
Aikä lässyjä olivat mun mielestä, se oli toki positiivista että osui kiekkoon suoraan syötöstä. Nordlund ainakin vetää kovempia, eikä Campbell mun mielestä pelannut yv:llä kovin hyvin viivaa. Taitaa Masto vaan olla meidän ykköspommittaja yv:llä tulevalla kaudella.
 
"Voitto on tietenkin odotettavissa. Jotkut joukkueet voisivat nyt lähteä katsomaan, että katsotaan miten käy. Me emme lähde siihen. Me uskomme edelleen siihen, että voitamme koko paskan."

Kiprusoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Toronto Maple Leafs
Palmrothia ei saa päästää enää kertaakaan kentälle! Tuli tänään pari kertaa jopa Jesse Saarista ikävä, kun katseli niitä Palmrothin polvenkorkuisia kaveripasseja. Hirveä pelaaja.

Tänään nähtiin kentällä ei-niin-hyvä Palloseura. Luistin ei oikein liikkunut ja ihmeellistä sähläystä kokoajan. Lukko olisi rehellisesti sanottuna ehkä ansainnut voiton tästä, mutta en valita! Ulkkareista Skålbergin luistelu oli ihanaa katseltavaa. Todella sulavaa. Radja taas oli melko hidas. Suurin pettymys ulkkareista. Birner aika näkymätön tusinajyrä. Campbell-Berg toimi todella mainiosti. Varmaa työskentelyä molemmilta, muttei mitään hirveitä erikoisuuksia hyökkäyssuuntaan lukuunottamatta Campbellin sarjatulta yhdellä ylivoimalla. Harmi vain, ettei poijaat menneet ottamaan keppiä vastaan maalin eteen niin ei saatu maskia vedoille. Leggio oli ottelun vakuuttaja.

Missä Venu?
 
"– Kivalta tietenkin. On odottava fiilis. Toivotaan, että lapsi syntyy terveenä ja valkoisena." Jonne Virtasen mietteet lapsensa syntymisestä.

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Aivan selkeästi varottiin kontakteja ja uskon, että TPS olisi liigapelissä vienyt fyysisesti pelin aivan totaalisesti. Nyt varottiin loukkaantumisia selvästi. Leggio oli mies paikallaan. Peitti etukulmat helvetin hyvin ja nopeutta jaloissa löytyy. Otti jopa gameseiverin räpsällä aika näyttävästi. Tykkäsin.

Mukavaa, että rankkareissa ollaan pärjätty. Matsi oli kesähöntsää kummaltakin jengiltä...toivottavasti. Muuten kumpikin joukue on nesteessä tosipeleissä.

Voitto lämmittää...
 
Kaikki on sallittu sodassa ja rakkaudessa. Paitsi sodassa rakkaus ja rakkaudessa sota. -Juice Leskinen

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ai, minusta Campbellin kudit lähtivät hyvin siinä ylivoimalla ja kaksi meni maalia kohti kolmesta, vai oliko niitä neljä?
Campbell ainakin osaa laukoa suoraan syötöstä, mikä on ollut aika harvinaista viime vuosien Tepsissä. Minunkin silmiini kuti näytti ihan hyvältä, maski ja ohjaukset vain puuttuivat. Ei sen tarvitse mikään tykki olla kunhan lähtee usein ja sopivan maskin takaa.

Muita huomioita:

- Ensimmäinen erä tasainen, Tepsi aloitti hyvin mutta Lukko pääsi loppua kohden paremmin mukaan. Toinen erä oli täysin Lukon ja kolmas lievästi Tepsin hallintaa.
- Paljon parannettavaa varsinkin hyökkäysalueella pelaamisessa. Tepsi ei päässyt juuri ollenkaan laukaisupaikoille siinä missä Lukko liikutti kiekkoa välillä hyvinkin näppärästi Tepsin alueella. Mitään suurta paniikkia ei kuitenkaan syntynyt.
- Todella vähän pitkiä kiekkoja molemmilta joukkueilta (uuden säännön vaikutus?)
- Bergin luistelu näytti paremmalta kuin viime kaudella ja muutenkin pelasi ihan hyvin lukuun ottamatta täysin turhaa kiinnipitämisjäähyä.
- Radja luistelee mielestäni paremmin kuin Johnson. Kiekonkäsittelystä on vielä vaikea sanoa mitään. Torppasin kerran hyvin Lukko-pelaajan oman maalin edestä. Parempi ensivaikutelma kuin Johnsonista lähinnä paremman luistelun vuoksi.
- Pakeilta mielestäni melko varmaa peliä, syötöt osuivat enimmäkseen lapaan. Toinen erä meni kyllä pakeiltakin täysin vihkoon.
- Birner edelleen hieman kysymysmerkki, ranne lähti hyvin rankkarikisassa. Lähtökohtaisesti kuitenkin enemmän kolmoskentän duunari kuin taitopelaaja.
- Neloskenttä Laine - Kokkala - Jalo pelasi todella hyvin. Varsinkin Jalo kieppui kulmissa paljon muttei saanut kiekkoa maalin eteen. Hyviä stuntteja jos tulee loukkaantumisia.
- Leggio ei vielä täysin vakuuttanut, vaikka otti varsinkin toisessa erässä muutaman hyvän torjunnan. Meni aika herkästi jäähän varsinkin kiekon ollessa maalin takana (toki samalla tukki etutolpan kiitettävästi). Muutaman kerran mielestäni torjui itsensä ulos tilanteesta ja pienellä siirrolla Lukko-pelaaja olisi tehnyt tyhjiin. Haki muutaman kerran kiekon rohkeasti kulmasta. Vaikutti kuitenkin teknisesti "puhtaammalta" kuin kauden 2007-08 Salak.
- Hattunen tykkää kuljettaa kiekkoa vähän liikaakin. Filppulalta yksi kaunis syöttö Hattuselle maalin eteen muttei onnistunut.
- Tepsillä on vielä paljon varaa parantaa. Muun muassa Vaha ja Suominen tänään melko näkymättömiä. Venun ja Juntin poissaolo näkyi hyökkäyspäässä.

kentälliset ottelun alusta kolmanteen erään:

Vahalahti - Radja - Suominen
Hattunen - Filppula - Birner
Kolu - AUK - Reivonen
Jalo - Kokkala - Laine

Berg - Campbell
Nordlund - Skålberg
Palmroth (?) - Järvinen

Kolmannessa erässä ainakin Laine sai kokeilla ylemmissä kentissä ja sai myös yv-aikaa. Kolmannessa erässä ketjuja muutettiin jonkin verran, mm. Birner - AUK - Vaha ja Kolu - Radja - Suominen.
 
kentälliset ottelun alusta kolmanteen erään:

Vahalahti - Radja - Suominen
Hattunen - Filppula - Birner
Kolu - AUK - Reivonen
Jalo - Kokkala - Laine

Berg - Campbell
Nordlund - Skålberg
Palmroth (?) - Järvinen
Tuohon kun saataisiin se yksi sentteri sekä vemppa-osasto(?) mukaan olisi jo aivan toisen näköinen tiimi.
 

RomuLumi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kolmannessa erässä ainakin Laine sai kokeilla ylemmissä kentissä ja sai myös yv-aikaa. Kolmannessa erässä ketjuja muutettiin jonkin verran, mm. Birner - AUK - Vaha ja Kolu - Radja - Suominen.
Kolmannessa erässä muodostettin tosiaan Hattunen-Filppula-Laine, joka pelasi todella hyvin. Muutenkin koko ottelun ajan se kenttä, jossa Laine pelasi, sai parhaiten aikaiseksi maalipaikkoja. Laineella niitä oli useita. Kaveri pelasi myös jonkin verran fyysisesti, eikä näyttänyt jalkoihin jäävän. Mahdollisesti lunastaa itselleen paikan pelaavassa kokoonpanossa. On rightin miehiä vielä ja tämäkin toi lisää mahdollisuuksia.

Aikä lässyjä olivat mun mielestä, se oli toki positiivista että osui kiekkoon suoraan syötöstä. Nordlund ainakin vetää kovempia, eikä Campbell mun mielestä pelannut yv:llä kovin hyvin viivaa. Taitaa Masto vaan olla meidän ykköspommittaja yv:llä tulevalla kaudella.
Camppari veteli kolme kutia suoraan syötöstä yhden vaihdon aikana. Kuti ei ollut kova, mutta jolkainen taisi osua tolppien väliin. Pelasi mielestäni ihan positiivisesti koko ottelun ja homma Bergin kanssa tosiaan toimi. Norlundin kuti on kovempi ja uskon myös, että on Tepsin ykköspyssyttäjä.

Leggio oli mies paikallaan. Peitti etukulmat helvetin hyvin ja nopeutta jaloissa löytyy. Otti jopa gameseiverin räpsällä aika näyttävästi. Tykkäsin.

Mukavaa, että rankkareissa ollaan pärjätty.
Leggion etukulmanpeitto on mielestäni kaverin suurin heikkous. Peittää etukulmaan kuten "Elliot" eli toinen polvari etutolpassa kiinni, kumarassa sen päällä ja toinen polvari sojottaa takakulmaan kohti. Tämä jättää ammottavan aukon jalkojen väliin ja liikkuminen toiselle takatolpalle pystyssä on lähes mahdotonta. Hieman takamiehelle ja/tai tolpalle annettu syöttö ja maalivahti on polvillaan...aina. Pidän paljon enemmän polvarit yhdessä pystyssä pelaavista kavereista, jolloin pystyy liikkumaan merkittävästi paremmin takatolpalle ja pysyy myös mahdollisesti pystyssä. Tuo Leggion tyyli on todennäköisesti perua juurikin kapeassa kaukalossa pelaamisesta. Toivottavasti Upi korjaa.


Yleisesti voisi sanoa, että kaikki viimekauden jyrät alisuorittivat, lukuunottamatta AUK:ta, joka oli paras keskushyökkääjä. Laine oli mielestäni Tepsin paras pelaaja, ainakin hyökkääjistä. Radja pelasi ihan ok pelin, sen kummempia esittämättä, mutta Tepsin osalta on turha puhella mistään ykkössentteristä. Birner oli kiekon kanssa täysin hukassa. Ihmeellistä kyllä, että rankkareissa on niin hyvä. Skål oli positiivisin yllättäjä. Hyvä liike ja hyvä kiekkovarmuus. Kuti jäi tosin näkemättä. Camppari pelasi myös hyvin.

Jalo on hyvä kiekollisena vastustajan päässä, mutta luistelu nopeus on suuren suuri heikkous.

Leggiosta voisi vielä mainita, että paransi koko ajan loppua kohden. Torjuu yliperhostyylillä ja on aina polvillaan, joka torjunnassa. Positiivista oli, että ei pomputellut kiekkoja paljoa eteensä. Oli hyvä tänään, mutta ykkösmolarin paikasta käydään yhä kamppailua.

Tepsi pelaa todennäköisesti aika tiukkoja otteluita ja todella hyvä huomata, että rankkari ampujia löytyy. Ne tulee olemaan tärkeitä pisteitä.

Oikea käsi alhaalla pelaavalle ykkössentterille olisi paikka vapaana, oi Mikus missä olet?
 

stouni

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Koko kirjoitus
Samaa peliä todennäköisesti ollaan oltu katsomassa, siinä kiteytettynä lähes kaikki mitä itse olin mieltä pelistä.

Otetaan nopeasti kiinni muutamasta kohtaa.

Campbell veti pari kertaa hyvin viivalta, Mastolla on kovempi laukaus sitä ei voi kieltää, mutta ei sen vedon aina tarvii olla kova, eikä sen aina tarvitse viivalta olla laukaus, riittää kun miehiä on maalin edessä ketä tekee maskia, ja saattaa välillä jopa ohjata laukauksia sisään, eilen en nähnyt kertaakaan ylivoimassa maski-miestä maalilla, ihmettelen tätä suuresti, tietysti osansa oli myös sillä että ylivoimalla ei saatu kuviota kuntoon kovinkaan usein, maalikin tuli Maston epäonnistuneen laukauksen jälkeen jonka jälkeen Hattunen vei kiekon maalintaakse ja sieltä maalille ja Laine teki varmasti kassin.

Hyökkäysalueella muutenkin näytti tulevan liian kiire, Hattunen, Filppula, Laine ja osittain Jalo saivat pelin hieman edes rauhoitettua, muuten oltiin potku kaksi kokoajan perässä ja kiire tuli vaikka kiekko oli omilla. Paljon on tehtävää edessä.

Bergille on tullut hieman lisää nopeutta, mutta kiekollinen peli edelleen yhtä kamalaa kuin menneellä kaudella, toisessa erässä oman maalin takana lähti avamaan peliä vasemmalle laidalle, suoraan lukon pelaajalle, mutta onneksi ei maalia. En tiedä korvaako se "fyysisyys" sitten sen että aina saa pelätä kun kiekko on Akilla ja omalla alueella, voisi hiukan keskittyä myös niiden syöttöjen antamiseen. Pari hyvää taklausta antoi kyllä.

Pakeilta joo ihan ok peliä, avaukset vain kestivät turhan kauan ja Lukko sai rivinsä koottua keski-alueelle kuntoon, mikä silmiin pistävää oli myös Lukon kova karvaus jonka kanssa usein oltiin paniikissa omassa päässä, tuli kiire syöttää ja välillä tuntui että jätkät pelkäsivät ja pyrkivät vain nopeasti antamaan kiekon pois vaikka vastustaja oli vielä kaukana, Kiprua tuli näissä tilanteissa ikävä.

Birneristä sen verran että itse odotan mieheltä enemmän taitopeliä kun ensin saadaan tuo hyökkäyspeli uomiin, Filppula ja Hattunen olivat ainoat jotka saivat pelin melkein pysähtymään, ja rauhoitettua kokonaan tilanteen, tämä kaksikko tulee olemaan ensi kaudella todella kova, mikäli jatkavat samoilla otteilla.

Laine on kyllä sellainen pelaaja että ehdottomasti tarvitsisi nostaa pelaavaan kokoonpanoon, jo siitäkin syystä että on rightin miehiä, niitä kun ei Tepsillä ole kuin Venäläinen Laineen lisäksi, aina kun oli kentällä saatiin kiekkoa hyökkäys-alueelle ja pyöritystä aikaan, pyrkii nopeisiin ratkaisuihin ja olemaan suoraviivainen, osaa myöskin taklata.

Kokkalaan en jaksa enään uskoa, on kyllä pehmeäpi kuin pehmolelu, ei herranjumala, ei uskallusta mennä tilanteisiin. Kyllä paljon pitää tapahtua että Kokkala olisi minun TPS:ssä kentällä kun liigaa pelataan.

Leggiosta vähän samanlainen kuva kuin Salakista ensimmäisen TPS esityksen jälkeen, pomputti kiekkoja ja oli todella nopeasti jäissä, toivottavasti Upi saa miehestä kehitettyä hyvän kassarin, tuolla pelillä tekee tiukkaa päästä ykköseksi mikäli Atte jatkaa samaa rataa, on ilmeisesti parantanut peliään paljon kesän aikana.

Kyllä ykkös-sentteriä tuo huutaa, mieluusti rightin sellaista, ei Radjassa mitään valittamista ollut, mutta kyllä tuohon tarvitaan kunnon pelimanni, kakkosena Radja menee hyvin. Ja sekin vielä että ei kiitos enään Suomista ja Vahalahtea samaan kenttään. Se kuvio on jo nähty, ja siitä ei ole koskaan mitään ilotulitusta saatu aikaan. Suominen oli eilen selvästi Vahalahtea pirteämpi.

Rankkareissa nyt näyttää olevan yksi mies joka ainakin tekee maalin ja se on Birner, mutta onhan tuolla muitakin potentiaalisia jotka pystyisivät tekemään maaleja rankkareissa, esimerkiksi Filppula, Hattunen, EJ, Vahalahti, Skålberg, AUK.

Toivottavasti peli paranee paljon perjantaihin, tuolla esityksellä voi tulla sormille TuToakin vastaan.

Niin ja olisi kiva nähdä se Aaltonen viimeistään ensi viikon jommassa kummassa kotipelissä. Palmroth pyrki olemaan fyysinen ja välillä jäi tämän takia oma tontti hoitamatta ja kiekollinen peli taka-alalle.

-Stouni-
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
MUFC, FC ja HC TPS
What a friend we have in Jesus, he's our saviour from afar!
What a friend we have in Jesus, and his name is Cantona!

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman mafia, Uplause, HC TPS
Tätä polvillaan pelaamista kutsutaan ihan yleisesti butterfly-tyyliksi ja sen heikkous on juuri yläkulmiin jäävä tila, varsinkin jos maalivahti on vähän hintelämpi.
Leggio näyttäisi olevan ilmoitetun 180 cm vain luistimet jalassa ja Nordea-kypärä päässä eli yläpelti saattaa olla riskabeli jatkossa. Silti eilen ihan lupaava esitys, otteet parani pelin sisällä ja Upin kanssa tehty hommia vasta viikko. Alkuun luulen, että menee Engrenin kanssa 50/50-peluutuksella tmv.
 
Jaa-o, jaa-o. Kyllä?

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Harjoitukset ovat näinä ensimmäisinä viikkoina hyvin luistelupitoisia. Sen vuoksi ei kannata kantaa huolta siitä, jos harjoitusmatseissa juuri nyt luistin ei oikein kulje. Nyt rakennetaan vasta perustaa jäällä.

Tuloksellisesti on mennyt hyvin. Ilahduttavaa on ollut myös puolustuspelin jämäkkyys. Olisin enemmän huolissani siitä, jos maaleja sinänsä tehtäisiin enemmän, mutta samalla peräpää vuotaisi kuin seula. Toisaalta jääkiekossa on aina helpompaa puolustaa kuin hyökätä tuloksekkaasti.

Mikko Laine on ollut positiivinen yllätys, mutta vielä on aivan liian aikaista luvata hänellä pelipaikkaa "avauksesta". Seuraavaan harjoituspeliin se on kuitenkin ihan perusteltua.

Birneriltä ja erityisesti Radjalta odotetaan tulosta. Nyt nähdyt otteet eivät riitä. Toisaalta olen hieman jäävi kommentoimaan, koska en ole vielä kumpaakaan tällä kaudella jäällä nähnyt. Uusi ympäristö ottaa toki aikansa, mutta huippumiehet ottavat kentän haltuun yleensä aika nopeasti.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tätä polvillaan pelaamista kutsutaan ihan yleisesti butterfly-tyyliksi ja sen heikkous on juuri yläkulmiin jäävä tila, varsinkin jos maalivahti on vähän hintelämpi.

http://en.wikipedia.org/wiki/Butterfly_style vaikka aluksi.
Niin, kyllä minä jotenkin kuvittelen ymmärtäväni mitä perhostyyli on. Leggion kohdalla tuossa pelissä kummastelin vaan sitä kun mies meni paikoin hyvissä ajoin polvilleen, liian(?) ajoissa ennen laukaisua. Leggio suoritus oli kuitenkin ihan positiivinen, joten maalivahtitilanne taitaa olla ihan mielenkiintoinen tässä vaiheessa? Jopa toiveikas? TuTo-peliin sitten Ortiota?
 
"Voitto on tietenkin odotettavissa. Jotkut joukkueet voisivat nyt lähteä katsomaan, että katsotaan miten käy. Me emme lähde siihen. Me uskomme edelleen siihen, että voitamme koko paskan."

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Uskon kyllä siihen, että Upi saa Leggion tyyliä hiottua ennen kauden alkua. Jos Leggio jättää tilaa paljonkin niin siitä hyvällä maalivainulla varustetut sniperit rankaisevat samantien.
Leggio on ihan ok-tason paketti maalivahdiksi ja varmasti tiettyjä osa-alueita Upin avulla treenauttamalla saadaan vieläkin varmempaa jälkeä. Pienet kaukalot varmasti vielä vaikuttavat pelaamisessa, hyvältä näyttää nyt ainakin vielä.

Laine ja Jalo ovat ainakin positiivisia yllätyksiä ja hyvä, että näissä treenipeleissä juuri annetaan vastuuta sekä katsotaan mihin jätkistä on. Hyvä, että nuoremmistakin sälleistä on nousemassa hyviä pelimiehiä.

Campbellin kudin kovuus ei sinänsä ratkaise niin paljoa, kuin se jos äijä saa ne kudit kohti maalia niin kuin nyt siltä vaikuttaakin. Hirveistä siniviiva pommeista ei ole mitään hyötyä jos ne kolisevat vain päätylautoihin. Vähän heikommastakin ropeli kääntölämäristä voi tulla se tärkeä rebound, josta se laatta hakataan sinne rysään. Eli siis hyvä, että Campbell uskaltaa ampua, vaikka nyt Masto vielä viuhtookin kovimpia kuteja.
 
"En seuraa pallopelejä, seuraan urheilua" - Seppo Räty

Tuljakov

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, PaKa
Leggiosta heitetyt kommentit ovat on kuin hunajaa siveltynä vartalolleni... Se pahin pelko ei siis toteutunut? No, onhan tässä sarjan alkuunkin vielä aikaa.

Jopa ihan hyvä kuulla, että Leggiolta löytyy pieniä teknisiä puutteita. Sitä paremmaksi äijällä on todennäköisesti mahdollisuus kehittyä. Hienoa, että myös liike on kohdallaan. Mies lienee oikeassa paikassa.

Toivottavasti ei ole aivan kääpiö, se tässä nyt vähän vielä huolestuttaa. Toisaalta jos on pienenä maalivahtina päässyt tälle tasolle vaikkei osaa pelata/liikkua perhosasennossa tarpeeksi pystyssä, kuten kommenteista päättelin, niin sehän jättää vain lisää kehitysmahdollisuuksia.

Eikä unohdeta sitä Engreniäkään, tosiaan.
 
Varattua tuuttaa.

12961

Jäsen
Leggiosta heitetyt kommentit ovat on kuin hunajaa siveltynä vartalolleni... Se pahin pelko ei siis toteutunut? No, onhan tässä sarjan alkuunkin vielä aikaa.
No niin no, kyllähän se aika tavalla kiekkoja sylki, muutama paikkakin lukolla niistä tuli.

Aika rohkeaa peliä maalin ulkopuolella muuten, lähti hanakasti kulmiin ja pelasi kiekkoa, olisko tässä tuleva Norrena?
 
"Virtala on 160cm sulka päässä, ja siellä se vain saatana menee" -Kai Suikkanen-

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
Noh luotetaan Upiin (Seuraava teksti on katkos Tepsin sivujen TuTo - TPS ennakosta):

- David Leggio on pelannut harjoituksissa erinomaisesti. Ongelmana vielä tällä hetkellä on harjoitteiden soveltaminen itse pelitilanteisiin. Lukko-pelissä Leggio pelasi esimerkiksi liian syvällä maalissaan, maalivahtivalmentaja Urpo Ylönen pohtii voitetun Lukko-pelin jälkeen.

Ylönen jakaa kiitosta entisille oppipojilleen Miikka Kiprusoffille ja Antero Niittymäelle, joista on ollut suuri apu Leggion totuttamisessa suuren kaukalon saloihin.

- Minulla on erittäin positiivinen kuva Davidista. Hän on jo pelkän persoonansakin puolesta todella omistautunut harjoittelemiselle. Näen hänessä paljon potentiaalia, harvoin erehtyvä valmennusvelho toteaa ennen tulevaa koitosta.
(Linkki Tepsin sivuille ja kyseiseen juttuun)

Eli kyllä Leggiolla puutteita on, mutta ne puutteet saadaan kyllä varmasti korjattua.
 
Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat olivat lyöneet ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

@Kahvaajapakki - "Ei Per niin huono ollut kuin tilastot näyttävät. Oli ihan vitusti huonompi. #88"

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Leggiosta heitetyt kommentit ovat on kuin hunajaa siveltynä vartalolleni... Se pahin pelko ei siis toteutunut?
Jos Leggio päästää TuToa vastaan viisi, joista kaksi löysää siniviivaroikkua, ääni on monilla kellossa sen jälkeen aivan toinen. Leggio tarvitsee aikaa totutellakseen isoon kaukaloon. Harjoituskaudelle osuu varmasti sekä hyviä että huonoja esityksiä. Ollaan vaan kärsivällisiä ja varovaisen toiveikkaita vielä tässä vaiheessa.
 

Tuljakov

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, PaKa
No niin no, kyllähän se aika tavalla kiekkoja sylki, muutama paikkakin lukolla niistä tuli.

Aika rohkeaa peliä maalin ulkopuolella muuten, lähti hanakasti kulmiin ja pelasi kiekkoa, olisko tässä tuleva Norrena?
Jos Leggio päästää TuToa vastaan viisi, joista kaksi löysää siniviivaroikkua, ääni on monilla kellossa sen jälkeen aivan toinen. Leggio tarvitsee aikaa totutellakseen isoon kaukaloon. Harjoituskaudelle osuu varmasti sekä hyviä että huonoja esityksiä. Ollaan vaan kärsivällisiä ja varovaisen toiveikkaita vielä tässä vaiheessa.
Okei ja kyllä, mutta ilmeisesti ei näytä vielä (yhden pelin perusteella juu...) ainakaan floppialttiilta. Tosiaan, lokakuun alussa osunee veikkaukset ukon tulevaisuudesta paremmin kohdalleen.

Eihän tässä nyt mitään viime kauden Salakeja liene syytä odotellakaan. Kuitenkin positiivista kuultavaa nämä kommentit ovat olleet pahimpiin pelkoihin nähden, koska tämä saattaa olla se ratkaisevin äijä.
 
Varattua tuuttaa.

stouni

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Campbellin kudin kovuus ei sinänsä ratkaise niin paljoa, kuin se jos äijä saa ne kudit kohti maalia niin kuin nyt siltä vaikuttaakin. Hirveistä siniviiva pommeista ei ole mitään hyötyä jos ne kolisevat vain päätylautoihin. Vähän heikommastakin ropeli kääntölämäristä voi tulla se tärkeä rebound, josta se laatta hakataan sinne rysään. Eli siis hyvä, että Campbell uskaltaa ampua, vaikka nyt Masto vielä viuhtookin kovimpia kuteja.
Niiin tässä tullaan taas siihen kuuluisaan mustelmien ottamiseen jota ei juurikaan näkynyt Lukko pelissä, ainut ketä uskalsi mennä maalille oli Laine ja maalin edestä se häkkikin tuli. Ja tosi asia on sekin ettei sen aina tarvitse olla mikään Zdeno Charan pommi mikä viivalta lähetetään tärkeintä olisi se että äijää olisi siellä maalilla mistä niitä rebound maaleja saadaan aikaan, mutta ennenkuin näin käy, saadaan kulkea pitkä matka tiistain esityksen perusteella.

Mitä tulee Leggioon, niin uskon että mies kehittyy, Engren on esittänyt hyviä otteita, joten tässä on mielenkiintoinen tilanne, kummalla päivän vire parempi niin aloittanee maalissa, tätä tilannetta ei TPS:llä pariin kauteen ole ollut mahdollista, kun Kuokkanen ei pystynyt Salakia haastamaan sen jälkeen kun mies pääsi kuntoon.

-Stouni-
 
Niiin tässä tullaan taas siihen kuuluisaan mustelmien ottamiseen jota ei juurikaan näkynyt Lukko pelissä, ainut ketä uskalsi mennä maalille oli Laine ja maalin edestä se häkkikin tuli.
Niin, on vaikea sanoa kuinka tarkoituksenmukaista on harjoituspeleissä mennä jatkuvalla syötöllä hakattavaksi maalin eteen. Tietysti sillä ehdolla, että sarjassa homma sitten toimii kuten viime kaudella. Vasta viimeisissä peleissä sitä kannattaa vähän alustaa (eli tässä tapauksessa toivottavasti Finnish Trophyn finaalit ja Ilves-peli)?

Meinaan vain sitä, että ei siellä niin kamalan mukavaa ole, ja viime vuosilta tulee mieleen ainakin Suominen joka on loukkaantunut maalinedustahässäköissä. Yhtään lisäloukkaantumista ei harjoituskaudella tarvita, mikäli sen suinkin voi toteuttaa siten, ettei intensiteetti aikanaan ensimmäisissä sarjapelissä kärsi.
 

stouni

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Niin, on vaikea sanoa kuinka tarkoituksenmukaista on harjoituspeleissä mennä jatkuvalla syötöllä hakattavaksi maalin eteen. Tietysti sillä ehdolla, että sarjassa homma sitten toimii kuten viime kaudella. Vasta viimeisissä peleissä sitä kannattaa vähän alustaa (eli tässä tapauksessa toivottavasti Finnish Trophyn finaalit ja Ilves-peli)?

Meinaan vain sitä, että ei siellä niin kamalan mukavaa ole, ja viime vuosilta tulee mieleen ainakin Suominen joka on loukkaantunut maalinedustahässäköissä. Yhtään lisäloukkaantumista ei harjoituskaudella tarvita, mikäli sen suinkin voi toteuttaa siten, ettei intensiteetti aikanaan ensimmäisissä sarjapelissä kärsi.
En tiedä sitten kuinka monta pelaajaa Tepsillä on tuohon rooliin tällähetkellä. Oikeasti kun rupee miettimään niin AUK, Filppula, EJ, Vahalahti, Radja(?), Birner(?), Hattunen(?), Jalo, Kokkala eivät vaikuta sellaisilta jotka menevät sinne maskiin, ainakaan viime kauden pelien perusteella. Reivonen, Suominen, Venäläinen ja Kolu taisi jäädä ja sitten Laine. No onhan siinä joka kenttään yksi pelaaja, mutta en tiedä sitten, viime kaudella oli Eloranta, Venäläinen, Suominen, Reivonen, Kolu, saman verran miehiä viimekaudellakin, mutta minusta Eloranta kuitenkin oli näistä se paras siinäkin hommassa, joten taso on laskenut kyllä mikäli Birner ei yllätä. Yksi pelaaja tässä muutaman vuoden takaa nousee mieleen joka oli pienestä koostaan huolimatta maskissa, ja pari maaliakin sai tehdyksi, Alanen, ainakin loppukaudesta mies seisoi aina ylivoimalla maalinedessä, ja parit maalitkin sai tehdyksi muistaakseni, ja samalta kaudelta Hurme oli myös innokas sorkkimaan kiekkoa maaliin.

Mutta toivotaan että olet oikeassa ettei jätkät ole viitsineet mennä maalineteen loukkaantumisten pelossa. Ilman maskia ei kovin montaa maalia tulla tekemään siniviivalta ensi kaudella, ei tämänhetkiset veskarit niin huonoja ole liigassa (poislukien Pitkämäki ja Riksman, joille voi heittää kiekkoa omaltakin alueelta), joten lihaa on saatava maalin eteen.

-Stouni-
 
Mutta toivotaan että olet oikeassa ettei jätkät ole viitsineet mennä maalineteen loukkaantumisten pelossa. Ilman maskia ei kovin montaa maalia tulla tekemään siniviivalta ensi kaudella, ei tämänhetkiset veskarit niin huonoja ole liigassa (poislukien Pitkämäki ja Riksman, joille voi heittää kiekkoa omaltakin alueelta), joten lihaa on saatava maalin eteen.
En tarkoittanut sitä, että olisivat tahallaan mitään lusmuilleetkaan. Vaan totesin, että siitä asteen varovaisemmasta nyt on ainakin ollut sellainen etukin, että loukkaantumisriski voi olla aavistuksen pienempi ja riittää sitten intoa ottaa niitä mustelmia siinä lähempänä sarjan alkua. Suikkasen pelityylissähän tällä oli viime kaudella selvä painotus.

Yhteenkään pahaan loukkaantumiseen ei oikein ole varaa. Ainakaan harjoituspeleissä; toivotaan tietysti ettei tule kaudellakaan. Pelipaikkaa ja roolia hakevat pelaajathan varmasti haluavat vetää ihan täysillä.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy