Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Teemu Eronen HIFK:hon

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Beagle Boy, 27.05.2016 klo 15.57.

 1. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Olivatko Valtonen ja Lämsä tämän pääsuunnittelijat, vai meneekö vielä ylemmäs? Olivatko Kekäläinen ja / tai Harkimo tietoisia tästä tai hyväksyneet etukäteen? Eikös Kekäläinen ainakin puhunut jo etukäteen asiasta?
   
 2. Renegade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Diego Padres
  Lainaus:
  Harkimo täysin pihalla, ei osuutta. Kekäläinen hyvinkin tietoinen ja nimenomainen pääarkkitehti, jossa Valtonen työkaluna ja benamor toteuttajana. As simple as that. Kekäläiseltä asiaa suoraan kysynyt, mies kierteli kuin käärme ja oli melkoisen vaikeana.
   
 3. StadiForEver Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ne ketkä arvostelevat Erosen hankintaa, niin voisivat kertoa kuka olisi ollut parempi? Siis realistinen.
  Eronen pesee Rantakarin mennen tullen.
  Nyt on kolme kiekollista pakkia (Eronen, Taimi, Salmela). Kaksi all around pakkia (Grilli ja Teppo).
  Kaksi n. 100 kg pakkia, jotka jakavat makuupaikkoja oman maalin edessä vielä lisää, niin pakisto on hyvällä mallilla.
  Mielellään JJ ja Aulie, koska GeneMatti taitaa olla menetty mies.
  Yksi suht kokenut rotaatiopakki vielä, niin on hyötyä jos ja kun play offeissa on joku loukkaantuneena.
   
 4. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Lainaus:
  Väänänen oli yksi tilanteen pääarkkitehdeista. Väänänen teki kaikkensa ettei kukaan pääse puuttumaan tilanteeseen edes siinä vaiheessa kun Peltonen oli jo tajuttomana ja talibaani jatkoi hakkaamista. Eroseltahan voisi vähän kysellä miten tilanne hänen mielestään meni...

  Edit typot
   
  Viimeksi muokattu: 28.05.2016 klo 22.49
 5. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Lainaus:
  No tätä kannatan. Eronen varmasti tiesi ko. suunnitelmasta.
   
 6. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Lainaus:
  Melkolailla samoilla linjoilla olen. Muistankos oikein että Kekäläinen oli jossain yhteydessä jo (Villeä?) etukäteen varoittanut "tulevan viikonlopun pelistä", tms.
   
 7. StadiForEver Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Karkaa lapasesta keskustelu agendasta - Eronen IFK:n. Menköön la illan tunnelman piikkiin.
  Eronen pelaa nyt meidän jengissä ja hän tarvitsee kaiken tuen ja kannatuksen.
  Pelimies on kyseessä, eikä hänellä ollut mitään osuutta Villen caseen.

  Jos joku kentällä olleista pelaajista palkattaisiin IFK:n, niin silloin ymmärtäisin itkun täällä.
   
 8. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Lainaus:
  No crying, eiköhän 99% jengistä ole tyytyväisiä tästä hankinnasta kuitenkin :)
   
 9. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Lainaus:
  Olet oikeassa.
  Tuomitaan siis seuraavaa:
  Tekoon syylliseksi tuomitaan: Semir Ben Amour.
  Suunnittelusta, ja yllytyksestä tuomitaan: Jarkko Ruutu
  Jarmo Kekäläinen
  Tomek Valtonen
  Tomi Lämsä
  Avunannosta tuomitaan: Ossi Väänänen
  Jani Rita
  Riku Hahl
  Antti-Jussi Niemi
  Näiltäosin päätös on lopullinen eikä siitä voi valittaa.
   
 10. StadiForEver Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Yhdyn tuomioosi, case is closed!!
   
 11. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Uskon Erosen olevan enemmän kuin hyvä vahvistus IFK:lle ensi kaudeksi. Jos top-4 puolustajat ovat Järvinen, Taimi, Eronen ja Grillfors niin tuossa on kyllä aivan uskomattoman laadukas nelikko. Ainut miinus tuossa olisi 3 leftin pakkia ja Taimi ainoa rightin pakki.

  Jokerit-taustasta kumminkin pitkä miinus, tuskin suosikiksi tulee ikinä nousemaan tuon takia, mutta kyllähän Eronen on Liigaan erinomainen vahvistus ja kelpaisi joka joukkueelle. Jokerit-taustan takia olisin kuitenkin mieluummim nähnyt jonkun muun kaverin esim. Warsofskyn tai vastaavanlaisen haun...

  Silti tervetuloa stadiin!
   
  Viimeksi muokattu: 29.05.2016 klo 12.29
 12. Mad E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Closed ehkä, muttei unohdettu. Ikinä.
   
 13. Hegu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Hienosti kirjoitettu ja minulla täysin samat tiedot asioiden kulusta niin läheltä itse tapahtumia kun voi olla. Mutta tämä asia on parempi siirtää unholaan. StadiForEveriä kompaten Case is Closed!
   
 14. Red Machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Nämä ns. nuoremman polven narripelaakat ei oikein tunnu missään. Lamberg, Lankinen ja nyt Eronen. Sama jos Nykopp, Teppo tai vaikka Liivik olisi mennyt naapuriin.

  Mutta vanhemman polven juttu olisi sitten toinen. Ei vittu ikinä mitään janiritaa tai tomipolvimäkeä tai ossiväänäsiä. Toisella puolella kolikkoa on sitten Söde, Kibe ja vaikkapa Lennu.

  Eroselle tervetuloa. Tulee olemaan hyvä ja suosittu aivan saletisti vaikka laukausta tullaan manaamaan vielä monesti..
   
 15. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Lainaus:
  Hyi helvetti mikä apina, jos todella noin on. Luotan karmaan tässä(kin) tapauksessa. Ja ettei menisi pelkästään kusipäisen pingviinin haukkumiseksi niin Eroselta odotan hyvällä liikkeellä ja kiekollisuudella säkenöivää kautta.
   
 16. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total hockey / Totaalvoetbal
  Tuossa ylempänä naurettiin, että onhan Eronen nyt huomattavasti parempi kuin Rantakari tai Söde. No, Rantakari on kuitenkin right (meillä on tosiaan pakistossa vain yksi oikealta ampuva atm eli Taimi), Söderholm taas olisi tuonut kokemusta (oli lisäksi kokonaisuudessaan liigan paras pakki 2000-luvulla eikä taso tippunut viimeisinäkään vuosinaan). En vain näe, että Eronen on ihan se optimaalisin valinta tuohon, mutta kuten sanoin, puhtaasti pelillisesti ihan ok kakkosparin kiekollinen pakki. Täytyy vain toivoa, ettei ole uusinta Taipaluksesta mallia 14-15, eli mukavasti pisteitä tekevä, mutta omaan päähän täysi hazardi. Genematin jatkoa puoltaa muuten tässäkin se, että hän on right.

  P.S. Toivottavasti @Wicked uskaltaa kysyä podcast-haastattelussa ensi kaudella, mitä mieltä Eronen oli teloitusyrityksestä. Se olisi erittäin oleellinen tieto ja siinä olisi jätkällä tilaisuus puhua itsensä IFK-fanien arvostuksen piiriin. Mutta muutoin minunkin osaltani case closed, jos kerran Eronen ei ollut tuolloin Väänäsen pakkiparina, kuten normaalisti pelasi. Annetaan pojalle mahdollisuus näyttää, että on tyylikäs, käytöstavoiltaan kypsä, kilpipaidan arvoinen. Sen sijaan, jos yksikään noista kentällä olleista viidestä koskaan eksyy lähelle Nordista, saisivat olla kävelemättä omin jaloin pois.
   
 17. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Sarjassamme helvetin paskat ideat.
  Mä ymmärrän, että tietyille ihmisjätteille ei voida tätä antaa anteeksi, ja että etenkään Ville ei tuollaista unohda. Mutta minkä vitun takia näitä vanhoja arpia pitää repimällä repiä auki? Mitä lisäarvoa tuollaisen asian kysyminen joltain Eroselta tuo mihinkään minkään suhteen? Itsestään selviä asioita on turha kysellä; 110 % todennäköisyydellä vastaus olisi mallia "en hyväksy, en edes silloin, mutten voinut vaikuttaa siihen". Sen kuuleminen henkilöltä, joka ei osallistunut tapahtumaan on vain silkkaa semantiikkaa ja helvetin tyhmää.
  En mäkään Berliinissä käydessäni kysele vanhemmalta väestöltä, että mitä mieltä mahtavat olla Hitlerin touhuista. Enkä kysele firman venäläisasiakkailta, että mitä mahtavat tykätä Stalinista. Ei mitään järkeä. Joo, näistä on kauan aikaa, mutta jos niistä oltaisi jauhettu jatkuvasti tähän päivään asti, niin mitä hyötyä siitä olisi ollut? Jengi edelleen tietää mitä on tapahtunut, harva pystyy osallisille koskaan antamaan anteeksi, mutta pystyvät kuitenkin tulemaan toimeen niiden kanssa, jotka edustavat "samaa porukkaa" mutteivät olleet osallisena tapahtumiin.
  Joo, oli pakollinen natsivertaus.

  Toivon mukaan kukaan ei ole niin idiootti, että menee ainakaan julkisesti, IFK:ta millään tavalla edustaen, tuollaisia Eroselta kyselemään.
   
 18. spede1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ja espoolaisena Kiekko-Espoo
  Onnea Erden hankinnasta. Meille ei olisi voinut tullakaan ilman oikeuksien ostoa Vityasista. Tulee olemaan liigan ykköspakkeja. Korvaa patongin mainiosti.
   
 19. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Niin kiekollisesti ehkä, mutta en usko Erosen olevan yhtä hyvä puolustussuuntaan kuin patonki ja vaikka Eronenkin on liukas ja hyvin liikkuva kaveri niin ei se patongille siinä pärjää.
   
 20. M.Rönkkö-83 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, New York Islanders
  Lainaus:
  Ja todennäköisesti Eronen valitsi Hifk:n
  nimenomaan sen takia, että haluaa ottaa patongin kaltaiset kehitysaskeleet urallaan. Seinen rakastaja painaa kuitenkin ens kaudella änäriä kahden nousujohteisen kauden jälkeen.
   
 21. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Kyllä, täysin harkittua. Ottelua ennen oli medialle tilaisuus, jossa narrivalmennus toivoi, että kisulit tulisi pelaamaan eikä tappelemaan. Koska pyyntöä ei kuunneltu, niin muistutus annettiin Peltoselle täysin aiheesta ja ainoa virhe oli, että ei lyöty tarpeeksi lujaa. Peltonen HIFK:n kapteenina sai juuri sitä mitä ansaitsi.

  Eroselle paluu liigaan on steppi alas, liekö haudannut NHL-haaveet. Todennäköisesti parhaita hyökkääviä pakkeja ensi kaudella.
   
 22. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Kyllä kyllä ja samalla logiikalla muistutuksen taas tuosta voisi antaa sulle? Herätys siellä...
   
 23. Röda Jäsen

  Lainaus:
  Suosikkijoukkue: Suippoleuat, yllättyneet parijonoon!
   
 24. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Liigassa
  Lainaus:
  Nimenomaan sen takia, että Stögön hyökkäämistä painottava lätkä on täydellinen alusta Erosen kaltaiselle pakille. NHL ura tuskin koskaan aukenee, liian suuria puutteita niin laukauksessa kuin kamppailupelaamisessakin.
   
 25. WPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
  Lainaus:
  Eipä yllätä, että ko. Nashi-nuori suoraan Moskovan sirkuksesta käy ilmaisemassa katkeruuttaan täällä puolustelemalla suosikkiensa harrastamaa "taitokiekkoa".