palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Omalla kohdalla pitää todeta, että Selänteen pisteet putosivat jo peliuran loppupuolella. Itse ainakin vedän suoran viivan Selänteeseen, kun Jukka Jalosen kanssa ei NHL-pelaajilla kulkenut parhaalla mahdollisella tavalla, ja Nyholm&Rantanen kirjoittivat suoraa sitaattia lehteen jatkuvalla syötöllä. Selänne totesi itsekin haastattelussa, että hän ei tästä pelitavasta ymmärrä mitään. Ihan sama, mutta aikuinen ihminen käy nämä asiat läpi joukkueen sisällä ja miettii, että miten saa parhaan mahdollisen lopputuloksen. Se on koppiin paskomista, kun näitä asioita alkaa lehtiin vuotamaan.

Seuraava pudotuksen kohta oli se jatkuva valitus peliajasta NHL-uran loppupuolella. Omaan silmään näytti ihan selkeästi siltä, että Selänne sai peliaikaa oman tasonsa mukaisesti. Kiekko poltteli lavassa ja ylivoiman ulkopuolella ei tapahtunut oikein mitään positiivista.
 
YV-spesialisti asuu mutsinsa luona. Aikuiset äijät asuu mutsinsa luona.

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihaan melkein kaikkia.
Tämä jaksaa naurattaa edelleen. Mietin sitä tilannetta, kun Sirpa on huomannut tämän kommentin, ja ovat Teemun kanssa pohtineet että kuka tämä Nelli Kuukeri kuvittelee olevansa. Puhdasta kummelia.
Yksi Hilkurin Pentti olisi hoksannut jutun heti, ensi kerralla kannataisi kysyä siltä.
 
"Viinanjuonti luo turvallisuutta ja hyvinvointia, nimittäin viinatehtaiden työntekijöille, alihankkijoille, kuljetusalan yrittäjille ja Alkon myymälähenkilökunnalle."
(1)
  • Tykkää
Reactions: Knox

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja FC Wacker Innsbruck
Viimeksi muokattu:
Arancionero
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy