Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En tiedä sitten kuinka monta pelaajaa Tepsillä on tuohon rooliin tällähetkellä. Oikeasti kun rupee miettimään niin AUK, Filppula, EJ, Vahalahti, Radja(?), Birner(?), Hattunen(?), Jalo, Kokkala eivät vaikuta sellaisilta jotka menevät sinne maskiin, ainakaan viime kauden pelien perusteella.
Birneriltä sitä ainakin odotetaan. Hänet on osaltaan hankittu juuri power forward -hyökkääjäksi, joka röyhisi kulmissa, tekisi maskia ja hakkaisi luukulta irtokiekkoja sisään. Ja jonkinlaista kokemustakin siitä pitäisi olla runsaan sadan AHL-matsin kautta.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Vai että harkkamatseissa ottamaan läskiin tummumaa...? Yeah, right. Miksi ihmeessä kun hallilla oli Lukkoa vastaan tiistainakin seuraamassa vain kourallinen ihmisiä eikä pelillä ollut juuri mitään panosta..

Muistelkaa kevään viimeisiä pelejä ja miettikää ottavatko jätkät niitä kuuluisia mustelmia siellä kentällä. Jos Suikkanen on vienyt joukkuetta taaksepäin tän asian suhteen niin ymmärrän huolenne. Katsotaan sitten runkkiksessa uudelleen ja vedetään johtopäätöksiä vasta sitten.

Ja innokkaimmille huolestuneille...miten ne muut SM-liiga joukkueet näissä harkkamatseissa ovat pärjänneet...?
 
Kaikki on sallittu sodassa ja rakkaudessa. Paitsi sodassa rakkaus ja rakkaudessa sota. -Juice Leskinen

stouni

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Birneriltä sitä ainakin odotetaan. Hänet on osaltaan hankittu juuri power forward -hyökkääjäksi, joka röyhisi kulmissa, tekisi maskia ja hakkaisi luukulta irtokiekkoja sisään. Ja jonkinlaista kokemustakin siitä pitäisi olla runsaan sadan AHL-matsin kautta.
Onhan se näinkin että hänestä sitä Kulin paikkaajaa varmasti toivotaan, ja mitä Lukko matsiin tulee niin onhan se fiksumpaa tietysti mennä sinne maskiinkin kun saadaan ensin edes hiukan rauhoitettua ja rakennettua tilanteita kaverin päädyssä.

Toinen asia on mikä tällähetkellä ei oikein toimi (eikä ole pariin vuoteen toiminut muutenkaan) on aloitusvoittojen saaminen, ei sitten millään voiteta aloituksia, hyökkäyspäässä auttaisi hiukan pelinrakentamiseen, noh, ehkä sieltä vielä yksi sentteri joka on hyvä aloittamaankin (sormet ristissä) saadaan, ainakin olisi suotavaa.

-Stouni-
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
MUFC, FC ja HC TPS
Onpa ainakin TPS:n toimesta arvostus harkkamatseihin kohdallaan. Juuri äsken tuli postia, että nyt saisi kaksi kannattajaa yhden hinnalla katsomaan Tappara-matsia. No mikäs siinä, hyvä diili sinänsä, mutta nuo lippujen hinnat... 10/15 euroa harkkamatsin lipusta on aika suolainen hinta.

Tässä jos koskaan olisi ollut hyvä hinta ottaa jengiä sisään pikkurahalla ja näyttää, miten Tepsi pelaa, mutta kuka lähtee maksamaan runkosarjan lipun hintaa merkityksettömästä ja tunteettomasta harkkamatsista?
 
What a friend we have in Jesus, he's our saviour from afar!
What a friend we have in Jesus, and his name is Cantona!

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
Loistavaa. Turun mestaruus jälleen oikeassa osoitteessa! Hyvä TPS! Alla vielä ottelun statistiikat otteluraportteja odottaessa:

0-1 Antti Erkinjuntti (Michal Birner, Lassi Kokkala)
0-2 Antti Urpo (Antti Reivonen, Darcy Campbell)
0-3 Ilari FIlppula (Jarkko Hattunen)
0-4 Michal Birner (Lassi Kokkala, Antti Erkinjuntti)

1-4 Arttu Virtanen (Arttu Niskakangas, Matti Pelkonen)
1-5 Jarkko Hattunen (Ilari Filppula, Darcy Campbell), YV
2-5 Lasse Lintula (Iiro Memonen)

Torjunnat:

TuTo 36
TPS 27
 
Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat olivat lyöneet ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

@Kahvaajapakki - "Ei Per niin huono ollut kuin tilastot näyttävät. Oli ihan vitusti huonompi. #88"

Akuma82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, VG-62
Hieno homma että voitto tuli!

Tietysti nyt hiema itseä sieppaa, koska kaksi aiempaa matsia olen ollut itse katsomassa ja nyt tuli se voitto.

Tosiaan, otteluraportteja odotellessa. Birner saalisti yhden syötön ja yhden maalin, ilmeisesti mies siis pelannut hyvän pelin?
 
- Odottaa seuraavaa, positiivisia tunteita herättävää tapahtumaa allekirjoitukseen ikuistettavaksi -

-JH-

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aika mitäänsanomaton ottelu, olisiko TuTon hyvin rajallinen materiaali aiheuttanut myös sen että TPS näytti huonolta, mene ja tiedä? Eipä jäänyt oikeastaan mitään käteen, Filppula piti kiekkoa (kärjistettynä) ehkä 10 minuuttia pelin aikana, se kertoo aika paljon.

Engren pelasi ihan mukavasti ja otti pari loistokoppia, muuten peli oli lähinnä kahden joukkueen harhailua. TPS ei oikein päässyt rakentamaan peliä ja hyökkäyksiin lähdöt olivat todella hitaita, tuli melkeen Hantan joukkue mieleen. Tiistaina sitten taas paluu päiväjärjestykseen...

Tepsiltä huilasivat Vahalahti, Uusikartano, Venäläinen, Halonen sekä Berg, Leggio oli myös katsomossa.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Birner teki käytännössä kaksi maalia, Erkinjuntti "varasti" itselleen tuon ensimmäisen ohjaamalla maaliviivalta maaliin. Muita onnistujia olivat Hattunen-Filppula-Laine, joka on Tepsin ykkösketju tällä hetkellä. Laine on pelaamassa itselleen pelipaikkaa, tänään taas todella intesiivinen ja ratkaisuhaluinen peli.

Suominen on meidän tärkein pelaaja, sen näkee jokainen, mutta ei päässyt tehoille tänään. Tarjosi toki Radjalla tyhjää maalia, mutta jenkki veti ohi. Syöttö taisi tulla 2-1-hyökkäyksessä hieman liian eteen. Ei valitettavasti sentterina vakuuta tämä Radja ollenkaan, ei tainnut voittaa yhtäkään aloitusta. Ihan kohtuullisen nopea se on, osaa antaa perussyötön ok, mutta ei se mikään sentteri ole. Eikä vaikuta miltään kummoiselta maalintekijältäkään...

Junnuista Palmroth kujalla, kuten Kokkalakin joka voitti sentään aloituksia.
 
"Voitto on tietenkin odotettavissa. Jotkut joukkueet voisivat nyt lähteä katsomaan, että katsotaan miten käy. Me emme lähde siihen. Me uskomme edelleen siihen, että voitamme koko paskan."

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hienoja maaleja Tepsiltä. Ensimmäisessä maalissa Birner syötti hienosti maalin kulmalle Erkinjuntille, joka ohjasi kiekon verkkoon. Urpon maali tuli 2-1 ylivoimahyökkäyksestä. Kolmas maali oli Filppulan soolo. Filppula kynäili itsensä näyttävästi kulmasta maalintekosektorille, ja laukaus meni helpohkosti maaliin. 0-4 maalissa Birner pääsi laidalta tulemaan yksin, ja ujutti kiekon heittäytyvän maalivahtin alta verkkoon. Viides maali oli todellinen klap-klap-klap -tyylinen herkuttelu ylivoimalla.

Laine jatkoi hyviä otteita Hattusen ja Filppulan ketjukaverina. Tuolla tyylillä kun jatkaa, niin liigapaikka ei ole mikään mahdottomuus. Jalo oli myös hyvällä pelipäällä. Radja on mielestäni selkeästi enemmän laiturityyppinen pelaaja kuin sentteri. Paikkoja oli taas muutama, mutta mistään ei mennyt sisälle, lievä pettymys. Birner pelasi hyvin.

Tepsin kokoonpanosta puuttui Berg, Vahalahti, Venäläinen, Uusikartano ja Halonen.
 
Aina voi hävitä.
Suosikkijoukkue
TPS
Joo, eihän tuo mitään maailman suurinta urheilujuhlaa ollut. Silti ihan mukavaa viihdettä perjantai-iltaan.
Ensimmäinen erä oli tasaista nuhjaamista. Palloseura nosti tempoa toisessa erässä ja peli oli nopeasti taputeltu. Kolmas erä oli taas kosmetiikkaa. TPS teki muutamia todella näyttäviä yhdistelmiä, jotka päätyivät maaliin.

Positiivisia asioita:
- Ulkomaalaisista Campbell ja Birner pelasivat mielestäni hyvin. Campbell antoi hyviä avauksia lapaan vauhdissa oleville hyökkääjille.. ja pelasi muutenkin rauhallisen varmasti.
- Suomisen kulmapelaamista pitää ihailla... harvoin tulee kulmasta ilman kiekkoa.
- Reivosen energiataso. Saattaa olla palloseuran nopein luistelija tällä hetkellä.
- Filppula dominoi peliä välillä miten tahtoo. Katsotaan miten onnistuu "oikeissa peleissä"

Tulipas kökköä tekstiä, mutta menköön.
 
"I'm One of God's own prototypes. Too weird to live, and too rare to die.. "

Sister luck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Suomisen kulmapelaamisesta tulee mieleen muuten eräs Alatalon Mika, joka myöskin tuli harvoin ilman kiekkoa kulmista. No viimeisellä kaudella se kiekko sitten pääasiassa jäikin sinne, mutta hieno pelaaja joka tapauksessa oli. Kuten on myös Suominen. Odotan todellista läpimurtokautta sm-liigan parhaimmistoon tällä kaudella.
Vaikuttaa aika hyvältä tuo Tps:n paketti tässä vaiheessa kesää. Pienellä temmon nostamisella saadaan tulosta aikaan ja oma pää tuntuu pitävän aika mukavasti. No Jokerit voi olla aikasen hyvä tason mittari sitten viikon päästä.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Vaikuttaa aika hyvältä tuo Tps:n paketti tässä vaiheessa kesää.
Ja oikeastaan mitään muuta vertailukohtaa ei ole kuin viime kauden alku. Valkku vaihtui kesken kauden ja talouspuolella ollaan menossa hieman positiivesempaan suuntaan eli hyvältä näyttää.

Muutama pelaajahaku meni perseelleen mutta katsotaan, miten nämä ns vahvistukset hitsautuvat jengiin. Yksi on ainakin vielä tulossa kunhan nähdään kauden alussa ne vapaat pelaajat, jotka ovat hintalappuun heittäneet punaisen lätkän, jossa lukee -35%.

Nyt kuitenkin näyttää ihan positiiviselta olosuhteisiin nähden eli kaikki sitten hallille kauden alettua.
 
Kaikki on sallittu sodassa ja rakkaudessa. Paitsi sodassa rakkaus ja rakkaudessa sota. -Juice Leskinen

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Tuto nurin niin kuin sen pitikin mennä. Kokonaisuutena peli kulkee mukavasti ja ideaa löytyy. Hyvä, että tasonnostajia alkaa löytymään, kuten Suominen joka tosiaan on vahva kuin härkä tuolla kulmissa.
-Maalivahtitilanne on myös mielenkiintoinen ja hyvä, sillä Engren ja Leggio saavat hyvän kilpailutilanteen tuosta ykkösveskarin paikasta, vaikka Leggio lienee etusijalla.
-Nuoriso-osasto jyllää myös varmasti eteenpäin mm. Laine ja Jalo. Laine sopii hyvin tuohon Filppulan kanssa samaan kenttään ja Ilarillakin näyttää olevan tutut veivit tallella.
-Campbell vaikuttaa perusvarmalta pakilta ja varmaan Darcylle tulee heti kauden alusta lähtien hyvät minuutit kentällä.

Huikea oli muuten tuossa Infernalin postaamassa youtube-videossa tuo Nordlundin kynäily. Hyvä Masto!
 
"En seuraa pallopelejä, seuraan urheilua" - Seppo Räty

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Raipe ja Blackhawks
Onko lippuja vielä myyrä huomiseen mustamakkaramatsiiin ja myyräänkö niitä jossain muualla kuin hallilla? Onko torilta kuljetusta hallille vai pitääkö ottaa taksi?
 
Gatorade me bitch!

A - P

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jaa tyhjä? Kuinka minä olin katsovinani että paikalla oli enemmän porukkaa kuin vuosiin vastaavissa harjoituspeleissä. Voi olla että olen väärässäkin, ei kaikkea aina muista.
 
Turun Palloseura-aina

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman mafia, Uplause, HC TPS
Jaa tyhjä? Kuinka minä olin katsovinani että paikalla oli enemmän porukkaa kuin vuosiin vastaavissa harjoituspeleissä.
Kyllä 11 820 maksaneen hallissa silti melko hiljaista on jos muutama sata ihmistä pönöttää tuoleilla. Väkimäärää ei äkkiseltään katsottuna ole ilmoitettu missään? Jos nousua tullut, hyvä niin.
 
Jaa-o, jaa-o. Kyllä?

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
No Nikkola arvioi aika laajasti tuon Lukko-ottelun yleisömäärän: 20.01 Yleisö? 500-1000 noin kylmästi arvioituna?

Eihän tuo paljolta niinkään kuulosta, mutta mutta. Tuottoa se on tuokin.
 
Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat olivat lyöneet ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

@Kahvaajapakki - "Ei Per niin huono ollut kuin tilastot näyttävät. Oli ihan vitusti huonompi. #88"

Thriller

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jossain tonnin hujakoilla se taisi olla. Siitä kausikorteilla ilmaiseksi sisään tulleet pois niin ei tosta paljon jää irtolipun maksaneiden määräksi. Rahaa toki sekin on. Vrt. Oulussa eka harjoituspeli oli taas ilmainen "sponsorin tarjoamana" ja yleisöä 6000. Ei täällä varmaan samaan ilmaisilla lipuilla päästäisi, mutta kannattaisi ehkä vastaavaa kokeilla.
 

Torkkel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tepsi
Nyt nopeaa vastausta kehiin. Oliko niin että tohon tappara-peliin pääseen kaksi yhden hinnalla? Jostain muistan lukeneeni niin, mutta nyt en taas löydä siitä mainintaa mistään.
 
Se siitä sitten...

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Nyt nopeaa vastausta kehiin. Oliko niin että tohon tappara-peliin pääseen kaksi yhden hinnalla? Jostain muistan lukeneeni niin, mutta nyt en taas löydä siitä mainintaa mistään.
Sähköpostissa näyttäisi olevan Tepsiltä postia, jossa kyseinen "alennuskuponki" tulostettavissa.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tappara oli selvästi huonoin joukkueista jotka ovat nyt kesällä Tepsiä vastaan pelanneet. Leggio pelasi kohtuullisen vaatimattoman pelin, Iivosen löysä ranne livahti kilpikäden puolelta yläpesään, toisessa maalissa antoi monta riparia ihan maalin eteen josta lopulta lopulta vastustaja sai kiekon sisään. Mäntylän laukausta Leggio ei varmaan nähnyt ollenkaan, Tapparalla oli hyvä maski maalin edessä ja siniviivalta vasemmalta puolen lähtenyt Mäntylän lämäri oli ammattimiehen maali oikeaan yläpesään.

Muuten TPS hallitsi peliä selvästi, ja maalipaikkoja oli lukuisia. Varsinkin Filppulan ketju sai melkein joka vaihdossa vaarallisia tilanteita aikaiseksi. Kun poikien yhteispeli kulki niin hienosti niin siinä tottakai haettiin sitä takatolppaa aika monesti ja Hattunenkin veti ainakin parista tälläisesta paikasta tyhjästä rysästä ohi plekseihin. Laineelta hienoa peliä, ei voi muuta sanoa. Pelaavassa kokoonpanossa taitaa olla paikka jo varma. Pelaa tuon ketjun muihin pelaajiin nähden juuri sopivasti enemmän kohti maalia ja tykkää laukoa, mutta osaa myös hyvän syötön kuten tänään Hattuselle huippupaikkaan.

Muita sekalaisia huomioita

- Radja voitti yhden aloituksen. Se on taidettu jo valmennuksenkin puolelta huomata, ja Radja ei paljoa ollut aloituksia kauhomassa. Viisviispelissä homma on muuten ihan ok. Liikettä löytyy ja Suomisen kanssa yhteispeli oli jo ihan hyvää.
- Kokkala voitti useampia aloituksia, mutta Suikkanen huuteli Lassia vaihtoon ennen muita ketjun jäseniä. Muita huonompi liike ei tänään paistanut yhtä räikeästi, mutta en tosiaan löisi veto mahtaako Kokkala mahtua pelaavaan kokoonpanoon varsinkin jos yksi sentteri vielä jostain haalitaan. Jalo on tässä vertailussa mun papereissa edellä.
- Vittasmäki laittaa Halosen vielä koville kutospakin paikasta. Hyvää peruspeliä ilman niitä halosmaisia harhasyöttöjä.
- Kolulta vihdoin sitä maalinedusrähinää, ja sai kiekonkin maalinkehyksiin.
- Sinisalo taisi olla myös katsomassa peliä jostain syystä. AUKin kuume taitaa olla voitettu kun oli myös punaisilla penkeillä Halosen kanssa.
- Viidellä kympillä myivät autopaikkalippuja koko kaudeksi.

Kuvaukset maaleista mitä nyt muistan.

1-1. Malkamäki hautoo kiekkoa oman maalin takana noin kymmenen sekuntia, Laine karvaa ja saa huitaistua kiekon Filppulalle. Filppula syöttää takatolpalle Hattuselle joka vetää jäätä pitkin kiekon maaliin.
2-2 Radja katkaisee Tappara-hyökkäyksen keskialueella, käyttää kiekon Vahalla joka syöttää takaisin Radjalle, joka ylittää kakskakkosessa Suomisen kanssa siniviivan. Radja ajaa maalille, ja vetää puolihuolimattoman vedon yläristikkoon. Suominen niittaa paluukiekon sisään.
3-2 TPS-yv:llä pelataan Tappara alivoima nippuun ja Skålberg vetää siniviivan kaarelta hyvällä lämärillä kiekon reppuun.
4-2 Skålberg karvaa kiekon keskialueella ja syntyy 2-1 hyökkäys Birnerin kanssa. Birner ylittää kiekon kanssa siniviivan ja syöttää Skålbergille takatolpalle ja hurri laittaa käytännössä tyhjään maaliin.
5-2 Irtokiekko jossa ensimmäisenä oleva Erkinjuntti laukoo helposti Säterin patjojen kautta maaliin pari metrin päästä.
6-2 ja 7-2 tais olla molemmat siitä B-pisteiden välistä Laineen lämärillä.
 
Viimeksi muokattu:
"Voitto on tietenkin odotettavissa. Jotkut joukkueet voisivat nyt lähteä katsomaan, että katsotaan miten käy. Me emme lähde siihen. Me uskomme edelleen siihen, että voitamme koko paskan."
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy