Tottakai liittyy, jos sitä käytetään perusteluna siihen että miten väärin kaikki onkaan. Ja kuinka ei muka asiat ole keikahtaneet niin, että naisilla on paremmat edellytykset elämässä kuin miehillä. Siitähän tässä oli kyse, eli tuosta tutkimuksesta miten tyttölapsia suositaan ja sille on olemassa täysin pätevät perustelut.Se, että miehet ovat epätasa-arvoisessa asemassa mm. syrjäytymisriskin ja koulumenestyksen suhteen ei oikeastaan liity hirveästi siihen, että työelämässä on olemassa rakenteita, jotka asettavat naiset heikompaan asemaan. Nämä asiat voivat olla olemassa ja niiden korjaamiseksi voidaan tehdä töitä samaan aikaan. Tasa-arvoa ei ole se, että miehillä ja naisilla on yhtä paljon tasa-arvo-ongelmia vaan se, että kaikki ne ongelmat pyritään korjaamaan niillä keinoin mitä yhteiskunnalla on käytössä.
Sitä koditonta miestä ei luultavasti hirveästi lohduta se, että hänen sukupuolellaan on yliedustus pörssiyhtiöiden johdossa, eikä ohi yhtä pätevän naishakijan siihen johtotoimeen valittu mies voi kenenkään kodittomuuden perusteella asemaansa oikeuttaa.
Sitten jos ja kuten yllä, tätä yritetään horjuttaa jollain professuureilla ja isojen firmojen johtajanpaikoilla. Kyllä silloin on täysin validia sanoa että miehet mm. joutuu sotimaan sodat ja miehillä on suurempi riski syrjäytyä jne. Ne on täysin yhtä valideja pointteja, kuin vetää jonkun marginaaliset professorimäärän tai johtajapikkojen mukaan yleistyksiä koskemaan miesten muka parempaa asemaa. Siksi juuri kysyinkin, että missä ne luvut on, sitten kun luvut sanoo että iso osa miehistä menestyy ja niistä tulee professoreja ja isojen firmojen pomoja, niin voimme sopia että pointti on validi, siihen asti jään odottelemaan niitä lukuja.