Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Teemu Eronen HIFK:hon

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Beagle Boy, 27.05.2016 klo 15.57.

 1. timotl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Joa siirtyy mihin tahansa jengiin, niin on liigan ykköspakki. Meillä ollessa ei tutusti kulje. Kantola oli kookoossa kunkku, meillä vain hidas ja kankea paska. Crosby jos tulisi, niin ei kulkisi.

  Mieho tehnyt kookoossa 1+1 kahteen peliin ja on yleisön uusi lemmikki.

  Siis mitä helvettiä siellä kopissa pelaajille syötetään, jotain lamaannuttavaa ainetta juomassa?
   
 2. /dev/null Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Eronen on yks saatanan myyrä.
   
 3. Aurinkotuuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
  Lainaus:
  @Sleep; sen pitäis lähteä vetämään. Suippoleukojen kurjin juoni, Eronen, sinut on nähty ja keveäksi todettu. Häivy takaisin Välilään.
   
  Viimeksi muokattu: 18.02.2017 klo 09.00
 4. Viivapelote Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Eronen on itselleni suurin pettymys tällä kaudella. Jokereista muistan miehen hyvin liikkuvana ja peliä avaavana pakkina. Veto ei kai silloinkaan kummainen ollut, mutta odotin kyllä ihan Liigan kärkipakkia. Tulos on ikävä kyllä ollut jotain aivan muuta. Todettakoon kuitenkin, että on tuolla koko muukin jengi vetänyt vihkoon. Ei ehkä ole ihan niin huono pelaaja mitä otteet tässä rupusakissa osoittaisivat. Joskaan ei ole pystynyt nousemaan liideriksi.

  Edit. Typoja
   
 5. Gemondo Jäsen

  Ei Eronen ikinä Jokereissakaan mikään liideri ollut. Sellainen hyvä kakkosparin kiekollinen puolustaja, muttei sen enempää. Eikä ole kyllä tämän kauden perusteella kehittynyt millään osa-alueella sitten Jokeriaikojen.
   
 6. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Meillä on kaikilla liian hyvässä muistissa vielä mm. Järvisen ja Auvitun taso/vahvuudet, ja noihin tekijöihin verrattuna Eronen on heikennys kyllä.
   
 7. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Näin on, ja ei Eronen ollut lähtökohtana myöskään IFK:ssa 1.parin kiekollinen liideri, saati sitten että olisi Liigan parhaita kiekollisia pakkeja. Tuosta lainauksen viimeisestä lauseesta, Eronen on ollut aavistuksen parempi kiekottomana versus Jokeriajat joista jäi itselleni mieleen, Jokeriajoista jäi mieleen todella huono omanpään pakki, voi olla väärä mielikuva.

  TPS-ottelun oma maali -episodikin oli lähinnä Generousin surkean levityksen vika, mutta hauskempihan se on syyttää sitä epäonnen soturia siinä maalissa. Erosen taso on kieltämättä laskenut tämän vuoden puolella (kuten koko joukkueen Lankinen jne.), mutta jos kaikki vähänkin isommat alisuorittajat halutaan ensi kaudeksi pihalle, niin tänne ei jää koko kautta katsoessa kuin Elkins, Aaltonen, Lankinen, Heiskanen, Finley, Åsten ja pari muuta. Käy kyllä mulle että loput heivataan pois, jos tilalle saataisiin hyvät pelaajat, ja joku maksaisi sopimusten purut niiden pelaajien kohdalla joilla on jo sopimus ensi kaudesta.

  Jos olisi mahdollista purkaa yhden pelaajan sopimus ensi kaudeksi, mun ehdoton valinta olisi Petrell. Kiekollisessa pelissä tulee virheitä ja siinä sekoilu on helpompaa, koska se vaatii toimivan pelitavan, ja kiekollisessa pelissä ei pärjää pelkällä asenteella. Kiekoton peli, kaksinkamppailut, taklaaminen jne. vaatii lähinnä asennetta, ja hieman teknisiä taitoja sekä fyysisyyttä, kahta viimeksi mainittua Lennulla on aikasemmin ollut, eli mikähän puuttuu tällä kaudella (fyysisyyskin taitaa puuttua kunnon suhteen).. Petrell oli alkukaudesta C-rinnassaan aivan umpisurkea, näytti siltä kuin ei olisi treenannut kahteen vuoteen, ja ettei Lennua kiinnosta vittuakaan. Kun Luttinen oli poissa ja joukkue olisi tarvinnut esimerkin näyttäjää, jotta syksyllä saadaan homma jotenkin käyntiin, oli Petrell varjoissa noin 95% ajasta. Jos huhut kuppikunnan ja ''klaanin vetäjänä'' kopissa pitää paikkaansa, saa luvan palauttaa tämän kauden palkkansa ja painua hiiteen. Sama koskee kaikkia kuppikuntaan kuuluvia.
   
 8. Pärde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Colorado Avalanche
  Täytyy kyllä ihmetellä Erosen kiintiöpaikkaa ylivoimassa. Millä otteilla se siellä pysyy ennen Heiskasta ja Salmelaa?
   
 9. Kinkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kiffen
  Lainaus:
  Partasen paikka ylivoimassa otti vielä hiukan enemmän päähän, mutta hyvänä kakkosena sitten Eronen.
   
 10. Pärde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Toki, mutta Partanen oli siinä eilen ensimmäistä kertaa sitten loukkaantumisen, kun taas Erosella on ollut tuo kiintiöpaikka jo pitkään.
   
 11. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Miten tää tunari on oikeesti pelannut peliäkään ammattilaisena? F-junnutason yksilövirheitä, jotka eivät johdu joukkueen pelitavasta tai sen puutteesta. Täysin pelisilmätön urvelo, joka menettää kiekon useammin kuin saa pidettyä sen omilla.
   
 12. Kake74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Täysin samaa mieltä.
  Aivan uskomaton fleguilija ja muka-jääkiekkoilija.
  Eikä anna ikinä järkevää syöttöä ajoissa.
   
 13. F#21 Jäsen

  Viimeisiä HIFK:n pelejä en ole nähnyt, enkä tänäänkään ole suostunut katsomaan, mutta kyllä virheitä tulee juuri HIFK:n pelitavan tai sen puutteen takia. Jos Eronen pääsisi organisoituun joukkueeseen, olisi hän varmasti selkeä kiekollinen johtaja. Nyt kuitenkin tuossa kaaoksessa ei voi nostaa yhtäkään kenttäpelaajaa esille.

  Mun mielestä on vain turha arvioida tämän kauden pelaajien taitojen perusteella. Niin huono peliä nuo pelaavat. Asenne on ainoa jota tuolla pystyy arvioimaan.
   
 14. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Alkaa tuntumaan siltä, että Eronen on alittanut jopa mun odotusarvot. Melkoinen saavutus, sillä ne eivät olleet kaksiset.

  Finley on hyökkäyspäässäkin Erosta parempi(!), ja puolustuspäässä on kuin vertaisi Scott Stevensiä Korhosen Lasseen.
   
 15. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Mä allekirjoitan tämän tiettyyn pisteeseen asti. Kuitenkaan en jaksa, joukkuelajeja hyvinkin epäorganisoiduissa joukkueissa pelanneena, uskoa, että organisoinnin puute estäisi Erosta esimerkiksi pitämästä viivaa kiinni edes toisinaan. Tai antamasta sitä järkevää syöttöä ennen kuin on auttamatta liian myöhäistä.
  Se kuuluisa sokea kanakin näkee vapaita pelaajia kentällä, mutta tämän Erosen pitää saada riplata kiekon kanssa niin pitkään, että joku käy nappaamassa sen lavasta.
  Epäilemättä voisi olla hyödyllinen jossain toisessa joukkueessa, mutta tässä ei ole. Harmi, että pakisto on kiekolliselta osaltaan niin heikko, että ei ole oikein ketään peluuttaa tilalla. Salmela ja varauksin Grillfors, mutta Salmela näemmä on uusi Pakarinen, joten omalle pelipaikalle tuskin enää pääsee.

  Kunpa Elkins palaisi pian. Palautuisi jokin arki tähän töhöilyyn.
   
 16. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kyllä niitä kiekollisia pakkeja löytyy Erosenkin lisäksi. O'Connor, Heiskanen, Salmela ja myös Grilli on parhaimmillaan perushyvät kiekolliset avut omaava all around -pakki. Salmelan uskon palaavan puolustukseen viimeistään siinä vaiheessa kun Elkins hyppää takaisin askiin.
   
 17. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Joko tämä tunari voidaan heittää hiuksista vittuun?
   
 18. ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
  Vittu mä alan uskomaan, että tämä jätkä ei ole ollut tarkoituksenakaan tulla tänne yrittämään yhtään mitään muuta kuin napsia iso liksa ja häipyä vittuun. Asenne on niin päin persettä kuin olla ja voi. En muista millaisia olivat aikoinaan narreissa otteet, mutta ei jatkoon täällä. En tiedä mutta jostain tämäkin kertoo tästä kaudesta, että kaikki hankinnat siis käytännöllisesti ihan kaikki hankinnat ovat pelanneet päin persettä. Puhtaat paperit saa Salmela ja Finley. Aaltonenkin alkaa kohta kallistumaan miinuksen puolelle.
   
 19. Aurinkotuuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
  Lainaus:
  @Ishmael: niska-perse ote ja hankeen riittää. Helmikuu on tullut/tulleet valkohanget/pakkasherra nurkissa/jo paukuttaa. Hienoa, että Eros-herätys leviää.
   
 20. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Erosen komea veto jätti Rynnäsksen vailla mahdollisuuksia. Jostain syystä Kärpätset päätti kolistella tolppia muttei sen vaarallisempaa. Hyvä näin. Otetaan mitä annetaan.
   
 21. /dev/null Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Erosen pitäisi olla Auvitun korvaaja kiekollisena puolustajana yv:llä. Ei ole oikein onnistunut.
   
 22. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Koska Auvitu oli laukojana todellinen uhka? Vai missä se Auvitu oli YV:llä parempi? Samanlaisena potkulautana se toimi kuin Eronenkin, kumpikaan ei tuo YV:lle mitään ihmeellistä, mutta molemmat kykenee pitämään syöttöketjut elossa. Jossain muualla kuin viivalla ne meidän YV:n ongelmat nyt on, ei mikään hyvä laukojakaan tekisi tuolta viivasta maaleja, kun ei ole maskia. 2.YV pitäisi perustaa maskiin ja maalineduspeliin sekä laukauksiin viivasta, Eronenkin kykenee toimittamaan sen kiekon maalille siten, että niitä kiekkoja voi ohjata ja hakata ripareita sisään.

  O'Connor ollut playoffeissa paha pettymys, Erosen oli jälleen kerran otettava kiekollisen liiderin valtikka vastaan, ja kuten kaikki tietää, se ei ole se ideaali rooli Eroselle, vaikkakin oli säälipoffeissa hyvin lähellä sitä liideriä, tukien hyökkäyksiä tehokkaasti. Eronen olisi pitkässä juoksussa parhaimmillaan 2.pakkiparissa ja 2.YV:llä, ei ole Erosen vika ettei IFK:lta löydy vieläkään sitä todellista kiekollista liideriä. O'Connor hyytyi heti kun playoff-kiekko putosi jäähän, Eronen taas nosti tasoaan runkosarjan lopusta säälipoffeihin.
   
 23. /dev/null Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:

  Auvitu viime vuonna playoff-ottelut (18) +8 ja tehot 6+7 13. 83 laukausta.

  Eronen playoff-ottelut tänä vuonna (4) +5 1+2 3. 14 laukausta.

  Kuka tietää.
   
 24. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Eli Eronen tehnyt paremmin pisteitä, mutta Auvitu on samojen tilastojen mukaan parempi? Samoin Erosen ottelukohtainen +/- täysin ylivoimainen Auvitun vastaavaan verrattuna (huom. ettei tästä todellakaan kannata päätellä mitään). Itse asiassa jopa laukaisuprosentti on herroilla käytännössä identtinen!

  Ja siis minusta näistä statseista ei voi kauheasti johtopäätöksiä vetää, mutta huvittaa vaan jos tässäkin oli tarkoitus saada näiden valossa Eronen näyttämään huonolta kun tuolla menolla päätyy Auvitua komeampiin lukemiin jos kevät on yhtä pitkä.
   
 25. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Teholukema ei tosiaan kerro (ainakaan vielä) oikein mitään ja pistetahti on suunnilleen sama kuin Auvitulla (jolla olisi 4 matsissa 1,333+1,555=2,888, tai vaihtoehtoisesti Erosella 18 matsissa 4,5+9=13,5). Mutta laukauksissa nimenomaan on ero, 18 matsilla Eronen jäisi 63 laukaukseen. No, eihän se nyt älyttömän suuri ero ole, mutta 20 laukausta kuitenkin, eli 24-25% vähemmän laukauksia kuin Auvitulla.