Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Teemu Eronen HIFK:hon

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Beagle Boy, 27.05.2016 klo 15.57.

 1. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Eronen pelasi perjantaina KooKoota vastaan mielestäni kauden parhaan Liiga pelinsä. Oli jatkuvasti aktiivinen niin kiekollisena kuin kiekottomana, ja avaukset selvästi meidän pakiston parhaimmistoa, hyökkäysalueella Eronen piti jatkuvasti paineen elossa eli ei roiskinut kiekkoa turhaan vastustajaa päin, vaan jatkoi usein kiekon takaisin hyökkääjille syvään. Se että Erosellakin on ollut ongelmia kiekollisessa pelissä, ei ole yllättävää kun koko joukkueen kiekollinen peli on ollut todella vaatimattomalla tasolla. Yhdellä pelaajalla on vaikeaa kun viisikon neljä muuta pelaajaa pelaa päin persettä.

  Kyllä Eronen on pitkälti sitä tasoa mitä Auvitu oli viime vuonna syyskaudella, Auvitu ei esittänyt mitään ihmeitä vielä syyskaudella, kevättä kohti Auvitu nosti kuitenkin tasonsa aivan uusiin sfääreihin. Erosesta ei varmasti saada samaa kuin Auvitusta saatiin keväämmällä, mutta ei menestys tule Ertsistä jäämään kiinni. Enemmänkin tarvittaisiin se kiekollinen liideri paikkaamaan Taimen lähtöä.
   
 2. doppelgänger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Alkaa kyllä Erosen pelissä näkymään parempia merkkejä ja tänäänkin jo ihan hyvä peli kokonaisuudessaan. Toivottavasti jatkaa samaa nousukäyrää niin tässähän meillä on loppukaudelle yksi kiekollisista liidereistä. Hyvä pari löytynyt mielestäni Generouksesta, on kovuutta ja on kiekkovarmuutta (tässä tosin vielä parantamisen varaa).
   
 3. Gilmore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Eronen (ja Hintz) mukana Leijonien Moskovaan lähtevässä joukkueessa.
   
 4. Pärde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Colorado Avalanche
  Eronen voikin sitten minun puolestani pakata kassinsa ja painua vittuun. Oma maalivahti kolataan kylmäksi silmien edessä ja jätkän reaktio on luistella kohti hyökkäyspäätyä - hypäten samalla jäässä makaavan maalivahdin yli. Ymmärrän voiton tavoittelun tärkeyden, mutta on tiettyjä ydinarvoja, jotka menevät yksittäisen ottelun voiton yli.

  edit: Meni sitten laukomaan voittomaalin. Ihan vähän naurahdin ääneen tästä.
   
 5. Aurinkotuuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
  Lainaus:
  @Pärde: veit sanat suustani. Suippoleuaton loppukausi, kiitos.
   
 6. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mietin kotimatkalla, että onkohan Teemulla soppari ensi kaudeksi jo taskussa. Muutamat viime pelit menneet 'Hjalliksen agenttina' kuten vävypoikani sanoi.
   
 7. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Erosella on onneksemme sopimus meille vielä ensi kaudeksikin. Voi tätä onnen tunnetta.
   
 8. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Olihan sillä... Voi pärsse.
   
 9. ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
  Mua alkaa oikeesti vituttamaan nämä pelaajat Eronen mukaanlukien, jotka tulevat tänne ns. pelaamaan. Se on kiva napsia kunnon tili ja ajatella, että mukavan helpolla tuli. Saatanan ns. ammattilaiset. Eronen mukaanlukien se on kiva ottaa istuntoon Itämerellä sitten kauden päätteeksi, että koetko antaneesi kaiken tuolla jäällä?
   
 10. Aurinkotuuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
  Lainaus:
  Täti hyvä. Vävypoikasi on tarkka. Teemu Eronen = suippoleukojen kurjin juoni.
   
 11. punasydän Jäsen

  Eronen on pelannut HIFK:sta neljänneksi eniten ylivoimaa (jumalauta Puustinen on viidentenä!). Pisteet ylivoimalla 1+3. Ihan vertailun vuoksi otin muista jengeistä kiekollisia ykköspakkeja ja näiden laukaisumääriä kokonaisuudessaan:

  Eronen: 110 laukausta

  HPK:
  Lehtivuori 160
  Nikkilä 160
  Porseland 138 (29 ottelua)
  Forsberg 131

  Ilves:
  Aalto 218
  Laatikainen 121

  Jukurit:
  Koivisto 188
  Kauppinen 139
  Jaatinen 120

  JYP:
  Kalteva 162
  Niku 161

  KalPa:
  Lukka 205
  Riikola 177
  Lyytinen 141

  KooKoo:
  Lehtonen 252
  O'Connor 211
  Jacobsson 200
  Eklund 165

  Kärpät:
  Heshka 196
  Kukkonen 114

  Lukko:
  Virtanen 243
  Seigo 158
  Niskala 147
  Ahonen 110

  SaiPa:
  Lappalainen 150
  Nagasaki-Nagander 117

  Sport:
  Gröndahl 189
  Nordlund 166
  Laakso 146
  Salo 140

  Tappara:
  Rantakari 153
  Elorinne 110

  TPS:
  Heikkinen 251
  Tallinder 177
  Tikkanen 144

  Ässät:
  Peltola 175
  Marttinen 155
  Seppälä 141
  Viljanen 114

  Siinä siis kaikki vähintään Erosen laukaisumääriin päässeet pakit kotoisesta pääsarjasta. HIFK:n viivalla seisoo siis mikkihiiri, joka pelkää laukomista niin paljon, että keskittyy vain pitämään pelin täysin ennalta-arvattavana etsimällä Aaltosen paikasta kuin paikasta. Joku voi syyttää Törmästä, mutta kyllä tässä kohtaa kääntyy ainakin meikäläisen syyttävä sormi 100% pelaajan suuntaan, ammattimiehiä nuo sentään ovat ja jotain oma-aloitteisuutta oman pelinsä kehittämiseen pitää pystyä vaatimaan myös pelaajalta. Jos jengi kärsii maalintekovaikeuksista lähes koko kauden, viivan ykkösmiehen pitää pystyä edes joskus vetämään.

  Liigan sivuston data tarjoaa vielä vähän tarkempaakin tietoa laukauksista. Ensinnäkin, lähes 50% tämän mikkihiiren laukauksista joko blokataan tai menee ohi. Toisekseen, kaikki maalinsa Eronen on tehnyt jostain muualta kuin viivalta. Kolme neljästä maalista on tullut 2-3 metrin päästä maalista ja yksi sitten vähän b-pisteen takaa. Sanokaa mitä sanotte, mutta mulla on kyllä helvetin kova ikävä jo Taimea, kun tämän töppösen touhuja katsoo. Olkoot Taimella ollut asennevammaa, vähintään Erosen suorituksen olisi pisnismieskin pystynyt.
   
 12. Sleep Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  No mistä helvetistä sen pitäis vetää? Melkeen kaikki muut joukkueet pelaa kahella pakilla YV:tä, IFK yhdellä. Koita siinä vetää kun kiekko on Aaltosen ja Johanssonin mullesulle siirtelyssä maalin takana.
   
 13. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Teemulla on vähän samantapainen ongelma, kuin Taimilla. Ei osaa ottaa sitä johtavan puolustajan asemaa. Pahaimmillaan Taimi oli Järvisen parina ja Eronen Ossin tai The Karlssonin kanssa. Tällöin roolijako oli selvä, nyt annetaan sen suhteen liikaa vapauksia. Ehkä tässä toimisi paremmin "mulkkuvalkku" tyyppinen ohjeistus, diskuteeraamisen sijaan.
   
 14. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Eronen on parhaimmillaankin vain 2-parin kiekollinen pakki, joka tarvitsee tueksi ja turvaksi jonkun sellaisen, jolla on puolustamisen perusteet hallussa. Omassa päädyssä Eronen on täysi katastrofi, jos vastustajalla on maalille pyrkiviä pelaajia.
  Hyökkäyspäässä Eronen olisi käyttökelpoisempi ja omaisi mahdollisuuden 1-pariin, mikäli osaisi laukoa. Tällä hetkellä toiminta noudattaa kaavaa "yritän tästä kuljettaa kiekon maaliin, jos ei syöttölinjaa löydy".
  Potentiaalia olisi, mutta pelisilmää ei.
   
 15. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Hyvin mahdollista. Taimen paras kausi on tosin selvästi Erosen vastaavaa parempi. Taimi muuten lähtönsä jälkeen tehnyt Kunlunissa 18 peliin 9 pistettä ja mukavasti tehopörssissäkin plussalla. Vähän tuntuu, että täällä tosiaan oli jotain ongelmaa henkisellä puolella.

  Ja joo, Eronen ollut iso pettymys. Pakisto kyllä on huutanut "Järvistä" koko kauden, ja varmaan sellainen Erosenkin pelille voisi tehdä ihmeitä.
   
 16. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  En kyllä aivan tätä väitettä osta. Kyllähän Eronen on nimenomaan liigatasolle aivan ykköskorin puolustaja. Tehnyt tasaisella varmuudella pisteitä jokaisessa joukkueessa missä on pelannut KHL:ää myöten ja ollut useampana kautena mukana EHT-turneilla. Se, että ei ole dominoinut tämän kauden IFK:ssa ei asiaa muuksi muuta, sillä koko joukkuehan on ollut pihalla kuin käkikello ja toisaalta onhan hän tälläkin hetkellä reilulla marginaalilla eniten pisteitä tehnyt puolustaja koko joukkueessa.

  Liiga ei todellakaan ole niin kova sarja, että EHT-tason jantteri on "parhaimmillaankin vain 2-parin kiekollinen pakki".
   
 17. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Myönnän, että kirjoitin huonosti. Tarkoitin, että esittämillään otteilla Eronen on parhaimmillaankin vain 2-parin kiekollinen puolustaja.
  Se että Eronen on tehnyt hyvin pisteitä ei mielestäni kerro hänestä oikein mitään. Myös Hintz on tehnyt hyvin pisteitä, mutta on mielestäni yksi vakiokokoonpanon heikoimpia lenkkejä lähinnä asenteensa vuoksi. Eronen on kuitenkin puolustuspäässä niin auttamattoman kujalla, että hyökkäyspäässä pitäisi syntyä karlssonmaista jälkeä, jotta nuo hasardit olisivat tasapainossa.

  Omasta mielestäni 1-pakkipariin tarvitaan ehdottomasti kiekollinen liideri, pelaaja joka on todellinen uhka vastustajalle. Eronen ei sitä esitystensä perusteella ole. Ja tässä kohtaa tarkoitan nimenomaan henkilökohtaisia ratkaisuja viivassa ja kiekon kanssa.
   
 18. punasydän Jäsen

  Lainaus:
  No tuossa kun äskeistä ylivoimaa taas katsoi, niin seitsemän kertaa sai kiekon viivalle. Jokaisella kerralla ratkaisuna oli lyhin mahdollinen syöttö. Kerran meinasi joukkuekaverilta kiekko karata ja kertaalleen Eronen syötti syöttöä täysin neliön ulkopuolella katkaisseen pelaajan mailaan. Kiekko yli sinisen ja uusi vauhti. Mutta ihan kivastihan se kiekko pysyi hallussa, eikä vastustaja tehnyt av-maalia. Eteenpäin on menty. Ja näin

  Eli vastaus kysymykseen, ei sen tarvitse helvetistä vedellä, ihan viivalta riittää. Plussaa, jos saa ensimmäisen miehen ohi. Kerron vielä varmuuden vuoksi samaisen ylivoiman kaksi parasta maalipaikkaa: 1) Johansson laukoi, Petrell oli lähellä päästä reboundiin kiinni. 2) Heiskanen laukoi, Rask pääsi paluukiekolle, mutta laukaus niukasti sivuverkkoon. Lyhyt otanta, mutta kuvaa 100% omaa mielikuvaa Erosen ylivoiman viivapelaamisesta.
   
 19. Aurinkotuuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
  Suippoleuka #42: keihästä itsesi seuraavaksi! Hävettävätkö "peliesityksesi" laisinkaan?
   
 20. ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
  Lainaus:
  Jäi kokonaan erän loppu näkemättä. Tilastojen mukaa 40.00 ajassa keihästäminen. Mitä tää sankari oikein tossa ajassa teki?
   
 21. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Eronen ratkoo pelejä isolla prosentilla. Mutta ei meidän eduksi.
   
 22. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Kiitos ja näkemiin Teemu. Todellista joukkuepelaamista. Saisikohan loppukaudeksi Kimmo Erosen tilalle, niin ei tarvitse teettää uusia paitojakaan?
   
 23. cauna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Oliko teemu "tähti"statuksen omaava pelaaja? Eipä tuo anti joukkueelle koko kautena ole liiemmin hurraa huutoja aiheuttanut.
   
 24. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Erosen sopimuksen voisi "purkaa yhteisymmärryksessä".
  Tuomio toki oli kova, mutta kuinka helvetin tyhmä saa pelaaja olla, että menee keihästämään erän päätyttyä tuomarin edessä.
   
 25. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Mä olin kesällä todella pettynyt tähän hankintaan. Tietenkin vitutti narritausta ja etenkin se, että hän oli siinä narrijoukkueessa joka yritti murhata Peltosen. En pitänyt häntä läheskään (kevään 2016) Auvitun tasoisena pelaajana, mutta mulle vakuutettiin, että vaikkei ihan sellaista NHL-tason pakkia ole mahdollista saada, on Eronen niin lähellä sitä kuin vain suinkin mahdollista, ja täytyy olla tyytyväinen että saatiin tällainen kaapattua liigaan.

  Paskan vitut. Eronen oli todella huono hankinta. Nybondas teki tämänkin hankinnan.