Viestin lähetti punisher
Joopa joo Daespoo. Huvittavia kaavoja. Jenkkifutiksessa ei koskaan törmätä paikallaan seisovaan pelaajaan vaan taklattava liikkuu aina.
Opettele lukemaan Punisher, lainaan tässä itseäni:
"Ja huomatkaa että tämä on osuma paikallaan oleviin vastustajiin, kun pelaajat osuvat toisiin vastakkaisiin suuntiin liikkuen niin törmäysenergioiden ero on vielä huomattasti suurempi NHL:n ja NFL:n välillä."
Lisäksi unohdat omitusissa laskelmissasi myös sen että 3-millimetrin paksuiselta luistimen terältä lentää huomattavasti helpommin perseelleen kun numeron 45 keinonurmitossulta.
Omituinen laskema?? Jospa yrittäisit kertoa mikä laskelmissa oli väärässä sen sijaan että soitat täällä suutasi täysin irrelevanteista asioista. Puhuin liike-energiasta ja sen muutoksista taklaustilanteista, en siitä kuinka hyvä pito eri lajien pelaajilla pelikenttään on.
Väännöt, törmäykset ja momentit jotka ihmiskehoon kohdistuvat jenkkifutiksessa ovat paljon rajumpia kuin jääkiekossa. Listaan alle pointit joihin et ole kyennyt vastaamaan muilla kuin television katsomisoletuksilla ja omituisilla laskelmilla
Todista tämä väitteesi, ja huomaa että vastaukseksi ei kelpaa 'omakohtainen kokemus' jostain firmaliigasta. Voit jauhaa omista kokemuksistasi ihan niin paljon kuin haluat mutta jos et mitään parempia todisteita esitä niin olet tasan yhtä heikolla pohjalla kuin nytkin.
1. Pelien määrä NHL 82 vs NFL 16. Tämä kertoo todella paljon lajin luonteesta. Luuletko ettei bisnesperusteinen ammattilaisliiga pelaisi enempää otteluita kaudessa jos se vain suinkin olisi pelaajien fyysisen sietokyvyn puolesta mahdollista.
No sitten varmaan kerrot miksi esim. Premier Leaguessa pelataan vain alle 50 peliä vuodessa, onko se fyysisesti niin paljon raskaampaa fyysisesti kuin lätkä vai millä selität tämän? (retorinen kysymys, älä turhaan edes vaivaa aivojasi tällä).
2. Taklausten ja törmäysten määrä pelin aikana. Jenkkifutiksessa lähestulkoon jokainen peli päättyy taklaukseen tai törmäykseen toisin kuin jääkiekossa. Sm-liigassa on tälläkin kaudella pelattu monta peliä jossa ei ole taklattu kertaakaan kunnolla.
NHL:ssä laidat paukkuu joka vaihdossa.
3. Pelaajien fyysinen koko ja voima.
Törmäyksissä/taklauksissa nopeus on huomattavasti tärkeämpi tekijä kuten jo sinulle kerroinkin.
4. Törmäykset luistimilla vs keinonurmitossuilla tai nappulakengillä.
Tee itsellesi testi: pistä ensiksi nappikset jalkaan ja pyydä kaveriasi heittämään sinua esim. kattilalla päin näköä. Toista sama temppu siten että nappisten sijaan sinulla on luistimet jalassa. Voitko väittää että kattila sattuu vähemmän kun sinulla on luistimet jalassa? (ja taas retorinen kysymys, älä turhaan mieti vastausta)
5. Omakohtaisen kokemuksen täydellinen puute ja surkea lajitietämys amerikkalaisesta jalkapallosta, sekä omalaatuinen lajifanatismi.
Muah...Jos täällä jollain on lajifanatismi päällä niin se olet sinä. Minä en väitä olevani expertti jenkkifutiksen suhteen mutta suhteellisen analyyttisenä ja loogisena ihmisenä osaan kyllä tehdä omat johtopäätökset omien silmien avulla nähdyn ja annettujen tietojen perusteella. Tämä ei näytä olevan sinulle mahdollista.
En jatka tätä jänkytystä enää. Jokainen voi vetää johtopäätöksensä minun ja Jlandin aikaisemmista perusteluista jotka ovat paljon tyhjentävämpiä ja asiantuntevampia kuin Daespoon vastaavat. Daespoo olettaa asioita, me tiedämme ne omasta kokemuksesta. Ero on suuri.
Heheh...Sinä et ole valitettavasti perustellut mitään ja argumenttisi ovat vähintäänkin kyseenalaisia. Tietääkseni sinulla ei ole sekunttiakaan pelikokemusta NFL:stä joten pelikokemuksesi jostain suomen firmaliigasta ovat sanalla sanoen turhia tässä keskustelussa. Jos et pysty hyväksymään muidenperusteltuja argumentteja niin lienee parempi jos todellakin lopetat jänkytyksesi.