KJ hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS & Minnesota Wild
Kun nyt kerrankin meitä Pirkanmaalaisia TPS-henkisiä suositaan, niin kyllähän se on pakko vääntäytyä hallille tänään.

Leggion esityksiä pääsee katselemaan ensimmäistä kertaa, joten toivottavasti kaveri suoriutuu tyydyttävästi tänään ja vakuuttaa omilla peliesityksillään muut. Samoin Filppulan ja kumppaneiden otteita on mukava jälleen nähdä, pitsissä toimi upeasti(no turnaus oli mitä oli), toivotaan että homma jatkuu edelliseen tapaan.

Ja jos siihen maalinedus-pelaamiseen on panostettu, niin toivon todellakin, että se osa-alue toimii tänään. Onneksi on sentään Halonen kehissä.
 
Ei tää oo nyt niin vakavaa, tää on vaan jääkiekkoo - Hannu Jortikka

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Turpiin tuli taasen. Positiivista on se että tilastojen perusteella peli pyöri enimmäkseen vastustajan päädyssä eikä peräpää (Leggio+pakit) vuotanut solkenaan. Noh, ei kai se Ilvestä vastaan voikaan. Tästä vaan sitten nöyrin mielin liigakauteen, nyt on puristettu miehistöstä turhat luulot poikkeen.
 
"Loppujen lopuksi se on ihan sama kuka turakainen siellä vaihtoaitiossa valmentajana heiluu" -Kai Suikkanen-

masamasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kävin taas paikanpäällä, ja täytyy kyllä sanoa, että verrattuna viikon takaiseen HIFK-matsiin parempaa oli nyt about kaikki. Paitsi maalinteko ja Leggio, mutta puolustus ainakin. Maalinedustalla vastustajaa tuupittiin ihan mukavasti ja muutenkin HIFK-matsiin verrattuna intensiteetti oli ihan eri tasolla.

Kaksi ensimmäistä erää oli selkeästi TPS-merkkisiä, vaikkei mitään tuhannen euron paikkoja saatukaan aikaiseksi. Lyötiin kuitenkin hyvin painetta karvaamalla aggressiivisesti ja ylhäältä. Lauottiin myös ihan mukavasti. Ei mitään erityisiä suorituksia, mutta tällä kertaa kaikkia tuntui pelaaminen kiinnostavan. Kolmas erä oli tasainen, otettiin vähän liikaa jäähyjä.

Vaikkei Leggio tälläkään kertaa voinut näille kahdelle maalille juuri mitään, niin ei vaan kerta kaikkiaan vakuuta. Melkein veto kuin veto tippuu eteen ja puolustuksella pitää kiirettä. Jotenkin tuntui myös, että vastustaja olisi Leggion taipumuksen vajota kontalleen noteerannut ja yritti pääosin ylös. Yli tai ohi tosin.

Tepsin maali tuli maalin edustalta survomalla, ja tästä Kolu ja joku Ilveksen mies otti maalin päälle vielä jäähytkin. Ilveksen ensimmäinen maali tuli siirretyn rangaistuksen aikana maalinedusväännöstä, jossa kiekko pomppasi nähdäkseni pakin luistimesta ylämummoon. Saattoi olla myös hyökkääjän maila, mutta yllättävä pomppu kuitenkin. Toisessa maalissa alkoi vaan tulla liian kiire omalla alueella ja mies jäi maalin nurkalle vapaaksi.

Halonen oli hyvä, ja ihailla täytyy myös miehen hermojen pitämistä kun viimeisillä minuuteilla yritettiin maalia ja maalinedustalla tuli kovuutta jäähynarvoisestikin. Tärkeä mies tulevalla kaudella iskujen antajana ja ottajana. Aaltosen peli miellytti myös, erittäin lupaava kaveri. Järvinenkin pelasi mukiinmenevän ottelun.

Tällä kertaa puuttui ainakin EJ, Venäläinen ja Berg.

Vaikka taas hävittiinkin, niin tekemisen meininki oli ihan eri luokkaa kuin viikko sitten näkemässäni pelissä. Ei meillä mitään all star -pelaajia ole, mutta hyvällä ryminällä ja rohkealla pelillä paikkaa paljon. Suurin huolenaihe on Leggio, pahoin pelkään että muutama matsi tullaan häviämään näihin torjuttuihin irtokiekkoihin. Joka tapauksessa ihan mielenkiinnolla jään odottamaan kauden alkua niin nähdään paremmin missä oikeasti mennään.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Boston Bruins ja Real Madrid
Täytyy todeta, että aivan semmoinen peli tuloksellisesti mitä odotinkin. Jos Tepsillä olisi ollut matkassa Venäläinen, Erkinjuntti ja Berg. Olisi tulos saattanut olla 2-2 tai jopa 2-3. Tämä ihan vain siksi, että Ilvekseltä puuttui Seikola, Salonen, Anttila, Marjamäki, Rask ja Myttynen. Plus tietysti Genoway. Nämä kun lisätään kokoonpanoon niin eiköhän se näytä jotain 5,6-1,2 :)

Molemmat maalivahdit olivat epävarmoja ja tiputtelivat kiekkoja eteensä reilusti. Toki molemmilta muutama koppi hanskalla tuli, mutta tilanteissa joissa ei ollut maskia. Leggion tyylistä en paljoa tiedä, mutta mitä Pitkämäestä olen kuullut, niin hän tyytyy "vain torjumaan" laukaukset sijoittumisellaan ja antaa pakkien siivoja kiekot väljemmille vesille.

Ilves paransi peliä erä erältä. Tepsi jotenkin hiipui kolmanteen erään. Johtuiko tämä sitten siitä, että karvasivat korkealta useammalla miehellä kahdessa ensimmäisessä erässä. Fyysisesti peli oli erittäin vaisu muutamaa maalinedus kahakkaa lukuunottamatta. Loven Ilveksen taklausarsenaaliin tekivät Anttila, Marjamäki ja Niko pajavasara Snellman.

Mutta eipä teillä mitään hätää tule olemaan runkosarjassa jos tuolla asenteella pelaatte. Kympinsakissa näen paikkanne olevan melko varmasti, mutta maksimiksi arvioisin sijan 8.
 
Allekirjoituspaikka vuokrattavana. 19.95 €/kk. (+ 0,20 €/viesti. Kolmen kuukauden määräaikainen sopimus. Yhteydenotot yksityisviestein.)
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy