Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Teemu Eronen HIFK:hon

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Beagle Boy, 27.05.2016 klo 15.57.

 1. Beagle Boy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
 2. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Tulihan se sieltä. Kelpaa todella hienosti ja vaadimme lisää.
   
 3. Valo yössä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Noh, katotaan onko käyttöä.
   
 4. Justice Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Cowboys, Man Utd, Devils, Jazz
  Hyvä hankinta. Tervetuloa!
   
 5. Röda Jäsen

  Hyvä hankinta ja plussaa 2v pahvista! Uskoisin olevan Stögön pelisapluunaan juuri sitä mitä lääkäri määräsikin.
   
 6. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Ja vielä kahden vuoden lapulla. Maistuu!

  Toki kausihan sen näyttää, mutta ennakkoon kelpaa kyllä oikein hyvin. Saatiin se Auvitun korvaaja tästä. Ylivoimalle on heittää Taimi ja Eronen vähän pyörittelemään, niin kyllä kelpaa. Toki ilmeisesti myös Eronen, kuten Taimi on omaan päähän välillä vaikeuksissa. Sen takia vielä se Järvisen jatko tai toinen yhtä kova peruspakki tilalle, niin hymyilyttää vieläkin enemmän.

  Tervetuloa!
   
 7. Bulldog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, QPR, St Pauli
  Erinomainen hankinta, korvaa Auvitun mainiosti. Tervetuloa.
   
 8. Liikkuva Maski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Loistohankinta. Mikäli Salmela kehittyy odotusten mukaisesti, voi IFK:lla olla jo keväällä kaksi lähelle Auvitun tasoista hyökkäyksen starttaajaa. Olen iloinen! Taimi/Eronen/Salmela on aika loistava kombo hyökkääviä pakkeja. Nyt sitä lihasta!
   
 9. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Auvitun kyllä korvaa aivan täysin ja tulee olemaan liigan kärkipään kiekollisia pakkeja. Ainoa mikä Erosessa on aina itseäni häirinnyt on lämäri, joka on enemmänkin lehmän hönkäys kuin laukaus ja kova tarve heittää täysin turhissakin paikoissa jatkuvasti löysiä lerppurannareita maalin suuntaan. Tai ensimmäisiin vastaantuleviin syndeihin. Luistelu, peliäly, syöttötaito ja rauhallisuus kiekon kanssa taas on todella hyvällä tasolla.
   
 10. Germanicus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  *HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
  Teemu Eronen meille, hienoa, olen aina digannut ukosta. Salmela omia junnuja, nämä haut hyväksyn mukisematta.

  Well done Nybbe!
   
 11. Viherpuiston Ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Alkaahan niitä hankintoja lopultakin tulla julkisuuteen. Vaikuttaa kaikin puolin pätevältä pelimieheltä, josta on paljon iloa tulevina kausina.

  Teemu tervetuloa Stadiin!
   
 12. Schwein Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Varmaan ainoa jokeristatuksen omaava pelaaja, jonka kelpuutan mielihyvin IFK:hon. Tervetuloa!
   
 13. hemmo_1973 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Eronen on erittäin hyvä pelaaja Liigaan ja pystyy pelaamaan isoja minuutteja. Eiköhän uusia pelaajia julkaista taas ensi viikolla kun asiat neuvotteluissa ovat edenneet.
   
 14. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Onko Nykoppia, Lankista ja Lambergia ollut vaikeuksia niellä HIFK:ssa?
   
 15. Varjagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat & Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Nykopp meni hyvin omana poikana ja Lankiseen sopeuduttiin sekä Lambergiin vähän hullaannuttiin :D
   
 16. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Näinhän se menee. Pelaajia siirtyy näidenkin seurojen välillä, eikä siinä ole mitään ihmeellistä. Etenkin nyt, kun joukkueet pelaavat täysin eri budjeteilla eri sarjoissa, niin tarjottu raha ja rooli saattaa olla hyvinkin erilaisia. Siinä missä Eronen olisi Jokereissa ensi kaudella lähtökohtaisesti kolmosparin tai rotaation pakki, saa hän HIFK:ssa kärkipakin statuksen ja pääsee varmasti pelaamaan jatkuvasti ylivoimat Taimen kanssa.

  Jos kyseessä olisi Väänänen, Rita tai Mäki, niin siirto harmittaisi, mutta ei kuitenkaan vielä Erosen kohdalla, jolle siirto oman uransakin kannalta on suht järkevä siirto. Paljon vastuuta ja peliaikaa ja sen jälkeen uusi yritys isommissa ympyröissä, jos kehitystä tapahtunut.
   
 17. Kake74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Samat sanat kun Salmelasta, taidolle on aina tilaa.
  Tervetuloa, Teme!
   
 18. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hyvä hankinta! Uskon että Eronen sopii Stögön sapluunaan oikein hyvin. Taimi saa hyvän kirittäjän varsinkin YV:lle. Näiden nuorempien pelaajien Jokeri tausta ei kummittele ainakaan mun yöunissa.
   
 19. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total hockey / Totaalvoetbal
  Ei voi enää mitään sille, että tämä narri meille tuli. Pelillisesti ei yllä Auvitun, Heikkisen, Söderholmin eikä Rantakarin tasolle, mutta taitaa silti olla ihan ok kakkosketjun kiekollinen puolustaja.

  Sen sijaan minua vituttaa kovasti se, että hän pelasi siinä nimenomaisessa narriporukassa, joka yritti teloittaa Ville Peltosen 1.9.2012. Tuolloinhan Valtonen huusi "Nyt menee Ville.. Muse jää! Muse jää! ... Tapa se kusipää!", ohjeina Mustoselle (joka kaarsi äkkiä takaisin vaihtoaitioon) ja Ben-Amorille (joka hyppäsi kentälle tapporaivo silmissä). Kentällä tuolloin oli IFK:lta Peltonen ja kolme muuta (kyllä, meillä oli alivoima), Jokereilta kentällä oli Jani Rita, Riku Hahl, Semir Ben-Amor ja Ossi Väänänen (ehkä inhottavimmat neljä narria). Näillä kaikilla oli selkeästi tiedossa, mitä tapahtuu ja mitä tehdään, sillä jokainen jokeripelaaja otti välittömästi syleilyyn oman painikaverin, varmistaen ettei kukaan pääse lähellekään Peltosta ja Ben-Amoria, auttamaan tilannetta. Mutta kuka se viides narri oli?

  Käsittääkseni Väänänen ja Eronen pelasivat usein pakkiparina. Jos Eronen oli tuossa teloituskentässä mukana, on aivan vitun oksettavaa, että hän pelaa meillä.
   
  Viimeksi muokattu: 28.05.2016 klo 15.45
 20. #_6 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
  Lainaus:
  Tämän videon perusteella yksinäiseksi jäävä Jokeri näyttäisi omaan silmään Antti-Jussi Niemeltä, numero 7?

  Muutoin tuohon kohtuullisen tunnepitoiseen kirjoitukseesi en halua ottaa kantaa. Tervetuloa IFK:hon, Teemu Eronen.
   
 21. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total hockey / Totaalvoetbal
  Helvetin hieno juttu, että Eronen ei ollut tuo viides. Tämä siirto on huomattavasti helpompi hyväksyä tässä valossa.

  On kyllä viisi kuvottavinta narria ollut kentällä tuolloin, ei jotenkin yllätä yhtään.
   
 22. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Lainaus:
  Kyllähän narritausta aina puistattaa, mutta tuolla perusteella olisi Stögökin jäänyt hankkimatta. On kuitenkin hyvinkin vakuuttava valmentaja kaikinpuolin.

  Eipä ole Jalasvaarasta viestiä tullut hetkeen, mutta ehkä pelimerkit kannattaakin laittaa fyysisempiin pakkeihin, ettei alakerta ole liian kevyt.
   
 23. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  No jaa. Eronen oli ihan hyvä pelaaja KHL-tasolle, Rantakari taas oli seiskapakki SHL:stä pudonneessa jengissä. Tässä mielessä tuntuu kovin erikoiselta, että mielestäsi Eronen ei yllä Rantakarin tasolle.

  Söderholmista on vähän hassua puhua, kun kaveri jo lopetti pelaamisen, mutta aika vahvoin värilasein pitää tarkastella asiaa, jos saa hänet Erosen edelle.
   
 24. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total hockey / Totaalvoetbal
  Lainaus:
  Toki Stögö on entinen narri, mutta eihän hänellä ollut mitään tekemistä tuon kyseisen syyskuisen illan kanssa. Pääsyyllisinä siinä oli Ben-Amor, Valtonen ja Lämsä sekä osallisina nuo muut kentällä olleet, eli Väänänen, Rita, Hahl ja ilmeisesti sitten myös Niemi.

  Vaikken ole koskaan pitänyt narreista, oli tuo tapahtuma kuitenkin jotain aivan poikkeuksellista, joka menee paljon pidemmälle ja syvemmälle kuin tavanomainen narriviha.
   
 25. Renegade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Diego Padres
  Lainaus:
  Alusta saakka täysin harkittu homma, Semir pelaa yhtäkkiä YV:tä, pakkipari Väänänen-Eronen yhtäkkiä hajotettu ja Peltonen yhtäkkiä hakattu turvamiesten katsellessa Semirin touhua.

  Vittumaisen oksettavaa.

  Eronen ei liity tähän mitenkään.